Icebears och Melodyfestival

Kan ju börja ta igårkvällen lite snabbt då. Nicole kom hit och vi kilade till Jonathan på nåt som han kallade fest men lite för lamt för att få kallas fest enligt mej. Men vi hade trevligt ändå, Among och Linda var där oxå. Wehej! Blev  dialektimitationer, kampsports inspirerad dans (Nicole och jag) och tuttprat. Haha! Knallade hem sen efter tolv och somande vid halv 1. Skööönt som vanligt.

Idag  vaknade jag vid halv 9 av syster. Tävling för hennes del idag och jag följd med som assistent lixom. Hua mej vilken dag. 100 miljoner års jävla väntan och svinkallt lixom. Vi befann oss typ i Norrland  (Sandviken= Norrland) enligt mej. Isbjörnskyla. Tur för mej att jag ahde mycket kläder. Gick iaf bra för henne och Jettis plus att vi träffade på Mollypluttan. Så jävla söt man får vara då! Helt galet söt är hon. Skulle lätt vilja ha tillbaka henne bara för hon är så söt. Kom hem helt död vid halv 8 nu ikväll iaf.
Angående kvällen har jag fått diverse olika erbjudanden men den blev lugn. Orkar inte göra nåt så det har blivit Melodifestival och så. Några skapliga bidrag fanns det åtminstone. Det roliga får vänta till nästa helg helt enkelt. Rätt härligt med en chillkväll oxå. Dock lite boring att va helt ensam... Men men sånt man får stå ut med det  oxå.

Btw så har jag sjuuuk träningsvärk och har asont och är skiitstel i ancke och axlar oxå. Helt öm. Måste fixa mej en massage lr nåt för det här går inte längre. Uuusch.

Oooout!

Friiiidaaaay

Wow, äntligen fredag. Fast jag kan ju inte påstå att veckan gått sakta men ändå. Skönt! Apu idag och Ronja var där idag oxå. Lika trevligt som alltid. Fixade bla hennes hår lite oså och sen fick vi en liten kund med som vi grejja färgen på lite. Rätt lugnt annars.
Sluta vid 5 och då knallade vi lite till Ica och Hemköp för jag skulle lämna lite papper. Två kvar nu åså blire nåra till och Apoteket hann vi med oxå. Fick skjuts hem av mamma. Yey.
Nu sitter jag här och väntar på bättre tider mest. Har käkat och fixat mej lite. Blir typ fest hos Jonathan ikväll. Hoppas på skoj iaf!

Passar på att va lite ego med på en gång som alla andra. Höhö.

Ha en bra fredag lixom :D



  

Klantigast i världen.se?

Omg, alltså... Jag skulle ju baka sa jag och det håller jag på med oxå MEN.

1. Vi hade inga ägg, så jag fick ringa mamma och hon var snäll och köpte

2. Vi hade ingen sirap märkte jag sen, så jag fick gå till moster och det första jag gjorde var typ att nästan halka omkull när jag börjat gå så jag sa till mej själv "nån dag ramlar jag väl och slår ihjäl mej i dom här skorna"

3. Precis när jag svänger runt hörnet in på nästa kvarter slår jag på världens vurpa och flyger baklänges och landar på rygg och rumpa utanför polisens hus. AJ! (tur att ingen såg)

4. När vi ställt in kakan i ugnen och börjat koka såsen som ska va på, ser jag att kakan ska stå en timme i kylen INNAN man ska göra såsen!

5. Martina får nu sitta en timme på en stol i köket och röra i såsen så den inte stelnar tills den ska på kakan.

Vad vill jag få ut av det här då? Jo, läs och tänk efetr INNAN ni börjar göra något. För det gör inte jag men kanske ska börja med det?
Och min rumpa gör massa ont nu oxå -.-'

Bara 40 minuter kvar nudå, det tar sej.

Keep on going lixom

Jahaja, idag vare apu som gällde igen. Minst sagt kan man ju säga att det hänt rätt mycket det senaste veckorna angående allt det där. Aja, men det blir nog bra till slut ändå. Vart en lugn dag typ för övrigt. Hängde med Anna på pumpen på Aktivera på lunchen för andra gången nu (Y) Kul äre och så otroligt skönt efteråt. Att känna att man har tränat och varit duktig. Så, jag kommer väl typ inte kunna gå imorrn. Träningsverk ni vet. Yeye, men man ska veta att man lever lixom!
Kom hem nu precis med. Cyklade hem i skitvädret, blött och jävligt. Det snöar IGEN !? När skare bli vår hade dom tänkt, går ju i i mars snart ju förtusan. Det här går ju inte lixom..... Blä.
Men nu är jag typ hungrig och assugen på typ en kladdkaka som jag såg i en tidnind som mamma klippt ur igår. Så... om man ska slå till på stort och ställa sej i köket och baka lite kanske? Skulle va nåt det...  och sen dra igång nån bra film på det. Hmm... får bli så tror jag.
Härligt.

Round and round

Typ så äre i mitt huvud när jag ska sova. Alla tankar ploppar helt plötsligt upp från ingenstans och sen går dom runt, runt och runt. Waah jag hatar att tänka innan jag ska sova. Speciellt dom här så kallade "tänk om- tankarna". Not good.

Men till dagen då.... Eh kan ju börja med att jag skulle ta 10 bussen men ofc så var bussjäveln försenad lr nåt. Anyway, efter 10 minuters väntan var jag apförbannad och stod och svor för mej själv så då gav jag upp. Fuck you UL, speciellt 10.10 bussen! Så då ringde jag mamma och så fick jag ta 11.05 tåget istället och stressa som en jude till skolan. Rätt ovärt att åka in kan man säga. vi kollade på film i 2 timmar bara, Stolthet och fördom fast in english på svenskan. Yeye.
Mötte på Linda och Amanda med i all hast påväg till station. Lite pratpaus och så. Nice. Trebussen hem och jag somnade typ på dirren när den rullade ut från station. Skönt.
Käkade och klippte Niklas när jag kom hem och sen har jag slöat, kört bil och hämta syrran från stallet åså blev det en promenad med mamma för ett tag sen med i 40 min.
Var helt matt och skakig när vi kom hem för att jag var så sjukt hungrig. Sugen på precis allting men det blev mackor, ägg och o´boy. Gott, jaow. Fattar inte hur jag klarade av att vara utan mat i 1 och ett halvt dygn för bara 2 veckor sen?!


