SNÖ

Första snön har fallit. 31 oktober. Blött och blåsigt och kallt och trist. Deprimerande med andra ord.

BLÄ.


Broken

Igår kväll blev bra. Nicole kom hit och vi tittade på film. Först Mirrors och sen så blev jag av med min Pearl Harbor- oskuld. En såndär klassiker som MArtina inte hade sett tidigare lixom. Den första filmen bidrog mest till skrik och vi kollade rätt mest inte halva delen av filmen. Ihh, rysningar. Typ spegelfobi.se efter den. Och Pearl Harbor blev det massa snyft till ;( Men för övrigt bra filmer lix. Sen slagga vi nån gång vid 1 typ.

Och idag sov vi typ till 10 lr nåt sen så hoppade jag in i duschen o lite så medan Nicole låg kvar ett tag till. SovarN. Anyways så käka vi frulle och sen vid 13 kom Linda och det planerades inför helgens myshelg dårå. De tog sin lilla tid men det får man räkna med när det gäller oss lixom. Vi drog iaf till Lidl och storhandlade för att sedan på cykel få med oss alla 5 kassar med mat i till ridskolan. Herregud. Handlade typ halva Lidl vi kändes det som. Snudd på om inte annat iallefall. Väl där packades allt upp och vi planerad sen ännu mer och kl nån gång efter 19 så bar det av hemåt igen. Aja ni hör ju själva 6 timmars planering lixom. Lagom det :')

Nu sitter jag iaf hära och tänker och funderar fram och tillbaka på allt, allt som hänt och allt som kommer hända. Och inser hur jäla fuckat mitt liv är. Ett enda jävla kaos. Allt de man hade och såg fram emot. Allting försvann lika fort och nu är det bara ett enda stort tomt hål kvar av allting. Usch. Jag är rätt nere hela tiden även om det kanske inte märks alla gånger lixom. Men vad ska man göra. Äter ytterst lite med om dagarna. Inget sug på mat kan man väl säga. Mindre bra. Det är sånna här gånger man märker att det är något som saknas.

5 dagar till med dej sen finns du inte mer </3

I´m out.


 Skai


I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


Damdidam

Eh. Igår kväll åkte jag till Sandra efter att jag brytit ihop 2 gånger på typ 5 min. Snälla låt mej bara vara lixom. Anyways så när jag kom dit var även Nicole där. Vilket jag typ kände på mej att hon skulle vara. Bjuder man en får alltid den andra på köpet ungefär (Y) Vi kollade på nån dålig film och tjockade godis och sen somna vi skapligt tidigt faktiskt. Skönt. Trevlig kväll.

Idag vaknade jag av att Sandra drog igång tvn vid 9 på morron. Eheheh. Det bestämdes iallefall snabbt att vi skulle till Gävle och glida runt lite. Så att jag drog på mej kläderna och lånade en cykel av Sandra och satte fart hemåt. Bytte om och lite så bara. Sen visa de sej att syrran och mamma oxå ville me så att då fick vi ju åka bil istället för de där jäkla upptågen. Martina körde in till Gävle. Väl där så fick mamma ta över när vi kom in i själva stan lixom. Kände mej inte helt 100 på att köra omkring bland alla röljus o skit. Aja, jag hittade mej iallefall ett par svarta jeans till slut lr ah lite mer urtvättade så på BikBok. Snigga. Och sen gillajarom ännu mer när jag upptäckte att det fanns dragkedjor längst ner bak på byxbenen. Yeah (Y).

Nu sitter jag iaf här. Har vart i stallet en snabbis och nu snart kommer Nicole och vi ska kolla på film på min lilla dator typ. Kalasbra de.

Puss!

Typ hejjagharhaftenbradagidag.

??

Jag känner mej helt förvirrad, helt lost. Man pallar inte hur mycket som helst. Och jag pallar fan inte mer nu. Man känner sig bara helt värdelös.

Step Up

Herrjävlar vilken bra film! Jaja, jag är väl lite efter men det här med att glo film är inte redigt min grej kan man väl säga, egentligen. Dock finns det vissa undantag. Som detta tex. Step Up, galet bra. Och skojja inte om att han den där "Tyler" är hothothothot! Dreggel på honom. Och ofc så blev det lite sorgligt oxå vilket gjorde att det kom en tår lr två. Värd helt enkelt! 2an imorrn kväll då.

Jag vill oxå kunna dansa! Kanske ska man ge sej på nån nybörjarkurs? Hahah, vilken syn.

Bara för att jag är har laddat ner massa program och hållt på ikväll för att kunna se film på min data. Känner mej nästan lite duktig.





Go Natt.



Kollat på Step Up 2 nu oxå. Den var bra. Jättebra filmer bägge tvcå. Fast första filmen är lätt bäst!


Ojoj...

... ja, ojoj.

