Söndag

Idag vaknade jag av ett sms från Jossan vid 11. Tur att hon väckte mej där faktiskt. Vi bestämde oss för att käka frulle och sen sticka till gymmet direkt istället för å vänta till 13. Var vi gymmet till 12 och träna i en timme. Så jävla duktiga vi är då! Puss på oss. Gick hem sen.
När jag kom hem blev det duschen och lite mat. Sen lyckades jag tjata med mej mina mindre omtyckta föräldrar till valbo iallafall. Dock förstörde dom min dag typ. Blev på pissigt humör och tappade lusten till allt. Tack så jäkla mycket för det.

Jag är så himla känslig, extra känslig just nu oxå. Var på väg att börja gråta flera gånger i bilen dit och hem. Kom nån tår sådär. Vet inte riktigt varför lr jo men alltså ibland bara kommer det helt plötsligt sådär. Det har tex inträffat på bussen till och från skolan i veckorna flrea gånger. Att jag bara börjar gråta helt plötsligt lr blir tårögd. Måste bero på allt som hänt de sensate 3- 4 månaderna nu. Allt kom som en enda stor storm över mej. Och allting bara lassas på. Det blir bara mer och mer. Jag hinner inte bearbeta allting som händer/ hänt. Utan jag håller nog alldeles för mycket inom mej. Mindre bra. Allt gör att jag blir arg och lessen för minsta lilla. Jag pallar verkligen inget mer nu. Totalt överfullt är det. Så förlåt för mitt humöär som är totalt upp och ner.

Nu är jag helt nere oxå för övrigt. Har vart det sen vi var i Valbo. Kan ju trösta mej med att jag hittade en tröja åtminstone.

Det är precis vad jag skulle behöva nu. Får väl göra nåt åt det dom kommande dagarna. Vet inte...  men du är himla bra att prata med när det är såhär. Jag uppskattar det mycket.

I´m out.

Tröjan


Första advent

Grr! Orka att allt jag nyss skrev försvann. Fy fan vad drygt.

Menmen kort nurå.

Igår vare Apu på dan, klippte pappa och tog ur löshårsfästen på en tjej och den tjejen var MArtina Fagerborg. När jag slutat blev det en väng till Monique med Jossan som jag träffade på på väg hemåt. På kvällen blev det chill med Haack och lite människor i hans brors lägenhet.

Idag vare julmarknad som gällde på Fyristorg emd vårat UF-företag. Vi sålde lite fika och sådär. Askallt var det iaf. En sak som är säker. Usch! Stog från 11 till 16.30. Heh. Sen hem och fixa lite för att åka till Björklinge vid 20. Åkte dit var där en kortis och tog nästa buss tillbaka till Månkarbo. Och jag har sämst samvete för den lilla incidenten nu även fast jag egentligen inte borde ha det. Jag är bara så extremt känslig och har så extremt lätt för att få det. Hatar när det blir sådär! Men men... jag mår ju inte sådär hundra för övrigt helelr så att är väl mer känslig än vanligt oxå. Åkte hem med nästa buss frå¨n Månkis iaf som gick 00.55 och var 20 min försenad! Jävla bussar. Otroligt kallt att vänta var det. Mina fötter är typ döda nu om inte annat.

Nu sitter jag här i sängen med datan som ni märker hoppas jag. Annars äre fan illa. Ska väl sova nu typ.

Första advent idag med. Tiden går äckligt fort! Gymmet med Jossan senare idag oxå. Pepp på det. Plus att jag tänker äta lussebullar. Mumma!

Nästa helg har jag bestämt mej för att inte göra nånting. Bara sitta hemma i myskläder, äta chips och glo TV. Skönt. Nästan så man längtar nu redan.

God natt.



Åsna på julmarkand 

Sorry, blame it on me

Dagen idag började bra. Gick upp vid 6.45 för att fixa lite och hann tillochmed käka frulle i lugn och ro. Chillmorogon idag. Blev 7.55 bussen in till tha school sen. Vi fixade med företaget och sådär. Lunchen var dessutom GOD idag. Blev värsta glad när vi närmade oss matan och kände en doft som ledde till vibbarna av lax. Japp, lax vare. Hur gott du vill! Även potatisen var ätbar idag. Kors i taket lixom. Så att det blev en redig lunch i skolan för första gången på vet inte hur länge. Iofs äter jag typ lunch 2 ggr i veckan (läs: om jag ens äter lunch). Aja, härligt att äta sej mätt iaf.
Donken med Linda när vi slutat. Aslänge sen jag åt där. Gottigotti! Men det gör ju inget eftersom att jag ju håller mej i form som sagt. Höhö. Och sen blev det 17 bussen hem.

