If I could be like that

Tjenis!

Nu vare ett tag sen det bloggades här igen menne lär er leva med det lixom för det gör jag. I alla fulla fall så var jag ledig igår eftersom att jag inte har APU plats riktigt än. Men en ledig dag är inget att klaga på så tummen upp på det. Mamma var oxå ledig så vi ixade håret på varandra. Mamma färgade mej och jag slingade henne. Det blev bra. Efter det cyklade jag till stallet. Och på kvällen sen kom Linda hit och det blev en pizza på Brorsans med Linda då, syster, Sandra och sen kom Haack förbi oxå. vi typ umgicks bara och så blev det en tur in till Gävle och MAX i brist på annat. Gott vare iallefall. Kl typ 02.45 sen så knoppade jag och Linda här hemma. Skönt!

Idag då... Jo vi vaknade typ vid halv 11 lr nåt kanske. När vi dragit oss lite så blev det frulle och slapp bara sen tog Linda 13 bussen hem till Degerbo igen. Vid tre tiden sen kom Sandra och Haack förbi. Klippte honom gjorde jag och Sandra är numer nytatuerad. Det blev snyggt faktiskt. Håret på Haack blev väl inte alltför tokigt det heller ju. Sen blev det bilen till stallet. Jag körde, wei lixom. Och skjutsade hem Sandra med. Jag red ut en sväng på Skaien bara, travade och lite så. Han kändes väl bra än så länge iaf. Och nu sitter jag hära och har duschat. Ska väl kanske börja fixa till mej lite nu snart med. Fest i Månkarbo ikväll. Man kan väl hoppas på att det blir lite kul åtminstone. Aja det visar sej lixom.

Lala.. var väla det typ.

 Jag kan inte sluta tänka på det även om jag skulle vilja. Det går bara inte. Så äre. Du är saknad fattaru väl.

I´m out!


Bulla!!!!

Jisses vad jag tycker om bulla. Det är så inåt skogen gott. Helt galet!!! Igår tröck jag i princip i mej hela Giffelpåsen själv förutom kanske 4 st. Och idag käka jag en nybakt kanelbulla från pressbyrån... De bara vattnas i munnen när jag tänker på bulla. GOOOTTTT! är va det är.

Aja nog tjatat om mitt bullgalenhet. Igår så ehm... var jag ju ledig! Så jag gjorde inte ett skit kan man säga. Skapligt skönt. De enda som va va väl att de blev stallet på kvällen sen. Lite skrittande av hästar sådär bara. Först en sväng på min plutt och sen skrittade jag hem Charlottes häst Gustav eftersom att Sandra hoppat honom och Charlotte skulle inte hinna ta tillbaka honom själv. Så jag var hennes sista utväg typ. Så snäll som jag är ställde jag upp. Alltid kul att rida på lite nytt även om det inte var nån "big deal" direkt. Men alltid nåt. Sen åkte jag tillbaka å kolla på syrrans grupp när dom tränade. Gick brade för allahopa. Efter det vare hem, käka lite och hoppa i säng.

Idag så hade jag ju sovmorgon så att säga. Började inte förrän 12.50 så blev 11.10 bussen in till tha school. Väl där så käkade jag lite lunch me MAlin ochs en avre svenska. Rätt ovärt lektion lr dag rättare sagt. Åka först in över 1 h buss för å ha 70 min svenska o sen åka hem igen 1 h buss. Lite segt. Menne de kunde vart värre så jag ska väl inte klaga kanske. Men idag åkte jag inte hem direkt utan gick å mötte upp Linda. Vi gick på stan en sväng lr ah typ. Hon skulle sällskapa me sin syrra å henens friend lixom. Så jag hände på ett tag. Köpte mej en bulla vid prssbyrån som sagt och sen lite godis på de till bussresan hem. Jo jag vet jag är godisgrisen själv men en stolt sådan. Man lever ju bara en gång aight(A) Men jag åkte inte hela vägen hem utan hopapde av i Månkarbo o knallade till fam Lundbergs hus där mamma och syrran var för att fixa lite. Var inte så långvarit. Åkte bil hem sen igen och plockade upp en hylla hos grannen på gatan som ska få ta plats i mitt rum såsmåningom hade jag tänkt. Blir nog brade. Lala.. stallet på det och jag har världens goaste häst (: Just de jag cutta ju mamma lite med innan jag åkte till stallet. Det blev bra. Väl hemma igen blev de fix me systers hår. Massa hårfix. Åt gjorde jag oxå. Känns som att jag äter rätt dåligt ändå fortfarande... Hmm... Men de kommer. Nu sitter jag iaf här nyduschad å dan. Skönt. Btw så regnar det ute oxå. HALLÅ!?! Jag vill ha sommar igen. Palla vinter lixom? Ne menar väl det. Suck.

Att man kan bli så glad av nåt så litet. Åh de suger. Jag vet ju så väl. Men de känns bra iallefall, sådetså. Känns bra att det inte var jag den här gången iaf. Så ehm jah... Va ska man säga lixom. saknad.

Menne sov gott!

I´m out.


