Full metal jacket

Japp, nu har jag kollat på den filmen. Eh... var nog inget för mej redigt. Lite småkul i början bara. Krigfilm är vad det är, Vietnamkriget typ.  Heh. aja den duger i krig lixom!




rubrik

Igår var det fest och det var kul och det är ju bra. Massa folk och sådär. Roliga prickar, yeye. Dock tappade jag bort min telefon. Värsta grejjen blev det, alla letade efter den typ. Heh. Men den blev funnen av mej själv till slut. Ute på banvallen i skogen i snön låg den. Anyways... sen gick jag hem vid typ halv två inatt och då träffade jag på Jossan och hennes kompis oxå. Trevligt med lite sällskap ju. Sen dog jag i sängen ganska direkt när jag kom hem. Skönt!

Vaknade dock med huvudvärk imorse. Jag som aldrig brukar få huvudvärk. Aja, nu är den typ borta så och jag är depppig, arg och lessen och ska sätta mej och deppa till "Full metal jacket". Den skulle tydligen vara bra så bäst för dej att den är det nu.

Fredakk

Bara för att jag är så mätt så jag snart smäller av. Jösses alltså. Blä på det. Avskyr att vara proppmätt. Annars äre bra. Färgat håret idag, mörkröttaktigt. lite coolt. Aja, jag blev nöjd iaf (: Kl 7 bär det iväg till Julia som har fest ikväll ju. Nice!
Nu ska jag vila ett tag till innan jag börjar fixa mej.

Hårångest

Bara för att jag har feta ångesten över mitt hår nu. Varför klipper jag mej och sen tänker, istället för att tänka först och klippa sen?! Jag lär mej aldrig. Nu vill jag ha sneluggen back och lite längre hår, lite bara. Jag var ju nöjd som jag hade det för en vecka sen. Så varför i hela friden klippte jag mej igen för -.-'  Får väl trösta mej med att mitt hår växer rätt fort åtminstone...


core?

Eh... Kom hem för en 20 min sen typ, Nicole och jag har varit på Core heter det. Ska föreställa nån slags mag och ryggträning och lite bäcken och sånt tror jag. Heh. Anyway så fatatde vi typ ingenting och gjorde antagligen fel eftersom att det inte kändes nåt speciellt i dom musklerna och sist men inte minst, det var tråkigt. Kanske att jag fick till det liite i slutet. Action är nog mer våran grej ;) Som box dårå och typ pump, pump ska vi prova på onsdag. Yees. Ska börja springa nu med om snön tänker ge sej av snart...? Annars springer jag nog ändå trots halkrisken lix. Pepp på det ju :D Åså box o pump på det. Blir man ju både lite slimmad och får kondis. Perfa.
Nu ska jag fika lite och imorrn blire fest hos Bullen!

Thursday

Yeye, APU idag ju. Kanoners som vanligt för jag trivs ju så himlans bra och det är ju bra lixom. Dock blir det nog inte frisörjobb för mej efter skolan... Vill ju prova på lite annat som sagt och sådär. Klippa lite privat på sidan räcker bra för mej (: Anyway så hare vart en rätt lugn dag, solade lite på lunchen bla. Gratis ju, inte så tokigt. Sen bjöd Anna på mat oxå. Värsta lyxen. Tvättade håret på en kund åt henne och hjälpte till med att färga en oxå och sen dök min kund upp efter 15snåret där. En klippning bara och så jävla nöjd jag blev då och kunden med, Anna tyckte det var jättebra gjort hon med. Kul och höra ju.

Annars så kom jag hem typ nyss och Nicole komemr vid sex och så blir det Aktivera. Core står på schemat idag. Skojit! Så himla skönt att äntligen ha kommit igång ordentligt. Var ut och gick en sväng igår och när snön försvinner sen ska jag börja springa istället. Najs.

Ooooonsdag

Rätt ovärd dag idag. För det första kom inte bussjäveln imorse, så efter att ha väntat i 20 min gick jag hem igen. Slutade med att mamma hämtade upp mej och skjutsade mej till tåget som gick 11.05 istället. Har ju enbart svenska på onsdagar as usual och det enda vi gjorde idag var att gå på en utställning på Upplands muséet. Där vi fick 6 frågor vi skulle svara på och när vi var klara fick vi gå lixom. 20 min tidigare blev det att jag slutade idag alltså. Skönt. Men lite drygt att åka för en lektion lixom. Sprang på stan en snabbis med. Provade sånnadär jeansleggings. Helt kär blev jag men färgen jag ville ha fanns inte i storlek såklart. Får väla vänta helt enkelt. 14.19 tåget hem blev det iaf.
Nu käkade jag precis, lasange blev det. Gott! Us- möte sen kl halv sju typ. Är väl det ungefär.... Fått andra boken nu med ur Twilightserien, "När jag hör din röst ". Underbart ju. Läsa massa ikväll med andra ord.

Jag måste skriva lite lappar med. Dags att söka sommarjobb lixom! Men lycka till att få tag på ett sånt när det är såhär lix. Fakk it! Tänk om pengar bara kunde växa på träd, va lätt allt skulle bli då. Men men..så är ju inte fallet som synd är.


27/1

Tisdag igen då. Sovmorgon och allt idag. Började 12.30 som vanligt på tisdagar nu. Permkurs så att säga. Gick fan bra att rulla idag och det var tillomed lite kul. Kan bero på att vi rullade en tegelstensrullning fast den var lite different från en helt vanlig tegelsten. Klassisk rullning kan man ju spy på. För det är så inåt in i bängen tråkigt. Yeye. Sen fönade vi lite vågor den andra 1½ timmen som var kvar. Fick tillbaka färgprovet innan vi fick gå sen. Va väl inget att hurra för kankse men ett starkt G hade jag lyckats skrapat ihop iaf och det nöjer jag mej mer än väl med. Hehe.
Ska väl käka nurå kanske. Kom hem nu efter 17 nån gång om ni vill veta lixom. Ne men nu ska jag äta nåt som sagt och sen blire litte plugg och lite ljudbok på det tror jag. Great lixom.

box

Sådär lixom. Nu har Nicole och jag avklarat vårt första boxpass på Aktivera. Askul verkligen och jobbigt! Svetten rann lixom, men så det ska vara ju. Nicole tyckte dock att jag avr lite aggressiv av mej (A) Hehe. Nu inväntar jag bara den hemska träningsverken som någon kommer att ha imorrn. Men man ska väl veta att man lever lixom ;) Armarna känner jag av redan nu. Händerna typ skakar. Haha.
På torsdag blir det Core, mage och ryggträning tror jag det främst är. Skoj! Hola beach 09 lixom ;D

We knock you out lixom!

