Robert Pattinson

Kollade på New Moon för ett tag sen och fan alltså så snygg han ääääär Robert Pattinson!







23/2

Får väl bli ett inlägg då bara för att jag har så tråkigt för tillfället. Sucki.

Igår så tränade jag och sen efter det så kom Micke på kvällen och gjorde inget speciellt. Kollade film och så bara. Jag halvsov mest typ. Trött efetr träningen lixom och halvdålig sömn lr nåt! Mysigt iaf.

Idag var jag tvungen att stiga upp redan efetr 7 för att jag hade körlektion 8.30. Dryyygt. Ska nog ta en efetrmiddagslektion nästa gång haha. Det gick iallafall bra att köra (: Fick nåt motorstopp vilket berodde på att det var en ny bil så var väl inte van riktigt med den. Allting gick så lätt men den var kul att köra iaf! Bättre en seggolfarna.
Kom hem vid halv 12 och då hade sömntutan precis vaknat. Käka lite, kollade på lite OS, en film till och sen drog jag till stallet och mockade när han åkt hem. Och sen dess har jag inte gjort ett skit förutom att bakat negerbollar och failade rejält på dom. Råkade ha i 1 dl kaffe istället för 1 msk klantig som man är.... Haha, lyckat. Lite geggigt kan man säga men det löset sig rätt bra iaf till slut ;D

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt!

Tjo


HAAAAT

Allt hat mot snön!!! Är förbannat less på skiten nu. Gaaahhh när ska det sluta?!?!?!?!?!?!

18/2

Här sitter jag och har precis skickat iväg en ansökan om sommarjobb. Duktigt gjort av mig och mer ska det bli. Hoppas man får nåt bara för det skulle ju vara en fördel lixom, hehe. Men känns som att det kommer ordna sig just nu iaf. Visar sig hur det slutar sen om inte annat.

Annars idag har jag varit med Jossan och innan det så vakna jag hos Micke som jag fixat till frillan på med efter att vi lyckats vakna till hos honom.. För satan vad trött man blir av att somna vid halv 5. Vilket berodde på att vi skulle kolla på herrarnas hockey kl halv 2 på natten  eftersom att sverige spelade. Tur för dom att dom vann! Dock halvsov väl jag mig genom hela matchen typ, hehe. Men vad gör väl de?

Nu ska jag chilla vidare och sen kolla på Vampire diaries!


Neverstore- Hold On


Hallå!

Gud nu måste jag ta och vakna till lite här! Trötthet kan vara bland det värsta som finns tycker jag. Man blir så himla seg och orkar ingenting ungefär och det värsta är ju att jag blir trött för att jag antagligen sover för mycket och inte gör så mycket. Vaknade iofs innan 9 idag tror jag så ligger man där i typ en o en halv timme halvsover lite till. Förstår inte och nu när jag kom hem så la jag mig i sängen (osmart) och somnade i en halvtimme till. Not good!
Ska va med Jossan sen och vi ska bla ut o gå så då kanske man blir lite pigg! Hoppas det iallafall.

Och jag är fortfarande helt lycklig sen i söndags, haha. Töntig jag känner mig men det är bra härligt!

Valentines day



Micke är sötast och jag är lycklig, hihi!


Ehh?

Palla

10/2

Okej.. den där bloggtorkan varade ju inte så länge om man säger så, heh. Nu skriver jag väl mest för att jag inte har nåt bättre för mig egentligen men ändå..

Idag har jag haft fetaste mensvärken hela förmiddan med ont i magen och ryggslutet. Så jävla jobbigt. Tur att ipren finns alltså! Sen när det gått över så var mamma jag ut o gick en sväng med en hund. Varit lite hundvakt idag med andra ord. Roligt att busa i snön med hundar, hih!
Kom hem käka lunch, duscha och sen var jag tvungen att dammsuga eftersom att hunden såklart satte sig på min matta och kliade sig.. KUL. Sen så hårar ju jag som en hund oxå så atteh det behövdes ju i vilket fall som helst.

På eftermiddan så åkte jag och pappa och övningskörde lite i Gävle och det gick bra. Mycket trafik dock men så äre. Innan det så l'ämnade jag in min satans dator igen så hoppas dom får ordning på skiten ordentligt nu en gång för alla!

Nu kom jag nyss hem från pumpen och hade hoppats på att få umgås medMicke ikväll men så verkar det inte bli. Saknar honom som ett as och det är bara typ lite mer än 2 dar sen jag träffa han. Dryg tjej.se.. Menne det är bara att gilla läget och så får jag stå ut nån dag till helt enkelt. Jobbigt ju.

Bloggtorka

Japp.. det är grejjen

5/2

You make me smile please stay for a while


3/2

Hejsan hoppsan för idag har jag inte gjort ett skit rent utsagt förutom att träna nu på kvällen. Rätt så långtråkigt har jag haft så har tillomed målat naglarna. Då är det illa! Det kanske kan va skönt inte vet jag. Juste va ut och gick direkt när jag vaknade med. Så har varit hurtig idag minsann. Very good!

Men imorrn blir det en fullspäckad dag iallafall from att jag vaknar tills läggdags. Ungdomsmottagning 12.30, klippning 15.00, sen fira Fredde som fyller år efter det och då blire smörgåstårta så jävla gott! Ska försöka hinna med att gå en sväng när jag vaknar med om det inte blir alltför sent bara och sen kan man ju alltid hoppas på lite sällskap till kvällen sen.

Nu sblire film lr nåt!

2/2

Igår kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dan, har för mig att jag träffa Jossan.. ja det gjorde jag ju och sen på kvällningen åkte jag till Micke och bara tog det lugnt. Mysigt.

Idag så kom jag hem strax efter 3 och sen dess har jag bara duschat och träffat min Jossan en sväng. Vi var ut o gick en sväng och helvete vad kallt det var! Usch. Vill ha sommar nu...
Det var de de...

Nu sitetr jag här och är mätt efter att ha käka kycklingkebab med pommes. Bra gott kan jag lova! Så nu ska jag bara slappa och smälta maten tror jag.
 

RSS 2.0