London

Imorgon åker jag till London! Ska bli skitakul verkligen även om det bara r en liten weekend :) Det är Micke, jag, syrran, Adam och pappa och Åsa. Ett litet gäng. kommer bli myysigt och kul att få se London, äntligen :D

Skulle sitta fint med en sol och badresa också eftersom jag mest bodde på Lidl i sommras, heh. Och sen en längre resa nästa vinter skulle ju inte vara helt fel om de blir som man tänkt. Hoppas man har jobb då också så man kan spara :) Vill uppleva mer än Tierp bara!


22/10

Tja!

Här sitter jag snorig och dan men vem klagar?..

Ionsdags var det fika för Angelica som fyllde 18 igår lite dagen före sådär. Gott! Känns dock som jag gick upp 10 kg sen dess. Men så är det!

Igår jobbade jag 14-stängning med Linda. Så jäla kul de är att jobba med en kompis sådär! Gillart. Gillar mitt jobb!
Nu sitter jag i soffan och degar. Har avrit till stallet på morgonen och släppt ut hästar och ridit så nu har jag precis käkat frukost. Ska ladda inför kvällen nu bara som bjuder på krogen för att fira lillsyrran och sen jobb imorgon på det. Fintää!

Älskar min Micke också. Han är bäst! Och så saknar jag mina kära vän Josefine Lövgren!

Work and travel

i Australien?

Jag är såhääär sugen! Skulle va riktigt kul att jobba lite mer så jag får lite mer pengar och sen åka iväg i 2-3 månader. Hur härligt skulle inte de vara? Typ hur härligt som helst! Att få uppleva ett helt annat land med allt man nu kan göra och få vara med om nya saker. Den här hålan kommer ju alltis stå kvar och man lever ju faktiskt bara en gång?

http://www.worktravelcompany.se/country-program.cfm?country=Australien

Äventyr

Jag vill lämna landet och ut på äventyr... Tierp är liksom de sista jag vill se innan jag dör!

synd bara att ingen verkar sugen!

Saturday

Hola!

Igår var Micke och jag in till stan och köpte nya mobiltelefoner. Man kan ju säga att de var på tiden liksom, haha. Det blev dock likadana sorter för oss båda men i olika färger iallafall. Jag köpte en röd fin telefon (: Nöjd!

På kvällen gick jag till Josefine och drack lite och umgicks och sen gick vi en sväng till Brorsans på den där rockkvällen haha. Helt ookej! Lyckades komma hem till Mickse till slut och låg i sängen vid kvart över 2 men de är finte, heh.. Är iallafall pigg som en lärka och mår kanon eftersom jag inte drack så mycket igår.

Men nu ska jag strax åka iväg och jobba lite. Från 12 till 16 helt ok. Kommer antagligen gå apfort! Ska bli ruligt.

See ya!


Work

Igår var jag och provjobbade på Sibylla i Månkarbo. Gick väl ok liksom för att vara första dagen. Det är en del att lära sig och komma ihåg men så är det väl med allt. Man kan ju inte va kung första dagen liksom även om man skulle vilja de. Men hoppas det mesta sätter sig rätt snart för jag vill bara kunna allting NU på en gång så man slipper känna sig så ny. Hatar det! Men det kommer väl.

Kan ju hoppas att man är kung på hamburgare snart då iaf så dom har nån nytta av en :)

Ska åka iväg och jobba 15 till 19 idag med. Kommer få jobba Linda då också, ruligt!

5/10

Månaderna knallar på minsann. Det är liksom 5e oktober redan! Mitt liv knallar också på.. lite för fort kanske... Men imorgon har jag något att se fram emot iaf. Hoppas det går bra och att man kommer in i det fort så man kan göra bra ifrån sig sen (: Ska bli skönt att få lite in lite rutiner och få lite att göra och få lite money igen! Ska bli rätt najs att arbeta med Linda med :D

Så just nu känns det mesta bra. Den 14e ska Micke och jag på konsert som jag fick av honom i 20års present och sen blir det ju London i 3 dagar i slutet på oktober. Awsome!


RSS 2.0