Men nu har jag duschat, ätit och bäddat ner mej i sängen och ska dra igång andra delen av Twilightserien. Laddat ner den på ljudbok nu så ska lyssna på den. Plus att jag har tjingat boken oxå på bibblan i skolan. Skulle få den på onsdag. Underbart!

Natti.









Laddar

Skolan idag som vanligt då. Ställde kl på 5.30 åså två larm till på det för att komma upp ur sängen. Anyways pallrade mej upp och på bussen märkte jag att batteriet i mp3:n va slut!?! Katastrof typ. Men jag lyckades somna så det löste sej ganska bra. Lugnt i skolan annars. En redovisning om de olika kroppstyperna och lite genomgång inför gesällen och sen avslutades dagen emd Kultur&stilhistoria. Lämnade in min uppgift och sen blev det 50 min film om modet på typ 1400- 1800 talet. Det sög. Somnade typ på filmen as usual. Kunde ju liak gärna åkt hem redan då.
Kom hem vid 16 och fick sällskap av Linda från Månkis oxå på bussen. Trevlans! Har käkat och lite så nu och vid sexsnåret trillar Nicole in och sen blir det Aktiverapremiär för oss. Pepp, jaow!


Almost done!

Sådär jah. Äntligen klar med kultur&stilhistoriasaken om medeltiden nu som skulle vart inne förra måndagen men.... Jag hade ingen aning om att vi ens hade det arbetet så atte. Bättre sent än aldrig lixom ;) Likabrade. Bara nån grej kvar att göra nu till imorrn. Blä. Jag vet att jag har ytterst lite plugg men det lilla vi har tycker jag är tillräckligt och skolan suger och jag är skoltrött. Därför tänker jag fortsätta klaga sådetså. Deal with it lixom!

Läst ut första boken i Twilightserien oxå "Om jag kunde drömma" heter den på svenska. Så jävla bra den är då. Nästan bättre än filmen. Lite mer detaljer och sådär lixom. Sen så skiljer ju sig alltid filmerna från böckerna med. Men jag är still helt nerkärad i filmen. I alltihop lixom. Shit. Så nu laddar jag ner ljudboken till tvåan. Miip. Härligt!

the fairytale gone bad

And I can´t cry the pain away.

Söndag

I fredags blev jag som sagt deppig där på kvällen/natten så jag gick hem och sov.

Igår så var det en rätt lugn dag, var ut och gick och sådär på dan och chillade lixom. Yeye. På kvällen bar det först av till Sandra och Nicole kom oxå sen kilade vi till Emil på lite "förfest". Dom skulle till krogen sen och vi till Björklinge efetrsom att Dennis ju fyllde 18 bast i förrgår. Grattis! Linda och syster följde oxå med och det blev en trevlig kväll. Kortspel, snack och ytterst lite dans oxå för Nicole och mej.  Tack Dennis pappa och Dennis kompis Tim för skjutsen! Megasnällt.
Kom hem efter 1 nån gång och Nicole och jag slaggade. Och sen är jag stolt över my friend Linda oxå för igår för det hon gjorde. Kanon ju!

Nu åkte Nicolebruden precis hem och jag ska vara duktig och plugga idag och försöka ta mej ut och gå oxå.

Box imorron. Pepp! :D

Ta mej här ifrån!

Kan ju sumera dagen/kvällen så som att. Bra dag. Apu och sen Let´s Dance hos Sandra en sväng på kvällen och sen jah...
Gick typ en mil minst! Ogillar Tierp otroligt mycket. Så sjukt less på allt och alla. Slutade med att jag gick hem iaf själv i mörkret. Scared och arg och less och depp. Tårarna kom när jag börjat gå hem. Det blir bara för mycket ibland. Kommer nog ta ett tag att smälta all skit som hänt senaste 5 månaderna. Fy sjutton vilket liv.
Nu sitter jag här och känner mej ensam och misslyckad och bara vill spola tillbaka tiden.



God natt.


22/1

Apu idag alltså. Rätt så lugnt på förmiddan men sen på eftermiddan rullade det in lite folk så då fick jag rycka in. Klippte luggen på en kvinna och sen klippte jag en grabb oxå, massa hår blev det. Till sist hjälpte jag Anna lite och lag i utväxt på en dam oxå. Yeye. Läst i boken min har jag gjort oxå. Snart klar! Anna hade oxå sett Twilight nu i helgen och hunnit kolla en gång till i Tisdags och så vill hon se den på bio oxå. Typ helt besatt lr hur man ska säga tt hon beskrev det. Kär helt enkelt. Fler än Nicole, Linda och jag som är helt nerkärade i Edward.. jah i alltihop! Så nu har jag lovat ut din bok Nicole (A)
Anna klippte mej idag oxå. Äntligen! Kortare och en ny variant av lugg. Sköönt! Slänger in en bild på dagens outfit. Höhö.

Och så har jag lyckats ställt in datum på kameran och nu vet jag inte hur jag får bort det -.-' Typiskt mej. Man ska inte pilla på alla knappar.



    





Tookig

Gaaaleet vad pepp jag är på festivalen nu alltså. Måste lugna ner mej lite. The Killers!!!! Sen så ska jag ta tag i de här med körkort snart oxå. Ta lite lektioner och läsa teori åså. Körningen känns rätt stabil annars. Så vem vet. Kanske är det jag som kör ner i sommar? Mohahah!

Nejmen!

Jag har visst lite kondis ändå trots allt. Var ut och gick nu så fick jag för mej att prova springa och jah... jag orkade den lilla bit jag sprang. Kände att jag fick sakta ner och gå den andra lilla biten hem. Lite surt för det gick ju så otroligt lätt ;o Men inte så fresh och lite jobbigt att springa i feta skoljackan lixom. Men nästa gång så :D
Duuuschen nästa för jag blev allt lite sevttig.

