Miss my hair!

Kan det inte växa lite fortare lr nåt!






26/10- 09

Så nät tänker min lön komma hade den tänkt?! I need den nu. Hoppas dom inte glömt bort den isåfall lär jag väl ringa och höra med dom om den inte kommer in imorrn. 
Och helgen verkar rätt planerad den med. Blir krogen på fredagen som det ser ut och parta med lite brudar då och skippa Karlholm. Är ändå inte så jättetaggad på de så att. Hihi, nu är jag pepp och vill ha kul så hoppas det blir så!


Jack´Mannequin- The mixed tape


Lördag

Jaha då var det lördag då... kul lr nåt jag vet inte. Men igår var iaf Linda här och hälsade på och det var awsome! så det blev Idol och godis och chips, vem tackar nej till de lixom? Så fredagen var bra.

Nu har jag precis städat mitt rum och ligger och funderar på vad man ska hitta på ikväll...? Jag känner för att göra nåt och inte bara sitta hem tror jag så får väl se vad som händer..
Och jag tycker det borde vara förbjudet att sakna någon såhär mycket!! Man blir ju galen ju.

Tjo

23/10- 09

Idag äre fredag och helgen börjar, inte för att det är så stor skillnad när man ändå inte gör nåt speciellt i veckorna men ändå lixom. Ikväll ska jag iaf träffa Linda så de kommer bli awsome! Kanske blir idol här hemma istället för bio eftersom jag just såg att jag nog inte ska slösa de jag har kvar för tillfället vilket inte är så mycket, ehe. Så då kanske de blir nån mer osm vill haka på lite idolfredagschill istället.
Just nu sitter jag med färg på mina ögonbryn och senare ska jag färga håret oxå. Det behövs verkligen och sen fortsätta vänta på att det ska växa! Vill ha lååångt nu.

Hmm ja... och igår så var jag och mamma in till Uppsala för jag skulle till ackis på lite kontroll och allt såg bra ut med blodvärden och hela köret så ska inte det förrän om typ 2½ år igen för undersökning. Det kommer kännas lite konstigt med tanke på att jag varit där 1-2 ggr om året sen jag va typ bebis. Men jag klagar inte. Aja, efetr besöket åt vi kinabuffé och gick lite på stan och jag fick med mig ett par jeansleggings, en tubklänning/topp, en tröja och en sportbh hem, nice.
Men nu måste jag tvätta bort färgen så mina bryn inte blir svarta lr nåt, tjo!

Far away from here

Idag har jag varit och tagit blodprov, fixat lite med mitt CV jag suger verkligen på sånt där skit. Ble. Sen har jag även krattat löv på typ hela baksidan och hunnit med en promenad med annika nu på kvällen, sköönt! Har ätit lite godis med men de blev nog lite mycket för nu mår jag illa. Godisråttan i mig har nog försvunnit lite faktiskt och de är ju bra. Lala... jo börjat läsa om körboken har jag med gjort så nu kommer det vara jag<3 teoriboken ett tag framöver för nu SKA bannemig de där körkortet fixas!
Men nu blire lite mer OTH, lite teori och sen ska ajg sooova. Det behövs för imorrn blir en aktiv dag så då lär jag ladda krafterna om jag ska orka, ehe.

Miss you!

I need to

Färga håååret typ nu som typ imorrn! Det är inte speciellt snyggt med feta guldkanten till utväxt, nä. Och I nedd to bli rik så jag kan åka utomlands nån jävla gång lr iallafall i vår och I need to träffa Micke snart alltså även fast de är ett tag kvar tills jag får göra de kan jag tro och de suger! Och I need to plugga teori så nu ska jag kolla på OTH!


Driving one of your cars

HERREGUUUUUUUUUUUUUUUD! Jag trodde jag skulle dö idag lr nåt men de verkar som jag kom hem rätt levande ändå trots allt. Hade nämligen min andra körlektion idag men det var i Gävle den här gången och tror aldrig jag varit så nervös på länge. Men vi dog inte iaf. Stackars den killen som fick sitta i bak sen när jag körde alltså, haha! Jag skulle varit livrädd om jag va han iallafall. Men nu är det gjort iaf så nu äre bara att ladda om till nästa gång så gott de går! Tjoho....

Nu ska jag vila min hjärna och kropp så... TJO!