Fääärdiiig!

Oh yeah, äntliiigen klar med cpsvenskan! Började typ vid ehm.... 16.30 och blev klar nu vid typ 22.45. Det tog mej alltså 6 jävla timmar och 15 min att skriva klart allt (läs: en bokanalys). Illa och ännu mer illa med tanke på att jag skrev klart författarporträttet igår lixom. Hahah.
Varför tog det så lång tid för?
JO, man kan ju inte skippa pauserna lixom! 

Men nu är jag jättenöjd så...

God Natt

Hoppsan...

Jag gick enbart upp för att läsa lite till i boken. Lite lättare att skriva en analys om man läst lite mer än 1/3 lixom. Hehe.
Dock har vi ett problem.
Har jag läst nåt i boken?
Svar: NEJ
Av vilken anledning då?
Finns mycket roligare saker än att läsa en bok som man inte fattar ett skvatt av. Som att sitta här tex.
När ska analysen skickas in?
Jo, IKVÄLL!

omg.

Planera aldrig för det blir ändå aldrig som planerat!

Hurra hurra för våran Linda idag!

Linda fyller 18 heliga år idag, GRATTIS!

Skolan mellan 10 och 13, permanentkurs. Det första jag gjorde när jag kom till skolan när jag drack kaffe så glömde jag bort att jag hade kaffe i muggen. Så satt och lekte med den och vips så hade Martina feta kaffefläckarna på brallsen. Bra gjort! Klantig som jag är. Anyways, så rullade jag en frisyrriktad tegelstensrullning idag med Molton Brown (stavning?) spolar. Det gick fan i mej braaooo. På lunchn bjöd elevrådet på semlor men bara 100 st. Först till kvarn alltså och jag och nåra andra i klassen stog längst fram i 10 min och hängde på låset. Gott, jaow.
12.55 bussen hem. Skönt! Ätit en semla till med. Så nu mår jag mest illa och har ångest. Blir en brännafettpromenad ikväll sen kan jag lova.  Men nu ska jag typ skriva klart svenskan så jag får den skiten ur världen.

Feta på er!



























HAHHAHAHHAHAHA

HAhahahhahahahaha jag säger då det. Det ena värre än det andra. Fy satan va jag har skrattat ikväll. Nästan så jag tänker slänga upp bilden på Årets frilla oxå. HAHhaaha. Men så kul ka vi inte ha! Jösses alltså xD

Har ni tråkigt? Tips:

sök på roliga ord (inte roliga ord men typ sånna roliga ord som brakskit lr vad som heslt). på wikipedia.se!

GOD NATT från en lättroad Martina som kan konsten att roa sej själv. 

Just another Monday.

Ny vecka IGEN då. Åhh omg, måste det gå så fort lixom. Det var ju nyss sommar typ och det var ju helt jävla underbart lixom. Men men snart är den väl här igen, blir både lätt och svårt att toppa toppa förra sommarens händelser dock. Får la se hur den artar sej lixom.

För övrigt så vare juh första skoldagen idag efter lovet. Jääävligt segt med tanke på att jag typ inte sovit en blund inatt. Fattar inte varför?! Samma visa varje söndagkväll typ. Ligger helt klarvaken,  och vrider och vänder på mej och gör försök till att sova men nej då. Det är ju då som man börjar tänka och fundera på massa saker istället. APdrygt. Får väl nöja mej med att jag lyckades sova kanske 2- 3 timmar inatt. Från det att gick och la mej vid 23 och till det att klockan ringde 5.30. Sååå... var jag trött imorse lr?! Jah, jävligt trött. Sömnproblem.se.
Anyway, så vare rätt lugnt i skolan som tur var. Långhår på fm och sen lite K&S. historia på em. Slutade halv 3 och fick skjuts hem eftersom mamma och Ulrika befann sej i stan. Skönt att slippa bussen.
Sen jag kom hem har jag typ bara börjat skriva på min SVuppgift och sådär. Blev ingen box för Nicole är sick så nu har jag feta ångesten och känner mej tjockis. Lite situp och sånt innan man slaggar kanske. Lär ju komma i form till bikinisäsongen lixom. Höhö. Lycka till lix.
Nu ska jag dega vidare och så.

Duktig

Ja, nu har jag varit duktig. Har både bytt sängkläder och dammat (!) Så nu är mitt rum lite fresh igen. Feta dammhögen i fönstret typ. Ble. Städa på en söndagkväll lixom. Heh. Fick väl nåt cpryck typ. Utöver det har jag övningskört och skrivit lappa om ansökan till sommarjobb oxå. Duktigt med andra ord. Faaaast det hade ju vart ännu duktigare av mej att plugga iofs. Men tänk, tillomed städningen går före. Då kanske ni fattar hur värdeeelööööööööööst jag tycker det är att plugga!.
Yeye, nu har jag berättat hur duktig jag varit så nu blire typ Beck lr nåt.




Skola imorrn oxå. Opepp.

Blä.

Fan vilken värdelös dagjävel. Vaknade typ vid 20 över 10 kanske. Drog upp datan och satt kvar i sängen nån timme och sen förflyttade jag mej hit ut istället. Allmänt irriterad lr depp lr nåt. Jag vet inte men på nåt superhumör är jag då inte iaf. Fuck it. Käka frukost nyss med, lr ah.. de blev typ lunch till frulle. Frunch typ, whatever. Första jag åt idag i vilket fall som helst. Yeye.
Dags att försöka ta tag i sommarjobbshelvetet oxå. Palla. Men jag ska försöka skriva sånna där jävla lappar och lämna ut idag åtminstone. Inte för att jag kommer få nåt jobb men ändå. För jag har aldrig tur med nånting. Så fort nånting börjar bra så slutar det alltid åt helvete fel. Men jag börjar vänja mej vid att allt bara går åt pipan för mej, så jah. Snöar skitmycket göre oxå. BLÄ.

Ge mej student, sommar och festival nu lixom. Då skulle jag bli såhääär mycket gladare typ och varför råkar inte du bo granne med mej för åtminstone.
Slänger in en sommarbild bara för att få upp stämningen lite.


