21/1

En ganska effektiv onsdag idag ändå. Åkte in tidigare och fixade med företaget och sådär sen hade vi svenska. Dock hade jag varken gjort instuderingsfrågorna eller läst lite i boken. Mitt minne sviker mej lixom ;( Jag skyller på det iaf. Så atte de får jag väl göra.... nån gång typ. När vi slutade sen vid 14 så gick jag ner på stan och hade bestämt mej för att hitta ett par nya jeans bla och lite annat som jag va ute efter. Och voilá! Fick med mej en t-shirt från New Yorker, två långa linnen från Gina och ett par jeans som jag blev kär i på Holmlunds. Trodde det var rea på dom för dom låg nämligen på samma hylla som de andra reajeansen men icke då. Vart ju lite dyrare dårå. Därför brukar jag undvika den affären men det var lixom sista chansen och dessutom var dom värda varenda öre. Äntligen!

Kom hem för 50 min sen typ. Har ätit lite och sen ska Jossan och jag ut och gå tror jag. Niice!



Woohoo!

Lär ju börja med att säga att The Killers ska till H-fred och dit SKA Linda och jag oxå! Ska bara se till att boka våra tickets sen så är vi ready. Har ju tält och hela tjotahejtit lixom. Snacka om att jag blev happyface imorse när jag såg det.




En lugn dag annars. Permanentkursen mellan 12.30 och 15.30 idag bara som varje tisdag framöver. Efter det kila jag en snabbis på stan och köpte m ej en hoodtröja på Carlings som jag kikat ut igår men inte kunde köpa eftersom att plånboken var veck men nuså. Rea vare oxå. Sånt gillar vi! Får fortsätta jaga det jag är ute efter nån annan gång sen. Snöade massa gjorde det när jag kila till tåget oxå. Usch!
Nu sitter jag här i nytröjan. Så jävla nöjd. Ätit har jag med gjort. Makaroner och köttfärssås. Satt fint det. Gott lixom. Om ett tag ska ajg nog med upp och kika lite på hoppträningar oxå. Yeye.

Imorrn ska Nicole och jag till Aktivera (igen). Vi har lixom inte lyckats tagit oss dit än men imorrn då jävlar kör vi igång! Skööönt.

Idag

Idag har vart en såndär alldeles vanlig måndag. Värsta dagen på veckan om man inte räknar söndagen dårå. Anyway, skola nästan som vanligt. Vi har nämligen "flyttat" över i d-huset idag plus sakerna ofc. Dom fick vi kånka på. Undra hur det såg ut egentligen, tänkte mest på dockhuvudena. Ser lite småkul ut med folk som springer runt med 5-6 huvuden i i famnen lixom eftersom att dom  ser rätt verkliga. Annars vare de gamla schemat som gällde idag. Lite ändringar för resten av dagarna bar som vi ska ha sen under tiden som löser det där luftproblemet.

Bara mockat åt Jettis idag annars och så var jag ut och gick emd Jossan i snövädret. Snöa massa. Det vart väldigt snöigt, vi blev snögubbar och blöta. Yeye, de gillar vi! Ne värs. Överdrev nog lite där. Vart lite duktig nu med och pluggat lite. Go MArtina (Y) Sen stekte jag ägg och åt stektäggmacka. Goootti!

Nu tänker jag läsa och sen soooova.

Go natt lixom.

Grr

Omg. Slog på 1an och jag dog lite. Både Markus Fagervall och Brolle sjunger lixom. Nu sjunger Markus igen. Så otroligt j*vla snygg! Och Brolle e inte så dålig han heller. Shit! Kunde inte bli en bättre minipaus i mitt pluggande. Sen är det nån annan snubbe med men han va ugly och så vet jag inte vem de är helelr så han struntar vi i.

    
                   

Söndag

Då var helgen överstökad oxå och som vanligt så går den alltid lite för fort. Men anyways, kan ju dra igenom den lite kort då. Fredagen blev lugn. Kolla Let´s Dance och sen blev det så att jag åkte till Sandra på kvällen och tog det lugnt bara. Kollade film och sen somna vi typ vid 12 nån gång. Yeye...
Upp halv 8 på lördags morgonen. Mamma kom och skjutsade hem mej. Fixade till mej lite och slängde i mej lite frulle och så bar det av med 9.05 tåget till Knivsta med Catta till Madde för att jobba lite med Uf-saken. Sen på kvällen (igår blire det ju) så kom Nicole och sen trilla Sandra in lite senare oxå. Kikade på körslaget och efter det bar det av med buss till typ Läby för lite "fest" som var tråkig och åt helvete ut i skogen låg det oxå. Blö. Blev 00.40 bussen hem sen, Julia och Nicole joinade mej. Blev lite nattfika och sen vid 2 nån gång fick vi lite sällskap och kollade slutet på Drömkåken. Vid halv 5 lr nåt sa vi hejdå och sen somnade vi. Skönt.

Vakna väl vid halv 11 idag och Julia åkte hem typ direkt. Colan och jag käkade frulle och sen såg vi på The Bourne Ultimatum. Bra film, jaow! Bara lite softande lixom och Nicole åkte hem efter det och nu sitter jag här nyhemkommen från stallet. Mockade åt Jettis idag.
Snart ska mamma och jag ut och gå för 6e dagen den här veckan. Woooh. Men det är skönt lixom. Motionera bort lite fläsk lix.

After eight

Blev lite ändrade planer. Jossan orkade inte komma ändå och jag förstår det. Hoppas det löser sej, håller tummarna för er! Anyways, nu sitter jag i min ensamhet nere i soffan och kollar på Let´s dance. Och det är ju.. ehm kul? Let´s dance är kul men jag vet inte om det är så himla kul att sitta helt alone en fredagkväll dock. Det är sånna gånger jag börjar sakna de där. Men de hjälper ju inte. Får väl se om Sandra dyker upp eller nåt. Annars tänker jag nog läsa lite och sen lutar det åt att lägga sej. Kan va skönt de med ibland kanske.

Hare!