Måndag

Då vare ny vecka igen då... segt. Vill still bara att lovhelvetet och sommarn ska börja om!
Men i alla fulla fall så blev det 6.55 bussen in till tha school med sällskap av Linda och Annika och syster som numer åker buss oxå. Som vanligt skrattade och lät Linda och jag lite för mycket kanske. Men lixom bussfolket lär er leva med det helt enkelt :D Och jag hann även med att tala om för alla hur smart jag är innan jag skulle hoppa av. Typiskt mej att säga massa saker som visar sej att det inte inte alls var så det var i slutänden. Fast nån lär väl göra det oxå. Anyway så vare slappt i skolan idag. Gick igenom lite projektarbetesgrejs nån timme på morron och sen blev det lite ändring på schemat idag vilket resulterade i egen hårvård resten av dagen. Färgade utväxten på Ida men själv har jag inte gjort någe faktiskt. Trivs ändå rätt bra på nå vis med håret för tillfället. Kl Efter kl 12 sen så kom mamma och hämtade upp mej eftersom att jag skulle till sjukan i Uppsala så att säga. Så det blev en kortisdag, skönt. På sjukan så typ mätte jag mej, vägde, blev klämd på magen. Fast den här gången drog dom inte upp tröjan på mej iaf. Bättre så. Kan ju inte säga att jag gillart. Gubbar som klämmer på ens mage lixom fast dom är ju doktorer men ändå. Sen tog jag blodprov oxå. Gick bra det. Inga större fel på mej än vad de redan är iaf. Och efter det blev de donken. Gott. När vi kom hem sen så gjorde jag inget alls faktiskt lr jo rensade ur ett skåp. Fattar inte hur jag fått plats me allt skit alltså. Galet mycket saker. Allt mellan himmel och jord ungefär. Åså blev det stallet sen såklart. Sen jag kom hem därifrån har jag inte gjort nåt vettigt alls. Typ suttit här, plockat lite och lallat runt bara. Behövs det oxå ibland. 

Lala... jo btw så har jag fått feta bluemärket på typ yttersidan av vaden på vänster ben. Säg när jag var blåmärksfri sist lixom.... Ne menar väl det.  Men så går det om man ramlar och har sej när det är mörkt ute. Jag tycker inte att det är pinsamt längre heller med tanke på att det händer typ varenda gång jag är ute på nåt. Nykter lr onykter spelar ingen roll. That´s me lix. Haha andra får ju kul iallefall. Alltid nåt. Menne nu ska jag kanske sova lite lr mycket. Är ju ledig imorrn fytusan. Wei! Skapligt skönt. Dock är mamma oxå ledig så det sög lite men man kan ju hoppas att hon åker bort ett tag lr nåt. Är skönt att få vara hemma själv när man väl är lite ledig sådär från skolan.

Och jag har fortfarande inte släppt det även om jag vill. Det går inte. Tankar far fram och tillbaka. Tårar kommer det oxå lite då och då. Och saknad finns det med, den är ganska stor. Usch, hatart.
Blä.

Go natt!

Helg

I Fredags så blev de fest på kvällen hos Nicoles kusin. Började väl bra iaf men sen så blev han sur bara för att Sandra råkade dissa honom. Han är skapligt töntig kan man säga, haha. Så vi plus några andra drog ner på Tierp istället medan han gick och surade. Trevligt folk vare iaf. Hamnade på Bennys. De kändes sådära lagom illa kan man säga. Men vad tar man annars vägen mitt i natten ute på Tierp lixom? Ne menar väl det, inte så mycket att välja på. Slagsmål blev de oxå.  Idioter rent utsagt. Och grabbar, hur lågt får man sjunka egentligen!? Sparka på nån som redan ligger, fyfan. Senare hakade iallefall Nicole, jag, Niklas och Simon på Fredde hem till honom. Det spelades bla Guitar hero. Skapligt nöjd ändå. Trevliga prickar. Sen vid typ 4, efter det andra två gått och Fredde somnat i soffan så kilade Nicole och jag hem till mej och sov. Askallt vare att gå oxå, uscha. Väl hemma så hann vi i princip inte mer att lägga huvet på kudden så sov vi redan.

Lördag, vad hände dårå? Jo som såhära va. Nicole och jag blev väckta kl typ 8 efter tre timmars sömn. Zombies? Javisst. Var bara till att slänga på sej kläder och åka till stallet för att syster skulle tävla och jag hade lovat att knoppa ponnyn snäll som jag är. Btw klaga inte på mitt morgonhumör (A) Aja hon blev fin och bilen brummade vidare till Tirk där tävlingarna hölls. Och jag skulle sätta mej på en sten och vila tänkte jag men eftersom att jag är jag så satte jag mej på fel sida typ. Stenen sluttade lixom och jag typ vicade av den klarvaken som jag var, not. Aja hon hoppade sina klasser och de gick halvbra. Efter det fixade vi lite i stallet och sen åkte vi hem. Jag duschade, åt och fixade till mej för sen kom nämligen brudarna hit. Det blev lite förfix åså för att kila vidare till station där Sandra och Haack plockade upp oss och det bar v till Mehedeby på 20 årsfest hos nån som vi inte visste vem det var. Och jag vet fortfarande inte vem de var som fyllde, haha. Anyway så typ var det inte sådär jättekul så vi åkte hem igen vid 00.00 lr nåt. Brudarna käkade lite på Bennys, igen. Pinsamt fan. Haha. Linda joinade mej hem för att sova. Ble lite dubbeldepp och sen en välbehövlig sömn bakochfram. Venne men jag sover som en kung på det viset... så varför inte lixom.

Idag då... Jo Linda och jag vaknade sådär lagom sent vid typ 11. Skööönt! Jag ringde syster och frågade hur det gått och det hade gått kalasbra! Hon hade nollat och kom 3a i LA:n idag. Grattis på dom :D När dom kom hem sen så bar det av till Valbo och IKEA. Kuligt. Jag ogillar egentligen den affären men i kul sällskap så gjorde det ju inget så att säga. Vi roade oss där medan dom syrran, mamma och pappa handlade de dom skulle. När de var klart åkte vi hem igen och Linda tog 17 bussen hem till Degerbo.

Nu på kvällen blev det stallet och ta in hästarna och fixa. Och nu sitter jag här och nördar. Har duschat oxå, skönt vare. Sådär nu har jag uppdaerat er som läser lite iallafall... så ska väla sova nu snart om jag kan.....

Åhhh...... Usch. Jag förstår inte. De bara kommer. Så har det varit nu de senaste kvällarna. Och det är bara därför. Kan inte sluta tänka på allt. Hopplöst. Lr jag är hopplös rättare sagt. Så äre. Blä.

saknar.

Go natt!


!

Nu är Nicole och Linda hära och snart kommer Julia oxå :D Vi ska på 20 årsfest hos nån som vi inte har en jäkla aning om vem de kan vara. Men de gör ju inget lixom. Säga grattis å sen äre bara att parta loss! Har ni vägarna förbi nån gång inatt slash tidigt imorrnbitti så stanna till. Lift önskas lixom.

