Solsting?

Ja, solsting tror jag nästan att jag fått en släng av efter en dag i stekglödande sol. Fick lixom ont i huvet för en stund sen ;o Sruckit för dåligt kanske lr nåt. Men i vilket fall som helst så har det vart en kanonischdag! Aspenbadet med Jossan i ett par timmar på dagen och sen umgåtts med Ronja på kvällen. Wehej! Och ett litet stoppljus har jag hunnit bli i ansiktet oxå. Hoppas de lägger sej till imorrn!!!!


Sommar

Nu är det verkligen sooommaaaarrrr. Hur underbart är inte de då lixom?! Otroooligt. Och nästa vecka tar jag studenten!!!! Det är ännu mer konstigt. Shit alltså..... blandade känslor kna man väl kanske säga är en ganska bra beskrivning på den fronten.
Vaknade vid halv 10 iaf och nu har jag precis käkat frunch och så har jag hunnit steklt lite oxå. Skööönt men väldigt hot. Så Jossan och jag ska nog antagligen dra och bada. Första doppet i år för mej blire isåfall. Yeah!

Only for the weak

Nananannana. Nicole ikväll. Träffat lite folks och sådär. Trevligt. Fick skjuts hem av Dennis. Tack tack.
Nu sitter jag här i sängen och blev självklart jeeettteeeepigg bara för det. som vanligt då typ.

Scream when you fall



tog en paus från solen och nu ligger jag och lyssnar på en underbart bra låt!

Btw så vaknade jag till vid halv 5 imorse och upptäckte att jag hade somnat ifrån datan och allting som stod bredvid mej, haha. Trött kanske? Hade somnat vid halv 3 tror jag. heheh. Anyway så vaknade jag och var piggelin vid halv 9, nio. jag är nog lite knasig.


Three floors down

Kul kväll med bästa kåmpisar.

satan, öhhhhh?


........

Fågel, fisk eller mitt i mellan

Regn=mysigt?

Hmmmm.... Jo kanskerå. En film i sängen när det regnar ute som nu är nog rätt så mysigt lr trevligt kallat va ni vill. Och med sällskap skullere nog vara topp 10 tror jag nästan på min mysigtlista om jag hade nån sån lista vill säga. För nu är det ju så att jag inte har det. Höhö. Men ändå!
Annars har jag vart i uppsala idag bara och träffat Linda och Among och lämnat tillbaka nyckel respektive (fan vad smart jag fick det att låta där med de ordet (Y)) saxar OCH bytt mitt jefla busskort. Onööödigt kan man tycka men nödvändigt. Vill ju inte böta 500 spänn såhär innan allt slutar. Blev 2 bussen hem sen och jag var dötrött kan jag looova. Tur Linda höll mej vaken, men dock så somnade jag när hon ahde hoppat av i Månkarbo. Hihihihih.

Scenil? Jo jag tror det. Imorse när jag skulle åka till tåget så kom jag på att jag glömt saxarna. Så jag sprang in igen och då kom jag på att jag glömt nycklarna i bilen och inte lagt dom i fickan som jag trodde. Och när jag va i tierp vid 3 sen så ringde jag mamma för jag tänkte att jag inte ville gå hem i det här vädret lixom och så kunde jag gå och hämta cykeln sen när det slutat regna. Men i samma sekund som jag tog upp mobilen och skulle ringa kom jag ju på att jag hade ju inte ens cyklat ner imorse, ne jag fick ju skjuts! Sen när jag cyklar glömmer jag alltid bort att jag cyklat och hoppar av vid sjukan och får alltid gå och hämta den sen.
Jag börjar alltså bli scenil.

Öhhhhhhhhhhh

Jag som kunde sova till iaf kvart i 9 åså vaknar jag vid halv 8(!!) och är pigg... Som vanligt så med andra ord. När man får sova vaknar man tidigt och när man måste upp kna man sova hur länge som helst. Varför äre så för?
Han mecka lite med min mobil iaf och nu har jag konstaterat att mitt minneskort är typ sönder lr nåt, de funkar iaf inte. Det kom jag fram till genom att stoppa i det gamla istället. Ibland är jag smart! Dessutom har jag hittat en telefon som är asball som jag funderar att slåt till på nån gång framöver. Jag som aldrig skulle svika min z710i. Den är ju lixom helt jävla underbar, men fan..... De löser sej ;D
Ska väl börja fixa till mej lite om en stund och sen blire 10 tåget in till stan för att byta mitt jävla busskort som jävla UL skrev på igår för de inte funka och byter man inte inom 3 dygn får man böta 500 spänn. Kärring! Är ju för fan bara en vecka kvar ju -.-' Jag som var ledig idag! där fick jag lixom.


fäääjsbokarN

Haha, har väl aldrig varit aktiv där som ikväll. Loligt.

