Arbetsförmedlingen

Har som sagt umgåtts med Linda hela dagen fram till nu. Mycket trevligt! Vi har ehm.. varit ute, käkat pizza på Brorsans och sen följde hon med mig till arbetsförmedlingen som sagt och sen blev det lite fika med innan hon stack hem. Snacka om att den här dagen gick fort! Ja... nu har jag tagit tag lite i mitt liv idag känns det som iaf. Så får vi se vad som händer. Sen vet jag att jag vill börja plugga och har nog hittat nåt som skulle vara kul och intressant. Jag vill innerst inne arbeta med djur och har lixom alltid varit intresserad av djur o allt sånt sen jag varit liten. Allti tyckt om att kolla på Animal Planet och dess djurprgram, följt massa veterinärprogram och series och sånt som gått på tv. Värsta nörden helt enkelt. Så att jobba med djur skulle nog inte vara en sån dum idé! Ska tänka och kolla upp ubildningar och sånt ordentligt. Kul!
Om några timmar är det träning oxå. Får se om det blir en promenad först kanske. Skulle va skönt.


090930

Nu ligger jag i soffan och ska väl snart fixa till mig lite för vid kl 12 kommer Linda hit! Det kommer bli awsome. Long time no see så det kommer bli ruligt. Vi ska typ göra våfflor om de blir som det är tänkt och sen ska jag nog gå till Afm och höra lite med dom om lite saker. Får la se hur det går så att säga.
Ikväll är det bodypump som gäller. Det är lätt en av veckans höjdpunkter! Så himla skönt efteråt, man känner sig så duktig lixom.

I miss you.

Vad vill jag?

Ja, vad fan vill jag med mitt liv egentligen? Jag har absolut no idea. Vad vill jag till att börja med, arbeta med, vad vill jag göra? Tänk om jag bara kunde vakna nån dag och bara tänka, "shit de där vill jag göra och arbeta med!" Det skulle kännas sååå skönt. Hoppas den dagen kommer inom en snar framtid så att jag kan ta tag i mitt liv på riktigt snart. Just nu skulle jag bara vilja ha pengar och kunna resa o njuta lite av mitt liv efter all jävla skola. Men icke...

PARAMORE

För att jag ska se Paramore den 30:e november :D


Less

Är jag less på mitt jävla skitjobb lr är jag less på mitt jävla skitjobb?! Gaahh. Nu vill jag inte, orkar inte och står snart inte ut på de där stället längre. Arbetsförmedlingen nästa tamefan alltså. Måste hitta nåt annat.... iallafall till efter nyår annars dör jag snart.
Och att jag saknar Micke är ju ingen nyhet direkt. Kom hem nuuuurå....

En kopp te

Jag lyckades välta ut en hel kopp med vaaarmt tye över hela mig och köket nyss när jag käkade frukost. Bra jobbat Martina! Jag är klantig tydligen och varmt om benen kan man ju säga vatt det blev. Pain. 

 

God morgon!


V.40

Typ 12 veckor kvar till jul och allt nu då. Galet vad tiden går fort egentligen. Kändes som sommaren nyss började lixom... Men idag är jag hemma från jobbbet. Vet inte om jag börjar bli förkyld lr nåt. Hade iallafall jätteont i halsen när jag vaknade och gick o nös som en dåre igår. Så vi får väl se! Jaaa.... så idag funderar jag på att dra o köpa färg och färga om mitt hår. Rätt drygt att gå runt o inte trivas i hårfärgen man har lixom... Hehe. Därför lär jag göra något åt det känner jag. Bla bla bla.... Sen ska jag nog nöta lite VÄNNER tror jag, kul.