Lördagen... ehm blev typ kul. Dock blev det tydligen lite ändrade planer och man kan väl kanske säga att det spårade ur liiite, men bara lite. Anyway så kom brudarna, Emil, Haack, Dennis och eh... han typ Nyman var oxå där en stund. Det var tänkt att det skulle bli en liiiten lugn förfest för att sedan kila vidare. Men.... det börjades dricka lite och lite till och ännu mera och trilla in folk. Jag hann med att kasta ut lite folk oxå, tiden bara gick och vi blev alltmer onyktra och det började att dansas för fullt och jisses, heh. Alltså blev det inget av att åka vidare. Så att... man kan säga att det blev en... hmm vad ska man kalla det, typ en förfestsfest. Under kvällen hände en del saker. Både bra och dåliga, vad vet jag? Och jag fick en liten chock.  Men kul vare. Och nu har jag träningsvärk i hela kroppen.

Lala...  (8)

Nu sitter jag hära och gör inget vettigt alls. Kanske ska dra igång en film lr nåt i den stilen.. Alltid kul. lr inte. Jag har lixom en förmåga att tappa koncentrationen och bli rastlös och göra massa annat istället för att kolla lr typ somna när jag ska kolla på film. Höh. Så att.

Jag blir tokig. Snart kommer jag att bryta ihop igen sådär helt totalt. Och DU, du är ett jävla as. Jag vet inte vadfan jag ska göra. Jag är bara helt lost.

I´m out.

                                                                                                                                                                          


Helg.

Har precis käkat, rostbiff och mammas potatisgratäng. Typ gott, gott, gott! Så nu sitter jag här mätt i magen med en påse godis bredvid mej. Eh?... lixom... allt sött har nån förmåga att gå ner hur mätt man än är. Iallefall i min mage. Gottegrisen själv de är nog jag de. Ändå ger jag mej inte fast jag typ får ångest varje gång jag trycker i mej massa onyttiga saker... Anyways så har jag vart i stallet och fixat med båda tottohestarna idag. Mockat, gjort maten, borstat och gosat med Skaien. Det vart tårfyllt. Hur fan ska jag klara av det. Jag kommer bryta ihop totalt... Sen red jag iaf Jettan oxå i ridhuset och det gick väla bra faktiskt. Duktig powni. Och nu har jag ont i min rumpa, eheheh.

Men nu vill ni såklart veta vad som stod på Att-Göra-Listan igår? Ah, jag tänkte väl det. Först så hade jag praktik hela dagen mellan 9.30 och 16 as usual på fredagarna. Men det är kul. Jag färgade håret på syster min. Nöjd blev jag för det vart skitsnyggt. Så lätt att jag har syrran med stans coolaste hår!
På kvällen sen så kom Linda och Annika över för att knalla vidare till Konsum slash Brorsans där syrran och jag beställde oss en varsin pizza medan dom handlade godis på Konsum dårå. Yeah. Efter det begav vi oss till kusinens lägenhet. Soft. Dit kom sen Nicole, Sandra och oxå  Haack och Robin lite senare. Vi kollade på Idol, tjockade oss, snackade massa skit och bara va helt enkelt. Trevligt trevligt. Sandra, syrran, Annika, Haack och Robin drog hem och sov sen. Så att Nicole och Linda joinade mej i lägenheten sen lixom.

Men nu ska jag typ duscha och bli lite fresh. Och ikväll blir det troligtvis fest. Hoppas på´t att det blir en skoj lördagkväll (Y)

Ouuuut!


BLÄ

Tårar, tårar och ännu mera tårar. Det går inte att göra något åt. Till slut blir det för mycket och då kommer dom. Åh! Jag vet inte hur fan jag ska ta mej igenom allt egentligen. Helst av allt vill jag bara vakna upp och inse att allting bara är en enda stor mardröm. Tänk om...  Men nej.

STOPP! Hela mitt liv är emot mej just nu. Det räcker.

God jävla natt.

Klipp

Har varit en redig klipardag idag. Först en kund i skolan, en tant som för övrigt var rullstolsbunden och lite förståndshandikappad. Men det gick bra ändå de. Sen han jag inte mer än hem i princip innan Helena kom och skulle klippa sej vid 17.30. Klirr i kassan. Me like. När hon var klar var det bara att packa klippgrejjorna och bege sej vidare till Tina ( grannen) som oxå ville klippa sej. Ännu era klirr i kassan. Me like gånger typ 2. Pengar är lixom bra att ha.

Lala nu sitter jag hära nyduschad och mätt i magen och dampar på min fakkin jäla MSN som inte vill samarbeta med mej. Logga in ffs. Gah..!  snacka om att kunna reta upp mej. Skitsaker!

Imorrn äre APU. Ska färga syrran lite. Och och och vet ni vad som händer sen då, vavavava? Jo det är L-O-V helt underbart :D

Men nus ka jag bråka vidare på min MSN.

I´m out!

Confused

Gör inte sådär. Jag blir bara förvirrad och glad i onödan. I guess.