Dagen började bra som sagt. Men när jag kom hem så vände det rätt snabbt. M och P började bråka sådär mycket igen. Massa saker som man inte vill höra. Men såklart det är mitt fel. Mitt intresses fel. Skais fel. För att han stog i sjukhage förra sommaren och semestern blev förstörd tydligen. Skyll på mej och Skai bara, gör det! Vi kan ta all skit, de är lugnt. Vilken jävla tur ni har då så jävla skönt för er då att han är död nu! Jag bröt ihop och tårarna kom. Har lyckats hållt mej på en hyffsat bra nivå ändå under en liiiten tid och idag sprack det. Jag hatar er just nu. Ni beter er som svin båda två.

Jag vill flytta så jävla mycket! Ge mej nånstans att bo. Tack.

Idag kl 7.30 var det exakt 3 veckor sen du försvann ur mitt liv. 

<3

-

Seriöst? Är det verkligen normalt de här. Jag blir TOKIG!

Åhh.


Pump it!

Oh, yeah!
Nu har jag äntligen kommit igång på riktigt. Inga mer "jag ska" tankar utan nu jäklar. Yees, andra dagen på gymmet idag med Jossan och syster merå. Idag blev det mer ben lite armar och mage. Lär ju variera lixom. Uffe visa lite nytt idag igen. Perfekt det ju. Trodde seriöst att min mage skulle avlida idag. För fy tuan vilken träningsvärk jag har i den. Men den överlevde 10 kg trots allt. Såklart blev det massa flum och ett antal skrattattacker oxå. Men så ska det vara, man ska ha kul. Fick skjuts dit och tog en promenix hem.
Väntar på Nickepicke nu. Han ska få håret klippt. Money money! And I like it a lot. Puss på det faktiskt.

För övrigt har det bara vart skolan en snabbis idag. Fixa lite till företaget. Det börjar hända lite saker nu, skönt. Haft sv på en halvtimme oxå. ovärt. Var väl inge mer direkt. Förutom att Nicole och jag ska börja på Bodyattack efter jul! Kulikul. Men så länge blire gymmet. Haha vilken nörd jag låter som. Fast det får man!

HEJS.



Lek i snön

Vad har hänt idag då? Jo först vare lite skola mellan 12.30 och 15.00. Slapp dag och rätt ovärd. Gjorde lite permanentfrågor klara och började rulla en klassisk. Tiden hade nog varit bra om jag blitt klar men vi slutade precis lix. Buss hem vid 15.50.

Kom hem vid 17 och då drog Jossan och jag ut i snön ganska direkt. Jag gillar snön hyffsat så länge det INTE snöar dårå. Vi gick en sväng först och sen blev det tefatsåkning i Björnberget. Kulkul!

Nu sitter jag dock här och gör allt annat än det jag borde göra egentligen. PLUGGA! En skrivuppgift som ska in imorrn och jag har inte ens börjat -.- Martina i ett nötskal. Men men det går nog fort att kluddra ihop lite skit på ett papper lixom. Får väl sätta igång nurå..... Eheh. Btw så sa mamma till mej imorse att jag är tidsoptimist... hmm. Det stämmer nog rätt bra faktiskt.
Men plugg nu!

Kramkram!

Jossan ute i snön 

Mysi!

WTF

Seriöst, ska det ALDRIG sluta snöa?!

Vecka 48

Ny vecka nya problem.

Vi kan ju börja med att det har snöat precis HELA HELGEN nonstop, 24/7, hela tiden. Flera dm snö äre ute nu. Annika, jag och syrran fick pulsa snö ner till bussen. Kände oss ungefär som barna i Bullerbyn kan man väl minst sagt säga. Nej, vanliga typ jumpadojjer är inte en så bra kombination till detta väder dessutom, märkte jag. Fick tömma skorna när jag väl kommit på bussen som blev 30 min försenad oxå såklart. Och att fixa håret en sånhär dag är rätt så ovärt. Sucks.
I skolan sen var jag tvungen att dra tidigare för att hoppas på att det skulle komma nån buss så att jag kunde komma hem och inte bli strandad i Uppsala lixom. Alla tåg och de flesta bussar ver inställda dårå. Bussen kom iaf efter att jag stått och blivit en snögubbe och frusit häcken av mej i 25 minuter. GRR. Kom till tierp till sist iaf och här är det värsta stormen fortfarande.

Men men.... Nu sitter jag hära med slutkörda muskler. Jossan och jag har avklarat våran första gång på gymmet och syrran hakade på oxå. Dock tog det väl en kvart innan vi vågade gå upp för trappen.. Haha precis vad jag hade väntat mej. Men sen visa Uffe lite olika saker och sa vad vi skulle göra. Så att sen gick de av bara farten. Go oss! På fredag ska vi ta oss dit igen. Och på måndag nästa vecka ska vi få oss en ordentlig genomgång av allt. Härligt. Nu jäklar ska vi bli fit!

Lala.. ska väl in i duschen en snabbis nu kanske och ta en macka och dra igång en film på det. Sånt gillas.



30 dagar

Puss!

Bild från balkongen min. Massa snö.

Done!