Det är jobbigt, de äre.

Men nu ska jag ha kul så lixom...

I´m out!


Fredag

Då har 3 dagar av skolan gått. Galet. Jag vill att lovet ska börja om. I vilket fall som helst bar de av in till U-sala me 7 bussen för att sedan hoppa av vid fyrishov där vi 3or skulle ha en liten "kick off" med lekar å lite så för ettorna och tvåorna. Både stylister och frisörer likamed en massa folk. Började runt nio och var klara vid 10.30 så då bar det av hemåt igen. Hemma till 12 idag med alltså. Sköönt. Och min matlust är still mindre bra. Åh de suger.... Fick i mej en hel macka till frulle imorse iaf vid 6.30 sen så gjorde jag lite makaroner nu åså. Hatart. Ätit knappt hälften och sen vill man inte ha mer. Suck. Men de kommer väl såsmåningom.

Åh jag blir galen. Såhär illa trodde jag verkligen inte att det va men tydligen. Ingen matlust om dagarna. Och kvällarna är sämst. Allt detta bara därför.

I´m out!

Torsdag

Steg upp tiiiidigt idag de vill säga typ 5.45. Sug på den ni. Som sagt jag steg upp även om jag helst av allt bara ville ligga kvar under täcket och försvinna. Mitt liv suger. Aja, jag fixade till mej lite iaf och det gick överraskande fort. Så vid 6.10 var jag klar. Okej typ en halvtimme men annars brukar det gå än mer segt. Gick ner och pinade i mej lite youghurt o frosties. Åt nästan upp allt iaf. Bättre än om man jämför med igår så ja. Efter det vare bara till att borsta tänderna och kila till bussen helt inte på G. Träffade Jajja som börjat på handelprogrammet på samma skola så jag pratade lite med henne. Och sen åkte mp3 n fram och tankarna vandrade vidare till sånt som jag inte ska tänka på. Sånt som bara gör en lessen och arg. Kl 8.30 körde vi igång iaf och idag har vi planerat lite inför "Kick offen" som vi 3or ska ha hand om imorgon. Blir nog bra de. När det var klart var klockan bara 10.30. Alltså blev det en kortis dag idag, inga fel. Så borde de vara jämt. Så det bar av mot ICA för att handla nåt att äta hade jag tänkt men de blev en Trocadero istället och en bulle från pressbyrån. En halv tallrik youghurt kl halv 7 på morron kan man kanske inte klara sej på, vad vet jag. Så de blev min lilla lunch. Det enda som går ner för tillfället. Bulla är bäst. Kilade vidare och väntade på bussen och sedan sov jag på vägen hem. Skönt. Men as usual så regnade det i Tierp när man kom hem. Kom hem vid 12. Sen dess har jag bara suttit här och inte gjort nåt alls. Ätit har jag inte heller. Suck. Menne jag ska iaf få börja rida på Skaien idag igen. Blir väl en skrittur i skogen. Bara sitta där uppe och gunga runt medan han rör sej lugnt framåt. Sånt är härligt och gör en lite glad iaf. Få tankarna på lite annat hoppas jag... Men de visar väl sej. 

Jag vill bara att allt ska börja om.

du ska veta att jag saknar dej.

 Punkt.

It´s not my time

Jag är arg och lessen, har ingen matlust och inget går som jag vill. Allt är åt helvete just nu.

Fakk this!

Vaknade rätt tidigt typ vid 6 kanske av grävskoporna men lyckades somna om igen till typ halv tio. Skönt med tanke på att skolan drog igång idag. Aja, steg upp och började så smått fixa till mej lite och under tiden så blev dan åt helvete. Underbar start, inte. Jag var hungrig men de gick över på 2 sek så frullen blev ett glas saftsoppa. Vandrade vidare till bussen på ett mindre bra humör kan man väla säga. Hoppade på vid 11.10 och de bar iväg till skolan. Dum som jag är så tänkte jag att, "de gamla busskortet kan man väl åka på" så körde in de i saken och de pep. Busschauffören klargjorde lite störigt för mej att "de där kan du ju inte åka på". Nehe tänkte jag och ville slå han. Men de var bara att gå på iaf. Malin hoppade på i Gryttjom så pratade lite em henne åså på bussen fick iaf tankarna på lite annat även om jag egentligen bara ville gråta. Överkänslig? va vet jag. Kom till skolan iaf och klassen samlades. Lärarna pratade lite och vi fick lappar och vårta schema. Puss på schemat iaf. Inget att klaga på. Efter det ringde jag Linda å hon o Amanda va på donken så jag knallade vidare dit. Väl där så insåg jag att det kanske var dags att äta nåt iaf. Ett glas saftsoppa kanske man inte klarar en hel dag på lixom. Blev en lilla menyn me cheeseburgare, strips och cola. Gottit. Skrattade lite som vanligt med de dära brudarna, härligt.  Sen blev de en sväng in på Hemköp med för att handla lite godis. Tröstäta kanske det kallas? Behövligt iaf. Vi spatserade vidare till typ bussterminalerna och satte oss på en bänk dära. Linda o jag hade lite att klaga över och Amanda föll offer och fick lyssna på våra problem. Hoppade på 14.55 bussen hem sen med Linda för Amanda skulle vänta ett tag. Pratade och deppade lite typ... BLÄ! Bussfolket vet nog allt om våra liv nu.. Illa.

Om de nu är på de viset så var det iaf väldigt onödigt.

saknar ju.

I´m out!

Bad boys, bad boys what you gonna do when they come for you (8)

God jävla natt!

Blö jag kan inte sova.. Läst lite i Körkortsboken har jag gjort nu oxå. Man får passa på medan man är pigg å känner fört lixom. På tal om körkort så ehm ja ska väla försöka ta tag i det på redigt snart. För det är ju klart man vill hade så snart som möjligt men tiden ska ju räcka till oxå. Så hejja mej typ. Och imorrn äre dags för skola igen. Palla. Fan va jobbigt ;o Det enda positiva är att vi börjar kl13. Och de enda jag vill är att lovet ska börja om precis...NU! Bäst har lovet varit och speciellt då.