Onsdag

Nu sitter jag här i soffan uppe i hallen helt alone med datan i  knät och kollar på Bonde Söker Fru i halvmörkret. Jag vill oxå ha nån som man vet tycker om en och bara finns där. Om du ändå var den personen. Men men.... det kommer väl aldrig att inträffa. Med tanke på att inget går som jag vill här i mitt så kallade liv.. Får fortsätta intala mej att jag klarar mej så bra själv. Not. Men man kan ju försöka iallefall.... It sucks. Kan ju trösta mej med att jag ska flytta hemifrån över helgen med bästaste brudarna och dom är mina kompisar inte dina! Synd va (:

Har varit på Tirk på ehm.. USmöte jah och sen till Skai en snabbis oxå. Lugn kväll. Lugn dag överhuvudtaget.

Nu ska jag äta ännu mera Hallonpaj helt otroligt gott. Det godaste och bästa jag smakat och blivit tokig i denna sommar. MMMMM!

I´m out.

Skoola

Lala... nu har jag varit flitig och fixat lite med svenska arbetet. Tummen upp på mej för det (Y)

Eh nu är det snart dags att kila vidare till bussen lr kanske tåget tillochmed.

Hejs.

öh?

Hah... btw idag när jag va på mammas jobb så hade en av hennes arbetskompisar sagt till henne när jag hade åkt att "Hon var väldigt söt och vacker din dotter". Ehm lix... Öh? jahaja... (x

Vet inte jag men tack kanske lr nåt^^  Även om jag själv inte kan hålla med riktigt.

Nej nu SKA jag sova!

Go Natt igen.

Natti

Klippte Moa och det gick bra. Sen var det bara stallet. Kollade på syrran med. När vi kom hem fikade vi. Syster fyller ju år idag btw. GRATTIS på henne!.

Nu har jag suttit och fixat med Sandras blogg såhär på kvällen. Så att nu får  det va så länge så fixar jag det lilla sista sen med headern.

Tänkte bara säga go natt mest för nu ska jag sova så att

Go Natt!


Blött

Det bara regnar massa ute. Det är grått, kallt, trist, blött och allmänt deprimerande bara. Sucks! Men okejrå.. det är höst men vafan det kan väl vara soligt då oxå, right?

Fast nu har jag egentligen inte tid att sitta här längre... Jag ska typ sätta mej på cykel i det här vädret och cykla till mammas jobb så att dom kan sticka mej med nålar i armen. Auoch! Sen kommer Sandra och sen ska jag klippa Moa och ta hand om hesten. Fullt upp men lika bra de.

Nu vill jag ha helg. Sandra och jag ska flytta in i min kusins lägenhet fre-sön tänkte vi. Wiho :D

I´m out!


Visdomstand?

Ajje! Jag har så himla ont i mun. Haft de i flera dagar nu fan ;o Längst ner längst in på vänster sida i käften. It hurts very mucho! Hela ti´n lixom. Kan det inte bara ge sej. Visdomstand på G är vad jag misstänker. Så att nu tog jag en Ipren. Dock stod det bara att den lindra mot muskelvärk, ledvärk, mensvärk och var febernedsättande typ. Men jag menar, vafan? Värk som värk (verk?).

Och nu blev jag grymt sugen på en utlandsresa i vår! Nån som är på kanske? Skulle vara helt jäla underbart :D

Btw så är jag ledig imorrn. Jag ska ta blodprov (hata nålar) och klippa Moa typ.

Go natt.


Mat

Äta bör man annars dör man!

Jag åt en frukost/lunch/middag idag vid typ 15. Chili con Carne. Med lite tårta till efterrätt typ. Gott. Mätt och belåten nurå. Jag vet inte jag... men matvanorna har blivit lite konstiga mot förr. Nu är det mer att det blir en liten frukost och en riktig måltid nån gång under dagen. Det låter ju bara halvbra. Jag är nog liten i maten. Dock blev jag sugen på all möjlig god mat just nu! Buffé varje dag skulle inte vara fel.


BloggfixarN

Hahah, jisses. Sådära typ. Suttit och fixat med bloggen sen jag vakna vid 10 nu. ILLA. Men jag är rätt nöjd med den eftersom att jag är kass på sånthära egentligen (Y). De som still är lila får jag väl ta och klura vidare på nån annan gång hur man får bort lixom.

Out.

Oh my.....

Lixom jag är helt slut som människa för tillfället. Igårdagen tog kol på mej. Jävla Lurbomänniskor. Typ segastivärlden.se och efter ett x antal timmars väntan blev jag jätterastlös och då kan jag bli jättedryg. Haha syrran tyckte iaf att jag var drygast i världen just då. Men själv har man ju rätt kul egentligen. Anyways dit åker vi aldrig mer lr iallefall inte jag! Så att ni kan ju nästan lista ut vad jag gjorde igår? höhö.

Lööördagen.... ehm jo juste. Nicole sov ju här. Sen gick vi till Natta och jag klippte henne och vi fikade lite som sagt. På kvällen kom Emil och Sandra förbi och hämtade upp mej. Vi svängde förbi Haack en snabbis och sen åkte vi till Hemköp och handlade lite. Yey. Emil körde vidare till Sandras hus sen. Det blev typ liite förfest lr nåt och Linda och Vickan kom förbi oxå. Eheheh.. vi hamnade i huset mittemot mitt sen på kvällen på typ fest. Men det ssög för den var tråkig :] Sen så typ 1 gick jag hem och somnade väl vid halv 2. Skönt!