Då var mässan på Gränby avklarad oxå. Det var mässa för Ung företagssamhet dårå. Var rätt segt i början men sen de sista 1 ½ timmarna blev det lite kul faktiskt. Gick bra för oss tycker jag. När det var slut vid 16 gick jag med Linda, Amanda och Tom till Burger King. Dom käkade och jag tog bara en Kaffe Latte och en glass eftersom jag hade käkat där redan. Yuack på deras hamburgare! Föredrar Mcdonalds lr Max. Fick skjuts hem av Lindas pappa sen och det är som sagt feta snöstormen ute. Har aldrig tagit så lång tid att åka från uppsala som idag. Skitväder rent utsagt!

Nu sitter jag hära. Har precis duschat. Skönt! Ska kolla på Wallanderfilmen på 4an kl 21 tror jag om jag inte väljer att se nåt annat på datan istället. Lala....
Justa jah! Jossan och jag ska typ gymma imorgon, ja ni läste rätt. Vi ska gymma! Hahaha kan ju bara tänka mej vilken syn. Men nu jälar ska vi komma igång.

Jag vill flytta! Ge mej en lägenhet nånstans, tack. Pallar inte att befinna mej i det här huset längre.

Puss

Patrik 1, 5

Fy tusan vad arg jag var när jag äntligen kommit fram till station här i Tierp. Jag cyklade i snökaoset. Usch hur jag såg ut resten av kvällen. Hela jag och då menar jag verkligen HELA jag var typ inpackad i snö. Dum som jag är hade jag inte en tanke på att ringa Sandra så hade jag ju fått skjuts dit istället. Suck. Sandra och jag åkte in på bio igår alltså. Först käkade vi på China Garden. Bästa resturangen. Rekommenderas lixom. Efter det var det dags för bion. Det blev "Patrik 1, 5" och den var BRA! Så atte den borde ni helt enkelt ägna en stunds tittande på.

Nu är jag uppe tidigt för att vi ska stå på mässa med UF- företagen idag på Gränby. Blä. Hatare. Snöar gör det fortfarande oxå. Ska tydligen bli storm idag? Men det visar sej väl. Sjukt mycket snö är det iaf. Kan ju tro att man bor uppe i fjällen lr nåt. Shit alltså. Pulkaåkning ikväll kanske fan. Det är faktiskt riktigt kul. Sådetså.

Hade bra i snön!

?

Vad?

Hey



Igår
åkte jag till Sandra på kvällskvisten som sagt. Vi kolla idol såklart och sen knallade vi över till Emil och hängde där. Vid typ halv 2 sen gick vi hem i all snön och sov. Och mina älskade vantar är borta! Värsta lessen blev jag när jag inte hittade dom när vi skulle gå. Dom är lixom en av mina käraste ägodelar, faktiskt. Aja, får väl försöka leta upp nå nya som får ersätta dom helt enkelt.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket lixom. Vaknade vid halv 10 lr nåt av att Sandra slog igång tv:n. Slöa lite och sen blev det frulle och så fick jag skjuts hem när hon skulle till stallet nurå.

Ikväll lutar det nog åt lite käk och sen bio in Uppsala. Jag gillart. Alltid lika trevligt måste jag säga.


Klipp klipp med sahaxen

Apu idag och jag gillart. Trivs kanon faktiskt. Skönt! Klippte mamma idag och Anna tyckte det var jättebra gjort. Då blir man glad :D Sen vare lunch och då drog jag med mej Sandra till Brorsans. vi drog en pizza. Plus att det var skitmycket folk där ;o Lunch rusning.se typ. Sen var det dags att kila tillbaka till salongen och Sandra följde med dit. Provade att sola där lixom, jag tog betalt i kassan utan hjälp denna gång. Det tar sej. Rätt lugnt sen bara. Anna klippte lugg på mej bland annat. Assnöjd ju. Maha!

Ikväll ska jag till Sandra och sen så visar det sig vad som sker så att säga. Hoppas på nåt kul.

Puss.


End of the beginning...

... typ. Hatart! Jag vill så inåt skogen flytta härifrån och slippa huset på Adamsvägen 5 i Tierp.



Thursday

Skön torsdag idag, faktiskt. Fast det var lång dag idag. Hade en herrklippning på förmiddan och sen gjorde jag lite frågor och efter det vare lunch. Det var pizza. Men den var inte sådär jäääätte go, dock. Efter det hade vi lite färgteknik på dockor. Först höll jag på att få ett psykbryt på Goldwells satans färger. Den mest drygaste konstruktioen att jobba med. Det tar inte EN timme att blanda ihop 3 färger, lr? Om inte man har goldwell lr tar en flaska och pumpar upp färg i för att sedan få veta att det är skålarna man ska använda (A) Men flaskan funka ju till den första liom. Knassaker och jag var SÅÅ nära att kasta ut sakerna genom fönstret. Anyways, sen kom jag igång. Gick väl bra. Köpte lite godis på Ica med, billigt ju!

Nu ikväll har jag umgåtts med Jossan :D Vi var ut och gick och sen kolla vi film, "Honey". Så himla bra! vi fika lite oxå, kaffe och lite kaka. Yeah (y) Tantvarning där nästan. Trevligt iaf. Borde vi göra oftare ju. Men nu ska jag dega vidare och sen sova.