Tjejen med NOLL koll

Grr! Tror jag blir tokig på mej själv. Jag som skulle vara duktig och plugga svenskan, men hittade jag mitt papper som jag måste ha lr? Svar, NEJ. Letat överallt där jag kunde tänka mej att jag lagt det. Dock utan resultat. Sen kom jag på typ nyss att jag kanske hade lagt det i mappen bland PA-sakerna för antagligen ligger det där annars måste det finnas i skåpet i skolan, ligegr det inte där har jag väl slarvat bort det.. Gick upp och skulle kolla i mappen. Men har jag mappen hemma lr?! NEJ, självklart inte. Suuuuck. Tjejen med koll i egen hög person det är jag de om ni vill veta lixom. Waah. Det ska lixom skickas på tisdag så alltså måste jag sitta hela jävla måndagkvällen/natten och kasta ihop skiten till nåt vettigt för att få in det i tid när jag för en gångs skull tänkte vara ute lite i god tid.
Hata skolarbeten och skolan! Det gör bara en arg och irriterad. Plus att jag suger på SV överhuvudtaget. G typ fast iofs så har jag det i typ alla kurser jag avslutat hittils förutom Naturkunskap A och eh... Matte A och knske Eng A oxå fast inte redigt säker. Aja, jag är nöjd bara jag får G på det jag gör jag. Likabrade.

Lalala... nu vill jag ha sommar!

Lördag

Kom nyss hem från affären och stallet. Jag körde idag och det gick finemang, backa och parkera och hade mej lite. Känner mej rätt duktig nu faktiskt, dock skulle en teoribok och ett par körlektioner inte vara helt fel de heller. Men det kommer! Innan det var Linda här en sväng hon sov här inatt och stack hem vid 13. Då gick mamma och ag ut o gick en sväng och sen drog vi en solning. Niice.
Mer har jag inte hunnit gjort idag. Ronja var sugen på fest ikväll igen men jag vet inte jag, får tänka lite på saken. Känenr mej som en liten minialkis fast iofs så drack jag bah 2 öl igår och det är ju inget lix. Blire inte fest så blir Melodifestivalen ikväll bara för att lixom. Tycker det bara blir sämre för varje år jag. Ble.

Igår så kom Linda på kvällen och vi begav oss till Ronja och gick till hennes granne sen. Träffade lite nytt folk och spela kort åså bah. Lite chillminifest sådär. Trevlans! Sen åkte vi lite taxi och Linda o jag gick hem i -15 grader! Hur kallt var inte det då! Sen slagga vi här efter lite snack och så.

Nu tänker jag försöka plugga lite och hoppa in i duschen.


Three, two, one, go!

Sådärjah, nu sitter jag här och har precis duschat av mej svetten. Vart box med storasyster Ivarsson idag minsann, boxat bort all kaloririk alkohol. Hon fick bli Nicoles stand in lix eftersom att den göken har tagit spruta och sådär. Men jag överlevde lixom ;D Box är såå kul, fattar inte men det är väl bra antar jag. Lite jobbigt om det vore tråkigt lixom. Dock vare ett lite lugnare pass idag kändes det som iaf och dom där hoppsparkarna gick mucho bättre today! Wiho!
Blabla.... ska äta nu tror jag, ägg bla, haha. Jag är inne i nån sorts äggperiod. Äter ägg som bara den, helt sjukt. Varierat stekta/kokta och omelett ibland med. Gott gott. Men det är ju nyttigt iaf och tur är väl det! Sen ska jag försöka ta tag i svenskatjosan. BLÄ. ska skickas in på tisdag så kaaanske börjar bli dags att börja läsa den inåthelvet tråkiga boken så jag kna recensera den och sen skriva författarporträttet med. Åhh, guuu vad jobbigt allt blev nu när jag började tänka på det. Suck. Jag är verkligen galet skoltrött. Orkar ju inte ens ta tag i en av dom få uppgifter vi har lixom. Fy mej! Men men... aja. Lär väl lr jag SKA rättare sagt.
Film ska jag kolla på med. Ehehe. Sätter en 100ing på att det kommer sluta med att jag sitter vid tvn istället. Höhö.

Dagen efter

Som sagt så blev det utgång igår igen med Emma och Jenny. Kul kul. Blev 8 tåget in till U-sala och väl där så tog vi buss till nån som Jenny kände och förfestade lite. Typ en halvtimme och sen drog vi igen. Haha, likabrade. Då vare ju ofc krogen som gällde och jag har aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv som igår när vi väntade på att få komma in. Trodde jag skulle avlida lr nåt. Kunde kissat på plats lixom. Pain att vara kissnödig och skitdrygt att jag blir det typ 24/7 när jag dricker. Men men så äre. Vi dansade iaf typ hela kvällen/natten tills det stängde. Och var tror ni vi stog och dansade då? Strippstångarna vare jah, lr vad man vill kalla det. Haha. Shit alltså. Tur att man inte dansar nykter säger jag bara. Yeye, sen åkte Emma hem med 1 tåget och Jenny och jag var kvar en stund till och sen sov vi hos hennes kompis. Stenhårt men jag sov rätt bra ändå. Skönt det.
Kom hem vid 13 idag, lämnade Emmas grejjer och nu har jag ätit frunch typ. Satt finemang kan man väl säga med mammas laxgrej och bandpasta.

Mitt löshår har kommit nu oxå, happyface på det! Ska hämta ut det sen och får hoppas att det är bra. Niiice.

En grej till bara som jag måååste säga. Såg i metrotidningen att PINK kommer till Hovet i Sthlm i höst! Jag bara mååååste se det. För hon är ju förjävla bra tjejen alltså. Biljetterna släpps dock 23 februari och ar väl slut på dirren. Waahhh.. får väl se hure blir men det skulle vara grymt!