Idag så är jag hemma. Kände att det behövdes lixom. Få vila upp sej lite i lugn och ro med tanke på all jävla skit. Plus att jag inte hade en suck till att hinna göra den där jävla uppgiften igår heller tills idag som jag hade planerat. Fakk Lurbo! Förlåt gruppkompisar.

Btw så har jag inget minne av att jag skrivit de förra lilla inlägget. Läskigt. Nog för att det inte var så speciellt men ändå lix.
Nu ska jag nog snart äta frulle. Höh.

I´m out.

PS. nästa vecka är det höslov!!!!


.

I miss you.

TJABBA.

Igår var en trevlig kväll. Vi samlades hos Sandra några stycken och hade trevligt. Kollade på idol, dansade massa, skrattade och hade en skoj fredagkväll! Sånt gillas :D Sen när kvällen led mot sitt slut fick jag och Nicole skjuts hem till mej, Där vi sedan somnade sött i min sköna säng.

Idag vaknade vi vid 20 i 11 snåret ungefär på en höft sådär lixom. Låg och drog oss ett tag för att sedan käka frulle och nörda lite idol. Sedan tog vi en kort walk till Natta och hennes nya lägenhet som hon numer bor i. Jag klippte håret på henne iaf och jag tror väl att hon blev nöjd :] Nicole sov. SovarN själv lix. När klippningen var klar blev det lite fika med kaffe och kakor. Gottit! Sen skjutsade Natta hem mej och jag åkte till stallet.

Anyways så sitter jag hära nu och väntar på att typ Sandra ska bli klar så att vi kan åka och handla lite smått och gott sen. Ehm.. sen återstår det att se hur denna lördagkväll kommer att sluta. Eheheh..

I´m out!

Yeah!


Pengar rullar in, det går bra nu!

ja ibland har man flyt på den fronten lixom :]


Freheedakk!

Nu ere fredag. YÄY!  Har fixat mej liite och Linda kom precis. Hon sminkar sej lite nu medan jag nördar. Och snart ska vi knalla till Sandra och bara umgås lixom :] Puss på sånt!

I´m out!

HELP FFS.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vafan?!

Jaha så nu är det mitt fel alltihop lr?! Skäll på Martina bara hon tålar hur mycket som helst. Återigen.... vad fan ska jag säga lixom? Det spelar ju ändå ingen helvetes jäkla roll va jag säger. Det skiter väl han i! Så nu ska du förfan inte bli arg på mej för att jag inget säger. SNART, snart rinnder det över ordentligt! Då kommer det att explodera. Ännu en gång, jag pallar inte mer. Fattar ni!?! J-A-G  P-A-L-L-A-R  I-N-T-E  M-E-R. Man går och försöker hålla skenet uppe hela dagarna och bara köra på. Man bara knuffar undan allting som försöker komma krypandes inuti huvudet. Men snart så tar det väl stopp. Och då... jah då. Jag vill bort. Bort härifrån. Bort från skiten.

"Mitt liv är helt underbart och allt går som jag vill. Har aldrig mått bättre!" Tänk om man kunde få känna så istället. Snälla. Vadfan har jag gjort för att förtjäna all den här skiten lixom?! Varför just jag.....?

saknar.

Tur att man har bästaste vännerna som får en på bra humör bara av att växla några ord med dom <3


Dröm

Jag hade hemskaste drömmen inatt. Drömde att vi tog bort Skaien. Usch! Fyfan alltså.... :'(

<3

Kladdkaka och mopeder.

Ehm nu ikväll  dårå var jag först till hesten en snabbis såklart och sen drog jag till Nicole ute i Arvidsbo och umgicks med henne och Julia. Vi.. ehm bara va lixom. Nicole drog ihop en kladdkaka medan vi roade oss med att våffla håret på varann med hennes volymtång. Hah. Vi såg ut som två troll när vi var klara (Y) Men de är väl det vi är lix. Så att.. Det blev fika med kladdis och kaffe till Nicole och mej. Julia drack saft. Kaffe är ju "kärringdricka" enligt henne ;D Bäst ord. Efter ett tag var det ju dags att åka hem. Jullans moppe med andra ord. Men moppen ville inte starta men bäst som vi är fick vi igång den. Jag fick till slut springa igång den jävlen medan Julia styrde. Så jäla jobbigt ;O Speciellt på lösgrus och allt... Efetr 2 försök där förflyttade vi oss till den "hårda" grusvägen och då fick vi fart i den minsann! Moppen drog iväg och när jag skulle släppa fastnade min ena vante så jag kom typ inte loss. Till slut fick jag ur handen och for framlänges i en himla fart. Då jag oxå fått upp farten rätt bra. Fast som tur var han jag precis återfå balansen igen innan jag stupade totalt. Hahaha fyfan va vad vi skratta. Tur att ingen såg oss (A)

Nu luktar hela jag bensin! Mysigt värre^^ Duschen next typ.

God natt.