1 vecka till student (!!!!!!!!!!) 6 veckor till festival(!!!!!!)

It´s my life

Jobbat idag igen då och det gick ju bra. Slog mitt rekors haha. Så atteh det går ju åt rätt håll iaf, tur det!
Kom hem vid 4 och käkade lite chili con carne som de heter på spanish lixom. GOTT! Och ofc så hade mami köpt hem lite godis igen. FAN! Varför kan jag inte låta bil?! Skare va så svårt -.-' Blir tokig. Så lär väl bli en promenad sen då med andra ord.
Nu ligger jag uppe i soffan och bara är jättemätt. Jobbigt.

(A)


Jobb

Idag har jag johobbat från 9-15 och det gick väl okej. Lite segt idag tror jag och omedgörliga kunder. Men nog tjänade jag lite iaf. Kom hem kl 4 iallefall och då gick till Monique där jag köpte mej ett par jeans, äntliiigen! Kan ju va bra o ha nåra att växla med lixom, heh. Dom är snygga, mmmhm. Cyklade hem sen och käkade och vilade lite.
Nu däremot har jag precis kommit in efter en motionspromenad på 40-45 minuter. Började dock regna men det var skönt ändå. Lär ju komma i liiiite form till beachen 09 iaf. Höhö. Sen hur de kommer gå är ju en annan sak. Lär införskaffa mej en bikini oxå!
Skavsår har jag fått oxå, mindre skönt kan man väl kanske säga.
 Men nu ska jag försöka pallra mej in i duschen... ooorkar inte ;o

Okeeeejrå....

Måns har inte redigt varit min favorit nån gång men bara för den här gången då!


Promenad

Kom nyss hem igen. Har vart ute på vift med Jossan, Linda och Matilda. Först gick Jossan, jag och Linda till Matilda för Jossan skulle fixa sina naglar. Fiiiiint vart det! Sen blev det en tur på Apoteket för att köpa maskmedel åt Jossans kattunge som har fått mask, iough! Blev en sväng på monique efter det och där lyckades jag kära ner mej i ett par byxor som jag ska gå dit och köpa imorrn. Yeah!
Köpte Jossans chinos idag med som hon inte ville ha. strl 40 men vafan allt behöver lixom inte sitta som korvskinn! Gällivarehäng ffs... Inte redigt men typ haha!



SOL

Det är sommar ute idag minsann! Det gillar vi :D Har stekt lite med Jossan och sådär och sen ska vi nog ut en sväng igen. Gäller o ta vara på vädret lixom!
Just nu sitter jag och bråkar på min telefon som för det första har raderat sig själv typ lr nåt? Iallafall så är alla bilder och all musik och ah allt helt borta. Ingenting finns kvar. KUL! Cpsaker. Och för det andra så vill den nu inte ansluta till datan heller... Skitsaker. Sen så har jag lyckats fått 4 myggbett på loppet inom en timme typ lr nåt utan att märka det. Det kliar liiite lagoms sådär.







Ryan Star



Här får ni ett til framträdande av honom! Så himla bra.

We might fall

Ryan Star är typ lovely!



För övrigt så blev kvällen igår lyckad faktiskt! Först så drog jag till Sandra en sväng och umgicks lite med folket där och sen när dom skulle dra vid 8 så cyklade jag till ner till Svanby igen. gick till Axa där ronja var för att sedan dra ner en sväng på Brushaaans haha. Där vare väla trevligt och så åså spelade ju öhhh... Scream & Shout heter dom jah. Kuligt! Vid 12 typ lr nåt så drog vi vidare till Karlholm. Träffade mina vänner som saknade mej där borta tydligen ;D och hejjade på lite annat folk och sådär. Det var väl helt ok där borta dock undrar jag vart dom där 270 personerna var? haha. Men i vilket fall så blev det 3 bussen hem och jag tror jag somnade på bussen hem för fort gick de att komma till tierp igen iaf. Gick hem med Nicole sen oxå. Trodde att vi typ skulle frysa ihjäl lr nåt. Så jävla kallt! Deckade runt halv 4 kvart i 4 helt slitna och den bruden skulle upp kl typ 7 igen. Jag led med henne när hon var tvungen att gå upp imorse ;o
Annars har jag inte gjort nåt vettigt alls idag typ lr lite kanske, har damsugit mitt rum (igen), vart och klippt farmor och så. Money money! Ska troligtvis träffa Jossan en sväng sen kanske!