Gallerian 9an

Blev som sagt Gävle med Nicole idag trots att vi fick offra lördagens sovmorgon o ta 9tåget in till stan. Men det gjorde som sagt inget för vi hade en himla skön dag ändå (: Strosa runt i affärer, äta god mat och bara dagdrömt lite om allt man skulle vilja ha lr tänk om lalala.... typ. Vid halv 3 var vi nöjda och trötta och tog tåget hem igen och sen dess har jag bara degat, rensa min garderob lite och kollat True Blood (ja jag är beroende av den serien). Msnat lite med Mikael har jag oxå och om ett tag kommer Nicole förbi o är social med mig. Grrreat!

Kom bla hem med denna sköna och snygga polo från H&M!


Slapp, slappare, slappast

Idag rann det verkligen över. Fattar inte att de ska vara så fruktansvärt jobbigt att sakna någon såhär mycket.. Helt galet lr så är det jag som är knäpp. Efter lite om och men så orkade jag ta mig till pumpen iaf och såhär efteråt är jag himla glad att jag gjorde det. Det behövde jag så jag fick rycka upp mig lite.
Men nu har jag duschat och ätit lunch/middag. Så snart blir det tvn med Idol och kanske en film efter det oxå. Folk tycker säkert jag är jättetråkig av mig men jag tycker det är så himla skönt att bara slappa och tare lugnt. Speciellt när det blivit höst o allt nu med. På sommaren är jag mer av en partymänniska när man kan va ute o ha kul o det är ljust o fint det gör att man blir pigg och glad. Då blir man lixom mer pepp på sånt till skillnad från hur det är på hösten. Yeye... och imorrn blir det stan med Nicole oxå om allt blir som det är tänkt! Niice.

Fredag

Igårkväll åkte jag till Nicole. Vi kollade tv, drack cola, åt marabou och chillade. Det var lovely, haha. Älskar sånna dagar/kvällar när man bara gör ingenting. Det är bäst.
Sov där inatt och åkte hem vid halv 12 lr jag övningskörde hem. Drog en repa på Hemköp med mamma o handla lite godis och fyllde påå mobilen och nu har jag precis klippt klrt gräsmatten som jag började med igår plus att jag ska träna lite senare oxå. Duktiga mig! Där kan man snacka kaloriförbränningsfredag. Ehe.
I kväll har jag dock ingen aning om vad som sker men det är ju idol som sagt iallafall!

Bon Jovi- We weren´t born to follow


I´ll be right here waiting for you

Tooorsdag och jag är ledig nu. Skönt skönt! Har inte gjort så mycket idag förutom att kollat på två avsnitt av True Blood och klippt gräset. Fast när jag klippt framsidan och halva baksidan klart så börjar det först regna och sen dör gräsklipparen oxå. Dryygt. Så var nog inte emningen att jag skulle klippa gräset idag kändes det som. Så att får göra klart det imorrn istället, jaow.
Lala... nu har jag käkat och ska på en promenad och fixa lite emd Annika och sen ska jag dra till Nicole och tillbringa kvällen där. Så så äre.

Pump it!

Jobbat idag och det var trögt men sen när jag skulle hem så mötte jag massa folk som oxå skulle emd 3tåget så det var ju kul iaf! Sällskap är aldrig fel. Väl hemma sen så blev det mat och sen var jag ut med Jossan en sväng och efter det var klckan budypumpdags igen! Så himla kul är det och skapligt skönt efteråt oxå. Duktiga jag (Y)
Så nu ligger jag alltså här i min säng och är slut i hela kroppen. Massage skulle inte va helt fel så stela som jag är.. Åså har jag lovat mamma att klippa gräset imorrn oxå och sen ska vi träna igen på fredag om de inte blir ändrat. Jag kommer inte kunna röra mig på lördag känns det som och då ska Nicole o jag springa runt på stan lixom. Tur det finns rulltrappor, haha!
Men nu sova.

Tja!

Hår

Nu VILL jag ha långt hår igen. Kommer antagligen inte kunna låta bli. Så bli inte förvånade om jag snart sitter här med långt hår igen. Haha... jag är verkligen hopplös på riktigt. Men så kan det vara ibland. Återstår att se vad som händer inom den närmsta framtiden.


