Nytt album!

Idag har Johnossi´s nya album Mavericks släppts på spotify!
Så gå in och lyssna vettja!


Jag vill träääna

Åh vad jag inte gillar att vara sjuk!! Jag som kommit in i en så bra träningsdicisplin oså bara förstörs allt av en jävla förkylning! OGILLA. Och inte kan jag ut och gå heller som jag vill... Blä

Hoppas skiten är borta tills på onsdag för då blir det minsann full fart igen. Lär ju hålla i nu tills beach 2010 lixom.

Jag har bästa Josefine, bästa vännerna och bästa pojkvännen.  Glad tjej!

Är lite avis med på mamma som är i Barcelona och gottar sig i värmen. Jäkla snö.

Gah

Sjuk. KUL.

Lördag

Igår följde jag med Micke, Mattis, Joel och Antony in till Uppsala på kvällen för att kolla på Rockkarusellen. Var final typ har jag för mig, jo så var det. Trodde dock att den lilla bilen skuölle rasa ihop ibland men det gick finte!
Vi kollade alltså på musik, spelade fotbollsspel, käka på MAX och sen gick vi till nån pub och frös halvt ihjäl på vägen dit och sen rullade vi hemåt och var hemme till 1 igen. Så det blidde en trevlig kväll och jag avr grym målis på spelet!

Idag kom Zacki in och väckte oss vid halv 8 och sen kunde jag inte somna om ordentligt. Drygt! Hoppas dock att jag kan få va hundvakt nästa vecka ändå, hihi. Mysigt isåfall!
Annars har jag klippt mamma och Tina, varit ute och gått och nyss kom Jossan och jag från Brorsans. Vi har varit och käka lite god mat så nu är jag så jävla mätt. Men skulle sitta fint med lite godis ändå. Har ju varit duktig nu och det är faktiskt lördag idag!

Jossan dyker väl över om en stund igen antar jag, yeah

Tjo

15/4

Har haft körlektion idag på morgonen med Annika och det gick bra. Fick testa lite nya saker som att backa in och parkera. Blev perfekt på första försöket o allt. Så nu är jag stolt!
Gjorde precis ett test med, Fas A och fick 59 poäng. Finte! Det tar sig minsann :D

Inte så långt kvar nu till körkortet för nu ska det nötas som fan!

VÅR

Idag är det vår ute! Fint väder med sol och allt och så såg jag 2 fjärilar när jag var ute och gick nyss. Underbart! Sen så såg jag tussilago igår med när pappa och jag körde in till Gävle. Därför så säger jag att det är vår nu på riktigt! Yeah.

Nu ska jag duscha och sen hitta nåt att äta och fortsätta plugga teori och idag kommer syster hem med på em, inte sett henne på en o en halv vecka så nu saknar jag henne lite faktiskt!  och ikväll kommer Micke hem. Lääängtar!!

Tjo!


Söndag 11/4

Jag har precis kommit in efter en promenad i finvädret som var mer än behövlig så som jag floskat hela påsken och helgen. Men nu fåre va nog en gång för alla. Måste skärpa till mig! Tur att det är pump sen ikväll oxå. Det kommer bli sköönt.

Annars har helgen varit lugn. I fredags var det först pump på kvällen och sen kom Nicole och Annika över och vi hade myskväll och kollade på Talang och en sen kolla Annika och jag klart på en film med, Law Abiding Citizien. Sen i lördags (igår) så var Sandra, Josefine och Sanne hit ett tag. Vissa drack väl mer än andra och sen gick dom till Brorsans och jag gick och la mig för jag var inte på hugget direkt kände jag. Och Micke åkte ju till Tyskland i fredags morse så han har jag fått klara mig utan nu i ett par dar. Tur att han kommer hem imorrn säger jag bara för tusan vad jag saknar han nu.. Helt sjukt hur man kan sakna någon så mkt efter typ 2 dar.

Nu ska ajg vänta på att mina ägg är klara och sen ska jag till stallet en sväng och fixa med Jettan och kl två ska jag övningsköra med pappa och sen blir det kanske lite fika hos han. Awsome. Saknar han!

7/4

Hola!

Ligger i sängen och degar nu efter att ha varit på Arbetsförmedlingen som gick fort som vanligt. Så fick kliva upp vid halv 9 idag minsann men det gjorde inget eftersom jag var pigg ändå även fast jag inte sovit mer än 4-5 timmar. Finte!
Fick skjuts ner av bästa Micke så det var ju skönt. Hade ju varit lite drygt att gå från Tolfta lixom, heh.

Men iaf... I lördags var det ju inflyttningsfest hos Sofia och Patrich. Trevligt trevligt var det (: Träffa trevligt folk och dricka lite gott är aldrig fel.
Så söndagen sen var ju världens segaste dag hittills iaf. Låg typ i sängen hela dagen ungefär kan man säga.

Nana... har inte hänt så mkt mer lr jo i måndags var jag till Örbyhus och träffade Lindis och Vickan. Vi käkade på Gullans och bara pratade skit. Alltid lika kul att träffa Linda! Måste bli oftare. Va väl de de.. igår var en lugn dag.

Senare ska jag träffa min Josefine och sen blir det träning på kvällen. Underbart ska det bli och få svettas lite! En vecka sen sist nu. Lär ju ligga ordentligt nu till sommarn så att imorrn blir det en promenad oxå. Sen får vi se vart jag tar vägen i helgen. Kanske blir det en liten tripp bort från Tierp. Den som lever får se!

2/4

Ehm.... egentligen har jag nog inget att skriva här tror jag. Mer än att igår hade jag körlektion som gick himla bra faktsikt! Börjar könnas bra nu det här. MÅSTE BÖRJA PLUGGA PÅ RIKTIGT NU BARA!
Annars gjorde jag inte så mkt mer igår.

Var i stan i onsdags iaf och inhandlade mig ett par nya Converse, vita fick det bli. Sniggt! Fick med mig en tunika och en typ klänningsaktig sak hem oxå. Niice.

Idag har jag däremot ridit och varit ute och gått med mamma och spelat gitarr så nu är mina fingrar mörbultade! Och det är första gången i hela mitt liv som det ligger en gitarr i mitt rum oxå om ni ville veta lixom. Coolt tycker jag! Nana..... blir nog tv lr nåt sen och imorrn äre inflyttningsfest som gäller. Kul!

tjatja


RSS 2.0