1 årsjubileum!

Kom precis på att idag är min blogg 1 år gammal!


Hos Nicole

Nu sitter jag hos Nicole och nördar medan hon är i duschen. Har klippt henne och sådäääära, jaow.
Vaknade av att hon ringde och 20 min senare kom dom o hämta mej. Fick ta me mej frullen ut i bilen, haha. Full fart bah och inte har jag hunnit borstat gaddarna heller. Iough!

Igår åkte jag till Rsmus med Ronja och där var det segt men rätt trevligt ändå ju. Sen fick vi skjuts till Oskarssons där det var "bakfest". Typ mittemot vårat stall med andra ord. Och det kändes rätt mest skämmigt och pinsamt alltså ah. Heheheh, men så kan de va ibland. Förlåt att jag var lite dryg Ronja!

Btw så fick Ronja träffa sin stora kärlek, haha!

Ikväll blir parthey men jag har inga höga förhoppningar för de brukar alltid bli skittråkigt då, så atteh!
Men nu är Nicole klar, så heeejdåe!

Morgonpigg kanske?

Hatar att vakna såhär tidigt fast man egentligen vill sova ett tag till. Spelar lixom ingen roll hur man än vrider lr vänder på sig. Gaaah! Nästa gång blir det väl till att prova lägga sig upponer igen. Det har j funkat förut lixom! Haha. Yeeeaaaaaaah. Hmmm... kanske man ska hoppa in i duschen en sväng lr nåt i dens tilen typ för att fördriva lite tid. Kolla på film känner jag iaf redan nu att jag är alldeles för rastlös för, heh........ Nanana.

Skär....Kristihimmelsfärd!

Vet inte varför men av nån anledning blandar jag alltid ihop skärtorsdagen med kristihimmelfärd.. Ehh? Same shit difefrent names! Båda har väl med Jesus att göra lr? Vi säger så iaf ;D
Anyway, idag har jag vart med Jossan. Vi cyklade till badet bakom tirk, bergbadet. Skitjobbigt att cykla men vad härligt de va när vi kom fram. Underbart väder fick vi med. Myyysigt ju och skojja inte att jag blev gryyymt sugen på att bada efter det. Snart så äre fan dags kan jag lova. Mmmm.
På eftermiddan sen gled vi åt varsitt håll igen och sen dess har jag inte gjort ett dugg. Skönt de med kanske men jag har ju färmågan att bli så galet rastlös när jag inte har nåt att göra. Drygt. Men nyss var jag ner till Hemköp en snabbis och handlade lite marabou nonstop och en dipp till chipsen som vi ahde hemma. Gott. Dock är chokladen redan slut (A)

För övrigt tänkte jag bara säga att Bonde söker fru börjar idag kl 21! Två man känner igen är med, ena är en tjej från Månkarbo, Tilde heter hon och henne har jag praktiserat hos i en vecka i 9an typ. Cooolt! Och den andra är en släkting till Sandra typ faster lr nåt (?) som jag tror jag träffat nån gång. Det ni ;) Händer mycket här i tierp kan man säga haha. Förra året var väl Jessica med oxå om jag minns rätt! Wei, höhö.

Men nu ska jag chilla vidare!
Later.