Jag vill..,

jag vill, jag vill! Kanske får till och med?! Isåfall skulle de va bäst. Frågan är bara om jag skulle våga, feg som jag är.....

För övrigt har jag bara jobbat idag, hjälpt syster med kvällsfodringen och färgat håret på henne nyss OCH talkat lite med Mickepicke. Hehe. Miss him massor! Så jävla jobbigt äre.
Nu snart ska jag kolla på tv och sen hoppa in i duschen en snabbis och sen kanske sleepa lite lr nåt.

Fick btw en påminnelse från bibblan idag med, haha. Jag är en slarver eller bara seg på att läsa, ehe. Får sticka förbi med boken imorrn efter jobbet!


Höst

Nu äre höst och allt blir kallt och mörkt och skit. Men idag har jag iaf varit med Jossan och sen bara tagit de lilla lugna o sovit lite med. Chillerill. Nu är jag dock sugen på nåt men vet inte vad. Varit sugen på allt möjligt hela dagen. Hatar sånna dagar. För man känner sig bara tjock och jävlig då. Blä. Men imorrn äre ju måndag så då blire ju inget av de goda direkt så kanske man ska passa på nu då... ehe. Fyfan vilken gottegris jag är alltså.... Not good!
Tjalala... ska fortsätta göra ingenting nu!




One night in Arvidsbo

Jag stack till Arvidsbo och Nicole och hundarna igårkväll. Vi bara chillade framför tvn och datan (youtube) med godis, lite cola och sen en nattpizza. Gillart. Plus att Fanta verkade tycka om mig väldigt mycket igår. Såååå himla mysig hund förutom när står och dregglar en på benet. Vill med ha en mysig hund!

Nu har jag kommit hem för en stund sen. Vi käkade frulle och sen fick jag skjuts till rondellen av Nicole på cykeln och så blev det en promenad hem sen resten av biten i det fina morgonvädret. Kom på att jag ju hade min Ipod i väskan oxå. Så jag drog på lite KOL och Johnossi och gick där och sjöng. Härligt! Men nu SKA jag fan läsa ut min bok lr kolla på Idolrepriserna... kanske istället.

Tja!

Segisdag

Idag har varit en seg dag. Vaknade vid 9 och läste lite och sen blev det en promenad med syster. Och fy vilken träningsvärk jag har fått för jag red igår, haha shit. Kom hem iaf, käkade frulle, duscha och sen gick jag till pappa en sväng och satt i solen. Skönt men galet varmt. Åhhh, jag vill bara åka utomlands........!!!

Nu sitter jag o gör ingenting och är äckligt mätt. Kvällen ser ut att bli lugn den med. Jag vill göra nåt men jag är inte sugen på att dricka lr nåt. Jag vill nog bara härifrån ett tag o inte behöva bry mig om nåt. Så less på den här hålan nu! Jag vill utomlands som sagt och jag vill vara med Micke NU! Kan inte nån bara ge mig en trisslott som det råkar vara 1 000 000 i vinst på?

-

GOD MORGON!

Flickan som lekte med elden

Gick till Niklas och sa grattis och fikade med smörgåstårta och kladdkaka. Gott. Min moster är bäst på att göra kladdkaka tror jag! Fick prata med min handsome swedish boy lite oxå haha. Det känns alltid lika bra att få höra hans röst och få prata med honom. Tusan vad jag saknar dig!
Men iaf, efter lite fika och så så skjutsade Fredde mig till bion här i Tierp där jag mötte Jossan o Johanna. Vi såg som det står i rubriken, Flickan som lekte med elden. Jag tyckte den här filmen var bättre än Män som hatar kvinnor faktiskt. Så det var ju bra. Dock har jag missat Idol nu då men får väl kolla reprisen på söndag lr nåt helt enkelt.
Nu ska jag chilla vidare och kanske ta lite godis lr chips och sätta mig vid tvn lr nåt.