Red Morning Light

Blev väckt idag vid typ 10 lr jag hade vaknat men var still i nån såndär typ dvala innan man vaknat till ordentligt ni vet. Aja, det var iaf mamma som ringde och jag var tvungen att åka till stallet på dirren för sen skulle hon på möte och grejjer. Slängde i mej en macka och klädde på mej och sen vare bara att sticka lixom. Tog med ponnyn på en tur ut i skogen i snön, lite mysigt sådär. Men var hon galen lr?!?! Shit pomfritt alltså. Tror hon var mer i luften än på marken under hela ritten. Kul att hon uppskattade att komma ut iaf lr nåt. Haha. Knäppisponnyn.
Nu har jag käkat lite precis , nudlar. Blä, det var inte gott. Var ett tag sen jag åt det men jag hade nog klarat mej utan ändå. Kom hem runt 13 nån gång från stallet med. Yeye... Jossan skulle komma över en sväng nu på dan så ska vi kolla på Benjamin Button lr vad den heter. Trevlans det. Sen lär jag väl börja duscha och fixa till mej lite inför kvällen.

Kings Of Leon- Red Morning Light

Natti

Aja, ändrat på bloggen igen i brist på annat. Men nu får det ta och se ut sådär ett tag tills det blir vår. Dock blir jag galen, får inte bort det lila till en annan färg. GRR! Men men.
Var ut och gick en sväng med mamma för ett tag sen med. skönt att komma ut och röra pås ej när man ätit massa. Sen blev det The Mentalist på 3an, första avsnittet. Och ja, serien verkar bra ju så lär väl fortsätta kolla. Yeye. Var väl det typ.
Nu ska jag nog läsa lite lr nåt och sen slagga. Lär ju ladda inför imorrondagen för då ska vi dansa loss på dansgolvet igen. Wehej!

Imorse blev jag lite happy iaf bara sådär ändå att bero på ingenting. En del har en tendens att få folk glada bara genom en sån liten skitsak lixom. Men tur är väl det.

Tack för att du bryr dej så mycket, inte ens på Alla<3dagen kunde du höra av dej. Det gjorde mej ännu mer besviken och arg och lessen på dej än vad jag redan är. Fyfan. Jag kunde aldrig tro detta.





Tisdag

Lär ju börja med att påminna er om att det är LOV nu. Helt underbart skönt.
Igår så blev det dock till att ta 7bussen in till skolan på ett lov!? Man kan säga att jag bröt en av mina regler där om att skita i skolan under loven. Men vi var så illa tvugna. J*vla prjektarbetsbajs säger jag bara. Men anyway, nicole kom på kvällen och så vare box på Aktivera som gällde. Funnybunny! Längtat efter det verkligen. Hade inte boxats på en vecka. Gick kalas och på tordag äre igen. Puss på kul träning lixom. Sen så blev Nicole kvar här och umgicks lite. Blev en dusch, kvällsfika och sen kollade vi på Step Up och dregglade över Tyler. Hur het får man vara egentligen?!. Sen blev vi trötta och la oss vid halv 1 nån gång. Helt slutkörda.

Idag vare go morron efter 11 typ. Skönt att få sova. Frulle efter det och s drog vi igång Step Up 2 the streets efter det och den är lika bra den fast första är liite bättre. Plus att det finns en snygging i 2an oxå lr en übersöting kanske man ska säga, Chase. Uhlala lixom. Annars har vi bara segat heeela dagen och nu åkte bruden precis hem typ.
Vad som händer under resten av kvällen visar sej men förmodligen blir det tvtittande på 3an. Chill! Och imorrn blire kruugen igen,haha. Inte bra men kul som as kommer det bli. Samma lilla gäng igen och Emma hade ev fixat VIP till imorrn oxå. Soft isåfall.

Och och och John ME till Hultan! Jag dog lite när jg såg det idag. Jisses. Blir ju kanoners de där ska ni se. Enjoy!




Söndag

Kan ju börja med att säga att igårkvällen blev kanoners! Det blev jag, Emma och en kompis till henne som heter Jenny. Trevlig tjej för övrigt. Vi dansade oss svettiga och sen kom kille som Emma kände in med champange i en såndär balja med massa is och typ minst 9 shots som vi drog i oss eftersom att hon fyllde ju år i fredags. Emma är bäst lixom och gratis är gott! Yeye. Låg i sängen lagom till halv 4 imorse. Helt slut och ont i benen och fötterna.

Idag dårå så skulle vi ju ses i muppsala och fixa med PAn. Så jah, ställde typ 4 larm och fick pallra mej upp vid 9 och fyhelsike vad trött jag var. Som en zombie lixom. Tröck i mej en skål youghurt och slängde på mej lite kläder bara, pallade inte sminka mej lr nåt heller (vilket inte hade gått ändå eftersom att sminket kom med Jenny hem tror jag). Införskaffat lite nytt idag iaf. Det andra var ju typ ändå slut så likabrade.
Nu åt jag nyss oxå, potatisgratäng och rostbiff. Otroligt gott. Jaow... nu blire väl en film lr nåt tror jag!

Btw så äre lov imorrn med fast jag ska in till skolan en sväng ändå så ska vi fixa det sista ochs en är skiten klar. SKÖNT!

Hare!

Nytt inlägg

Sådärjah, nu har jag klarat av en del av den här dagen. Först så tog jag mej ut och gick/sprang och det var pain med min träningsverk. Sen blev det frunch när jag kom hem efter 12 nån gång, smörgåstårta. Vare gott lr?!. Stallet på det, mockade åt Jettis. Hem duschade och nu har jag precis sett klart på Alpha Dog, hur bra du vill! Bla så är Justin Timberlake med i den. Inga större fel på´n men det slår inte vampyrEdward! Aja, VÄRD att se iallafall!
Ska väl slöa ett tag till innan jag måste börja fixa till mej lite inför kvällen. Kul kul. Kanske ska se en till film... hmm. Det visar sej lix. Yeye.
Blir nog i varje fall en kanonkväll!

Du kommer klara dej finemang lillsyrran, du har ju oss!
Killar är bara problem, deal with it.

Valentines day

In my as. Palla. Själv tycker jag att den där dagen bara är allmänt onödig och ett jäla påhitt för att folk ska slösa pengar på onödiga saker. Överskattad är den. Men vad vet jag lixom. För mej räcker det med att man talar om för han/hon/den/det, pojkvännen/flickvännen (om man nu har någon), kompisen eller föräldrarna att man tycker om den personen och inte lägga ut 1 miljon på onödiga grejjor och göra värsta tillställningen lixom. Ett sms kan räcka tex. Aja, det vart visst lite kort om vad jag tycker om Alla <3 dag.
Nu halvsitter jag mest i min säng och undrar varför i hela världen jag vaknade typ kvart över 8 och var skitpigg -.-' Asdrygt. Jag vill ju sova mer ju. Men får la dra igång en liten film istället då. Exempelvis den andra filmen som jag hyrde igår men som vi inte hann se. Ja, den får det bli!