Fredaaag

Lite mer ansträngande dag idag om man jämför med resten av veckan lixom. Yeye, Apu idag alltså. Började 11 så de va ju rätt lugnt ändå lixom och slutade innan halv 5 nån gång. Hade en kund idag som jag bara stylade och fick 50 kr i dricks av, Woho!  Och sen kom det en på lite drop- in på eftermiddagen vid tre så då klippte jag den människan med innan jag slutade. Gick bara bra det ju.
Nu sitter jag här och har lite ont i huvet och precis tryckt i mej en jävla pizza, inte hela dock. Gottit men flottigt! Så nu smälter jag maten lixom. Hehe.
Ikväll sen lr lite senare, kallare va ni vill så kommer iaf Jossan förbi och Sandra med tror jag och vad som händer sen återstår att se lix. Blir nog kanoners vilket som!


Nu

Nu sitter jag i min säng och tänker och lyssnar på musik och saknar lite oxå. Yeye. Har hunnit med att glott en film för ett tag sen oxå The Bourne Supremacy och den var ju bra. Troooor att jag fattade åtminstone liite mer av vad den handla om än den första. Heh. Får väl läsa lite så jag får bättre grepp om vad den verkligen handlade om men den var bra som sagt. Om en film nu kan va bra fast man inte fattat så mycket. Bara sista kvar nudå. Så himla puckad jag är egentligen. Men nån ska väl vaea de med. För övrigt har jag inte gjort nåt vettigt alls idag. Rätt skönt ändå men de blir lite långtråkigt kna man säga. Rastlös blir man.
Nu ska jag nog dra igång en film till innan jag slaggar. ska bara välja en först.

Funderingar

Sitter och kikar lite på Arbetsförmedlingens hemsida nu för att få lite koll på vad det finns att göra egentligen. Och det finns ju faktiskt en hel del insåg jag nu. Jag vet lixom ingenting. ingen aaaaning om vad jag vill göra i framtiden eller ah, efter studenten i höst. Dock är det ett tag kvar. Men dom där tankarna börjar auotomatiskt att krypa fram såhär sista terminen innan student och allt. Men nåt som jag faktiskt lockar är typ att gå nån såndär bartenderkurs/utbildning nånstans. Stod ju på Möbeln på juldagen och jag tyckte det var riktigt roligt faktiskt.  Så då slog den tanken mej. Så varför inte lixom? Det tåls att fundera över lite nogrannare iaf. Maha.

http://www.bartender.se/

Hej i mitt vinterland (igen)!

Ledig dag dårå. Hehe. Rätt snajsit lixom. Dock blev det en hård morgon. Lr ah med hård menar jag att vi hade morgonfodringen. Så mamma och jag gick upp halv 8 och åkte dit. Skitkallt vare fast jag klädde på mej massa så då slapp jag ju frysa. snö var det oxå. Anyway när vi gett djuren mat och kastat ut dom så åkte vi hem igen och då sov jag lite till. Vaknade nu vid halv 12. Sköönt! Men jag blev lite less när jag såg att det snöade massa, jag som hoppats på att vinterna skulle gå över nu. Vill ju ha vår ju! Men icke.
Snart ska mamma och jag ut och gå en sväng i vinterlandet oxå.

Yo.

Sitter nere i soffan nu med mamma och kollar på Made in Sweden. Syrran är hos Adam så vi det är bara mamma och jag nu i några dagar. Känns lite konstigt. Man har lixom inte vant sej riktigt vid att det är såhär det kommer vara nu.
Anyway, så var Jossan och jag ut och gick iaf och ofc så snöade det massa. Det var skönt men när jag kom in så var jag heelt blöt. Bara ta handduken och torka av sej lixom. Helt uppblåst känner jag mej oxå. Tjockisjag. Dock har jag inte ätit speciellt mycket idag ändå. Blabla... Cappuccino och kladdkaka, det är grejjer det.

Today

Vad finns att säga om denna dag då... hmm? Inte så mycket faktiskt. Lång sovmorgon och tog 11 bussen in till skolan. Svenska på schemat idag bara som varje onsdag. 12.50- 14.05. Softisch kan man säga. Plus att vi är lediga imorrn (igen). Yey! Gick på stan en sväng sen med Madde när vi slutat. Köpte mej ett par nya tights och två par trosor oxå på rean. Man får passa på lixom.
Sen blev det 15.19 tåget hem och när jag var hemma i Tierp så sprang jag in på ICA och köpte godis. Suck på mej. Fyfy! När jag kom hem sen så drog jag fram den gamla hemkunskapsboken som man fick i 9an. Ja det är ett tag sen kan man säga. Tiden går ruggigt fort. Anyway så stekte jag en omelett. Skitdåligt gick det. Fastna i stekpanna och gick sönder och hade sej. Sämst på att laga mat. Men den gick ju att äta iaf. Tur var väl det.
Yeye.. nu väntar jag bara på Josefine så ska vi ut och gå sen. Alltid lika skönt.

Step Up 2 the streets

Då har man sett den filmen (rubriken) igen då. Kan ju inte säga annat än att Step Up filmerna är ju förjävla bra alltså. Helt otroligt vad jag älskar dom. Blir helt fast när man börjat kolla och nååågot avis man blir då. Vill oxå kunna dansa sådär ju. Skulle va skitcoolt lixom och kul. Menmen.. får väl nöja mej med att drömma lixom. Plus att killen ingen aning om vad han heter är snyggis han med ju. Killar som kan dansa alltså... Grr!

För övrigt har jag kört bil idag och backat lite till. Går ju helt okej ju. snart så ska ajg ta tag i resten som har med körkort att göra. Kollade på hoppträningen med som syrran hade. Socialade mej med lite people på läktarn oxå där jag satt. Alltid trevligt. När jag kom hem sen så slängde jag ihop en kladdkaka som jag är rätt kung på om jag får säga det själv. Under tiden den stod i ugnen gjorde jag mej 2 klämda mackor oxå. Mumma! Sen drog jag igång filmen. Niiice kväll ju.

Men sova nurå. Go natt.

Tisdag den trettonde

Idag har både jag och syrran varit lediga från skolan. Vilket för mej innebar en skön sovmorgon fram till typ halv 11 och läste gjorde jag med när jag vaknat i den braiga boken. Värsta frusen av mej är jag med. Var lixom tvungen att dra fram ett extra täcke när jag skulle sova igår. 2 täcken och en filt. Yeye. likabrare. Men anyways, till frulle stkte jag på två ägg och la på mackor. Lillkocken själv. Gotti. Sen ringde Jossan så då gick vi tre ner och solade och efter det blev det lite god cappuccino och fikabröd. När vi smällt i oss det så gick Jossan och jag ut på en redig promenad idag oxå. Duktiga oss. Och vädret är ju dessutom inte att klaga på, lite för blött och geggigt bara och lite sol skulle ju inte va fel de heller men vi slipper ju snön och minusgraderna åtminstone. Härligt.

