I miss old times..!

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder och fan vad jag saknar gamla tider, åh! När allting bara var frid och fröjd och man bara kunde springa runt på Åhlens efter skolan med Linda och Amanda och bara prova massa fula brillor och coola hattar elelr köpa en glass från donken och bara sitta vid ån och njuta av solen och inte göra nåt vettigt alls och bara tycka att livet var underbart!

För nu sitter jag mest och har panik över att jag kommer vara arbetslös (igen som förra hösten) på torsdag när jag vaknar. Fy tusan vad surt.... Jag bheöver jobba och få pengar blir ju knäpp av att inte ha nåt att göra efter 2 dagar liksom så hur ska det här gå egentligen?
Dock har jag lite funderingar som kanske skulle fungera och vara rätt kul att ta upp igen så får väl se vad som händer helt enkelt.

  



<3





Pengar?

Är ett jävla problem... Tänka ALLTING måste kosta nånting, helt sjukt...

Något som jag vill som också kostar en del är att resa till Australien och till USA, New York bla bla... MEn det kommer väl aldrig att hända känns de som just nu för allting ska ju kosta så jävligt! :(




blä

Fint att inte ha fått sova på hela helgen fast man varit ledig och ska upp vid 6-10 och jobba imorrn när man har semester. Underbart. Less tjej här kan man säga.

20

Nu har man hunnit fyllt 20 också. Helt sjukt. Nu är jag verkligen vuxen på riktigt. Körkort, fyllt 20 och jobbar. Kan nog inte bli så mycket mer vuxet känns de som. Det som fattas nu är en utlandsresa nånstans för satan avd jag vill åka till varmare breddgrader...!!!

Nu ska jag fortsätta klia mig i huvet medan färgen verkar. Finns nog ingen värre tortyr än det. Herreguuud avd det kliar!!


RSS 2.0