Puss.

Hej i mitt vinterland

SUCK. Idag kom vintern på riktigt. Nåt som jag bävar mycket för. Är inget stort fan av denna årstid kan man väl säga. Blesh! Aja, hellre snö än slask dårå men iallefall. Jag vill lixom ha SUMMERTIME året runt. Det skulle gillas. Mycket.

Skola idahrå. Heeelt ovärt. Åka in för absolut ingenting. Men trevligt bussällskap dit och hem åtminstone :D Amandis och Lindis. SYND för er som inte känner dom säger jag bara! Jag har tur som gört.

Nu sitter jag här (igen). Kom hem från Sandra nyss. Gick dit i snövädret. Skönt att gå vare faktiskt. Dock hade det kunnat vart mysigt oxå men nu är det inte så. Lika bra att inte tänka på hur det kunde varit. Punkt. Fick skjuts hem iaf av Haack. Danke för det.
Men om man kanske ska ta en macka nu och sen ta plats i sängen och se nån film lr nåt i dens tilen? Jo det lät lockande.

2a godisfria dagen idag!

Btw så har jag bestämt att jag ska fråfa Anna om hon kan klippa lugg på mej på fredag. Blev sugen på det idag bara sådär, så lika bra att görat innan jag hinner ändra mej. Och jag sa det till Nicole. Så bah " det var det jag hade tänkt gjort när du klipper mej på fredag" Ahaja xD Lite läskigt nästan. Vi tänker så otroligt lika ;o

// Martina


Check!

Affärsplansskrivandet, check! Äntligen är det klart. Känns mycket skönt må jag säga. En sak mindre att tänka på. Förutom de var jag med till ridskolan och kollade på träningar oxå och hängde lite i caffis med Sandra. Sen kvällsfodra vi i vårat stall oxå. Plus att idag har jag faktiskt INTE ätit godis. Sa tillochnmed ifrån när jag blev bjuden ju. Bravo Martina! Ansträngt magmusklerna har jag oxå gjort. Behövs. Och nu sitter jag här under täckena i min säng nyduschad och har ätit kvällsfikat bestående av två toast och en kopp te. Bara druckit en kopp kaffe mellan då jag åt vid två och nu. Ojsan. Men nu ska jag nörda vidare en stund till, kanske blir en film och sen äre sovtime för mej.

// MARTINA



Bombhot

Åkte in till halv 9 idag för att skriva SVuppsats. Det sög och jag ä'r kass på sånt. Blev klar och gick vid halv 11. Påväg till busstation så var det massa poliser och avspärrat runt om vid gallerian mellan åhlens och den första gallerian. Det var inget mindre än BOMBHOT!? Shit två stycken nu, ett igår oxå. Scary! Och det snöslaska massa och kallt vare oxå. Slickad katt.se. Btw så gick jag och tog ut pengar med för att se hur mycket jag hade kvar på kortet. MAH. Jag är pank. Jag som inte skulle handla upp mina pengar den här månaden och ha koll. Men vad hade jag väntat mej av mej själv. Ne, precis. Men i december då ska det bli ändring!

Ska kanske plugga lite nu och käka nåt. Sen kommer Lena och klipper sej vid 15 snåret. Money money, and I like it!

Jag åt nyss. Det coolaste av allt, jag hittade på en egen liten maträtt dessutom. Tortilla som jag la köttfärs i (inte så konstigt) sen la jag ostskivor på köttfärsen och rullade ihop den och la mera ostskivor på själva brödet och sen in i micron i nån minut. På de hade jag gräddfil och lite sweetchili-sås. Gott ju och mätt blev jag med. Cred till mej (Y) Jag kallar´t microtortillas.

Puss.

Ajo

Okej jag lyckades hålla mej från godis från 5.45 imorse till typ 22 idag. Lyckat Martina! Men jag skyller på Haacks pappa för det var han som bjöd mej (A) Såatte. Plus att jag skulle plugga men hur det varr med det är en annan femma lixom... Var ut och tog en promenix med Sandra och Haack alltså sen blev det lite chill hemma hos Andreas. Trevligt.

Men nu ska jag sova!

Wish me luck på uppsatsen imorrn, kna behövas!

Najt.


Wake me up when the winter ends...

... tack. Jag har insett att vintern, den är inget för mej.

Waah... gjorde ganska mycket viktiga things i skolan idag, faktiskt. Jag var kind of effektiv för en gångs skull alltså. Fixa bankkonto och lite så efter vi slutat oxå till företagte. Mässa på söndag lixom. Shit! Och jag har haft ont i skallen idag oxå. Hatare. Skolans fel,bla bla. Säg vad ni vill. Dagens ungdomar har varken huvud eller tid för att gå i skolan idag. Kan dom där gubbarna som bestämt det inte bara ta och gilla läget lixom. Vi har inte tid till sånt lr iallefall inte jag. Jag har massa annat för mej som dessutom är mycket roligare och vettigare. Promise!