Nu har jag äntligen duschat. Skööönt och inte känna sej så äcklig som jag gjort idag. Uschi. Ätit lite med och snart bär det av till stallet för att kika på lite hoppträningar. Var ett tag sen sist faktiskt.

Sluta hälsa på mina drömmar. Tack.

Mmm...marabou

Blev en promenad med Jossan iaf. En riktig promenad i lite fart och rediga dojjer i 30-40 min nu på kvällen. Riktigt skönt väder! Bränna lite onödiga kalorier och prata lite oss tjejer emellan lixom. Kan ju nästan inte bli bättre. Me like alot. Innan vi gick hemåt köpte vi cappucino med marabou mjölkchoklad och marabou daimsmak på. Sen dela vi upp det så vi fick hälften var. Haha. som 2 små ungar. Men jag kan ju säga att det var gott iaf!
Sommaren blev det prat om oxå och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till den. Det är nåt enormt vad jag längtar till sommaren 09. Lr sol och lite värme överhuvudtaget. Menar, det är ju inga större fel på våren heller lixom men den slår då inte sommaren! Dock har jag inga större förhoppningar på att den ska slå sommarn 08 lr kanske lite. Jag tar ju studenten ju. Men oturen har en förmåga att förfölja mej lixom. Otur i spel, tur i kärlek lr tvärtom som man säger. Inget av det stämmer då in på mej. För jag har turen att ha otur i allt.
Åhh bleh, inge mer snö nu tack när den äntligen börjar smälta.
Syrran och jag har kollat Zodiac oxå. Bra film ju. Gick ju finemang att hänga med i den oxå när jag kunde fråga mej fram lite med hjälp av syster då jag inte fattade. Jösses alltså. Helt seriöst så är jag sämst på att hänga med i filmer. Att kolla själv är lixom heeelt hopplöst om jag ska se sånna typer av filmer. Med tanke på att då filmen tar slut sitter jag där och inte har fattat nånting.

Ledig imorrn.


 




12/1-09

Idag är det den 12e januari alltså. Och ah... lixom.

D
et har varit en slapp dag idag. Började med ett möte i skrivsalen förr oss frisörer och stylister. Luften på vårat plan i lektionssalarna är inget vidare fick vi veta. Har varit problem med dom förr oxå men nu har det tydligen blivit värre. Troligtvis äre nåt med golven. Om jag fatta rätt så växer det nå svampaktigt under dom som utsöndrar nå mindre bra saker att inandas och att det blandas upp med våra kemikalier som vi använder i arbetet gör ju inte saken bättre. Folk har fått astma och blivit sjuka och jag har känt mej tung i huvudet när jag varit där senaste tiden om jag tänker efter. Man blir lixom segare än vanligt åså har jag fått nåt utslag oxå vet jag nåra gånger. Lite rött sådär. Kanske beror på det där.  Är nå mögel lr nåt va vet jag. Men anyways, så äre som så att dom ska mäta luften och hålla på och detta innebär alltså att vi inte kan ha våra praktiska ämnen denna vecka iaf och inte ta kunder och diverse saker. De enda vi kna ha är kärnämnena än så länge och jag har ju bara 1 timmes Sv på onsdagar så, jah. Slappt värre med andra ord.
Slutade halv 11 idag. Kikade runt lite på stan i hopp om att hitta ett par byxor. Men nae. Nu ger jag upp på riktigt. Är otroligt less på Uppsala nu alltså och att storlekarna på jeans bara blir mindre och mindre. Jag menar ska man behöva se ut som en pinne för att få på sej brallorna lr? Grr. Va vet jag, kanske är jag som gått och blivit tjockare. Äre så det är så kommer det bli ändring på det nästa from nästa vecka för då börjar Nicole och jag på Aktivera. Blabla.. åt på Donken med Linda och Amanda innan jag tog tåget hem vid 12.19.

N
u kom jag in precis in efter att vart ute och kört lite bil. Backat och så har jag gjort. Backade upp för våran knepiga och rätt så branta nerfart sådär för första gången. Det gick bra det. Skapligt nöjd, haha. Körde runt lite bara och övade lite parkering oxå. Säg Hello till körkortet snart lixom! Yeah (Y) Ska ut och gå med Jossan sen med. Skönt. Bränna bort lite extrakilon sådär. Likabrade.


Veckans schema

  • Måndag: 8.30- 10.30
  • Tisdag: Ledig            
  • Onsdag: Sv, 12.50- 14.05
  • Torsdag: Ledig
  • Fredag: APU

Far Away

Kul att det bara är fröken Nicole´s blogg som är helt cp i Mozilla Firefox webläsarn och inte i den gamla vanlig explorer lixom. Okej inte för att ni bryr er men jag gör. Skitdrygt äre. Dock kom jag på det nyss, hehe. När jag klicka upp den i den gamla webläsarn alltså. Aja, får väla särbehandla hennes blogg då. Känn dej speciell din lilla nörd! Haha. Hon ska då alltid vara värst.

Du e så yeye wow wow.. lala (8) Sämst låt. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen dessutom och så äre fan i mej faktiskt. Lär väl kila ner för alla trappsteg nu snart oxå. Måste ju ta min medicin lixom. Snacka om att det är en vana som sitter i ryggmärgen när man inte ens kommer ihåg om man tagit tabletterna lr inte för man bara göre i farten. Men nu vet jag iaf att jag inte tagit dom än för den här kvällen iaf. Ja, det är fel på mej om ni undrar. Käkat sen jag va 2 typ. Så atte... inge att oroa sej över lix. Heh. Orka bry sej egentligen.
Nu sitter jag mest och väntar på bättre tider bara. Fast skulle ju vara vettigt att hoppa i bingen kanske. Men så blire nog inte. Är för pigg för det fortfarande. Så lär väl sitta här och uggla ett tag till och sen läsa mera i boken. Megabra ären!