Long time no see

Nu har det gått ganska precis 2 månader och det är nog bland de längsta 2 månaderna jag varit med om tror jag. Tycker det är dags för dig att komma hem nuuu... snacka om att det är jobbigt att sakna någon såhär mycket.

Annars så blir det en lugn kväll idag bara och imorrn ska ajg följa med lillsyrran på tävling i Gävle. Hoppas det inte tänker regan imorrn oxå då blir jag tokig!

16/10- 09

Jävla reeeeegn. Hatar regn.
Ta mig några månader tillbaka lr några månader framåt skulle inte heller vara fel!


Seize the day

Jag säger som Janice i VÄNNER, Oh my gaaad! Min kropp är helt totalt död sen spinnigen igår kan man väl säga. Spinnig är så jäklarns jobbigt, fyfaan! Haha. Tror aldrig jag svettats så mkt i hela mitt liv det bara rann lixom och konditionskrävande var det oxå minsann fick jag klart för mig. Det var äckligt jobbigt eftersom man använder benen mest när man cyklar lixom och dan innan (onsdag) var det ju pump där jag la på vikt på mina ben oxå. Så det kan va därför som det var så olidligt jobbigt men jag tog mig igenom passet iaf och de är jag nöjd med. Men det var nog sista och första gången som jag gick på spinning iaf, inte min grej. Ehe.

Nu har jag precis dammsugit här uppe till och med systers rum för jag har ju ändå inget bättre för mig tills säsong 2 av OTH laddat klart, haha... shit. Och när man pratar om trollen, nu laddade de precis klart!
Ikväll ska jag iaf umgås med Nicole och det blir idolkväll så det blir nice!

Tjo!

15/10- 09

Jag ligger i min säng och har precis gjort min första spellista i spotify, wei! Har varit i stallet med och fixat o ridit Jettis. Ja, annars har jag bara, gissa vad? jo, kollat på OTH. De är illa men jag kan fan inte sluta! Guud alltså...
Snart ska jag börja packa väskan och sen äre dags för träning igen. Idag ska vi prova på spinning minsann, kul! Älskar att träna speciellt när man känner att de ger resultat.
Hola beach 2010 ? ;) Hahah


Onsdag

Var som sagt på Ugglan idag igen och det var kul, så himla goa ungar! Och ja.. jag har fått extrajobb typ lr vad man ska kalla det. Bättre än inget alls! Sen på kvällen var det pumpdags igen, lika kul och jobbigt dom alltid. Idag ökade jag faktiskt på en del oxå! Duktiga mig (Y)
Annars har jag bara nött OTH resten av tiden och jag tror inte jag har gråtit så mycket till nån serie som denna alltså, shit... Den är ju bara helt underbar ju! Hih.

Längtar tills den dagen då Micke säger att "imorrn åker jag härifrån". Vill ha honom här nu ju! Saknar dig.

Hola

Måste börja med att säga att det var lite komiskt att jag avr in till stan i måndags och köpte vinterjacka och igår (tisdag) kom första snön, haha! Det kan man kalla tajming av mig ;) Och för det andra så dog vårat internet igår (igen) andra gången på typ 2 veckor så Martina har suttit och fixat med de hela morgon med hjälp av en datasnubbe i telefon... hatar teknik ibland alltså. Så nu kommer det ett nytt modem efetrsom det andra verkar sjunga på sin sista vers. Äntligen.
Men nu snart lr typ nu ska ajg gå till Ugglan och barnen igen, kul! Hoppas hoppas det blir nåt av med de nu bara!
Och förhoppningsvis har OTHavsnitten laddat klart tills jag kommer hem igen, haha. Hej nörd!

13/10-09

Vaknade och kollade ut genom fönstret och vad var det jag såg om inte snö? Coolt att första snön redan kommit lixom dock lär den ju smälta bort snart men nu längtar jag faktiskt tills de kommer sådär mycket snö som ligger kvar. Det är mysigt!
Nu ska jag fortsätta nöta OTH... måste erkänna att efetr 2 avsnitt var jag fast -.- Jag som inte gillade såntdär men tydligen hade jag fel för nu kan jag inte sluta kolla! Haha, bättre sent än aldrig lixom.