SäljARN

Det är jag de, faktiskt! Sålde 11 paket idag och det var lixom andra dagen på jobbet bara! Fick iväg typ 7 st på en och en halv timme. Det ni! ;) Så nu känns det ganska mycket bättre om man jämför med gårdagens, 1 paket på hela dagen och då var det lixom 6 timmar xD Skyller helt enkelt på att det var min första dag och att jag aldrig hållt på med nåt liknanade förut. så atteh.
Kom i vilket fall som helst hem vid 4 idag och då var det bara raka vägen hem, slänga i sej mat och sen iväg på riskkurs i 3½ timme på körskolan. Jättekul verkkligen, NOT. Snacka om ovärt och snacka om bortkastade pengar egentligen ;o. Heheh, men måste man så måste man väl I guess. Blir ju lixom inget körkort annars, så jah.
Det slutade vid halv 9 och började 17. Sucki. Men nu har jag iaf käkat lite ägg macka och ligger i sängen och latar och sen ska jag nog träffa Jossan en snabbis oxå. Mihi. Långledigt nu juh! :D Lovelyyyyyyyyy

Blablabla

Jobbade min första dag idag som sagt. HAHA är dom två ord jag tänker sammanfatta den dagen med. Kom hem vid halv 5 iaf efter lite förseningar och shit med dom satans jäkla upptågen -.-' Man blir ju knäpp alltså. Hur fan lyckas dom vara försenade lr att de blir fel pårom JÄMT?!  Som tur var mötte jag Emma och fick sällskap utav henne :D Yeah. Vi började spekulera kring festivalen och sådär. Lär ju börjas i tid lixom ;D
När jag kom hem så ehhh... chillade jag lite och sen var jag med Jossan en sväng (som vanligt). Vi måste lixom bara ses annars skulle vi nog avlida om vi inte fick nörda oss lite tillsammans varje dag. Haha!
Efter det pratade jag med Rånja lite i telefån, yääh. Och SEN var jag ut och gick massa fort i 40 min, skönt. Pallar fan inte springa, så himla tråkigt. Så atteh jag får köra på raska promenader istället! Gick ju tillomed om en människa som typ var skitlångt före mej. Det kändes skitnördigt. Heheheh.

Nu däremot sitter jag här nyduschad och proppmätt kan ajg lova. Åt ett chibaya(?)bröd med ost, skinka, ägg och gurka i. Mumma!

Later!






Tänk om

.... God natt

Mjaow

Nana... här ligger jag och nöter en låt på repeat typ, Six feet down below heter den. Ajaj. Men nu bytte jag så jag inte hinner lessna innan jag ska sova. Hah.
Annars har jag mest legat och slöat i min säng idag, kört lite bil och flummat lite med Jossäfin och pussat på hennes killes megasöta KATTUNGE, Tarzan. Så jefla söt!

Nu ligger jag i min säng igen och ska plugga lite till provet som man måste göra innan man börjar jobba och imorrn ska lixom jag jobba min första dag. Spännande! Wish me luck lixom :D

Still feel alright

Kom nyss hem från skolan typ.. lr ah för 45 min ungefär. Hade bara lite tvättning av dockor och sådär idag. Nu börjas det med allt skitgöra fast denna gång ionför flytten till Fyris i höst för alla 1or och 2or. Lyx. Men det är nästan liiite mer lyx att ta studenten och slippa allt i höst sen. Lovely! Yeye. sitter i sängen nu och diggar till Johan palm och hans låt Emma Le. Veri veri good. Käkat nougat som jag bakade igår har jag oxå hunnit med. Känns typ som att jag käkat snart käkat upp hela burken själv -.-' Inte bra, inte bra. Får se till och tvinga med mej nån vän och gå ut o gå en sväng sen va!
Kaaanske man ska ta en macka lr nåt istället för å äta massa onyttigt med. Har lixom inte käkat lunch idag heller. Än så länge har jag bara hunnit med youghurt med flingor imorse och en macka i skolan. Heh... Så atteh.













Here Comes The Night

Jag säger bara Kim Fransson. Den killen alltså!

Hans version av sveriges melodifestivalfinallåten är typ bättre. Jag gillarn iaf mycket.

Här får ni länken oxå ;)

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=401a4bf1-6783-4b5c-9167-507d1bce7b04&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

God natt typ.

Painted by numbers

Vad ska jag skriva här då trooooo.....