Aja ska väl försöka sova lite nu kanske så..

Go natt!

Sista sommarlovsdagen i min historia.

Vaknade vid typ 7 idag igen av dessa jäkla grävskopor, suck. Menne som tur var så somnade jag om igen till 10 ungefära. Skönt. Klev upp lallade runt lite, hjälpte syster å platta håret lite som skulle till nya skolan idag. Samma skola som storasyster, jippie lixom. Haha. Aja jag drog me mej datan (nörd som jag är (A) ) ner till tvrummet och drog på OS på tv:n. Slängde iväg ett sms till Nicole me som kom och joinade mej såhär sista dan på lovet så att säga. Vi kilade och bättra på brännan lite i cancerlådorna efetrsom att sommaren härmed är slut anser jag så fakk den. Efter det kilade viv idare till ICA lite halvt ofresh sådär, isch. Lagom svettig man blev där inne alltså. Anyway så köpte vi oss en glass och lite cocacola, mumma! Traskade vidare hemåt huset mitt och åt bulla, kollade OS bla küren och Jan Brink. Briar är en ruskigt fin häst alltså. Och cuttade luggen på bruden gjorde jag me. Vi lixom bara hängde lite. Trevlans ju. Nu har jag för övrigt duschat och shava benen så nu känner man sej lite fresh igen lixom ;D Hah. Varit i stallet har jag ju oxå förstås men de lix ingår i vardagen så man tänker inte på´t ;o Bara görs. Skaien gosade me mej lite medan jag bytte vatten åt honom och han höll på att putta in mej i eltråden oxå. Hade ju vart lagom skönt. Not. Mysigaste hästen som blåser en i håret o håller på, tur man har han iaf. Och nu är jag hungrig så de blir lite grillad chicken. Gott!

Ha en bra kväll och en bra skolstart och lycka till med jobbletande alla nyblivna offer :D

I´m out!


Goddag!

Okej såhärva... Jag vaknade först vid vid 7 imorse lr blev väckt av gubbarna som håller på och gräver utanför vårat hus, tack lixom. Jag menar man vill faktiskt sova lääänge dom sista dagarna på lovet ju. Menne jag somnade om igen och vaknade vid 11 tror jag av att jag hade den mest läskiga slah knasigaste drömmen om ett tandläkarbesök?! Haha ugly. Jag drömmer typ väldigt sällan så nu när jag väl drömmer så drömmer jag om ett hemskt tandläkarbesök, jisses. Efter det så bestämde jag mej för att gå upp iaf så syrran o jag käkade frulle. Sen så vare ju meningen att jag skulle umgås med Nicole idag menne med mitt otroliga minne, not så hade jag glömt bort att vi skulle städa höskullen och lasta hö idag. Men hon hatar mej inte för det, i hope lixom :') Sån är jag. Men i helgen tar vi igen det.  Anyway så blev det lite OS sen cykel till stallet som sagt och städa bort lite gammalt hö för att fylla på med nytt. Jag fick lasta ur transporten likamed 40 bal gånger två. Alltså har jag lastat ur och slängt upp 80 typ 16 kilos balar på bandet. Så mina armar är vackra av små rivsår lite sådär. efter det bar de av hemåt i bil, skönt. En sväng förbi Hemköp blev det med för att handla lite godis och BULLA! Så himla gott äre. Hem sen och kl 20 kom Sandra och hon är numer nyklippt och jag är en 100ing rikare. Alltid bra med pengar lixom. Va väla det ungefär...

Hare!

Hästhoppning

Blir galen.. Här sitter jag och väntar på hästhoppning i OS men nej klart som fan att allt annat skit kommer före. Ridsport ska jämt prioriteras sist. Scks.

Yo!

She hit the floor next time you know Shawty got low, low, low, low (8)

Som sagt The voice igår med Nicole, Linda och Julia. Tog 15 tåget till Upplands väsby sen pendeln däifrån till Sthlm.Väl framme var det bara en sak som gällde, upp med kartan i högsta hugg lixom. Linda var typ kartläsare och lokalsinnet var på noll för övrigt kan man säga. Haha vilken syn de lär ha varit, turister i sin egen huvudstad lixom. Men nån lär ju vara det med. Käka gjorde vi iaf och det blev en tacobar till slut då donken va överfullt, varenda ett. Sen vidare till Kungsträdgården och stora scen för att kolla på artisterna och så. Och ja dom var väla okej. Publiken var lite lam i början bara men mot slutet så var det drag. Flow rida ägde ut de andra kan man säga. Men han var bra. Dock är inte Rnb och hiphop min grej riktigt egentligen men en kul grej iaf. Lite Paramore och Linkin park hade inte vart fel om man säger så lixom. Men nu ska vi inte klaga lr jo lite till. Det var asmycket folk och dom var galna trängde o hade sig. Vi stog som packade sillar. Aja anyway så ahde vi kul och de är väl det som räknas. Lite tågstrul och bussstrul hann vi med oxå. As usual. Då är det tur att man kan konsten att roa sej iallefall. För övrigt är syster hemma nu igen oxå. Kul å se henne igen faktiskt. Lite har man väl faktiskt saknat henne kanske om man tänker efter men det har vart himla skönt å vart för sej själv oxå må jag säga. Hon hade haft det bra iallefall tur det.

Och ibland blir man bara så less på allt och alla lixom. Suck på det.


Nu tänker jag äta nåt så...

I´m out!