Nu har jag druckit kaffe och käkat två pepparkakor. Gotti. Jag ska plugga sen oxå. Jag lovar... nästan det (A)

OBS!
Jag har INTE ÄTIT EN godisbit idag ju! Duktiga jag :]

Nu ska jag plugga (läs: Vänta tills Sandra ringer och ut och gå.)

Ha´t.

GOD NATT

Yees, en liten promenix blev det med Sandra och Haack följde med en bit han oxå sen gick han hem och vi knallade vidare till Fågelvägen. Jonathan kom förbi och glodde lite film med oss. "Nothing to lose" blev det när Martina fick bestämma. Sett den 4 gånger nu menvad gör det lixom? Jag gillar filmen mycket! Helskön. Och så ah lixom... stopp där jah. Aja, jag tiggde skjuts hem iaf så jag slapp gå och frysa ihjäl och vara rädd för att nån läskig människa skulle kidnappa mej ungefär. Obehagligt att gå hem själv när det är mörkt ju. Speciellt om man bor i den här hålan med alla konstiga människor. Men skolan imorrn, blä. Dags att sova alltså.

Varför?


So it´s Sunday, igen...

Blablabla..... dom här så kallade söndagarna kan ju gå och dö lr nåt. Man vet att helgen är slut och att dan efter vankas det skola återigen. Det suger helt enkelt. Dessutom bjuder söndagar på söndagsdepp. Jag blir oftast deppig på söndagkvällar iallefall. Usch. Massa tankar och sånt som börjar smyga sig fram i huvudet på en. Helst vill man gå och krypa under täcket och sova till nästa helg. Men så funkar det ju uppenbarligen inte. Neh. GAAH.

Igår blev det lite chillkväll hos SAndra med godis och film. Sånt är alltid trevligt förutom att jag typ halvsov igenom filmen som vanligt typ. Jonahtan kom förbi en snabbis oxå, trevlig prick. Vi kolla bla på "John Tucker must die" btw. Den är bra. Och sen somnade vi ganska så snabbt.
Idag vaknade vi vid 11 lr nåt och då blev det lite slapp med Idol och sådär. Me like. Dock lite tråkigt tema tycker jag nog men duetterna var great ju! FEL person som åkte ur dock. Vad arg jag blir folk kan inte rösta. Jag tycker att Anna ska åka ur nu faktiskt. Kan inte med henne redigt på nåt vis. Anyways, sen åkte jag hem o changeade clothes och så blev det stallet. ´Skrittade ut en sväng med Sandra på Jettan. KALLT.SE, shit alltså. Förfrös ansiktet typ. Mockade ur Skais box oxå ;( Mindre kul.

Nu kommer snart Sandra förbi och vi ska ut och gå lr nåt kanske, får la se vad det blir lixom.

Igårdagen

Vakna hos Sandra vid 8 efter att ha nött Sunes jul halva natten, käka frulle och fixa sej och sen blev det apu. (jag fick hårspray av Anna) Hjälpte till att färga håret på en kund, tunna ur lite och styla sen. Kul. Sen drog jag en snabbis till med tåget till Uppsala för att införskaffa mig ett par coola tights. Åkte 16.19 hem igen och jag blir inte klok på dessa jävla upptåg. Stog på station i U-sala i 20 min innan de rullade. Sugit.
På kvällen blev det Hållnäs med Nicole. Helt okej (: Kom hem och slagga vid 03.30 ungefär. Mycket skönt!

Vi vaknade vid halv 1 idag utvilade och med fint väder. Käka lite frulle och sen drog vi upp datan och kollade på "Låt den rätte komma in" i min säng. Svensk film btw. Ingen höjadare direkt tycker jag, duger i krig typ. Lala nu sitter jag här och gör inget alls typ. Nicole åkte hem för en stund sen typ. Sitter still i sovtröjan. Mysigt lr nåt. Vad som händer ikväll har jag inte en blekaste om men nåt hoppas jag väl och vad är skitsamma.

Paramore- Decode

Puss.




Borta bra, bättre, bäst?

 Hemma bra (om ens de) men borta bäst, lr? Just nu är det så iallefall.

Inatt flyttar jag till Sandra, såatte! Skönt kan man säga.  Nu ska jag slänga ner lite saker och CYKLA dit i det här fakkin vädret och dessutom helt frivilligt. Men man blir knäpp när man mår typ, pissigt.

GodNatt!


This is the life...

... ja jag antar det, vad annars lixom? Dock ett pissigt jäla life om man säger så.