Ehm, igår så fick jag äntligen träffa Jossan igen efter att hon vart bortrest en vecka. Jag skojjar inte om jag säger att ungen har gått och blivit neger -.-' Så jävla orättviiiist. Jag vill oxå vara så brun! Men anyway så umgicks jag med henne hela dagen och Linda kom oxå och var social efter ett tag. Treeevlig dag sådär lixom.
På kvällen sen fixade jag till mah lite och gick till min kåmpis Rånja. Vi hamnade på lite chillfest hos Jimmy med några människor och det slutade med en snabbvisit på Brorsans. Haha, pinsamt fan. Där var det skittråkigt som väntat så vi gick lika fort därifrån. Kom väl hem och slocknade sen vid 2 halv 3 kanske. Yeye.

Nu sitter jag hära och gör inget alls. Funderar på att sola lite kanske om vädret tillåter. Det blåser ju så mycket av och till hela tiden lixom. Hemma själv är jag oxå för den delen eftersom att syrran är och tevlar sin pånihest i typ Västerås. Hade velat följt med men palla gå upp så tidigt?... Njaaaaa
Får la se vad dagen bjuder på annars då..

Faktiskt

Man kan ju iallafall fråga? Sådetså.

Och jag hade världens mest weirdo dröm inatt kan jag lova.

Njaaaaaa

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Coolt

Det känns faktiskt rätt coolt att jag nu har vart på utbildning och börjar jobba på tisdag. Coolt alltså. Haha. Jag kommer få tjäna egna pengar och bli lite rik hoppas jag. Skitcooolt.
Apu annars idag till halv 3 där jag färgade håret på Ronja bara och sådär typ.

Vad ska man göra ikväll då?! Halllllååå, underhåll mej någon.

Satan

Varför kan jag inte ta tag i saker innan det blir såhär?

Tjock

Nu sitter jag här och är mättast i världen. Känns som magen står 3 mil rakt ut ungefär. Lagom tjock man känner sej. Jag väljer att skylla på marknaden som är på Tierp idag. Inte bra! Men jag såg däremot vääärsta snyggot i ett stånd så det var ju tur jag gick ner annars hade jag ju missat de lixom.
För övrigt så tog jag mej friheten att vara ledig idag, heh (A)

No one sleeps when I´m awake

Idag är det marknad in Tierp, typ höjdpunkten på hela våren. Haha. Pinsamt men sant vafan. Man läääär ju nästan gå dit och inhandla lite marknadscandy ju.

Kanske en av dom bästa låtarna på länge!


I've got confessions to make

listen up
no one sleeps when I'm awake


The dreams I dream
the song I sing for you
they're coming from my heart
is my message getting through?
You know it hurts so bad
just like i knew that it would
but I'd do it again
I'd do it again if I could
I'd do it again if I could.









No more homeworks!

Då har jag fixat mitt för stundens livs sista skolarbete klart iaf. Tänker då fan inte plugga på ett bra tag efter det här kan jag lova. Och jag har inte fattat det riktigt själv än tror lixom.... INGA MERA LÄXOR!?! Hur sjuuuukt låter inte de då? :O
För sjukt helt enkelt.
Som avslutning på min pluggisdag blev det en promenad nu för en stund sen med Ronja och hennes vovveeeee. Trevligt att bara gå, få lite luft och snacka om allt mellan himmel och jord. De är grejer de!

Nu är Martina helt vrålhungrig och är sugen på stekta ägg på macka. Ska jag. orkar jag? Kom och stek ägg åt mej någon. Tack.

  
                                                                                             Dagens slappaste                                  

Överskottsenergi?

Här sitter jag och är typ rastlösas i världen! Känns typ som att jag just fått 20 personers överskottsenergi lr nåt i den stilen, haha ;O Mååååste vara sommarmusicen jag suttit och lyssnat på den senaste timmen. Så jävla härligt och det är sanslöst avd jag längtar till sommaren nu :D
Men nu böt jag till nåt mindre somrigt så jag kan sitta still och skriva klart mitt livs sista skolarbete. Det ni!

Skänger in en sommarbild från sista maj förra året!


?

Ibland börjar man ju fundera vad tusan dom tänker med faktiskt.

Månkarbo

Kom nyss hem från Månkarbostad. Klippte Amanda och sådära. Lite klirr i kassan är ju alltid bra ;) Blev lite fika och så efteråt oxå och självklart så plundraade jag bullfatet (A) Det äääär ju så gott! 3 av 4 bullar åt jag haha. Körde både dit och hem oxå och så körde jag lite här hemma med innan det. Yey, för nu är halkbanan bokad med. Shit!

Studentskiva!