Btw så har jag nog fetaste träningsverken ever i min lår, min rumpa och mitt bröst/tuttarna. Eheh. Pain. Kan ju knappt gå för tusan!

Hårboll

Hej för att jag har 100 kg hår på huvet och ser ut som en vandrande hårboll.

 Trippeltång (en slags locktång)+ massa hårspray+för mycket hår+ borsta ut+ försöka platta ner = Hårboll

Syns inte så bra på bilden men lika bra det kan jag lova. Nån som behöver lite extra hår kan ju få lite lix. Heh.



Go natt.

Friday den 13:e

Förra fredag den 13e var Linda och jag i Lkpg och hade det bäst, pus att det var sommar. Shiiit.
Men anyway, idag hare vart Apu och Ronja var med där idag. Trevlans ju. Vi har pillat lite med varandras hår och sen kollat på Anna som klippt massa snygga frillor idag. Kul kul. Mina studentkläder kom idag med, tröja och byxor och nu i efterhand fattar jag inte varför jag beställde det oxå för... Men men så kan det va ibland. Sköna iaf.
Ikväll blire typ lite Let´s dance/film och chipsdippkväll med brudsen. Nice.

Grattis på Emma som fyller myndig idag oxå! Imorrn blire utgång, yey!




Shiet!

För att jag är typ KÄR i Twilight och i Edward. Kolla påren med Lindis (IGEN) nu medan hon väntade på bussen. 4e gången för mej nu. Blir helt till mej när jag ser den och ser honom. Det är inte normalt, men vad ska man bli då när man är strandad i den här hålan lixom? Inte normal iaf. Men det är ju lixom inget fel på galet snygga vampyrer, killar, kändisar whatever. Lite synd bah att dom inte råkar bo granne med mej, är väl det enda felet jag kna komma på.
Annars så vare som sagt US- årsmöte tidigare ikväll. Vi skrattade mest och snackade massa skit (as usual) och käkade megagoa negerbollar. MUMS!
Och Linda och jag kom fram till att vara kär, är den bästa känslan som finns oxå när vi nördade Twilight. Waahh.

Najt!

Pump it!

Apu idag (som vanligt på tors- fredag). En lugn dag blev det idag. Skönt det med ibland ju. På lunchen joinade jag Anna till Aktivera på ett lunchpass som bestod av inget mindre än Bodypump. Kul ju (dock inte lika kul som boxen). Får bli box och pump för mej framöver tror jag, ska försöka släpa med Nicole med på ett pumppass nån gång ;) Yeye. Frågade Anna lite mer om hur hon tänkt sej med jobb och sådär idag med. Har tänkt denna vecka sen hon sa det förra torsdan. Löser sej nog finemang det där, kanoners ju. Sen ska jag söka lite jobb här och var oxå utöver det. Pengar kan man ju inte få för mycket av lixom!
Blir jävla skitårsmöte ikväll med istället för box. Fan ta US ibland alltså! Men men, får väl ta det då. Det enda som är kul är ju att träffa folket, så tummen upp för det iaf.

Lala... Out!

Det hänger på håret

Ehhh??? Typ jah. Det stämmer rätt bäst faktiskt, för känner man sej cp i skallen nån dag så kan hela dagen bli fucked up bara för det. Dock lider inte jag så mycket av det. Orkar lix inte bry mej så mycket såhär i veckorna. Men en sak vet jag, jag vill beställa löshår nu. Vill bli lite långhårig igen. Blir lite tjatigt kanske men jag längtar ju så himlans. Fast nu trivs jag i det här korta kanon igen när det vuxit ut lite. Yeye.


Oh yeah!

Skolan idag, svenska i en timme bah. Så det va chillirill. Gått i skolan i en timme, en dag denna vecka, eheh. Men jag klagar inte lix! Det bästa var dock att våra studentmössor hade kommit idag och hur jävla pepp är inte dååååå?! Omg, inte förrän då insåg jag att jag ska verkligen ta studenten i sommar. Shit! Sen beställde ju jag lite ruliga kldäer med när vi beställde mössorna men dom komemr senare. Anyways, nu ligger mössan i finkartongen på hyllan i mitt rum och bara väntar på den 5e juni. Har provat den med, såg ut som en jävla mupp fan. Haha. Men det blir nog bra de där. Coool.
Annars har jag mest kommit hem nyss och ätit mat och bulla för mamma hade bakat, gotti. Så nu känner jag mej tjockis. Blesch. Ut och gå en sväng sen kanske.

Ha det.

Tår i ögat



Underbar låt, lyssna och njut!

Mat

Mat är väl det ordet som beskriver min eftermiddag/kväll denna Tisdag. Ätit massor. Först köttfärssås med makaroner och så bakade jag en kladdkaka och åt av den plus 3-4 chocolatecookies, sen i stallet blev det kaffe och en chokladbit åså tre äggmackor nu när jag kom hem och en bit kalddkaka med grädde till. Hehe (A) Omg! Imorrn måste jag ut och motionera och på torsdag är det den efterlängtade boxen, jag fullkomligt älskar det! Hur kul du vill lixom!
Ska kolla om det är åt bra på tv nu. Man akn ju hoppas åtminstone. Annars blire boken som gäller.
Nu ropade mamma oxå och tycker att jag ska följa med på en promenix, så jah... varför inte lixom? Alltid skönt att få komma ut lite ju.

Puss.


Done!