 


MorrnMorrn

Jaha idag är det sista fredagen nånsin på ett sommarlov innan skolan börjar. SISTA lixom, helt galet. Aldrig mera kommer jag att få uppleva ett sommarlov igen, usch. Det enda jag vill just nu är bara att det hära sommarlovet ska börja om. Och när jag tänker efter har det här nog vart det bästa sommarlovet så de var ju ett bra avslut iaf om man säger så för att vara lite positiv. Iallefall så vaknade jag typ för en timme sen, alltså halv 10 typ. Var lite sådär lagom pigg så jag hoppade in i duschen en sväng och cutta benen, hatart. Lixom under en natt har man ju stubb igen. Sucks. Oså ah ofc kommer den idag oxå bara för att jag ska bort lixom. Fan slutade ju nyss typ. Skitsaker. Att vara tjej innebär en hel del prblem that´s it. Bara att stå ut lix fast de kan bli lite jobbigt ibland. Anyway så kommer jag och brudarna ha roligast ikväll! Vi skla nämligen dra in på The voice konsertsaken i Kungsträdgården, kul jul! Och har en känsla som säger mej att det kommer vara en jävla massa folk, lr? Aja kul ska det bli, lite annorlunda sådära. Så kan man kanske få tänka på lite annat en kväll lix med tanke på att jag har blivit depp de senaste kvällarna. Kan inte råfört de bara kommer lixom. Jag kan inte hålla på såhära. Måste ta tag i mig själv och lösa de på någe vis. Aja......

I´m out!

Fredag

Vaknade vid halv 10 idag av att grannen klippte gräset och innan det blev jag även väckt kl 7! för att massa gubbar håller på och typ gräver utanför vårat hus nästan, blö på dom. Anyway så steg jag upp vid halv 10 som sagt och satte mej vid datan as usual sådär på morronkvisten. Sen så fixade jag till mej lite så och sen kom Jossan efter 11 nån gång typ. Hon fick joina mej vid frullen oxå alltid trevligt me lite sällskap ju. Efter en tandborstning sen så traskade vi ut en sväng och de första som händer när vi var på väg förbi de som grävde o hade isg så spränger dom typ och det blev en jäkla smäll och jag hoppade till skrek och typ vände mej om, haha jisses dom skrämmer ju livet ur folk på de dära viset. Vi gick en sväng i knasvädret och drog förbi Jossans killes lägenhet och hämtade upp lite Beckfilmer sen vidare hem till henne igen. Hemma hos Jossan sen så typ kokade hon gröt och jag käkade en macka o drack lite saft sen blev jag mätt. Gick upp och drog igång en av Beckfilmerna den var bra och läskig. Jag skrek och skrämde livet ur Jossan bla som vanligt lixom plus att jag satt koncentrerad en HEL film, haha grattis på mej ju :D Efter det så ringde jag mamma som skjutsade mej till Tirk eftersom att jag skulle joina Nicole i kiosken, snäll som jag är. Kom dit typ halv fyra och kom hem nu vid säkert halv nio iaf. Långa dagar blire. Lala....nu sitter jag hära och har tråkigt. Och inget finns det att se på tvn heller som vanligt en jävla massa kanaler men inget att kolla på.... Onödigt!

Va väla det ungefär.

I´m out!

sakna ju


.

Varför?!


Kioskhäng

Vaknade vid typ kanske efter 9 nån gång halv 10 typ. Drog upp datan i sängen o sega lite. Mamma åkte iväg o handla lite oxå så jag passade på att tigga till mej lite godis. Jisses vilken jäkla godisgris jag är, hopplöst fall. Alltså blev det godis till frulle och frukost till lunch typ sen pannkaka till middag ungefär. Lagom. Sen kl 15 vare upp till Tirk som gällde som sagt. Kioskhäng med Linda som jag lyckats flörta lite emd så jag slapp stå ensammen lixom. Hade vart lite segt kanske. Efter det de så hojjade jag vidare till vårat stall och red ponnyn en sväng i ridhuset. Äckelväder ute. Så kom jag hem nu vid  halv 21 typ och tröck i mej en pizza lr jah halva iaf + champinionerna. Blir ju sä himlans mätt ;o Plus att jag druckit en halv liter mjölk till det, mjölk är godaste drickat! Och nunununu ska jag kolla på tv "40 year old virgin" på 6an sen blire nog en dush efter det svettig och äcklig som jag är för tillfället.

Anyway..

I`m out!



Liten bild på nya t-shirten slash brallorna. Och min hand är lite ful sådär oxå.


God morgon!

Regn, regn, regn och ännu mera regn. Finns det nåt mer värdelöst. Man blir deppig av sånt hära väder. Stackars dom ska tävla idag tänkte jag när jag vaknade imorse, jisses. Det är ju nämligen så att Tirks tradionella regionala/ nationella tävling Kråkhoppet går av stapeln idag. Allt från 1 m upp till den stora 1.50 hoppning. För övrigt har vi alltid lyckats haft hejdlöst varmt under dom dagarna men inte i år tydligen. Ska väl upp å kika lite hade jag tänkt. Det är ju rätt kul o se alla duktiga ryttare som kommer upp o tävlar på sina fina hästar dessutom. Stå i kiosken ska jahg med göra idag kl 15 tills det slutar, come join me! Ska nog försöka ragga upp någon som vill vara lite social me mej där inne i några timmar. Såå tråkig är jag väl förhoppningsvis inte. Menne nu tänker jag ge upp det här fär stunden. Skriver kanske mer sen. Den som lever får se lixom.

Puss!

Datorstek

Drog me mej datajäveln ner till köket och stekte lite burgare, fyfan va gott! Känner mej sådär lagom kung i köket nu lixom, haha not. Mamma fick tillochmed hjälpa mej me att dela hambrugarna som satt ihopfrysna med stekspaden (stekspaden satt ofc inte fast i burgarna) teknisk som jag är köket. "Martina du är ju så händig du, sådär kan du ju inte göra förstår du väl" jag tyckte iaf att de var lite kul. Ett litet skratt sådär under deppet. Klippt har jag me gjort, likamed en 100 rikare (Y) alltid nåt lixom.


Men nu ska jag köra till stallet, watch out!

HEJS


Jag måste.

Go natt!

Shopping o kinesmat!