12/10- 09

Sådär jah. Det blev 11 tåget in till Uppsala för att leta vinterjacka minsann och det gick fort! In på stadium och provade en som jag redan kollat ut. En vanlig svart dunjacka, snyggt o enkelt lixom. Köpte den och sen blev det 12 tåget hem igen, fick lite sällskap av Linda. Trevligt. Plus att jag kunde åka på samma resa hem oxå, great!
Nu håller jag på och fixar käk, makaroner och kött får de bli. Gott.
Ikväll kanske det blir bodypump med, nice.

Vinterjacksjakt!

Idag funderar jag på att dra in till Uppsala och kolla efter vinterjacka. Det behövs verkligen nu känner jag så kallt som de blir på kvällarna nuförtiden, frös ju typ arslet av mig i lördags natt. Blä! Så att ja, varför inte egentligen..? Har ju ändå inget annat för mig lixom. Plånboken kommer bli lite tunnare dock men lönen trillar ju in på kontot om nån vecka bara så de ska nog bra ändå de :)

Ha en bra dag!

Helgen

Helgen har varit helt okej faktiskt. Igår blev det först en promenad med Annika på fm och sen på kvällen blev det lite fest hos Ronjas kille Micke och det blev rätt trevligt ändå fast jag inte va taggad. Blev en promenix hem sen i kylan. Burr!
Idag har jag varit med Jossan och är fortfarande. Nu sitter vi och kollar lite OTH, lr hon kollar o jag frygar här. Har lixom inte följt serien så nu bestämde jag mig för att ladda hem första säsongen efetrsom alla tycker de är sååå bra, ehe!

Och jag saknar Micke som fan! Usch


Go Hayley!


Baah

Okej, från och med nu ska jag aldrig mer beställa jackor från internet. Hämtade ut den jag beställde från Only häromdan och om de där ska kallas dunjacka så heter jag Bellman. Heh. Så ne den får åka tillbaka imorgon igen! Så nu fortsätter letandet efetr en tjock o go vinterjacka. Blir väl stadium lr nåt men dom är ju så onödigt dyra där men de får väl bli så då.... För min gamla vill jag inte ha i år igen eftersom jag frusit i den de senaste 2 åren när de blivit sådär riktigt vinterkallt.

Fredag

Ikväll ska jag bara tjocka mig framför tvn till bla Idol. Det är typ den bästa helgsysslan!


Smärta

Aaaaj! Satans mensvärk alltså... Det är pain. Hoppas den går över snart och att alvedonen gör sin lilla nytta!

Nytt rum kanske?

Jag vill göra om i mitt rum typ...nu! Igår när jag Jossan och jag låg i hennes säng o dega så bara slog det mig hur jag vill ha det i mitt rum. Har ju velat göra om länge men inte vetat hur jag vill ha de lixom. Så nu, nu måste jag försöka ta tag i det här faktiskt! Så himla less på mitt ljusgråa tråkiga rum nu. Så lite nytt skulle inte skada.


07.22

Kul att vakna vid 7 en fredagsmorgon och inte kunna sova. Blir tokig på mig själv ibland alltså. Morgonpigg?... Undra vad man ska hitta på nudå lixom...

8/10- 09

Idag är det andra torsdagen i oktober vilket innebär att det är Höstmarknad i hålan Tierp. Typ höjdpunkten på hela hösten lixom. Pinsamt! MEn jag ska nod dra ner en sväng med Jossan för I need marknadsnougat! Det är så jävla gott om man äter lagom mycket så att säga. Yeye... Imore var jag duktig och hjälpte mamma med morgonfodringen och igår hjälpte jag till att lassa halm med. Sen har jag hunnit städa övervåningen med sen jag vaknade vid 11. Go me! Så nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng.

Tja!

7/10- 09

Idag var jag uppe vid halv 9 efter en natt utan sömn i princip. Hatar när man inte kan sova! Men anyway, vid 10 var jag på AFM för ett möte och lite info om hur man gör ett bra CV, personligt brev osv. Och det gav faktiskt rätt mycket ändå jämfört med vad jag trodde. Känns lite lättare nu när man vet hur man ska göra och vad man ska skriva. Va väl klar vid 20 i 11 ungefär så va hemma till 11 igen.
Nu har jag precis ätit och så ringde Micke oxå så nu är mitt humör på topp. Om ett tag ska jag hjälpa till att lassa halm och sen ska jag åka med Bettan in till Valbo och lämna tillbaka en jacka så det blir ingen träning idag, tråkigt! Men imorgon ska Annika och jag prova på Core, ska bli kul. Nu ska min lilla mage (och rygg) få plågas en gång till i veckan. Nice!