Åhhh, äntligen är det avklarat! Usch, det där är verkligen ngåot bland det hemskaste jag vet, undersökningen. Och ja, jag var arg och otrevlig mot sjukpersonalen när jag kom dit. Vilket jag alltid blir när jag ska göra sånt där plus att man inte fått äta nått heller. Oså började jag typ gråta (som vanligt) när jag låg där på britsen innan dom skulle börja sticka mej i armen och sen undrsöka. Hua! Men efter en full spruta med lugnande och en spruta smärtstillande så blve jag rätt ehm... lugn av mej. Tog 2 sek så började jag fnittra och blev helt nerdrogad istället. Fast lite ont gjorde det ändå men jag överlevde! Duktiga jag! Sen efter det så stapplad jag tillbaka och klädde på mej mina egna kläder och så blev det hamburgare på Donken. Vare gott lr? som fan! Efter det blev det en snabbis på Gränby med. Halvt dåsig som jag var släpade jag mej runt där. Men blev lite underkläder. Behövligt.
Och nu kom jag just hem. Still lite dsmådrogad tror jag. Heeelt seg i rektionerna mina. Heh. Yeye, ska åka ner till Gun´s nu snart och fixa hål i my ears. Wehej lixom. Man får passa på.



















Starving

Alltså, nu börjar jag bli less på det här för nu är jag grymt hungrig och magen tänker tydligen inte hålla käften längre den heller. Vi vill ha mat! Har inte ätit sen igår kväll och nu är det kväll igen typ.
För att fördriva tiden idag har jag typ suttit vid datan, läst gått och solat och kollat på film typ. Såg Twilight igen, får aldrig nog av den filmen, helt stört. Edward är så jävla snygg och James är oxå snygg (alla vampyrer är snygga)! Säger som Nicole, drömprinsen är inte en riddare på en vit springare längre! ;) Haha!

            


Känner mej typ halvt dåsig nu, antagligen för att jag inte har ätit nåt. Ja, jag vet att det är lite tjatigt. Men ni skulle oxå klaga om ni befann er i samma situation, I guess. en sak till, hur ska man kunna somna på tom mage lixom? Grr!
Dumma doktorer, jäla påhitt.

Men nu ska jag nog glo vidare på en till film!

Out!

Fasta!

Japp, idag ska Martina fasta (inte frivilligt dock). Fyfan vad hemskt lixom. Inte få äta ett enda pyttelitet riskorn ens lixom, pain. Så jag ska alltså leva på vatten idag och typ juice, kanske att jag kan få dricka lite coca-cola med om jag har tur. *Hoppas*. Varför måste jag fasta? Jo för att jag är så fet och måste gå ner i vikt, ne värs så illa är det inte och inte är det på grund av nån religion heller. Höhö. Anledningen till att jag blir tvingad till detta vill ni inte veta. Tro mej! Lite tur är väl att jag inte brukar bli så himla hungrig om dagarna så det kanske gör saken lite lättare men jag får ju åtminstone äta och nu när jag vet att jag inte får äta så blir det ju ofc ännu jobbigare bara för det. Sucks.
Längtar redan tills imorrn eftermiddag för då får jag äta MAT!

Nu ska jag fasta vidare, hare!

Tomhet

Så känns det, det känns tomt. Det finns inget kvar av. Allt togs ifrån mej, hann inte ens koppla vad som hände förrän allting redan var borta. Allting kommer lixom i omgångar nu efteråt och det är då man blir deprimerad och saknar allting. Vissa saker mer än andra.





Night at the Arvidsbobar

Linda kom som sagt igårkväll och vi började med att chilla lite till MF. Fyfan sverige säger jag bara, helt pinsamt när man får se vilka jäla bidrag som blivit utvalda och det blir ju bara värre och värre. Heh. Anyways, sen så bestämde vi oss för att ta en liten walk till Nicole och Julia och det vilda bestarna i Arvidsbo. Sköönt med en nattpromenad i värsta snön sådär ibland. Yeye! Där blev det pomfritt, vitlöksbröd och ketchup oså lite glarre på det va med knäcksmak och sen kände vi oss jättetjocka och Lia attackerad typ Linda nästan. Blåsta hund. Efter 1 nån gång så slaggade vi på übersköna madrasser på golvet i Nicoles rum (läs: stenhårda tunna madrasser). Men vi somna trots allt och vaknade utan att ha ont i kroppen tror jag.
Nicole serverade även frunchen sen med. Yey!
Vid två typ så åkte Linda och jag hem hit och vi har bara segat och nästan kollat klart på Night at the Roxberrys. Schööna snubbar men äckliga. Hah.
Nu sitter jag mest och rastlös och måste ut i snön och motionera av mej lite sen innan jag dör.

Lördag

Igår kväll/natt droga jag på A walk to remember innan jag tänkte sova. Och ja, vad ska man säga... jag grät floder flera gånger om under filmen. Så ooootroligt sorglig men skitbra! Helt rödgråten i ögonen sen när jag skulle sova, shit alltså. Men så kan det va!
Vaknade  först vid halv 8 idag av att Ivarsson drog igång snöslungan sådär en lördagmorgon. Vaddå dryyygt! Men lyckades somna om till slut iaf och vaknade vid halv 10 och då lag jag mej och läste lite i min underbart braiga bok. Aldrig känt såhär för nån bokserie förut lr film. Twilight säger jag bara. Heeelt såld är jag. Sen slängde jag i mej lite frulle och så blev det Valbo en sväng med mamma, syster och moster. Nice det. Blev lite trosor och ett par till jeansleggings fast ljusa och utan bakfickor från Gina alltihop. Jag som inte skulle handla nåt mer i klädväg den här månaden och så länge höll det lixom. Heh. Men nu är sluthandlat (igen) för denna månad. Hur svårt det än kommer bli.
Kvällen får vi väls e hur den blir. Går aldrig att förutse eftersom att jag inte är den där typen som planerar särskilt mycket. Heh. Men lite trevligt hoppas jag kunna få åtminstone.

Over and out!


Rebell Yell

Last night a little dancer came dancing to my door
Last night a little angel came pumpin cross the floor

Blev ingen Sandra ikväll ändå, lite ändrade planer lixom. Så vi tar det imorrn istället. Alltså blev det en chill hemmakväll denna fredag. Var på tiden det med kanske. Var ett tag sen sist tror jag, ja ni ser ju.. jag kommer ju inte ens ihåg sist jag satt hemma såhär en fredag kväll. Heh. MEN som Tony Irving i Let´s dance juryn säger så saknar jag det där lilla extra en sån kväll. Waah, sånna tankar borde vara förbjudna att tänka. Så jag ska sluta med det typ nu för annars kommer jag väl bli depp istället och det vore ju obra och dessutom känns det som något som känns väldigt avlägset i nuläget. För jag klarar mej så jävla bra ändå lr låt mej få tro det åtminstone.
Men nu blire nog att krypa ner i sängen och dra på sej sovoutfiten, mest kasta av sej dagsoutfiten och dra igång en film och drömma sej bort lixom.