-

Gotta Be Somebody- Nickelback

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with

`Cause nobody wants to be the last one there.
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There`s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Somebody else that feels the same somewhere.
There`s gotta be somebody for me out there.

Tonight out on the street out in the moonlight
And damn it this feels too right
It´s just like Déjà Vu
Me standin' here with you
So I´ll be holdin`my breath
Could this be the end?
Is it that moment when
I find the one that I spend forever with?

‘Cause nobody wants to be the last one there
'Cause everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There´s gotta be somebody for me like that.

`Cause nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There`s gotta be somebody for me out there.

You can´t give up!
When you're Lookin´ for a diamond in the rough
Because you never know when it shows up
Make sure you´re holdin` on
‘Cause it could be the one, the one you´re waiting on

‘Cause nobody wants to be the last one there.
And everyone wants to feel like someone cares.
Someone to love with my life in their hands.
There has gotta be somebody for me
Ohhhhhh.


Nobody wants to go it on their own
And everyone wants to know they´re not alone.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There `s gotta be somebody for me out there.

Nobody wants to be the last one there
And everyone wants to feel like someone cares.
Is there somebody else that feels the same somewhere?
There has gotta be somebody for me out there.

Eh....

Eheheh... anyways så tog jag 10.10 bussen och tänkte ha en trevlig resa in till Uppsala. Men ofc så var inte Amanda på och Linda missade bussen för ovanlighetens skull. Not. Hennes hästar hade rymt så hon hade jagat dom hela morgonen och missade då bussen precis. Lala.. så att jag gick runt på stan och fyfan va less man är på staden nu alltså. Blö. Efter jag gått runt ett tag gick jag in på ICA och handlade en drickyoughurt, en ostfralla och en liten påse med godis och sen gick jag till skolan och tröck i mej det. Gottit.

Hade svenksa idag från 12.50 till 14.05 så att man precis missar tvåbussen och måste vänta en timme på nästa. Jag sov iallefall hela resan typ. Hann knappt ut ur staden innan Martina slocknade och vaknade i Månkarbo. Jag vaknar jämt i Månkarbo av nån anledning.. De var väl de. Nu ska jag ta mej till stallet. Blir ev en liten walk upp dit! Sånt behövs.

I´m out!

Bussångest!

10.10 bussen lr 11.10 bussen, 10.10 bussen lr 11.10 bussen, 10.10 bussen lr 11.10 bussen, 10,10 bussen lr 11.10 bussen, 10.10 bussen lr 11.10 bussen, 10.10 bussen lr 11.10 bussen, 10.10 bussen lr 11.10 bussen !?! 

Oh my... vad svårt... Åka med Linda och Amanda och ta en buss tidigare lr åka en buss senare själv så att säga. Det är frågan -.-'

Öh

Hata plugg. Och ja, jag vet att jag egentligen har det väldigt slappt men man får klaga ändå. Sådetså! Nu har jag suttit och sökt på allt som jag kommit på tror jag. Tredje dagen jag försöker nu och det är helt jäkla hopplöst! Detta får mej på grinigt humör. Tålamodet för tillfället är lixom inte det bästa kan man säga och det här gör ju knappast saken bättre. Dessutom har jag en förmåga att få typ agressionsutbrott när jag blir tvungen att plugga.. Öh, det låter konstigt men det är faktiskt sant. Så jag ger upp nu fan. Palla. Finns ju roligare saker att göra så att säga. Som tex klicka runt på onödiga sidor och kika lite tv. Höh.

Go natt!



Skooola

Yo nu ska jag borsta tänderna och kila till bussen!  Slappdagen idag ju. Ska nämligen få naglarna fixade av stylisterna. Tummen upp på det (Y)


Träna?

Eh.. måndag idag dårå. Segt som vanligt. Uscha, det borde inte vara tillåtet att behöva stiga upp så tidigt som kl 6 på morgonen. Det suger ;o Men men anyways så pallrade jag mej upp och fixade mej lite. Med tanke på att jag är så otroligt seg på mornarna så går allt lixom i slowmotion. Vilket innbär att jag typ får dra me mej frullen på bussen och skynda mej som ett as för att inte missa den. Lala, angående håret blev det en uppsatt lugg idag. Inte för att nån bryr sej men ändå.

I skolan hade vi en lektion på på förmiddagen mellan 8.30 och 11.30. Långhår är det som gäller. Idag fick min grupp rulla lite curler och ha oss. Lite smådrygt äre. Sen fick vi lunch och efter det bar det av till musikens hus för UFs Kick off. Det började typ 13 och höll på till 17. Den första delen var roligast. En föreläsare från Piteå kom och snackade lite. Om eh... allt möjligt. Så otroligt skön snubbe. Jag höll på och dog under tiden som han föreläste. Hahah, jisses. Nej han var riktigt ruulig. Sen var det mest tråkiga föreläsningar... Bara massa babbael rakt upp och ner. Det är lixom inte så underhållande. Okej dom som avslutade allt, dom var oxå kul att lyssna på. Ett gäng killar från Skåneland. Som typ är lr var Sveriges bästa UF företag. Dom hade typ vart med och tävlat i EM och grejjer. Dom sålde iallefall kalsonger med kondomficka med kondom i. Bra idé ju.

