Lördag den tjugonionde maj tvåtusentio

Sitter här och lyssnar på Håkan Hellström av alla miljoner artister. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle kunna tycka han var bra men tydligen så trodde jag fel. Förutom det så ösregnra det ute... igen. Var ju uppehåll nyss så varför kunde det inte bara få fortsätta vara uppehåll? Dryga väder!

Idag är det tänka att jag ska grilla med Linda och Amanda och så skullev i åka in till Uppsala sen tänkte vi och sitta på nån uteservering och chilla men ska det fortsätta såhär så skippar vi nog Uppsala men hoppas det ger sig så att vi kan åka dit. Skulle vara bra mysigt faktiskt. Men annars ska det ju bli gott att grilla iallafall! Lär bara ta mig till affärn och handla kol... Lagom sugen att gå ut nu lixom hehe.

Duschen nu då iaf.

Tjo!

Slänger in lite bilder från förra lördagen som var aslyckad!





Dött?

Man skulle kunna tro att bloggen gått och dött lite och det är ju så att de är ju så det är ungefär. Eller så har jag bara inte haft lust att skriva.

Orkar inte skriva idag heller.

Har jobbat hela förra veckan och i lördags var vi ut ett gäng på tierparnas studentskiva. Askul hade jag faktiskt! Så det vart lyckat (:

Idag har jag jobbat och ska träna pump ikväll har jag tänkt tror jag... Fast vet inte hur smart det är egentligen om jag nu håller på att bli sjuk lr nåt. För nåt äre med min kropp...

Nu ska jag klippa pappa.

Tjo!

Sommar nu?

Nu verkar det vara sommar ute på riktigt nästan. Heeeelt underbart!

I helgen har det varit fullt upp. Igår åkte jag, Micke, syster, Adam, pappa och Åsa Ekerölinjen. Vi käkade god mat och handlade lite gott. Precis som det ska vara helt enkelt. Trevligt trevligt! Hann kika in på Andesr fest med en snabbis på kvällen innan vi åkte hem med Zacki som var helt överlycklig över att han slapp vara själv.

Idag har jag vart hundvakt, njutit lite av solen och bara varit. Skönt!

Just nu sitter jag hos Micke som kollar på fotboll och funderar över vad tusan jag ska ha på mig på studentskivorna som jag ska på?! Fick lite panik nu när jag började tänka på de. Dryyygt!

Och imorgon blir det första dagen på sommarjobbet. Börjar med några veckors praktik först. Kanon. Kommer bli awsome de där tror jag!

Tjo

Sommarjobb: Check!

Idag har det varit en braaa dag. Vaknade hemma hos Micke och sen åkte jag hem vid 12 för att fixa lite. Sen vid 14 så hade jag möte så nu har jag sommarjobb i sommar. Hur bra som helst. Riktigt glad nu kna jag säga! Börjar dock med lite praktik redan på måndag så jag hinner lära mig och komma in i allt. Awsome!
När jag kom hem sen så kom Micke hit igen en sväng. Vi käkade glass och drack kaffe för att fira mitt sommarjobb lite typ. Haha.

Nu ikväll har jag tagit mig i kragen och ta mig till pumpen igen efetr nästan 3 veckors uppehåll så gissa om jag kommer ha träningsvärk imorgon.... Fint. Just nu sitter jag i soffan och chillar. Kom nyss hem från kalas. Var över till kusinerna för deras pappa fyllt år. Bra gott med fika så nu är jag proppmätt!

Imorrn blir en lugn dag. Ska upp lite tidigt men annars så.

Tjo

Det går bra nu

För att jag fick 60 poäng på ett sluttest på körkortdteorin. Så jävla bra jag känner mig nu! Synd att det är så dåligt med tider. Vill ju ha körkort nu juuuu!

Lite sur över att jag inte kan hitta på nåt kul ikväll för att jag ska upp kl halv 6 på en lördag?!?! INTE okej. Men får väl kanske hitta på nåt skoj imorgon istället då helt enkelt.

Och Micke är bäst. Älskar honom.

Maj

Har inte skrivit på ett tag så det kanske är dags nu kanske...

Just nu är jag mest less på att det inte fanns körlektionstid förrän den 24e maj !?!?! Helt sjuuuukt. Måste alla ta körkort smatid som jag hade tänkt att göra det. Hade ju tänkt ha det där kortet i maj nån gång men det lär ju inte ske. Så nu är jag lagom arg och irriterad! Blä....

Har ringt och fixat med lite annat idag iaf så nu börjar hösten lösa sig. Skönt som tusan måste jag säga och rätt känns det med faktiskt. Nice.

Skulle va ännu bättre om man kunde lyckas fixa ett sommarjobb med men det verkar hopplöst på den fronten. Skyller på lågkonjukturen.

Nu ska jag nog åka och köpa lite godis, tjo!

RSS 2.0