Nu sitter jag hos Sandra. Vi har käkat pizza och varit ute och gått. Skönt! Plus att man slipper ha lika stor ångest av att man tjockat sej massa innan. Gå bort skiten lixom. Shiiiit. I´m going fat -.-' Tröck i mej en marabou amigo och en cocacola på tåget hem innan lixom. Bra gjort Martina! Du som INTE skulle äta godis idag. Sure lixom. Jag kan ju trösta mej med att jag bara käkat frulle innan, en nyttig en med hårtbrö och ägg (y) Så att...  det är ju inte speciellt mycket att komma med på en hel dag egentligen kanske. Men nog om mat.
Va mer? ...Haft svenska idag och fixat lite med företaget innan de är väl typ det jag gjort denna onsdag. Lagom. Åkte tåg hem och jättekul, verkligen att Amanda och Linda befann sej på samma tåg utan att vi var medvetna om det. Öh... Sandra är i stallet nu och fixar lite med sina horses därför jag sitter här och nördar mej så länge om ni undrar så att säga. Inte vart hemma heller sen jag stack imorse btw. Hur skönt du vill! För att fyfan vad jag inte vill bo kvar hemma nu. Ni ska bara veta!
Får jag flytta till dej kanske?

Livet kan ju gå och dra sej nånstans om jag säger så. Jag är totalt pist off på skiten.

// Martina.

Heh

Jaha, vad ska man göra nudå? Här sitter jag hemkommen från skolan för typ en o en halv timme sen. Helt alone. Syrran är och hopptränar och mamma och pappa är där och kollar. Iofs skönt att vara hemma själv med tanke på allt. Och jag har inget alls att bry mej om längre. Helt värdelöst känns det och konstigt. Funderar på att ut och gå en snabbis typ, tjock som jag är lr om inte annat kommer att bli såsmåningom. Såatte!

Jag har försökt att låta bli men det är inte så jävla lätt som jag trodde.
Jag saknar dej fan ändå.


I´m out.


Ta mej härifrån...

..snälla?

Dålig dag idag. Började skit. Blev allmänt irriterad och var stressad och höll på att missa bussen och pissväder och väl på bussen så vare nå fel påren och den blev en halvtimme försenad och Linda var inte med och det slog mej att jag hade prov idag som jag trodde var på onsdag och inte hade pluggat ett piss på och så hade jag dessutom glömt papprena hemma. Slutade sent. Apmörkt och regn ute och proppfull buss och jag har ont i svanken. Aja, jag har iallefall inte fått min måndagshuvudvärk idag som jag alltid brukar få annars och ha ont i skallen tills man går och lägger sej ungefär. Fack you heddeck (stavning?) Och nyss skulle syrran och jag sola, jag som var pepp på det åtminstone. Men nejdå då var den där jäla solariesaken låst lr inte öppet kallare varu vill. Kan inte NÅNTING bara gå som jag vill NÅN GÅNG. Lr är det för mycket begärt kanske?! Så vi gick och käka strips. Tröstäta kallas det visst.
Dom andra 2 asen bara bråkar och tjafsar heeeela tiden. Skärp er för i helvete! Lyssna på oss? Skäll på mej bara, det är lugnt. Fritt fram! Och ni påstår att ni bryr er. Fy fan.

Jag skulle kunna sätta mej och gråta när som heslt var som helst. För det är så jäkla fullt nu. Det behövs såååå lite och det brister. Kom och ta mej långt härifrån. Tack.

Nu tänker jag gå och gräva ner mej nånstans.

Hej då.

Saknad<3

Walk

Shit var ut och gick med Sandra en sväng nu på kvällen. Knallade iväg 20 över nio och kom hem kl 23.21 ;o Haha. Men trevlit, trevlit att bara rensa tankarna lite och få prata av sej lixom. Gillart!
Farsdag idag med att bero på idag trots allt lixom. Jag bakade iaf en kladdkaka och så blev det fika med kaffe och kladdis dårå. Gottit!

Nu ska jag nog ta och slagga. En dag imorrn med.

Åså durå.
Natti!

Bowling!

Igår bar det av in till Gävle redan vid 16 istället för 17 eftersom att Amandas mormor skjutsade oss in dit. Tackar tackar! Hon är för övrigt ascool :D Anyways så när vi kom in dit så mötte Amanda, jag och Linda upp Emma som redan var där. Vi bestämde oss för att gå och käka slash fika för att fördriva tiden. Efter MYCKET om och men så blev det Mingel & Bar vi hamnade på. Jisses, kan ju bara föreställa mej hur det skulle vara om vi skulle bo tillsammans lixom (x Men det var iallefall gott! Jag tog en kaffe latte (min första någonsin) och kladdkaka. Fick 2 bitar istället för en för samma pris för att hon tyckte att dom var så "små". Det tyckte inte jag men gratis är gott så jag klagar inte. Efter vi suttit där i 2 timmar och tjockat oss och snackat massa skit så bar det av till bowlingen. Btw Mingel & bar, asmysigt ställe! Vi kom till bowlingen en 45 min tidigare typ och etersom att Amanda har lite kontakter så att säga så fick vi börja redan då istället för 20.30! Yeah (Y) Lala vi bowlade och hade kul. Och ehm vem förlorade då? Jo, självklart var det JAG. Fattar inte verför jag ALLTID förlorar och inte är det med lite heller lixom. Aja, jag får väl vänja mej lixom. Jag kan ju inte vara bra på allt lix  (läs: sämst på allt). När vi spelat klart drog vi till donken en snabbis och sen blev det 23 tåget hem. I Tierp skjutsade Emma mej i en kundvagn från Lidl och sen gick jag hem och sov.