Lala... blev 17.30 bussen hem Linda. Var hemma till halv sju. Så det var bara till att käka och dra till stallet. Och och och så har jag varit duktig nu på kvällen oxå. Var ut och gick i 40 min. Alltså sådär med lite fart. Sen träna lite mage på det. Känner mej duktig! På tiden att komma igång med nån form av träning iaf. Röra på fläsket lite så att säga. Efetrsom att jag bara har tjockat mej den senaste tiden... Så nu jäklar ju! Får väl se hur länge det håller i sig sen lixom.. Det blir spännande. Höhö.

Men nus ka jag typ sova! Så att, Go Natt.

Idag har jag inte orkat bry mej om allt skit. Fyfan. Jag pallar inte lixom. Helgen som var nu har varit en av dom hemskaste i hela mitt liv. Så det räcker för tillfället. BLÄ.

I´m out!

Chillkväll

Åkte till hästen och mockade och gjorde maten och bytte vatten och klappade på honom + att han fick en puss. Det ni!
Sen cyklade jag i en jävla fart hem. Fast egentligen blåste det ju jättemycket och gick sakta. Alltså blev jag trött i mina ben! Blä. När jag kom hem åt jag tortilini. Det var gott. Efter det gick jag upp, slängde mej in i duschen en snabbis typ och cyklade till Nicole. Där var Julia oxå. Vi typ bara va och snackade massa om allt möööjligt. Härliga tider. Vi fikade lite oxå, typ tantfikade. Bulla och en kopp kaffe lixom, yeah (Y) Öh.. sen hittade vi sjalar som vi satt på huvet för att det var coolt ju! Lr lite kul iallefall. Jag och hojjen fick skjuts hem av Jullan på hennes moppe. Skönt!
Tack för skjutsen Juuulia :D

Och jag blir tokig! Jag har haft min data i lite mer än 2 månader typ och vet fortfarande inte hur man printar! Suger -.-'

För övrigt är mitt liv ett helvete just nu. ALLT går emot mej och då menar jag verkligen ALLT! Tur att man har bästaste vännerna<3

I´m out!

Sunday, bloody sunday.

Söndag nu igen då. Veckorna går helt otroligt fort. Än så länge har jag bara hunnit vakna och precis käkat frulle. Det var gott! Inte ätit nåt sen jag åt pizza och 3 coockies igår vid 14.30 tiden.

Vidare till... igår (Lördag) dårå. Jag vaknade hos Linda, käkade frulle och åkte med henne far tillbaka till Tierp för att fixa med hästen. Efter det så fixade jag till mej själv ite oxå för att sedan gå och möta Linda och invänta Amanda och Tom eftersom att vi skulle in till Gävle på hockey. Igen. Men det är trevligt. Matchen började kl 16 och vi var inne vid kvart i två. Så att vi käkade och kikade runt lite. Jag impulshandlade en tröja, en kortärmad och så är den typ leopardmönstrad. Kanse låter lite skumt men den är snygg faktiskt. Sen när jag skulle betala den blev köpet ännu bättre eftersom att jag fick betala 79 kr istället för 99 kr. Puss på sånt! Aja, kl tre ungefär tog vi bussen till Läkerol Arena och matchen, BIF- SSK. Ehm, vad ska man säga om matchen då... Jo, Brynäs är bäst och vann ofc. 1-0.

På kvällen blev det en omständig resa hem. Först buss Gävle- Skutskär. Busschauffören blev sur och skrek tydligen flera gånger i högtalaren till mej att "Ta ner fötterna! Man sitter faktiskt ORDENTLIGT i bussen!!" Men det hörde inte jag efetrsom att jag satt med musik i öronen. Lala (A) Till slut drog Linda ur ena hörluren och sa till mej att busschauffören hade skrikit på mej flera gånger om att ta ner fötterna och sitta ordentligt som sagt. En timmes väntan i Skutskär. Fast det gick fort eftersom att vi kan konsten att roa oss själva så att säga. Sen tåget vidare hem till Tierp. I Tierp knallade Tom och Amanda hem till sej och Linda och jag mötte Sandra. Vi gick till en Philip där det var folk och nån typ av fest? lr vad man ska kalla det. Men iallefall det var rätt trevligt ändå. Bättre än att vara hemma så att säga. Sandra gick lite tidigare och sen kilade jag och Linda hem en liten stund senare. Linda tog bussen hem och jag knalladehem hit. Somnade vid halv 2 nån gång.

Okej då hoppar vi tillbaka ttill idag igen då. Jag ska väl typ städa lite på rummet mitt och så. Sen åka till stallet och hinna umgås med Nicole en sväng senare oxå.

DU är ett jävla as! Fattar du det! DU ljög för oss igen. Nu får det för fan vara nog. GLÖM! Jag kan knappt gråta längre. Så illa är det.

PALLAR INTE MER!

Vännerna är bäst<3

I´m out.






-

Ni brydde er. Det var så det var va?