Jobb?

(Sommar)jobb? Kanske det kanske. Skulle vara kalas ju och dessutom få det fixat utan att knappt behöva ha ansträngt sej. Men med min tur kan det vara farligt att hoppas på för mycket har jag lärt mej. Så jah... får väl vänta och se lixom.

Nu sitter jag och laddar ner lite filmer oxå. King Arthur till exempel. Som jag enligt Nicole "bara måste se!" Får väla ta o göra derå så jag får tyst på bruden lixom, höhö.

Söndag

Jävligt slapp dag hittills och kommer antagligen att förbli det oxå. Men sånt klagar man inte på. Bara lite. Vaknade till liv vid halv 11 typ iaf. Sen dess har jag rensat lite bland kläderna och insett att jag behöver införskaffa mej lite vettiga plagg. Men det kommer väl nån gång typ.. Segt att springa runt i affärer. Blir bara tråkigare och tråkigare för varje gång. Fast iofs blire ju billigare så oxå. Likabrare!
Nu har jag precis kollat klart  på Step up, igen. Hehe. Men den är ju sååååå bra! Galet. Och för det andra blir man (om man inte redan är, vilket jag är) helt kär i han, Tyler. Channing Tatum med andra ord. Shiit. HOT. Tänk om man kunde få sej en honom lixom. Jag skulle då inte klaga.


     
                                                                                                                                                      






Undra hur länge man ska behöva vänta på de där egentligen. Men får väl försöka se det såhär, att Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Lr?

Go natt

Väcktes kvart över 9 imorse av Nicoles far ;o Jobbigt. Men vi tog oss iaf upp och sen skjutsade dom hem mej till 10 typ. Väl hemma slöade jag lite innan jag fixade mej för att dra in på hockey med Amanda och Linda sen. Yeah! Vi käkade på Nian när vi kom in och flummade runt lite innan vi satte oss på buss 1 mot Läkerol Arena. Brynäs- Skellefteå vare som spelade som sagt och hur det gick vet ni ju redan. Brynäs är bäst! What more can I say lixom? Anyways, när hockeyn va slut vid 18.30 typ blev det buss vidare till Brynäs och Amongs bror och Dala.  Det var väla trevligt lixom. Dom är ju bra roliga alltså. Haha, shit. Skrattar ju så man dör emellanåt. Vid 10 begav vi oss ner på stan igen när Amanda äntligen fick efter att Henke tvingat Amanda att säga hejdå till Matte. Haha. "Säg bara Hejdå Matte så får ni gå till Mcdonalds sen." Som sagt så drog vi en Donken innan vi tog tåget hem. Gott! Btw så gick vi ner till stan och det var svinigt  jävla kallt.
Kom hem vid tolv och Linda åkte hem för en halvtimme sen typ. Så atte nu ska jag sova om jag inte ska läsa lite först i boken. Lånat Twilightboken av Nicole ju. Hihi. Dock heter den inte Twilight utan Om jag kunde drömma. Megabra redan fast jag inte hunnit överdrivet långt. Det är bra.

Men nu.... Go natt.

Kom igen vårt Brynäsgäng!

Skulle mest bara säga att Brynäsarna knäppte Skellefteåpojkarna på näsan och vann med 5-4.

Avgasarrör
Avgasarsystem

Sebastian Karlsson




Helt jävla underbart bra!

Om Sverige ändå visste vilka bra artister dom faktiskt har och försökte lyfta fram dom istället.

Youtube

Sitter hos Nicole ute i skogen nu kan man säga. Vi har kikat Let´s dance åså som sagt. Morgan ägde och Daniel Dasilva är typ bäst! Älskar´n. Han sklle man vilja ta en sväng om med. Hehe. Fram till nu har vi suttit på Youtube som dom nerds vi är sen Let´s dance slutade och dregglat på alla undebart sjungande pojkar. Ge oss lixom -.-' Fast nu är Nicolebruden in da shower lix. Yeye. Skön kväll.

Nu var hon klar oxå. Blir väl till o slagga inom en snar framtid snart.

Go natt.


....

Du är så falsk. Det här hade jag aldrig kunnat tro  om dig. Vi hade aldrig kunnat tro det om dig. Men visst. Äre såhär du vill ha det. Fine lixom. Vi klarar oss. Det gör vi.

Besviken.



Let´s dance

Kom precis in från kylan. Lr ah det var rätt skönt ute faktiskt ändå om jag tänker efter lite. Anyway, var ut och tog en promenad med mammsen. Skönt. Och nu tänker jag typ duscha för mitt hår är groose (stavning?). Ordet ska iaf betyda äckligt in english lixom. För sen vid 6 kommer Ivarssons och plockar upp mej. Blir Let´s Dance och tjockande hos Nicole ikväll dårå. Nice. Säger som Nicole, fest får det bli nån annan gång. Sen imorrn blire hockey med Linda och Amanda. Blir en kalashelg de här ju.


Uhhh

Sådärjah! Trixat lite med designen igen.

Ändrade planer

Fredag idag. Likamed Apu egentligen. Fick reda på att vi skulle fortsätta ha praktiken som vanligt på fredagarna igår iaf. Anyways, så cykla jag dit till halv 10 som vanligt och ingen där. Gick och fixa lite annat och väntade till 10 i. Sen ringer det när jag kommit hem och då äre Anna. Hon började inte förrän 11 idag pga lite saker. Lite småförvirrade som vi är hade ingen tänkt på att ringa tidigare lixom för att kolla läget. Så jah... Idag är jag ledig och så drar det igång ordentligt nästa vecka istället. Härligt med en extra dag ledigt sådär ju.

Lala...

Jag vill ta hål i öronen. Blev ju mest skit av det när jag var mindre, typ 7? Men nu kanske det har gett sej, vad det nu var som var fel. 4e gången gillt lixom, lr? Ta hål i naveln vill jag oxå göra. Men tänk om det går åt skogen. Ärr och shit som man har lixom. Ska nog kolla upp det iaf. Det där med navelpiercing som det kallas. Hål i öronen blir det nog iaf. Dock lär jag tvinga med mej nån söt vän som kan stötta mej typ. Rädd som jag är. Panikattacker som jag har en förmåga att få i sammanhang med nålar och skit. Usch -.-'
Yeye, en liten kvällsfundering sådär.
Btw så var jag ut och gick en sväng förr med och körde lite hemmaträning. Wei lixom. Och Nicole och jag ska börja på spinning snart oxå. Säg hola till beach 09 lixom ;D

 Men nu sova.