Kanonkväll, tack brudar!

Nu sitter jag mest här och gör inget alls. Vaknade vid halv 11 tror jag. Drog upp datan i sängen och ladda ner lite ruuliga filmer som Sunes sommar till exemepel. Så att den har jag kikat på. Hahah. Skratta så jag fick tårar i ögonen typ. Fy jävla rolig film alltså. Puss på den! Och och och jag fixade nyss så att musiken somman lyssnar på visas där uppe i msnrutan. Äntligen. Duktiga jag :') Kaaanske man ska plugga lite oxå...? Hmm...

Puss!

Fikamys 
 Amanda och Emma Lindis 

Linda  Emma   Martina  Amanda



Rock`n Roll

Puss på idol igår! Alla var typ bra. Rock is the shit lixom :] Sånt tema borde de vara typ... varje gång. Dock tyckte jag att Anna kunde åkt ut denna gång men får hoppas på det till nästa vecka dårå.
Och Robin B var snyggast igår. Nu ska jag nog dra en film och sen ut och gå.                                                                               
                                                                                                                                                                          SKAI<3

Ikväll blire Gävle och bowling! Fyfan va kuligt även om jag egentligen inte gillar bowling. Kan vara för att Martina ALLTID förlorar i allting. Jag är inte bra på nåt lixom. Det suger ibland men jag får lära mej leva med det, I guess. Aja, ikväll ska vi äga iaf ;D                                             

Menne

Hare!


Kan ju tillägga att vi var hemma hos Sandra och kolla på idol och hade trevligt. Jag, Nicole, Linda, Dennis, Emil och sen kom Annikan och Angelica oxå. Yeah sen blev det tråkigt och vi knallade hem och sov.

Eh nu har jag duschat lite och sitter hära. Gick i 50 min ungefär. Duktiga jag! Tänkte försöka få det till att gå iallefall varannan dag så att man inte går och blir tjock(are). Skulle ju glo film oxå jah. Blir nog nu istället. Får se vad som finns lixom. Annars sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli dagsattåkatillGävle.



Eheh

Kul att jag har kollat på film i 2 timmar och inte fattar vad den handlar om lixom. De dummaste är att jag ändå tycker den är bra. oO (x  Typiskt mej. Nu har jag insett att jag måste ha nån att kolla med när det gäller dom här typerna av film så att den personen kan förklara för mej lite. Det underlättar lixom. Aja, jag har iaf kollat på The Bourne Identity. En sak jag hängde med på var iaf att han tappat minnet och hade en jävla massa pass (Y).

Såg Hankock innan och den var bra. Den hängde jag med på vad den handlade lite mer om lixom.

Skai<3

SKAI

R.I.P

R.I.P

<3

Reason to cry

Nu sitter jag i min sköna säng under två täcken och en filt med datan i knät och en kopp te och tycker synd om mej själv och tänker kolla på film.


Over my head

Allt depp går mej just over my head. Och imorgon kommer jag att gråta floder om nån.  

Nu ska jag stoppa mp3:n i öronen och så ska tjockisen ut och röra på sej.

Hej då.

Finish

Sådärjah. DONE lixom!

God jävla natt!

Pluggis

Nu sitter jag och agerar pluggis, jaow! Fyfan vad duktig jag känner mej då, typ skrivit 1½   A4 nu och mer läre väl bli. I sista minuten, as usual. Svenskaredovisning som är imorgon ;o Heh vilket jag som vanligt när det gäller skolaarbeten glömt (läs: inte orkat bry mej om). Men nuså! Btw så har det varit en av de bättre dagarna idag. Och det är skönt.

Kan inte allt bara få ett slut.

Puss!

Far away

Igår kväll när Sandra och jag var ut så satte vi oss och prata. Om allt. Blev väldigt djupa funderingar... om de så kallade livet och allt annat. Allting är så himla konstigt. Sen innan jag la mej blev det lite prat i telefon med Sebbe. Det behövdes nog även fast jag kanske inte var sådär jätteglad och inte sa sådär jättemycket. Men skönt att få prata med nån iallefall. Tack lr nåt. Och sen så hade jag tänkt kolla på film men jag somna istället. Likabrade.

Idag är jag ledig. Puss på det! Skönt att vara hemma helt själv. Jag vaknade typ halv 12. Eheheh. Lagom det. Så att nu tänkte jag gå och stoppa i mej nåt.

Btw så är jag pepp på att börja träna typ. Nicole och jag har funderingar på att kanske börja på Aktivera, yey lixom (Y) Kan ju inte sitta här och bli tjock inte!

I´m out.