-

Typ lila i huvet nästan.


Ponnyridning

Ledig idag som vanligt. Sov till 9 typ och sen blev det frulle vid tvn och så innan jag begav mig till stallet för att ta hand om och rida lite på ponnyn. Ponnyridning alltså! Det gick över förväntan rätt bra för en gångs skull. Så de är ju bra iaf. Men var lagom slut i benen sen när jag skulle cykla hem med träningsvärk och allt. Pjuuh.
Nu har jag läst och legat under mina täcken i min säng till ett försök att bli lite varm. Hjälpte nästan. Don´t get it, min blodcirkulation lär ju typ ligga på noll lr nåt... Hehe. Så äre....
Snart ska jag fixa till mig lite och så ska vi gå och gratta kusin Niklas som fyller 18 idag, grattis! Blir smörgåstårta och fika om jag inte fattat fel. Ska bli jävligt gott isåfall! Resten av kvällen blir nog lugn känns det som. Det är ju Idol och grejjer nu för tiden lixom. Skulle gått på bio men tror nog att vi får ta det en annan gång istället. Stackars Jossan, usch! Så jävla svårt att veta vad fan man ska säga när sånt här händer. För det finns ju ingentiong som hjälper direkt lixom. Tänk om man kunde trolla så allt blev bra igen.


Shit!


Torsdag

Idag har jag jobbat och det gick bra idag. Skönt.

Fick ett mindre glatt samtal på lunchen av min älskade Josefine som var helt förstörd dock. Hon ringer och berättar att hon mist en vän. Att mista en vän måste vara bland det värsta som kan hända. Det är sånt som bara inte får hända lixom och ändå så händer det när man minst anar det. Väldigt svårt att veta hur man ska reagera och vad man ska säga i en sån situation alltså. Fick en chock typ och blev helt kall även fast jag inte ens har någon aning om vem hon var eller kände henne. Men den tjejen var iallafall lyckligt lottad som hade en vän som dig Jossan!<3
Det gäller alltså att ta vara på varenda sekund av livet för när man som minst anar det kan just den sekunden vara din sista.

Nu ska jag snart ut och gå med Annika och sen blir det Idol och efter det ska jag försöka läsa ut min bok som jag skulle lämnat in idag, ehe.




Bodypump

Kom hem från Aktiver och bodypump för en stund sen. Idag vågade jag lägga på lite vikt på benen och även... en muskelgrupp till. Glömt vilken, ehe. Anyway, jag känner mig så jävla duktig! 4e gången var det idag. Riktigt roligt! Skulle gärna gå en gång till i veckan men vill inte gärna gå själv så det fåt bli promenader mellan gångerna som vanöigt iatället. Fast idag blev det en promenix med Jossan innan jag stack dit, niice.
När vi kom hem bjöds det på kvällsfika med ägg, mackor och höstens första hemgjorda varma choklad. Skapligt gott då! :D
Men nu ska jag bädda ner mig i soffan här uppe och invänta True Blood som börjar snart och sakna Mikael lite mer. Skulle dock hellre se avsnitt 9 på säsong 2 istället för att glo på de som visas på tv som jag redan sett. Men nu har jag ju inte avsnitt 9 så att, to bad for me lixom! Fast serien är ju så jefla bra så det gör ju inget va. Sen blire sova för att pallra min döda kropp till jobbet imorrn igen innan det blir helg. Det syger lite dock men jag får ju pengar iaf.






Lilahead

Idag har jag jobbat och ikväll blir det pump. Har längtat efter det hela veckan! Riktigt kul och skönt att få träna lite igen. Btw så tyckte tågvärden på vägen hem att min hårfärg var så fin. Haha, tänk om jag kunde hålla med lika mycket jag oxå. Men tur att inte alla tycker det ser lika knasigt ut som jag själv gör iallafall. 