Yeeees. Igår vare studentskiva som gällde på BJs för oss frisörer. Jag tänker välja att sammanfatta mej så kort som att det blev en kalaskul kväll! YEAH. Jag hade med mej Linda som gäst oxå.
Nu är det verkligen såååååå nära. Helt galet!

Idag var jag ju lite lagom trött kna man säga när man vaknade plus att jag var tvungen att stiga upp för att ta 9 bussen in till stan för en arbetsintervju. Men men jag piggna till rätt fort lixom. Linda mötte upp mej och hjälpte mej in genom porten haha och sen så tog de fem minuter ungefär så hade jag fått jobbet. inte så dåligt kanske! Trevlig kille och så så jag slapp vara nervös. Nu på fredag kl 16 äre alltså utbildningsdag för mej. Yey lixom! Blev MAXmat med Linda och AMong efter det oxå. GOTT kan jag looova!

För bilder från skivan http://www.klvfoto.se/frisorskivan.html
Jag ser förjävlig ut som vanligt på bild!

Klänningen jag hade på mej som jag impulshandlade 10 min innan tåget hem gick igår haha!


Liten bild på håret!


Klassens KRYCKA blev jag de!


Lite slitna igår när vi kom hem kan man säga

Disappear

Nu kom den där jäklans söndagsångesten oxå tydligen. För tillfället är jag bara less på allt vad skolan, pengar och killar heter. Känns typ som att det är de livet kretsar kring. Äre så? Aja, himla less kan det få en att bli ibland iallefall som typ nurå.
Inte är jag pepp på nån satans studentskiva imorrn heller.
Åhhh vad arg jag är nu. Den här jävla redovisningen kan ju dra åt helvete. Cpsaker.

Kan ingen bara komma och ge mej en kram och säga att jag är bäst i världen typ. Det skulle behövas just nu.

Varför bryr jag mej ens?


Blue

Sådärjah. Nu är jag nöjd med den nya designen I think! Lite mer sommar lixom.

Mister Cool

Ligger i sängen och har typ nyss vaknat och lyssnar på Snook. Mister Cool. Yeah! Menne... vädret ser ju bara sådär ut. Inte bra. Faast det ser ut som det håller på att spricka upp lite faktiskt. så hoppas på det annars blir jag lessen. Mitt humöt lixom styrs sig efter vädret. Fintväder- Glad Martina, Dåligt väder- Less/deppig Martina. Typ så äre. Haha.

Igår då? Jo då vare först APU på dan som vanligt och Ronja färgade bla annat håret på mej. Känns liiiiite för mörkt bah men är antagligen bara lite ovan eftersom att det var så himla urblekt. Men nästa gång blire nog nått steg ljusare iaf tror jag. Mhm!
Sen på kvällen kom Linda och vi gick till Hemköp och köpte godis och sen blev det en promenad hem med paraplyer i regnet. HAHA! Ofta att det blåste så jävligt så att handtaget på lindas paraply bara vek sig och gick av xD Så jävla ruuuligt det var! Väl hemma sen blev det bara film och chill och lite så. Lite lugnt sådär lixom kan va skönt de med.

Later!

How Long

Nana.... sovmorgon och så idag vare jah. Vårat schema i 3an har lixom bara varit bäst. Anyway så hade vi kundpass idag, 12.39- 15.30 ungefär. Jag kommer dit och som vanligt har jag inte kund förrän kl 14.... 1 ½ timmes dötid lixom. Sucks! och inte nog med det så kom inte min kunda sen heller... Grr. Så vid kl tre pallade jag inte sitta och inte göra nånting längre lixom... 2 o en halv timme räcker lixom ;o Yeye. Istället blidde det 3 tåget hem med både ronja och Linda :D Kuuuul resa. Var nog bara vi som hördes, haha. Var hemma efter 4 nånting och ingen mat fanns det hemma heller eftersom att mammi var borta så jag stekte ägg. Ovanligt! NOT. Kan inte råfört. Jag är helt galen i stekta ägg! ;o Efter det blev det en cykeltur upp te stalle med syrran som lite sällskap och såååååå. På väg dit blåste vi typ fram utan att behöva trampa, smidigt va? ;D Men sen hem... ska vi inte tala om. sån JÄKLA motvind rent utsagt. Trodde aldrig att jag skulle komma hem fan. Under tiden kom jag fram till hur myycket jag hatar att cykla. Satan alltså.