Idag har jag vart i Muppsala me Annika och Nicole :D Vi tog 11 tåget in. Och jag vi har handlat och käkat kinesmat typ, trevligt. Jag lyckades få med mej ett par jeans, ett linne och en cool t-shirt hem, rätt nöjd faktiskt. Va väl det så nu är man fattig igen ju ;o Men ska väla klippa lite hår ikväll så då blire pengar plus att de står några fler på tur. Money. Åså ah vare ju de med jah... Sen vare ju skolan med jah. Att bero på skolan har jag fått värsta ångesten om allt...åh de oxå líxom, räcker väl att va depp för de jag redan är. Tanken på att vilja byta linje slog mej idag när vi satt å väntade på tåget....jobbigt. Känner mej inte speciellt pepp på att börja 3:e året på frisör konstigt nog. Fan jag vet ju inget alls längre vet varken ut lr in, blir galen på mej själv. Livet var fan så mycket lättare när man var liten. Man lixom bara tog dagen som den kom och hade inga bekymmer om nåt. Blö.  Menne that´s life, lr? Jag vill bara att lovet ska börja om igen.

Aja puss!

I´m out

-

Fan då. Åh.... hur svårt kan de va att förstå.


!?

Fyfan för igår. Usch hatar att vara deppig å allt sånt. Problem problem och lite annat mer känslomässigt skit. Men det hör kanske till, I guess?. Riktigt nere kan det få en att känna sej iaf. Alltså ah.... ÅH!

Idag då...Jo jag vaknade redan vid halv 9 tiden av sms efter några halvbra timmars sömn. Lite lagom trött och på halvbra humör. Men de gick åt rätt håll iaf men de är inte helt bra ändå. Så äre. Anyway så käkade jag lite frulle åså sen drog jag över till grannen en sväng (Annikan). Vi bakade kladdiskaka först och sen slingade jag håret på henne efter det, blev bra och kakan vart god! De var trevligt. Behövde tänka på lite annat lixom. Vid typ kvart i 14 sen så slog jag en pling till mamma som körde mej till stallet där jag red ut på Jettan en sväng i skogen i sällskap av Carola och hennes nya tillskott. Galen liten sak är det. Kollade till plutt med å han stog där och såg sötast och snällast ut i världen som vanligt, åh dumma! Åkte hemåt igen lagom svettig och äcklig. Fina vädret idag ju helt galet... Hem duscha, äta, nörda och sen ut å gå en sväng med Annika idag igen. Kom hem för en halvtimme sen typ. Blev en ganska bra bit ändå. Så himla skönt att bara gå ut och gå och snacka om allt o inget. Behövligt och trevligt. Och nu sitter jag här och bråkar på min msn men nu gav den sej visst och tänkte samarbeta en stund till kanske... Okej de var en stund på knappt 10 sekunder, gah. Haha nu återuppstod skiten igen så nu tänker jag sluta skriva innan den säger upp sej för typ sjuhundraelfte gången (:



I´m out!


Åhhhhhh

Allt på en gång... Hatart.

Hoppas


Monday

Ny vecka, nya tag och nya problem...bah en stor jäkla suck. Och att inte glömma sista absolut sista veckan på sommarlovet i hela mitt 18 åriga lilla liv. Jag får panik, usch... Lixom jag menar, jisses det är helt galet! Nästa sommar är jag påväg in i det så kallade "vuxenlivet" so mi princip handlar om att jobba och tjäna pengar och betala räkningar ungefär enligt mej. Jag får pan ik när jag tänker på det så nu är det nog snackat om det för tillfället.

Anyway så vaknade jag efter 10 nån gång idag, skönt! Somnade på stört igår när jag lag mej typ. Trött? Ehm ja. Jag gick i vilket fall som helst upp efter att ha legat o dragit mej lite i sängen, inga fel! Käka frulle åså sen kom mamma vid kvart i 12 och körde mej vidare till stallet. Väl där så red jag Jettan och det gick bra hon var fin faktiskt bara lite smådryg i galoppen as usual emn det gick vägen ändå. Sen så vare ju veterinären kl 15 nästa med Skaien som visade på hälta och ja så sant, halt var han. Suck. De böjdes å longerades och han visade hälta på h- fram igen -.- Han blev sprutad iaf och nu äre vila i 10 dagar som står näst på tur. Har en känsla av att han inte kommer hålla för hoppningen och tävling på den nivån jag vill... Så lutar åt att lägga ut trollet på annons sen när han blitt fräsch igen och är igång. Bah.... hästen hoppar ju så himla bra och gillar det. Men men... vad hjälper det i detta fall. Finns säkert någon annan han kan få det bra hos med lite nöjesridning och hoppning på lite mindre hinder sådär bara. Så det visar sig väl hur det slutar så att säga. Jobbigt äre iaf .. jag menar man fäster sig ju så himlans vid dessa djur! Blir som ens bästa kompis ju, man umgås ju varenda dag lixom och allt sånt....

Livet är inte lätt eller rättvist. That´s it!

I´m out!



Ciiiityfeeest

Cityfest vare jah... Aja nu är den med överstökad lixom och kul hare väl faktiskt varit. Vi ahde tur med vädret på fredagen iaf men däremot igår (lördag) var det lite värre kan man säga. Fakk regnet! Men vi lyckades ha de kul ändå trots diverse små händelser, haha. NÖTTER! Men så äre ibland tydligen. Höjdpunkten på allt var iaf lätt Nordman igår, så himla bra är han sådetså! Spelat en massa wii har vi oxå gjort och käkat onyttigt men man lever bara en gång så att säga så lixom precis (: Åkte hem idag vid 20 i 6 lagom slitna och dana, jisses så otroligt trött ;o Och nu ligger jag ju här förstås och kladdar ner lite onödigt vetande. Regnar ute göre oxå btw. Äckelväder...blö. Men nu får det räcka för idag faktiskt. Så ehm...hare!

Tack Nicoles bror  för boendet btw!
Go natt!