Sommarlängtan.

Out.

Oh yeah!

Yeah, yeah, yeah, nu är biljetten bokad, köpt och ja kalla det va ni vill för i vilket fall som helst så sitter den på kylskåpet nu så att jag inte ska slarva bort den eftersom att jag är rätt duktig på att slarva bort grejjer.

Shit!

New design

Heh, blev lite småcoolt ändå ju tycker iaf jag dårå.

Jag ser det snöar....

Jag vill börja med att klaga på all onödig snö som tydligen har bestämt sej för att inte sluta falla. Suck på det. Vill ha vår nu ju!
Praktik idag annars bara. Färgade moster och sen klippte jag pappa och efter det slutade jag. Typ nurå alltså, kom precis hem. Alltid lika skönt att vara hemma tidigt såhär på fredagarna.
Senare blir det att umgås med Sandra iaf så mycket vet jag. Vad vi hittar på återstår att se lixom. Vet aldrig vad vi kna hitt på för nåt. Men det blir nog kanoners vilket som de där.
Sådär nu ska jag bara vänta på mamma och sen prova att beställa biljetten igen. Wiih!



























åhhh, där satt den!

Mitt i prick lixom. Box idag igen förstår ni med Nicolebruden ofc. Lätt bland det roligaste och svettigaste man kan göra! Älskar´t.
För övrigt hare vart praktitk idag igen, började kl 13. Så idagen började alltså emd en värd sovmorgon, nice! Vaknade vid 10 nån gång tror jag. Slappade och donade lite och sen vid kvart i ett cyklade jag iiväg till Anna. skitslappt där med för den delen idag. Lugnt och inte så mycket kunder. Så jag tvättade bla håret på henne, tvättade lite och sen gav vi oss på att vara lite tekniska och skruvade upp en hylla. Blev både bra och stabilt till slut ju. Slutade vid halv fem sen. Kom hem, käkade lite och tänkte beställa H-fred biljetten och självklart när jag skulle bekräfta köpet så gick det inte. Antagligen för att jag har ett ungdomskort lr nåt för jag vet ju att det faktiskt finns pengar så det ska räcka till den där biljetten. Sugigt. Så får lösa det imorrn istället.
Nu kom jag nyss hem från boxen och ska hoppa in i duschen och så blir det nog en film efter det, Fight club tror jag nog det blir. Gött.

Inför melodifestivalen

Läste Hänt Extra nyss och fick se att denna kille, Jonathan Fagerlund ska vara med redan på lördag. Har aldrig hört talas om männsikan förr men han är ju bra ju. Dock mkt snyggare i tidningen och som brunhårig än i den här videon som nog är några år. Men iaf, nu måååste jag ju kolla på lördag, heh (A)
Annars kom jah hem nyss efter att ha fikat och grattat Fredde och jag fick med mej en påse jättebullar hem plus att jag käka två och en halv där. Godaste som finns ju!



Jonathan Fagerlund - Dance In The Shadows

Långt hår

Jag vill ha långt hår igen. Tror jag blir galen på mej själv! När ska jag lära mej lixom.

Får väl göra nåt åt saken, är ju bara det att det kostar ju en del lix. Jobbigt.

Chilldagen fo sho

Japp, så sant. Kalaslugn dag idag typ. Dock vare lite mindre chill att stiga upp kl 6 för att ta 7 bussen in när man vet om att i vanliga fall så kan jag sova till 10 och ta elva bussen och lektionen börjar 12.50. Men men, idag var vi lite flitiga och grejjade med PA:t på morgon och sen så frågade vi SVlärarn om vi tre kunde få göra läxförhöret kl 11.40 istället för att vänta till 12.50 och hon var snäll idag så att så blev det. Det var däremot chill att kunna ta 12.19 tåget hem och vara hemma vid kl 13 redan, två timmar tidigare lixom. Sånt gillas.
Käkade lite när jag kom hem och sen gled jag vidare till stallet, jag körde igen och backade upp för våran nerfart. Så jävla bra det gick då! Yeah (Y) Anyway, blev lite mockning och en skrittur barbacka ut det fina men kalla vädret.
Nu kom jag hem typ precis nyss och tänker häcka här ett tag till innan vi ska till Fredde och fika lite som fyller år idag. Dock vet jag inte hur många år han fyller. Kan kanske gissa på ehm... typ 23? lr nåt.

Och grattis på Sandra idag oxå som fyller 17 år! :D

Hoppträning

Yeye, hopptränade som sagt syrrans ponny och ja det gick väl som det gick. gick väl helt ok ändå med tanke på att jag inte ridit en träning lr hoppat ordentligt överhuvudtaget på säkert ett halvår. Ofc så vare banhoppning med massa titthinder, heh. Kan väl inte säga annat än att jag helt seriöst höll på att dö och var livrädd verkligen när vi skulle hoppa banan för andra gången när dom höjt hindrena. Oxrarna bara speciellt tornade upp sej som stora hus farmför mej när jag styrt emot och det bara knöt sig i hela bröstet och jag typ slutade andas och trodde jag skulle börja gråta lr nåt. Så osäker och livrädd vart jag. Helt sjuukt. Höjdskräck kanske man kalla det lr nåt. Dock lyckades jag till sist bita ihop och ta mej över efter några black outer och jag överlevde altihop utan att tuppa av lr svimma lr dö som jag trodde jag skulle göra. Enligt Cissi så avre inte så dåligt iaf och hon tyckte jag gjorde det bra trots allt. Kändes ju lite bättre iaf. En sak är säker åtminstone, jag kommer inte kunna gå imorrn av träningsverk.
Men nu ska jag vara duktig och plugga klart det lilla sista till läxförhöret imorrn.

Natti!





Tisdag

Tråkiga rubriker, I know men kommer lixom inte på nåt bättre för tillfället så vad passar inte bättre än just Tisdag på en tisdag? Ne precis.