För att du gjorde min dag igen. 
Som jag saknar dig!

 

Tisdag

Idag har jag slösat pengar. Först färgade jag håret hos syster på Fyris i de nya lokalerna och jag blev väl nöjd lixom. Sen hann jag med en repa på Vero Moda och bli ett par jeansleggings rikare innan jag stack till tåget. Och väl i Tierp så gick Annika och jag till skoenglunds och där hittade jag minsann mina nya vinterdojjer. Nice. Provade ett par lårhöga stövlar med när jag var där inne bara för att lixom och faktiskt så var dom snygga men jag hoppade dom... Men fan alltså vad coolt o ha ett par sånna egentligen! Yeah, de va den tisdagen de.
På kvällningen nu gick Annika och jag till Ica och köpte chips o dipp o trocadero för att sedan bänka oss framför Idol med det. Trevlans!
Nu blire jobb ons-tors och imorrn äre dags för Bodypump igen. Kul kul!

Haha!

Hahah, herregud. Satt nyss och skrattade åt mig själv så det kom tårar. Anledning: Jag läste en blogg och så råkade jag läsa ett ord fel och fick jätterosa till jättetrosa. Det låter säkert hur tråkigt som helst. MEN det var så jävla kul! hahah

Nu ska jag kolla på tv. 

TJA

Söndag

Igårkväll tog jag mig ut efter lite om och men och ändrade planer iaf. Åkte med Ronja och nåra in till Uppsala. Vi gick till nåt ställe som hette Salt och hade utförsäljning. Men där var det så äckligt mycket folk så vi beställde och drog därifrån rätt fort. Mötte Linda och Amanda med, trevligt. Var ju rätt pissigt väder och sådär så vid 1 åkte vi tåget hem igen. Kvällen var väl sådär men kul att träffa lite folk iaf. Dock var jag väl inte direkt på topp som jag trodde.. men men sånt e livet. Speciellt gott var det inte heller. Blivit rätt less på att dricka känner jag. Får ladda inför nyår typ. Lagom de ju! Hehe.

Nu slöar jag i soffan bara. Vaknade vid 10, kollade ett avsnitt True Blood, käka frulle och sen gick syrran och jag på en promenad. Skönt de. Men nu är jag jättehungrig och vill ha kinamat. Inte för jag kommer få det men ändå.

Svullo

Min mage är svullo. Jag fattar inte vadf som har hänt. Käkar och sen blir jag uppblåst som en jävla ballong. Måste kolla upp de där vad det nu kan vara! Får prova fasta imorrn o se om det blir bättre. Hehe, ne värs. Äta måste man annars dör man väl. Tänk om jag gått och blivit gluten lr laktos lixom? Det skulle ju va lagom kul... -.-


I miss you

Åh, fyfan då. Känner mig helt nere just nu och har gjort det större delen av dagen. Bara legat uppe i soffan med täcke och kudde, glott film, läst och inte gjort ett dugg ungefär. Snart gått 1 månad och minst 3 till kommer de bli. Hur ska jag stå ut...? Neh shit alltså. Saknar dig hela tiden förutom när jag sover typ.
Men en positiv sak är att de lutar åt att bli en utlandsresa någon gång i oktober. Det kommer bli grymt isåfall! Så förhoppningsvis om allt blir som de ska så har jag något kul att se fram emot under den här tiden.

Angående kvällen så blir det lugnt för min del med popcorn, lite godis och Idol! Fredagsmys är svårt att slå.

Slappt

Fredag idag, härligt! Ledig idag som sagt och självklart vaknade jag vid 7 och inte kunde somna om. Det suger när det blir så. Så jag drog upp datan och stirrade mig trött och sen somnade jag o sov till 10. Funkar alltid. Haha, tur är väl de då. Blev frulle när jag sovit klart och nu ligger jag med ett täcke och en kudde ute på soffan upe i hallen och har precis kollat på He´s just not that into you. Bra film faktiskt, värd att se!