NEJ


-

Ni brydde er. Det var så det var va?

NEJ


Ingenting

HALLÅ!?

Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, vet inte vad jag ska göra, vet inte hur fan jag ska bete mej, jag vet inget, ingenting! Fyfan. Jag har gråtit mej knäpp idag. Det räcker nu! Kan ni lyssna på mej!?! Det har gått för långt.

Som sagt veterinären med Skaien idag. Och efetrsom jag redan vet att man kommer bli överöst av frågan "Hur gick det?" Så tänker jag berätta det redan nu. Han är halt. Samma ben, samma sak. Det finns alltså inget mer att göra åt det. Skai ska tas bort.

Nu har det runnit över. Jag pallar inte mer.

Underbar. <3 

False pretence

Aja dags för lite uppdatering då kanske. Kan väl börja lite smått med igår dårå....

Igår (onsdag) hade jag egentligen sovmorgon till 12.50 men jag var tvungen att stiga upp kl 5.30... Lr klockan ringde då och jag klev upp typ 6. Lär ställa den så att jag kan snooza (?) ett tag så att man inte hinner somna om lixom typ. Anyways så var anledningen till att jag steg upp så tidigt att syster skulle få cutta mej. Jisses tänkte jag och blev lite smått nervös när jag väl satt dära. Menne det blev bra. Hon klippte upp det lite och sen högg Eva-Lill in på luggen min. Vet inte om jag är nöjd med den redigt men det får duga. Är ju både nyklippt och färgad helt gratis lix. Sen hade jag SV och sluta vid 14 och tog 14.55 bussen hem. Där fick vi sällskap av Linda och Amanda! WEI! Alltid lika jävla roligt. Väl hemma sen åkte jag och red Skaien. Han var rätt dujtig hest. Hann inte mer än hem så kom Lena och skulle bli klippt. Det blev bra och hon vart nöjd och jag fick money (Y) Sen drog jag ut och gick i typ en timme om inte lite mer ändå. Mitt ute i det kolsvarta mörkret på en grusväg heelt själv jag som är mörkrädd (öh) Men jag palla inte vara hemma. Jag blir så arg, så less och jag vet ingenting, inget alls just nu! Allt är bara så jävla rörigt. Efter ett tag ringde Sebbe. Det behövdes. För att jag behövde få prata ut om det som snurrar runt i inom mej just nu och ofc blev det lite snyftigt. Allt bara kom på en gång. Menneefteråt jändes det lite bättre iallefall. Tack ju!
Knallade vidare hem sen och sov.

Idagen har vart krävande ;o Började dagen med att ta en permanentkund. Ett tant. Tålamodet höll på att rinna över x antal gånger men det gick väl till slut. Klippte igenom lite oxå. Och nu kommer vi till det det pinsamma. När jag hade fönat klart och fixat och tanten skulle resa sej så.... Snubblade hon ofc på sladden till fönen och klotade på golvet som jag hade glömt dragit ur. Eh alla bara kolla. pinsamt jah. Plus att hon redan hade ont i ena knät sen tidigare. Shit. Stackarn. Fick iaf ringa efetr en taxi åt henne som kom och hämta henne. Såklart att allting ska hända mej. Med mitt flyt lix. Anyways så fick jag 20 kr dricks. Sånt gillas! Efter det sprang jag iväg och handlade mej två ostfrallor, en drickyoughurt och en mars på ICA efetrsom att jag inte hann få nån lunch. Det är lite drygt. Speciellt när man druckit ett glas mjölk till frulle.

På eftermiddagen sen blev det lugnt. Slapp ta kund igen. Skönt. Så jag fönade lite vågor och lallade runt lite bara. Slutade vid 16 och då blev det ett proppfullt 16.19 tåg hem. Framme i Tierp drog jag en 5 minutare på marknaden som var idag och köpte lite marknadsnougat och mintkyssar. Så jäla gott! Det är typ ett måste. Man får passa på dom 2 gånger om åren som man får chansen lixom.

Nu ikväll har jag vart till stallet en snabbis bara. Sen har jag suttit här, tjockat mej och glott på tv. Precis vad jag gör nu med andra ord. Vart hemma helt ensam i mitt så kallade hem. Det är iofs rätt skönt med tanke på hur det är just nu. MEn nu ska jag inte sitta hära längre. Sovtajm typ.

Btw veterinären imorrn med Skai. Resultat återstår att se.

Och DU. Fyfan vad lågt! 

Go natt!

I´m out.



?

Vad är det som händer! Jag vet varken ut lr in längre. Allting är bara ett stort hjälplöst jävla ?...... 

Idag har jag vart på apun eftersom att jag inte kan på fredag. Så jag har fått håret färgat av Sara. Mycket duktig tjej.Blir nog en bra framtida frisör. Sen så geggade jag på lite på mina ögonbryn.... Öh, ah. Dom är helt enkelt mörkare än innan. Känns lite konstigt och fult just nu men man vänjer väl sej.
Imorgon ska jag först bli klippt av syster för första gången, lite smånervööst nästan. Men det ska bli skönt. Sen är det lite som ska fixas till företaget och efter det blire svenska för att sen ta bussen hem...... Fixa med Skai och efter det ska jag klippa Lena. Kul att hon tyckte det blev bra sist och vill bli klippt av mej igen. Det fick en att känna sej lite glad med tanke på hur jag mår annars just nu. BLÄ.