080808

COOLT JU! Lala nu har jag käka frulle och borsta tänderna och dratt på mej socker och t-shirt, haha snyggast!. Fattar inte att jag konstant, jämt hela tiden ska va så förbannat kall om mina fötter. Blir galen. För övrigt har jag kul åt mina kompisar som klagar på att jag dricker öl ;D Bara för dom är cidertöntar :D Haha synd för dom lixom. Lättast och billigast så plus att jag får det för mej själv lix. De är gott med sådetså. Aja regnar göre med ofc lixom bara för att jävlas. Men enligt smhi så ska de sluta sen. Så fan för dom om de inte stämmer! Jag tänker ha kul iallefall, lite regn har väl ingen dött av.

3 doors down, BRA Bra bra

Sakna

Puss!


Underhåll mej!?

Jisses är det verkligen tillåtet att ha såhära tråkigt en HEL dag. Aja de är väl som päronen säger till en ibland "man måste kunna ha tråkigt nån gång oxå" Men NEJ!! de måste man visst inte. De är ju lov ffs och då ska man fan inte ha tråkigt. Och förresten är inte jag nå vidare bra på att ha tråkigt. Sucks. Underhåll mej!?

I´m out!

-.-

Åh


Hurtigt!

Sådär nu känner jag mej duktig faktiskt. Var lite hurtig och var ut å sprang en sväng typ 2 km kanske och sen gick jag väl typ resten hem var kanske 2 km de emd typ. Bättre än inget alls lixom! Sen nu så har jag käka frulle och plockat ur o i diskmaskin, hah. Plus i kanten till mej (A) Och såsmånigom  bär det väl av till stallet, ska skritta ponnyn lite idag hade jag tänkt som har vilat nu i lite mer än en vecka. Sen Skai då... han blire väl bara att kolla till lite så och se om allt är som de ska bortsett från hältan. Känns som det blir lugnt idag för övrigt, inget planerat iaf. Ladda inför imorrn typ, vi ska ha så himla kul! Hoppas bara på bra väder oxå vore ju inte helt fel om man säger så. Men men man får väl tare för vad de är annars lixom och göra det bästa av situationen. Va väl de..skriver kanske llite mer sen ikväll. Den som lever får se helt enkelt!

Puss!

Men nu äre duschrusch å bli lite fresh igen kanske efter att ha svettats och varit lite äcklig ett tag. Så woho typ! Btw så var Jettan drygast och töntigast i Tierp idag, fjantponny. Hon och jag lixom, haha vi kommer väl sådääär överens kanske? Börja jolla på en grusväg för att det låg en stor hög med huggna träd på kanten av vägen som tydligen skulle döda henne om hon närmade sig den. Suck-.- Efter att ha vart påväg ner i dikena nåra gånger så tog jag saken i egna händer och hoppade av töntponnyn och gick förbi med henne medan hon typ satt i famnen på mej men vi kom förbi iaf. För övrigt så var hon piggast i Tierp oxå tror jag. Jisses, galen, töntig och lite snäll med ju är hon faktiskt. Skai fick en annan hage att stå och se söt ut i ida, nu några dar framöver, menar kan ju vara skönt med lite tak över huvudet lixom. Men som sagt duschen vare jah! Så....

HEJS!  

3 doors down

3 Doors down det är bra skit det :] Men i allafall. Jag vaknade typ strax efter 9 av ett sms från Annikan som skulle lämna lite saker. Inte nog med det så vare nåra till som envisades med att skicka sms sådär först runt 7 och sen vid åtta. Två av dom jobbar men den andra hon borde ha sovit fan. Men jag tycker om er ändå ska ni veta! Frukost har jag inte ätit än heller lr ja..jag stoppade i mej några rader av Marabouchokladen som jag fick igår. Inga fel. Det är så fruktansvärt gott, usch! Och nu fick jag för mej att jag kanske ska ut och gå och kanske eventuellt springa lite oxå, hmmm...orkar jag det? :o Det visar sej så att säga. Det skulle iaf behövas, röra lite på fläsket lixom.

Aja hare!

I´m out.

Kväller

Då var det överstökat oxå då. Nu har släkt å allt hunnit kika förbi med. fick lite smått o gott och gott, pengar, ÖL, ölglas, klippmaskin och nån luktsak. Hoppas på att få lite god lukt i rummet nåt. Coolaste grejjen för dagen är min ballong! Haha. En såndära stor med rep och en liten påse med en vikt i där nertill så den strår lixom. På tal om ballonger så känner jag mej jättetjockis nu. Uscha. Man får ångest av att äta alldeles för mycket av det goda. Men men nu ska vi inte vara sånna. Jag är gottegris that´s it lixom. Det blev iaf en liten promenad iochmed att jag skulle möta Nicole en snabbis och få present åså ju. Ölglasen var det jag fick av henne, haha kul. Vi pratade av oss lite och sådär om allt och inget. Även lite planer inför cityfesten så att säga. Röj ska det ta mej fan bli, kul kul. Dessutom äre ju med bästa brudarna så woho! Aja nu ska jag nog sova, I think så go natt på er alla glada människor.

Puss!

Väntan

Lala..(8) Här sitter och jag och väntar på släktbesök. Lika bra att samla krafter lixom. Släkten är värst säger man väl och min släkt är fan värst ;o Haha men så äre ibland! Tycker väla om dom ändå antar jag. Och fika jag är så otroligt sugen på att få hugga in på allt gott som väntar nu! Jo gottegrisen själv det är jag de men dock är jag en stolt sådan! Man lever bara en gång you know.

Puss!


Grattis på mej!

Idag är ingen vanlig dag för det är Martinas 18- årsdag!

Massa GRATTIS på mej! 