                                                                                                      

On and on

Det är lixom så det är, allt bara går on and on nu igen när lovet är slut. Allting rullar på precis som vanligt. Och det suger. Så himla less på skolan, less på hela mitt liv.. Ja, jag vet att jag har det jätteslappt typ egentligen men det är skitsamma skola som skola och jag är skoltrött. Men fick åtminstone redovisningen för Kultur och stilhistorian avklarad idag. Satt på lunchen och typ i halvt panik skrapade ihop vad jag skulle säga. Även fast jag haft säkert minst 4 veckor på mej att skriva skiten. Men lix de där med att göra allting i sista minuten är Martina i ett nötskal. Why not lixom? Orka vara så himla ambitiös och göra allt i god tid? Neh. Huvudsaken man gör skiten sen hur det blir är lixom shit the same!

Och när jag väntade på att klockan skulle bli dagsattkilatillbussen så drog jag en snabbis på H&M. Tyckte att jag var värd det. Blev ett grått linne med knappar på, en lila långärmad vanlig tröja och ett längre typ tshirt som är ungefär mörkt gråaktig med orangea säkerhetsnålar på sen lite urringad på ryggen och ett snöre vid nacken. Låter säkert helt cp men den är snygg. Sen proppfull buss hem. och sen stallet. Pyssla med Skai.

Nu har jag vart ute och rastat fläsket först en liten kortis med Jossan och sen med Sandra. Var ute typ 1½ timme. Trevligt trevligt!

Sen då..... kanske drar nån film lr vare nu blir. Sitta upp halva natten typ. Man är väl ledig imorrn lixom :]

/ Martina

Waaaaaaaaaaah

Mitt liv är ju så att man kan spy på skiten.

FY FAN.



Untitled

Då var höstlovet slut. Det gick fort och som vanligt har man inte fått nåt vettigt gjort som man tänkt sej typ. Men man ska lixom inte planera för det blir ändå aldrig som man planerat! Anyways så har lovet varit ehm ah. Jag har både haft kul och brytit ihop totalt. Shit, jag orkar verkligen inte mer nu. Snö kom det oxå som pricken över i:t lix. Blä.

Tors- Fre var det Spökövernattnig för ungarna på ridskolan. Nicole, Linda, Angelica och jag höll i den. Observera att Martina var myndig men det gick finfinfint. Det blev nog rätt lyckat och vi hade minst sagt lika roligt som barnen om inte roligare. som vanligt dårå.

Fredag morgon åkte jag hem tidigt typ vid halv 7. Trött.se. Jag skulle in till Akademiska i Uppsala. Sjukhuset med andra ord. Lite undersökning och skit. Och sen så vill dom ha in mej på en såndär annan undersökning i vår. Usch, jag hatar sånt. Det är typ hemskt. Sen på kvällen blev det iallefall fest hos Nicole och det var kuligt!

Lördag vaknade jag hos Nicole i den stora sköna dubbelsängen där vi sov 4 st. Anyways så käkade vi frulle, städa lite och chilla lite hann vi oxå innan mamma kom och hämtade hem mig, Linda, Dennis och Angelica. Linda och Dennis tog bussen hem sen och vi for till Söderfors, lite släktträff typ. Och jag kan väl inte säga annat om det besöket än att det var helt jäkla typ hemskt.
Nu kan man väl säga att bomben är släppt. Nu vet alla. Jag bröt ihop totalt. Först blev jag bara så jävla förbannad och arg och jah... sen bröt jag ihop. Det är som nån slags panik och man vet ingenting. Der är just det, man vet inte vad man ska göra. Man kan inte göra nåt. Helt sjukt. Igår rann det över. Minsta lilla och jag bryter ihop nu. Kan inte ta mer. FAN. Jag vill inget hellre just nu än att komma härifrån.

Idag har jag inte gjort annat än att vaknat ( hos Nicole) käkat frulle och kommit hem. Och igår kväll var det meningen att vi skaulle till Karlholm på nån fest. Men det sög och vi hann inte mer än dit innan vi ville hem igen. Så att vi vandrade runt i kylan och typ var halvt ihjälfrusna när Haack kom och hämtade hem oss. TACK! Annars hade det blivit 3 bussen hem och då hade vi väl rättare sagt hunnit frusit ihjäl helt. Anyways så åkte vi hem till Nicole och tog det lite lugnt istället och tjockade oss. Alltid lika trevligt :]

Nu sitter jag hära och nördar. Har städat rummet mitt oxå. Duktiga jag. Ska bara byta sängkläder med sen så. Och under tiden som jag städat kom jag på att jag vill handla lite grejjor till rummet mitt. Skulle inte vara helt fel. Nu ser det bara allmänt knäppt ut. Typ nån ny matta, tavlor och lite så. Eh, nu vill jag till IKEA, faktiskt. Jag som egentligen typ ogillar den butiken starkt. Men ibland så.

Lala... ska väl till Skai sen och pyssla lite med bebisen. Åh jag vill inte, inte du.

Hejs.

Halloweenmyshelgen, vi ledare. Lek

MN

RSS 2.0