Nu har jag fått det sagt. Känns lite bättre tror jag..?

Natti

Batterier

Skolan idag då. Nu drar allt igång som vanligt igen. Ovärd dag. Börja kl 12.30, hade ett prov och sen sluta vi. Så att, 2 timmars bussresa för en 45 minuters lektion. får väla se hur provet gick sen då. Råpluggat hela veckan ju (läs: Pluggade på bussen in imorse). Lite sugigt. Imorrn äre iaf Apu igen som vanligt på fredagar. Det är nice.
Efter jag slutat drog jag en sväng om på Claes Olssons. Köpte mej batterier. 20 st sammanlagt. Tiopack fast två olika storlekar alltså. Kan ju lika gärna spendera lite pengar på sånt istället för kläder lixom. Så varför inte? Anledningen till att jag köpte dom var ju inte så utan mycket viktigare. Mp3n var död. Likamed katastrof om man ska åka buss. Pain utan musik imorse. Riktigt jobbigt äre faktiskt. Och de andra var till kameran. Fast den verkar va lite cp. För fast jag bytte batterier så stod det likt förbannat "byt batterier" när jag slog på den. Grr. Antingen ska de va en viss sorts batterier lr så ären bara cp och hatar mej. Om man ska införskaffa sej en såndär batteriladdare och laddningsbara batterier istället kanske... Hmm. Tåls att fundera på.

Oj, nu blev det en massa snack om batterier. Höhö. Men kan väl vara intressant kanske. Va vet jag. Kanske skulle vara smidigt att gå på batterier själv oxå. Ne, men nu ska jag nog äta nåt.

Jävla knasdrömmar.

?

Måste allting vara så komplicerat i livet. Hopplöst är det. Jag är hopplös.

Slå mej med en pinne i skallen lr nåt.







Ångest

Ångest över att skolan börjar imorrn igen och dessutom har jag ju prov sådär första dan som pricken över I lixom. Skitkul verkligen, längtar som fan, kan knappt bärga mej :D (läs: Är så oppepo så det finns inte. Längtar inte det minsta inte ens liiite liite grann.)

SUHUUCK

Just a fucking onsdag

Vakna vid 10, hade ställt klockan. Fixa lite och sen gick jag o mötte Ronja vid kvart över 11 typ och vi gick vidare till Anna på salongen. Så att... idag har jag färgat håret på Ronja och klippt henne. Och resultatet blev jättebra. Sktsnygg blev hon. Härligt. Lite seg var jag dock. Men så äre efter ett lov. Man blir seg lixom. Blev iaf klar där efter kvart över 3 nån gång. Fick ju tjäna en liten slant iaf. Alltid bra.
Nu känner jag mej mest tjock bara för att jag är mätt. Men så blire. Stoppat i mej en hamburgare som mamma gjort och lite paj på det. Inga fel. Ska väl kanske plugga lite snart med. Skola imorrn ju och självklart har lärarna sett till att vi ska ha prov första dan efter lovet lixom. Jättesnällt, verkligen. Heh. Men men.. är väl bara att plugga å se lite glad ut lr nåt. Sitter och laddar ner Drömkåken nu oxå. Får jag en till film att kolla på. Bra ju.




Bullbak in Degerbo

Yeah! Idag blidde det bilddagbok, bullbak mena jag. Haha så fel det kan bli. Svårt att göra två saker samtidigt ibland. Att tänka och skriva till exempel lr hure nu blir. Anyways, Among och jag tog buss 821 till Månkarbo för att möta Linda och sen knalla till Degerbo för att dra igång med bullbak. Det var kalastrevligt och självklart blev det massa skratt och tjejprat och annat skitsnack precis som det ska va lixom! Bullarna blev ofc megagoda oxå. Kan inte bli annat om det är vi som bakar (Y)
Helt uppsvullna av all bulldeg och bullar. Shiet.
Och nu har jag varit i farten igen och gjort en hallonpaj á la Martina. Syrran ville ha så vad gör man inte lixom, snäll stoarsyster som man är (A) Ibland iallefall. Nu ären klar med så ska väl kila ner och ta oss en bit. Gott. Dock håller jag på att få feta ångesten nu. Imorrn måste jag ut och röra på fläsket mitt!








Morrn morrn

Har precis vaknat typ. Ställde kl på 10 idag så att jag inte missar bussen som går kl 13. Heh. Likabrade plus att det är ju skola snart så man lär väl vänja sig lite lr nåt. Anyways, Amanda och jag ska till Linda iaf. Trevligt! Och Amanda har man ju inte fått träffa på hela lovet eftersom att hon varit hos sin pappa nere i Småland. Så det ska bli kul. Men nu lär jag duscha och slänga i mej nåt att äta.




?

Dagen idag har vart slapp. Igen. Sov lagom länge och sådär sen vid halv 4 gick jag och mötte Sandra. Vi käkade på Brorsans och efter det drog vi en solning. Skönt faktiskt. Speciellt såhär års. För burr, va kallt det är! Annars har vi bara chillat lite, kolalt på youtube och haft oss. Trevligt.
Nu kom jag hem för en stund sen. Och sitter här och tänker på hur jävla orättvist livet är. Och att det här med killar är ett mysterium. Ställer bara till det. För när man väl hittat nån man tycker om så blir allt ändå bara skit. Härliga tider det :D NOT. Jag hatar att sakna. Speciellt om det inte går att göra nåt åt det. Det suger liite.

Ne. 08 var bland det bästa året hittills. Speciellt sommaren. Lkpg i juni, midsommar var underbart men jag kan inte komma ifrån att slutet på juli fortfarande var snäppet bättre faktiskt. Jo sen fyllde jag ju 18 i augusti oxå. Men det var inte så märkvärdigt. Och hösten ska vi inte tala om hur förjävlig den varit. De jag ville komma fram till egentligen var bara att 09 ska bli ännu bättre.Tar ju studenten för tusan. Fredag den 5 juni smäller det! Sådetså!

Grönland?