Känns som det här blev väldigt rörigt nu men ah, så kan det va. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting som jag sysselsatt mej med typ hela kvällen.

Hejpa!


















God natt

God Natt och så.

Hurtigt!

Blev en långpromenad med Ronja innan jag duschade. Skööönt att rör på fläsket lixom :D

Nu sitter jag mest i min säng åt har kul åt alla fotbollstokiga tierpare på facebook. Haha, att dom orkar lixom (x

Svennebanan

Så jävla skön låt! Jag gillar´n lixom.

Som sagt, muntilga idag ju och jah.... Jag dog inte men var skitnervös, hjärtat gick på högvarv och jag blev helt varm. Ingen kul känsla direkt. MEN I did it! och efteråt var jag så himla stolt över mej själv kan jag ju säga. Kände mej typ bäst i världen ;D
Blev 3 bussen hem sen med Ronja och hennes kompisar. dock så satt vi mest med musik i öronen och halvsov hela vägen hem. Lite småskönt sådär. Yeye... sen jag kom hem har jag hunnit med en promenad med syster till stallet, kört lite bil och hämtat min cykel på station med sällskap av bästa Jossan. Roligt som vanligt, haha.
Imorrn blire lugnt i skolan med, ett kundpass bara och så har jag bar EN sak till som ska in. En utvärdering om UF. Sen äre slut, finito. No more plugg! Kan inte beskriva hur jävla underbart det är alltså. Ni ska bah veta!

Nu, TV.

Later!

Good Morning Sunshine!

Typ jah. för vet ni vad? solen skiner faktiskt idag! Yey. efter 3 dagars halvbra väder är det verkligen dags för lite sommarväder igen tycker jag, det slår lixom aldrig fel. Förutom att fåglarna blir glada och någon började pipa så jag nästan trodde det var jag som hade tinnitus och inte att det var en fågel som ehhh... kvittrade tydligen. Sådär lagom vid 6 tiden inträffade det, skitdrygt men jag lyckades till slut somna om. Dock kom jag precis på mej själv och funderar på om det verkligen var nu imorse lr om de kanske tillomed var igår morse? ;o Haha. Fast igår vare ju regn... Aja, anyway. Dryygt äre iaf med fåglar som piper på de viset.

Nu sitter jag här och har övat på det jag ska säga idag på svenskan. OMG. *jag kommer klara det, jag kommer inte dö* Lala... Aja, det tar typ exakt 4 minuter iallefall. Jag har sagt det 3 ggr nu och det har blitt 4 minuter varje gång. Såatteh... jo. Vet dock inte redigt om det låter som ett tal men det står ju inget direkt bokstavligt om de i instruktionen heller så det får fan gå ändå helt enkelt. Så fytusan vad någon kommer vara nöjdast och stoltast i världen idag sådär efter 1 nån gång typ. Typ... JAG!

Have a nice day dudes!

Vill inte

Åhhh... här sitter jag och bävar inför morgondagen. Kan typ inte tänka på nåt annat än hur nervös jag kommer vara och hur dåligt det kommer gå. Shit alltså. Jag pallar seriöst inte det där tror jag. Kommer typ stå där och bli stum lr nåt. Jävla påhitt!
Jag tänker fan stå med pappershelvetet i nyllet och babbla tills dom där 3 minuterna gått. I don´t care lixom. Bara själva grejen att man gått upp och skämt ut sej måste ju vara minst ett G. Hata hata skolan. Men snart är den över och fyfan vad jag komme rvara lyckligast i världen just då!

*Det kommer gå bra, jag kommer inte dö, 3 minuter är inte mycket ochh alla andra känenr nog precis likadant som jag och dom kommer inte råglo på mej. Det kuuuunde ha varit värre, lr?*

Bäst

Ledig idag och sådär ju så jag har ägnat dagen åt att söka jobb. Och jah.... det har la gått bra för just precis nyss fick jag en intervju bokad nästa vecka. Niiice! Hoppas det går vägen nu oxå. *Håller tummen*
Haha! Så nu känner jag mej bäst för tillfället.