:(

Hejdå.

.

Jaha? Sen då? Jag kan inte inte förstå, jag vill inte förstå.

Fyfan säger jag bara, FYFAN.



?!

Hjälp.

FAN!

SVIN

Fredaaag!

Kom precis hem från APUn. Alltid trevligt att vara där. Tiden går fort faktiskt.

Idag var det även en elev till där som går i 9an nu. Dom hade praktik. Så att jag har bla färgat håret på henne och hjälpt Anna med hennes kunder lite. Det var meningen att Sara, alltså den andra tjejen, skulle färga mitt hår oxå. Men Anna fick återbud så dagen blev kortare. Därför förflyttades det till tisdag i nästa vecka istället, så då kommer Sara upp efter skolan och fixar mitt hår. Härligt!  Tar min Apu då för att på fredan där ska vi in till vetrinären med pollen min. Dessutom ska syrran och dom (frisörettorna) få ta med sej och klippa någon på onsdag nästa vecka. Och och och... då ska syster klippa mej. Yeah! Gratis färgning+ gratis klippning! Kan det bli bättre lr? ;] Eh... nae va. Hah. Längtar fan redan. Höhö.

Ikväll blire att åka till Sandra iallefall. Får se vad som händer sen lixom. Alltid trevligt! Och imorrn blire bullbak för hela slanten. Kanelbullens dag ju! Viktigt!

Ha en trevlig freeedag.

I´m Out!

Klipp klipp med saxen

De har blitt mycket klippa idag. Först 2 kunder i skolan och sen 2 egna nu ikväll här hemma. Vilket betydde liiite money! Me like massa. Så att jag typ klippte och kollade på Idol samtidigt. Men de funka de med. Klippa mej lite mellan fingrarna och i fingrarna hann jag oxå göra. Och fyfan va onte de gööör då :O

Anyway nu har jag käkat lite kvällsfika. Behövligt. Och sen kan jag ju säga att lite massage skulle ju inte sitta helt fel de heller. Helt stel i nacken och axlarna. Dessutom tror jag att ryggen skulle behöva sej en lite knakare oxå. Kanske får ta och unna sej nåt sånt nån gång när man inte har nån som kan göra det gratis lixom^^ 

Imorgon äre fredag och Johan i idol är coolast och Robinarna är snygga och Loulou regerar bland flickorna medan Alice oxå är bra.

Lala....  och jag saknar ....... just nu oxå. Vare sej jag vill lr inte. Det suuuuger liiite dårå. Med tanke på att ah. Usch. Jag vill oxå.

Parken- Vi som visste

Men go natt.

I´m out!

Skabbdag

Morning!

Idag blir en rätt så fullbokad dag.... Först ska jag ta mej in till Uppsala och möta upp Catta o Madde så ska vi knalla och registrera klart företgaet, betala avgiften med andra ord. Sen tillbaka till skolan, käka och sen är det kunder från 12.30 till 16. så blir 16.30 bussen hem. Kommer vara hemma till kvart i 6 typ. Snabbt åka och mocka åt hästen för att sen hem och klippa 2 st kl 18.30. Det betyder att jag måste kolla på Idol samtidigt som jag klipper. Yeah (Y)

Men nu måste jag rusa till bussen!  

Hade!

 


Oktober

Varti en slapp dag idag. Hade en timmes sv där vi bara kollade på film och efter det gick jag o syrran på stan en sväng. Var tvungen att springa in på banken och fixa lite innan. Har ju som sagt blivit stor nu så att studiebidraget ska numer sättas in på mitt konto. Wei^^  Fast jag kan väl erkänna att det vore en fördel att veta/ kunna koden till kortet lixom. Dock hittade jag inte ett skit! Uppsala suger. Så det blev en billig shoppingrunda lixom. Inget fattigare och det är ju iofs bra. vi tog 17.19 tåget hem sen och åkte dirr till stallet och fixade och sen hem och slappa lite.

Ikväll nudå så har jag bara segat och kollat på idol. Skönt! Men inte nog med det så närmar sej nu den mörka hösten och kalla vintern med stormsteg. Blä!!!! Kan ju vara mysigt ibland kanske men då är de ju nåt mer som skulle vara mysigt att ha såklart. Så att just nu är de mest deprimerande och kallt och mörkt och regn och blä. De enda som är kul med skiten är ju typ nyår och kanske julafton lite granna oxå. Men annars kan de gärna få vara sommar året om för mej! Skulle inte klaga alltså.

Vad är det du håller på med egentligen? Kan du förklara det för oss kanske? Vad tror du egentligen. Om det är på de viset så kan du ju lika gärna berätta och sluta gå omkring och låtsas som om ingenting hänt.


Och sen... De är hopplöst.. Om bara......

Go natt.

I´m out!


RSS 2.0