Jobb, stallet, Ronja och lite Idol

Ni ser ju på rubriken vad jag ahr gjort idag. Lite kort sammanfattning av dagen sådär lixom. Höhö. Massa kul att träffa Ronja igen! Vi kollade på Idol och sen kom Micke dit oxå och då gjorde han popcorn. Gott. Saknat den tjejen jag.
Nu sitter jag dock här o är lite smådepp... mindre bra. Saknar Micke som ett as och jag vill tillbaka till Hultsfredsfestivalen!
Men imorrn äre ju fredag iaf och då är jag ledig. Alltså innebär det helg. Nice.









God Natt.


Paramore

Jag vill se Paramore i november. Tack så mycket!


Ångeeest

Fan alltså. Godis borde inte få finnas till i min närvaro! De är ju så man blir galen..... Nu är den här dagen körd som igårdagen. Tur för mig att jag ska iväg och bodypumpa bort skiten om 1½ timme! Förra veckan var jag ju så duktig, hur svårt kan de vara lixom -.-'

Jobbat idag bara för övrigt och sprang in på Cubus innan jag drog hem med. Köpte mig lite underwear så att säga. Behövligt.

I am...

thinking of you.

Äääntligen är Idol igång igen! Nu får man nåt att ägna dom tråkiga höstkvällarna åt iallafall o de är ju bra. Och den coola killen med jeansklädseln o brillorna fastnade jag lite för måste jag säga. Skön snubbe!

Happyface

På eftermiddagen har jag varit hos Josefine och degat. Vi har bara kollat på tv och var ut och la oss en stund på hennes studsmatta med, skönt de! Åså fick jag prata i telefon med Mickelangelo igen och det uppskattas massa. Blir lika glad varje gång.
Men nu sitter jag och drygar och är så sjukt sugen på godis lr nåt! Så ikväll till Idol blir det nog lite gottis... fast först en promenad. Så länge man inte vräker i sig en påse om dan så lär de ju vara lugnt haha. Jag suger verkligen på de där med att försöka hålla mig från sånt. Men det är ju inte varje dag längre iaf.


Done!

Sådära! Det gick öhhh... fort kan man säga ;D Lite undersökning och ett blodprov och jag klarade mig helt själv. Duktiga jag! Haha

Hmm..

Blir hemma från jobbet eftersom jag ska till sjukan nu vid 10. Nervöös.... men det går säkert bra de. Förberett mig med bedövningssalva o allt nu ifall dom ska ta nå prover, haha! Likabrade för annars kommer jag antagligen att springa därifrån om jag känner mig själv rätt.
Så vad jag ska roa mig med resten av dagen sen återstår att se.... Bra handlingssugen men inte sugen på uppsala. Får lösa det promblemet i helgen kanske!

Tjarrå!


Nästa stopp...

Grekland kankse?
Ahhh.... jag vill, jag måste, jag ska fan åka utomlands innan jag blir galen.

Idag har jag jobbat och nu har jag ätit middag och ska fortsätta göra ingenting.

Tjo!


Boom boom pow

Lite musci såhär på kvällningen. Säkert helt efter men låten är lite småhärlig. Faktiskt.


Sunday

Kvällen har varit lugnan. Klippte lite och tjänade en 100ing och efter det blev det duschen. Intressant... nae va men ändå. Kollade nyss på Top Model och tog mig en skål glass med chokladsås. Mumma! Passa på medan man kan för imorrn är det slut på onyttigheterna igen i några dagar. Rätt skönt faktiskt att inte stoppa i sig mssa skit och ändå inte få dom här måstehabegären. Hehe..
Imorrn äre dags för jobb igen då! Bara att bita ihop och hoppas på att sälja bra då så man får lite pengar för skiten så att säga.