Yeye... nu lär jag väl ta tag i svenskan som ska redovisas imorrn...... Det har hängt över mej som ett stort grått moln som ska explodera när som helst sen vi fick reda på det för 2 veckor sen. Hatar verkligen såntdär.... och inte vet jag vad jag ska tala om heller. Får intala mej själv att 3 minuter är ju inte sååå lång tid. Kunde vart värre och förmodligen känenr de flesta likadant som jag.

Uhlala



Grabben har kommit i målbrottet minsann!

Yeah

http://www.rockparty.se/nyheter/matrix-stylingomrade.aspx.
EHHH....Lovely!

Annars då? Slappt i skolan och så. Fick till nån frisyr iallefall och det är väl bra. Heh. Fixade ett ärende och sen blev det 15.49 tåget hem med ronja som oxå skulle åka tåget. Wehej!
Nana... blev liiide plugg när jag kom hem sen och så och sen en springtur på det. Det gick bra tills mina benhinnor sa upp sej och jag var tvungen att gå några steg. Satans jävla skor alltså. Blir tokig ju. Aja, efter det blev det en snabbisdusch och sen en snabbpromenad med Jossan och massa flum och skratt som vanligt. Haha!

Imorgon är jag rätt mest ledig och sådär. Jag klagar då inte!

Puckad!

Hahaha. Ibland är jag ju bara to smart lixom! NOT. Ska lägga in bilder på datan. Stoppar in minneskortet och kopierar alla bilder MEN tänker att "nu har jag ju kopierat dom så då kan jag ju lika gärna ta bort dom från kameran på en gång" och gör det med andra ord. Sen när jag ska klistra in bilderna i mappen så "kan inte objekten hittas". HEHE. Tydligen så kan man inte klistra något som inte finns kvar i filen lixom fick jag reda på nyss av Nicole. Jag är ju så jävla blåst ibland alltså. Haha. Så atte.... inga ruliga bilder från trippen till Valbo med Julia, Emma och Nicole alltså. SYND.
Anyway... jag som INTE skulle handla kom hem med en tunika, en klänning och ett par tights som ser ut som lite jeans. Allt från Gina med. Och några trosor från Cubus med. Till lunch blev det en kotlettrad på IKEA. Hur gott du vill!
Trevligt iallefall!
Nu sitter jag och velar om jag ska springa en sväng lr inte....? Borde plugga sen oxå. Muntliga Nationella i svenska B på onsdag. Tal i 5 minuter och jag vet inte ens vad jag ska skriva lr berätta om?! Jag vill inte, vill inte, vill inte >.<

tjockis

Idag har jag enbart stekt och bara glidit runt och chillat lixom. Stek och så med Jossan. Trevligt som vanligt.

På kvällningen nu har jag duschat av mej soläcklet och varit upp och tagit in tottohestarna och kört lite bil. Yeye. Och nu sitter jag här och tjockar mej med chips, dipp och coca cola nere i soffan farmför tvn med datan och känner mej stekt kan man säga. Hör ju själva hur tjockt det låter lixom. Haha. Meeeen börjar bli lite boooring att sitta och nörda här själv en lördagkväll med kanonväder lixom. ehehe.

Hare!

1 maj

Kan ju börja med att säga att igårdagen blev lyckad bortsett från ett litet gråtkalas på natten dära, men annars så vare lätt den bästa valborg hittills! Det hurrar vi för. Blev som sagt förfest hos Sandra på morgoen vid 8 och sen uppsala på dagen och grillning med förfest här hemma på kvällen som slutade som grillfest. Aja, jag hade ruuligt iallefall! Vi hann med en sväng på tierp oxå mot gammelgården där vi stötte på flera festsökande tierpare och sådär. Så blev lite rave på gammelgårn och sen begav Nicole och jag oss hemåt vid halv 1 nån gång kanske. Så, så äre!

Jag vaknade strax innan 9 idag och var skitpigg som vanligt och måde bra som vanligt. Lite seg bara. Den här dagen harbara varit chill. Blev lite pizzafrunch med brudarna på förmiddan och sen en glass och stek med Jossan på eftermiddan och nu ligger jag här seg som ett as. Eheh. Spelade lite spel med paren nyss. Men kul lixom och sitta där helt mobbad. Ehhh, nej va. Plus att jag ändå bara förlorar så atte, skippar det dära jag!

Hoppas ni hade en bra valborg där ute!







RSS 2.0