Slappt idag igen i skoaln kan jag väl kanske erkänna. Mitt schema är slappt och jag klagar inte! Aja, började dagen med en Mässutbildning för alla UF-företag på biosalongen Spegeln från 9.30 till 12. Lite film och prat o sådär och FIKA får vi inte glömma, generöst lix. Och han Johan Sthål trolkarlen förelästeoch trollade lite från 11 till 12. Rätt kul kille ju och rätt känd med fick jag reda på. Men iallafall, efter det var det lunch och då drog jag en repa på stan med Catta och köpte mej ett par typ nästan svarta jeansleggings (blir nog ett par ljusa oxå inom en snar framtid) och ett par Uggs, äntligen ett par rediga vinterdojjer. Passade ju rätt bra eftersom jag hörde att det tydligen skulle komma mer snö, suck. Har frysit om fötterna hela vintern dock fryser jag typ jämt om dom även om det är sommar men ändå.
Annars så åt jag nyss och nu sitter jag mest och är nervös för att jag ska hoppa Jettan istället för syrran ikväll eftersom att hon har åkt på influensan. Usch.. bara inte jag blir smittad nu oxå. Anyway, wish me luck lixom. Kommer antagligen att ligga på backen lr nåt. Sen lär jag göra instuderingsfrågorna på svenskan oxå ikväll, har ju läxförhör imorrn och jag är ju ofc ute i sista sekund (som vanligt). Heh. Men orka bry sej så mycket. Men nu ska jag bege mej. Kanske bölir en lite update ikväll om hur det gick på träningen om ni har lite tur.

Over and Out.

Bam!

Ohja, minst sagt BAM! Då har jag käkat och duschat av mej nu efter boxen. Och jag, vad kan jag säga? Det är otroliiigt jävla kul! Nicole och jag har lixom hitta vår grej nu kan man säga, haha ;) Svettigt och jobbigt men kul. Svetten lixom rinner om oss bokstavligt talat när vi hoppar runt där och slåss och pumpar våra muskler som avslutning. Me like! Så det ska vara, man ska veta att man lever så att säga. Dock så märkte jag att jag glömt skorna när jag kom dit så fick ta mina andra söndriga stenhårda dojjer, men men vad gör man inte för att få boxas lite. Brännsår som svider på vänster armbåge och höger knä bara annars äre finemang och bortsett frå några blåmärken ifrån fredagens partajande oxå. Heh.
Men nu ska jag nog kolla vidare på Lipstick jungle, plugga och invänt morgondagens träningsverk.

Hare!

En helt vanlig måndag

Skitkul verkligen. En apdryg natt blev det för mej inatt. Gick och la mej typ halv 11 igårkväll, läste till typ efter 11 nån gång och sen tänkte jag sova. Somnade jag? Svar NEJ. Kunde iiiiinte sova. Åså börjar man tänka skitmycket när man inte kan sova och det suger oxå. Låg och va skitpigg och vred och vände mej femtioelva miljoner gånger och funderade vad tusan det var för fel på mej. Tänkte att det kanske var fullmåne lr nåt sånt annat påhitt som var orsaken men nae va... Lyckades väl kanske få 3 timmars sömn åtminstone. Bah. Det enda positiva var väl att jag tog mej upp kvart i sex imorse utan att trycka på snozeknappen och somna om som jag vanligtvis alltid gör annars.

Annars hare vart chill i skolan idag. Två lektioner bara, en på 3 timmar och en entimmeslektion innan vi slutade. Kikade om dom där jeansleggingsen kommit in i min storlek oxå men det fanns still bara baotastorlekar kvar. Dom skulle få in fler typ nästa vecka... Så funderar på om man ska ta sig till Gävle i helgen istället. Gävle är mucho better än Uppsala när det gäller shopping av kläder iaf. U-sala kna amn ju spy på lixom. Hehe.
Käkade lite mat nyss med och sen kl 19 bär det av till Aktivera med Nicole på box för andra gången nu, funny bunny! Nu ska vi allt komma i form här. Håller på och ska beställa biljett till Hultsfredsfestivalen oxå men jag måste höra om en grej med friendsen bah så jag gör det sen när jag kommer hem. Miih, det kommer ju bli hur kul du vill! Och så måste jag plugga sen oxå, prov imorrn och så ska jag beställa löshår oxå fast det blir nog senare under månaden. Nice. Och när jag väntade på tåget idag så kom det en neger bakom mej som vände sej om precis när han gick förbi mej, stirrade mej i ansiktet mummla nåt och sen gick vidare... ehhhhh whoot lixom?

Övningskör

Åkte som sagt till Söderfors för att klippa farmor. Jag passade på att köra men när vi kom rondellen vid E4 kom vi på att vi glömt satt dit skylten så fick stanna och leta men det var borta. Var bara att åka till Statiol och införskaffa en ny det och sen vända och köra vidare mot Bruket igen. Heh. Aja, det gick iaf kanoners att köra ocg backa och allt vad jag gjorde, så nu SKA jag ta tag i det där på riktigt (igen)! Plus att jag ju blev 300 kr rikare efter klippningen oxå. Inga fel! Yeye.
Laddat ner "A walk to remember" oxå. Sett lite av den förut, sorglig film så jag lär ju sitta och stroböla sen när jag kollar på den. Men liakbrade. Sen borde jag plugga lite idag oxå. Suck!

It´s all your fault.

Igår kväll käkade vi först pizza med brudsen, jag, nicole, linda, angelica, julia och emma. Trevligt och gott! Sen knallade vi hem till Julia och där väntade Sandra och Therese. Hos Julia blev det soft, massa snack och skrattmusklerna jobbade på högvarv. Nice. Vid 12 fick vi skjuts hem av en Jonathan och sen väntade Linda här ett tag och tog 1 bussen hem. När hon åkt decakde jag i min säng. Skönt!
Nu vaknade jag typ för en halvtimme sen och ligegr i sängen och segar. Har läst lite i boken och den är typ skitbra, ska fortsätta snart igen. Nåt som håller mej sällskap lixom. Men lär väl pallra mej upp snart, ska åka och klippa farmor vid 12 så hon blir tyst nån gång. Inte ett dugg pepp men jag får ju pengar iaf. Är mest less och tycker synd om mej själv för tillfället.

The Script- The man who can´t be moved

RSS 2.0