Tidsfördriv

Sagt nej till sex? Japp

Varit medvetslös? Hmm, ne

Hånglat med nån riktigt ful? Hah, jo

Hånglat med fler än 50 pers? Nope

Hånglat med fler än 5 pers på en kväll? Ne

Gjort något riktigt dumt? Har jag nog

Gjort något du verkligen ångrar? Ah, har nog hänt 

Blivit full på ett släktkalas? Räknas studenten?

Varit full i skolan? No

Blivit portad ifrån en krog? Nixpix

Varit otrogen? Nejnej

Slagit sönder en tv? Ne

Önskat att du var det motsatta könet? Ja, ibland

Åkt ambulans? Nope

Gjort nåt olagligt? Ja, nåt litet sådär

Fått din mamma att gråta? Tror inte de..Lr?

Slagit ner någon? Ne

Skämts över dina föräldrar? Jarrå de har man väl gjort ibland

Skämts över dig själv? Ja

Ätit från en papperskorg? Blä!

Kissat ner dig av skratt? Ne men de har fan varit nära ibland!

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja

Bråkat med din pojkvän/flickvän? Nej

Dricker du? Jo det händer

Vem är din bästa vän? Jossan kan man säga, barndomsvänner!

Vad är du mest rädd för? Att bli ensam, döden och minsta någon man tycker om lr står nära

Vilka kläder sover du i? Trosor oftast

Vart vill du gifta dig? Vet inte

Vad hatar du verkligen? Ja.. personer som är falska

Varit kär? Ja

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja

Vill du gifta dig? Vet inte, kanske

Vill du ha barn? Tror det


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Nicole

Såg dig gråta? Vet inte, Annika tror jag

Fick dig att gråta? Micke för jag saknar honom så mkt!

Du delade en drink med? Do not remember

Du gick på bio med? Jossan

Skällde på dig? Mamma, syrran

Du kysste? Micke

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit? Nope

Köpt någonting? Tror inte de faktiskt lr jo, beställde ju för tusan en sak nyss, ehe. Mitt minne alltså!

Varit sjuk? Nej

Sjungit? Ja

Saknat någon? Om jag har, hela tiden just nu 

Haft sex? Nej


JAG HAR:

Digitalkamera? Yes I have!

Telefon på rummet? Räknas mobilen, så ja

Egen dator? Yeah

Könssjukdom? Nej, tack o lov

Husdjur? Syrran har en ponny?

Bra kompisar? Dom bästa!

Tar du receptbelagda mediciner? Japp

Vem vill du fika med just nu? Micke



SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:

Har du någonsin haft fyllesex? Mjo

När var din första kyss? Hmm, ja när va den?

Hur många seriösa förhållanden har du haft? Det första kommer väl bli mer på riktigt snart hoppas jag!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? typ 2 

Vad tycker du om kärlek? Har väl både sina bra och dåliga sidor

Har du flashat/strippat nångång? Haha, nej

När kramade du någon sist? I Lördags tror jag

Saknar du någon speciell person? Jajajajajajajajaaaaaaaaa! To much

Har du svårt för att bli kär? Ah rätt så

När kysste/hånglade du med någon sist? 18 augusti :(

Ångrar du det? Eh, NEJ!

Är du singel? Skulle jag inte påstå

När fick du senast en komplimang? Idag

Har du träffat någon internet person? Japp

Har du hånglat med någon av samma kön? Ne mer pussat



Körlektion

Idag har avrit en händelserik och bra dag. Började med att gå och hälsa på på Ugglan (fritids för barn med olika handikapp) och det var kul faktiskt. Söta ungar och trevlig personal. Så ska dit på onsdag nästa vecka med och då ska jag va med lite längre vid deras mellis oså. Kul! Så återstår det att se hur det bli i framtiden sen. Hoppas på nåt bra, få jobba lite extra lr så skulle ju inte va fel lixom.
Och just precis nyss kom jag hem från min första körlektion. Var jag nervös lr var jag nervös?! Gosh.. men det gick faktiskt bättre än jag trodde! Fick med mig 3 saker jag behövde öva lite på bara men han tyckte inte att jag behövde köra mer i Tierp och tyckte jag körde rätt bra. Så nästa lektion blir i Gävle om 2 veckor. Det kommer vara ännu nervösare! Nu ska jag bara börja plugga teori ordentligt oxå.... måste måste måste ta tag i det fast de är så jäklarns tråkigt! Men annars blir det ju inget körkort så!