Waiting

Idag steg jag upp strax efter 5!? Shit alltså... Men tävling var det som sagt och jag hade lovat mig själv att följa med så det vara bara att pallra sig upp det hur gärna jag än ville ligga kvar och sova i 3-4 månader till... typ. Bar i viklet fall som helst av uppåt Dalarna och det gick väl helt okej faktiskt och en kort dag blev det med. Häärligt! Hemma till 15 redan typ.
Och nu sitter jag här och fryser och de enda jag vill är att ha Micke här... Lite jobbigt läge kanske man skulle kunna säga. Men om man kanske ska ta en dusch och fixa en film som man kan fördriva tiden med sen? Får nog bli så känns det som!


Lördagsmys

Det blev en lugn hemmakväll ikväll med lillasyster minsann. Trevligt de med ibland faktiskt även om man inte kan tro det lixom. Vi gjorde varma mackor när hon kom hem från stallet och sen fixade storasyster hallonmilkshake ;) Haha. Skapligt gott kan man säga!
Men nu ska jag nog försöka jobba på att komma i säng om jag ska orka upp kl 06.00 imorronbitti. Fy satan vad jobbigt. Minns inte när jag gick upp så tidigt sist ens... men likabrade kanske!

Måste det vara såhäääär jobbigt?

Go natt.

Gamer

Nicole kom ju som sagt hit igår vid 18. Hon duschade och fixade sig på typ en kvart, haha! Rekord fan. Sen blev det 19 tåget in till Uppsala för lite kinabuffé och sen bio på det. Vi såg GAMER ju och den var faktiskt bra. Jag som inte brukar vara så mycket för sånna filmer så mitt val blev lyckat trots allt. Efter det åkte vi 11 tåget hem och där träffade vi även på Sofia som hade vart på nollning hela kvällen. Trevligt de.
Promenad hem från station och sen somnade vi väl vid halv 2. Skön kväll.

Nu kom jag precis in från en promenad med syster så nu känner jag mig lite duktig! Skulle ha hjälpt Jossan att slinga hennes hår med men hon hade tvingat nån annan nu så då slipper ju jag ehehe.

Dålig bild men skitsamma.


Helg

Fredag och jag har typ inte gjort nåt speciellt förutom att vart till stallet och fixat med ponnyn och så. Nu har jag precis tagit mig en dusch enbart för att jag frös så jävla mycket så nu är jag varm igen! Skönt.
Ikväll blir det bio med Nicole i Uppsala. Vi ska se GAMER som har världspremiär idag, yey! Länge sen jag umgicks med henne nu så det kommer bli niice.

Sammanfattning av sommaren 09

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Jag var på Hultsfredsfestivalen och såg KOL och The Killers, inte varje dag lixom! 

Dog någon som stod dig nära?

Nae och tur är väl de!

Vilka länder besökte du?

Inget

Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010?

Nä, inget jag kommer på nu iaf

Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?
5 juni (studenten), hultandatumen, 27 juli, 18 aug m.m.

Största misstaget?
Inget speciellt, lr jo! att packa med sig 2 plattor öl och inte tänka på att varva med cider!? Lr att man bara kunnat  ta typ 2 flaskor med sprit lr nåt istället! Haha. Överdriver inte om jag säger att jag hade sveriges tungaste väska på hultsfred.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Säkert lite småsnorig men inget mer

Bästa köpet?
Regnkappan på Liseberg

Vad spenderade du mest pengar på?
Att leva och ha kul

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Grillkvällarna med brudarna, hultsfred, mina vänner, de roliga festerna m.m skulle kunna rabbla upp en massa!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2009?
Hela The Sounds konserten på Hultan, Rap das armas, Read my mind- Killers, Johnossi- Man must dance, Scatmans world, KOL,  History- funeral for a friend, My heroine- Silverstein

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?

Gladare, men är oftast glad!

Vad önskar du att du gjort mer?