Helt sjukt äre här sitter jag vid min lilla data som jag fick nu på morgon av mamma och pappa innan dom drog till jobbet. Jättemycket tack till dom. Jag har spenderat 18 år av mitt liv idag för å vara exakt har jag nu levt i 18 år och 31 minuter. Galet. Och då börjar man oxå fundera över vad man ska göra med sitt liv. Vad ska man göra alla andra år som man har framför sej sen när man gått ut skolan å allt, jag menar det är ju bara 1 år kvar nu. 1 jäkla år! fy vad fort tiden går, läskigt nästan. Aja dessa problem får jag ta tag i sen när det blir lite mar aktuellt kanske. För just nu ska jag bara fortsätta njuta av att min myndiga år så att säga. På cityfesten då jäklar ska jag ha kul akn jag lova! Den börjar ju redan idag btw men jag och brudarna drar in på fredag och lördag. Puss på det. Aja nu tänker jag inte skriva nåt mer kommer knakse mer framot kvällen, vem vet? Den som lever får se helt enkelt.

Hoppas ni får en lika bra dag som jag tänker ha!

I´m out

4 Aug

Go middag lr nåt i den stilen.
 
Jaha så vad har hänt än så länge idag då...Jo vaknade av ett sms från Nicole kl typ 8 där det stod att vi inte behövde åka förrän kl 10, skönt.  Så sov vidare till 8.30. Sen upp och fixa lite åså och så bar det av med tåget till staden så att säga. Först lallade vi runt lite bara sen drog vi vidare till tandläkaren för att Nicole skulle fixa med tandställningen och jag följde med som lite sällskap sådära, alltid trevligt. Hon var klar iaf efters sisådära 20 min och då vare time för en donken, haha gottgott ju. Jamjam blev nästa stopp och sen tåget hemåt igen vid 13.19. Nicole pausade lite hära och sen for hon vidare till Arvidsbo igen lixom.

Nu kom jag precis hem från stallet, var och kollade till djuren litegranna och dom mår bara bra förutom att Skai inte är helt fräsch men på måndag ska vi in till farbror doktorn och kolla läget. Hoppas hoppas det inte är nåt allvarligt skit. Men om man skulle slänga i sig lite vettigt käk nu kanske och dra igång en film till det...hmm de låter ju inte helt dumt faktiskt. Så så gör vi!

Ikväll blire nog att umgås lite mera med Nicolebruden det får bli våran vecka denna vecka med tanke på att alla jobbar och vi är panka. Haha. Men vi inväntar tålmodigt våra födelsedagar och hoppas på att bli lite rika! Skulle inte vara helt fel kan man säga.

Puss!

Reeeeeeeeeeegn

Bah detta jäkla REGN är det nödvändigt lr? För det förstagåre in att göra nånting vettigt alls och för det andra blir man bara deppig av skiten och för det tredje...ah nu kom jag inte på nåt bara för det men det låter bra iaf, lr nåt.

Igår vaknade jag upp hos Julia efter att vi med Sandra och Haack gått o kollat läge hos Oskarssons men det sög så jag Nicole och Julia traskade hemåt. Vi gickförbi Sandra och hämtade våra saker åså sen så fick Julia skjutsa mej och Nicole på cykel vilket resulterade i punka efter ett tag. Vet inte men 3 pers på en cykel kanske är lite väl, va vet jag. I vilket fall så blev det reparationsstopp hos Julia för att pumpa däcket men det gick inget vidare så efter att ha hållt på en stund så slagga vi där istället och Nicole och jag passade på att äta henne ur huset med (A) Som sagt vaknade där, käkade frulle och sen bar det av hemåt.
Kom hem runt typ 13.30 kanske.När jag kom hem så nördade jag lite sen körde jag till stallet och skulle kolla Skai men det var inte lika kul... Hästen är still inte bra,kändes ofräsch i vänster varv. Lär väl åka in med honom eftersom att  det är lika bra å kolla upp det direkt om det nu skulle vara nåt. Bah! Jag blir så less på sånthära. Såklart han ska bli halt när allting börjar gå som bäst och han har blivit jättefin att rida nu. Men men shit happens, lr? Aja jag körde iaf bil hem oxå. Åkte förbi Hemköp och grejjer, fick parkera o massa. Måste säga att jag känner mej rätt bra faktiskt!

På kvällen sen bar det av till Sandra (jag körde igen, wei!) Där hämtade Haack upp mej, Sandra, Julia och Nicole och vi for vidare till Nicoles kusse för atts edan dra till Lövsta. Var väla sådär tycker jag. Vi blev less efter tag då det bara regnade och regnade så dååkte vi hemåt igen. Tog ett stopp vid Bennys ofc och käka lite efter det blev det hem till sängen och sova, skönt! Första gången jag sov ensam på flera dagar vare med...men man vänjer sej som sagt.

Livet är hårt och svårt ibland.

Nu ska jag väl käka frulle med kanske så...

Puss!


Honey I´m home typ!

Då var man hemma igen då, tillbaka till vardagen. I vilket fall som helst så har jag vart på en liten tripp till Hycklinge som det så fint kallas och hälsat på Sebastian lite eftersom att han bor där så att säga. Åkte måndag kväll och självklart blev det strul och grejjer för att inte glömma att jag inte ens höll på att komma dit överhuvudtaget. Trodde helt bestämt att tåget rullade kl halv 18.30 och inte kl 18 och hade då tänkt ta 17.35 tåget till U-sala men tack vare mamma så tog jag ett tåg tidigare för att va säker att hinna med lixom. Hämtade ut biljtterna precis innan och insåg att jag inte alls skulle åka kl 18.26 utan 17.53! Jisses men det ordnade sig som tur var. Tjejen med koll i egen hög person. Det har varit trevligt iallefall från min sida sett om man säger så. Hoppas väl på att man inte är själv om att tycka det, skulle vara lite trögt kanske. Lite småtråkigt att åka hem igen vare faktiskt men men .. Nog för att man varit borta från allt några dagar men inte är man nå piggare för det snarare tröttare.. men sånt är livet ibland, bara att sova igen lite vilket jag gjorde när jag kom hem vid kl13.
Nej nu ska jag iväg och träffa brudarna lite, käka och sådära. Och har en liten känsla som säger mej att någon kommer bli utfrågad ikväll.. Nyfikna jävlar men jag gillar dom för det!

I´m out!


RSS 2.0