Saknar Micke så sjukt mycket nu oxå, gaaah. Blir tokig!.

6/10-09

Nu är jag redo för att börja den här dagen. Om en stund är det dags och jag hoppas det går vägen! Ska faktiskt bli kul men som jag är så är jag självklart pyttelite nervös oxå. Men de försvinner väls en som det brukar göra. Jag är mest orolig för att jag inte vet riktigt vilken dörr jag ska gå in i, ehe.. Sen ikväll ska jag ju ha min första körlektion oxå! Gaaad. Det är jag mycket nervös över, shit. Nu börjar det bli på riktigt.

Tandemcykel

  1. Det är så jävla kul att driva med folk! HAHAHAHHAHAHHAHAA
  2. Kents nya singel Töntarna är jävligt bra! och härmed har jag börjat lyssna på Kenti. Bättre sent än aldrig heter det va?

God natt/ en happy Martina!


Tomorrow

Jag vill att det ska bli imorgon. Ska bli en spännande dag imorgon.

Bye bye Atlas Collection

Ja nu har jag gjort det, jag har sagt upp mig från de där stället nu. Äntligen. Och ja...det känns jävligt bra även fast jag vet att jag får leva fattigt nu tills jag hittar nåt nytt. Men det är ju typ bara nov och dec kvar nu till nytt år så det ska nog gå bra. Hellre lever jag fattigt ett tag än att gå till ett jobb som jag inte mår bra av. Ett telefonförsäljarjobb är inte ett jobb man står ut i flera år med lr vissa kanske gör det men jag har då inte psyket iallafall. Så att såhär får det bli och så ska jag ligga i nu och försöka hitta nåt annat vilket inte är det lättaste när det är sånna här tider men ändå.

~

Idag har varit en rätt slapp dag. Sov länge och sen körde jag till Valbo med mamma, syster och Bettan. Handlade ett par uggs och drog en fika. Och nyss kom jag in efter en liten walk med Jossan i regnet. Om en stund blir det film och sen sängen tror jag.
Och du borde komma hem nu tycker jag!


Stockholm

Igår drog Jossan och jag till Jossans syster Victoria på besök som bor strax utanför Stockholm. Vi kom dit på kvällen igår och då blev det tacos utan tacokrydda i kättfärsen. Glömde nämligen att handla tackokrydda så det blev en salig blandning av lite allt möjlig krydda iställetMen det blev gott ändå ;D Sen blev det mer tjockande med godis o chips till idol. Sköönt.
Idag vaknade vi lagom tidigt, fixade oss, käkade frulle för sen bege oss in till självaste Sthlm för lite shopping typ. Jag hittade iaf till slut en såndär mysdress som jag kallar det på Cubus och ett par nya vantar. Grrreat!

Nu ligger jag nyduschad i min säng och är trött och tänkte försöka sova. Fast Jossan och Ronja tycker jag ska vara social och gå på feeest men det orkar jag nog verkligen inte. Hehe...

God natt.

Leeessss

Jag är less. Just nu känner jag mig bara misslyckad utan framtid. Great! Åh vad jag hatar det här. Micke kom hem nu! Jag behöver dig här och inte där borta....
Ska bli såå skönt att åka bort med Jossan över helgen till Sthlm och få komma bort från skiten även om det bara är en kort stund.

Bläblä


091001

Nu har vi gått in oktober oxå och då är det verkligen höst på riktigt. Jag gillar hösten faktiskt. Den är så mysig lixom, både dagarna och kvällarna. På dagarna är det hur härligt som helst att vara ute när det är såhär fint väder och på kvällarna vill mna bara mysa framför en film. Gillart! Sen är det inte så långt till jul och nyår nu heller och inte den första snön heller för den delen. Undra när den kommer i år...
Nu håller jag på att koka ägg och ska käka frulle och sådär. Sen blir det nog en sväng ner till körskolan och efter det ska jag klippa lite. En promenad vill jag hinna med oxå! Får försöka dra med mig nån som vill göra mig sällskap på en sån.


RSS 2.0