Hmm.. åkt på fler festivaler om jag hade vetat att de skulle va så kul, badat mer.
Vad önskar du att du gjort mindre?

Donno

Hur tillbringade du midsommarafton?

Hos Nick i skämsta med Josefine, matilda, Linda och folket där

Blev du kär i sommar?

Blev och är fortfarande

Hur många förhållanden?

1
Favoritprogram på tv?
Har typ inte kollat på tv

Bästa boken du läste i sommar?

twilightsaga 1, 2

Största musikaliska upptäckten?
Johnossi, The Sounds!

Något du önskade och fick?

En bra sommar

Något du önskade dig men inte fick?
Sooool hela sommarn

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Ehm... tog det lugnt. Dagen efter studenten ni vet ;)

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?

Mer sol

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2009?

Shorts, linne o foppisarna!

Vad fick dig att må bra?
Sol, bad, vännerna, mickelangelo o allt kul jag har gjort

Vem saknade du?
Hmm... velat varit lite mer med pappa 

De bästa nya människorna du träffade?

Tältkompisarna på festivalen och våra grannar lätt!  

Sommarens sötaste?

Kan ni nog gissa er till

Sommarens hetaste?
mina foppatofflor (som alltid)

Sommarens besvikelse?
För mycket regn

Sommarens bästa?
Pickemicke och  mina underbara vänner

Sommarens snällaste?

Flera som varit sommaren snällaste!

Grrreat sommar!


Milkshake

Jag gjorde nyss hallonmilkshake och det vart ehm... riktigt gott! Istället för typ godis kanske man ska hålla sig till sånt istället, könns ju inte lika floskigt åtminstone. Hehe. Har sammanlagt kanske ätit 5 godisar och inte ett enda chips på hela veckan. Hejja mig haha. Som jag ätit i sommar så är de helt okej iaf!
Men nu ska jag nog glo lite tv och sakna micke lite grann...

Typiskt!

Jag som skulle göra mig till lite och äta en pizza som finns på Konsum. Tog cykeln kom dit och insåg att jag hade tagit med mig för lite pengar. 25 spänn räckte alltså inte till en såndär köp-pizza på affärn. Nej, 32.50 för en jäla pizza. KUL! Jag som va så sugen på en sån.

Bacon och makaroner med ketchup satt fint de med! Gott gott. Plockade brynen på mamma nyss och om en stund ska vi ut och gå och sen skulle hon bjuda mig på en solning, nice!  Lär fan jobba liiite på brännan iaf så man inte är helt likblek sen när mickepicke kommer hem.

Toooorsdag

Ja, igår var det bodypump igen på kvällen. Kul! Tog dock lite mindre vikt den här gången och det var nog rätt smart om man jämför med vilken sjuk träningsvärk jag fick sist. Så idag kan jag alltså gå som folk iaf. Men visst känns det och det ska de väl göra med men mest i ryggen den här gången  Sen jobbade jag på dagen igår oxå och det gick bra faktiskt. Fattar inte vad som hänt. Inte jobbat på 3 veckor lixom och har sålt 14 i tisdags och 17 igår. Klagar inte. Dock är det galet tråkigt. Men men, pengar!
Sen så köpte jag mig en svart typ skinnjacka igår med. Nice! Så nu måste jag hålla i mina money lite innan dom försvinner..

Jag. Vill. Åka. Utomlands. Nu.


Tisdag

Idag har jag minsann jobbat för första gången på 3 veckor. Och de gick?... bra faktiskt men de suger fortfarande getpung! Men men... Pengarpengarpengarpengar! Mhhhm
På kvällen nu har jag varit mes jossan. Vi gjorde lr hon gjorde milkshake och sen var vi ut och gick i en 30 min. Duktigt. Har inte varit onyttig nu på.. 3e dagen idag. Hejja mig!

2 veckor nu, de 2 längsta veckorna i mitt liv tror jag... och fler kommer det bli! Gillare inte.

RSS 2.0