Shit alltså. Man kan ju åtminstone fundera om det inte är Grönland man är bosatt på just nu. Bara lite iglos som saknas typ.
Var iaf till Nattas lägenhet nu på kvällen och kolla film med Nicole och henne och bara slappa lixom. Trevligt! Så nu kom jag nyss hem. Jag gick. Svinkallt alltså. Hela ansiktet typ förfrös och näsan frös ihop när man andades lix. Uscha!

Btw så åkte vi till Valbo en sväng. Men jag hitatde inget av de jag hade tänkt. Så det blev billigt och bra lixom. Får fortsätta så tror jag.

Shit

Det är lixom 15, 15 minuuuusgrader ute nu och det har kommit massa snö oxå. Heeelt insane. Kallaste dagen på året hittills tror jag. Höhö. Kallaste dagen under vinterna oxå. Var väl mest det lix.
Jag vill åka till Valbo idag. Jag vill ha dom där jeansen ju.

Relax....

... ja det är väl typ vad jag ägnat denna dag åt. Relaxat lixom, bara glidit omkring.Syrran har färgat utväxten på mej och så tog jag bort den där guldiga effekten. Dock tog inte färgen ordentligt på ena sidan, antagligen för att det fick sitta kortare där. Men utväxten som var värst och det guldiga är borta och resten. Nice. Känns det äntligen fräscht igen. Resten av dagen har jag tillbringat med  Josefine symaskin. Bara latat oss har vi gjort och nördat lite. Hon gick hem nu för en timme sen typ bara.

Nu sitter jag hära och känner mej tjock mest. MÅSTE ut och gå imorrn! Behövs och skulle va asskönt dessutom. Sen har det snöa massa idag oxå. Jävla skit. Jag vill ju ha vår nu ju! ;(
Kikat runt lite på löshår iadg med. Wii. Blir nog att sätta i sen i april nån gång. Lite kul sådär.

Ibland kan man ju faktiskt börja undra. Hmm....  Konstigt.

Chill

Tjenixens dårå!
 Dagen har vart slapp hittills. Blev väckt vid 7 av syrran för att åka till stallet och släpp ut hestarna och fodra. Skitgrining var jag. Men så kan det va om man lägger sig och somnar vid halv 3 typ. Dessutom har jag dåligt morgonhumör annars oxå. Heh. Kom hem vid 8 typ och då sov jag mera. Till halv 12. Sköööönt! Och sådär.
Nu kom jag precis hem. Gick iväg och köpte mej lite hårfärg och Jossan joina. Så nu hoppas jag på att bli lite fresh i skallen igen. Hehe. Får öa se vad som väntar sen lixom. Men antagligen blir det att umgås lite mer med Josefiiiineee. Alltid lika trevligt lixom!

Btw så snöa det massa för ett tag sen. Megamycket faktiskt. Jättestora flingor lixom. Suck på det. Jag vill ju ha sommar NU!

Gud ja!

Kan väl kortfatta kvällen såhär:

  • Kinamat, gottis!
  • Bio, sämst film, äcklig, så inte värd pengarna!
  • Roligaste tågresan hem! VÄRD som fan!
  • Med bästa brudarna ofc!
Gud jah, vilken kväll.

 
Natti!

2/1-09

Om en timme rullar Upptåget till Uppsala. Brudarna och jag ska in och ha lite mysigt lixom. Kinamat och bio. Det säger ju sig självt lixom. Mys alltså! Shit va gott, bara vattnas i mun ju ;o
Annars har jag inte gjort ett skit idag typ. Vakna väla vid 10snåret åså. Satt vid datan ett tag, bytte sängkläder (bara damma kvar nu), käka frulle med mamma och syster och sen glodde jag en film fram till halv tre-tre. Så atte, jag har glidit runt i sovtishirten och tofflor heeela dan fram tills för en timme sen typ. Finns det nåt bättre eller? Svårt att tro det.

Red Jumpsuit Apparatus - Seventeen Ain't So Sweet



2009

Igår vare alltså Nyårsafton som stog på listan. Heelt sjukt vad tiden går fort. Jag får inte in i mitt huvud att lixom de är nytt år nu, hej 2009. Men vart fan tog 2008 vägen. Det bara försvann. 2008 var iallefall det bästa året hittills, bästaste sommaren iaf! Och bland de värsta året oxå. Allt i ett lixom. Men jag får ta med mej alla braiga stunder helt enkelt och lägga dom på minnet. Där dom iofs redan ligger helt fastklistrade. Ne nu får jag såndär tillbakalängtan igen. Jobbigt ju!

Anyways, nyårsfirandet började hemma hos Sandra vid 17. Sandra och jag fixade lixom. Men iaf, vid 15 trillade brudarna in och vi käkade trerätters, drack gott, prata skit och hade det supermysigt bara. Skulle lekt lite lekar oxå men det hann vi inte med innan det ramlade in lite människor och så ramlade de in nåra till och lite fler oså, ah ni vet hure blir. Alla hittar till festen lixom. Det blev lite (för)fest där iaf. Trevlans! Sen så ehm... åkte vi till Strömsberg och vände, hämta dricka, ut och frysa på Tierp och till sist hamnade jag, Nicole och Angelica på Tegelbruket på fest. Det var kul. Dansa dansa! Räddaren i nöden blev det eftersom att det blev inte riktigt som planerat lix. Så vi hamnade lite på varsitt håll sådär vid tolvslaget och retsen av natten/morgonen. Men så äre. Sen vid 3-4 imorse ramlade vi in hos Sandra (som hade sällskap ;)) igen med två stycken grabbar på köpet. Dom gick hem sen och vi tre slaggade i Sandras mammas säng. Skönt! I det stora hela blev det väl ett helt okej nyår lix. Onödigt att klaga. Men liiite överskattat tycker jag nog att det är faktiskt. Men men....

Vaknade lagom sega och hungriga idag vid halv 12 kanske? Väckte Sandra och gick ner och käka upp resterna (fläskfile, potatisgratäng och bearniesås) från igår innan vi drog igång med städningen. Efter städningen högg vi in på marängswishen oxå. Mmmm. Sen åkte vi hem och blablabla...
Imorrn blire eventuellt bio med brudsen oxå. Niiice!






 

  

   


God fortsättning!

RSS 2.0