Sista juli

Sista juli idag och det verkar som sommaren redan gått och dött nånstans, härligt! MEn trots det så fyller ju jag faktiskt 20 på fredag, heeelt sjukt! Tiden går så otroligt fort så man blir tokig..

Känner mig så himla vuxen som nu har körkort och snart får gå på systemet och jobbar. Hoppas jag får jobb i höst också bara annars blir det lite surt!

Men nu ska jag chilla vidare och sen ska ajg nog ut och köra lite bil, hihi!

Körkort!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

Va mest de jag hade att säga lixom ; )


Onsdag

Fin uppdatering här! Eller inte. Men vem bryr sig lixom, inte jag!

Sommaren rullar på och veckorna försvinner mestadels i jobb. Men lite bad och sol har jag hunnit med emellanåt också. Idag är det nice för nu jobbar jag bara idag och sen är jag ledig i en vecka. Så otroligt skööönt kan jag lova! Då ska jag bara njuta av livet och att vara ledig.

Annars är det bara bra lixom.. Dock känner jag att jag saknar förra sommarens fester lite.. I år har det ju lixom inte blivit ett dugg knappt. Undr varför.. Det hör ju till att festa på sommaren tycker jag. Inte jämt men nån gång ibland iaf!

För övrigt så har jag bästa pojkvännen och blir bara kärare och kärare.

Sen saknar jag mina vänner! Och min älskade Josefine!
Tycker vi borde styra upp nåt hela högen!


Fågelbajs

Gud vilken tråkig dag det här blev!

Har jobbat och sen skulle jag få umgås med min bästa Josefine men tro fan att hon fick jobba över för att gästerna var dryga och kom för sent... Typiskt.

Och inte nog med det så fick jag en fågelbajs rätt i ansiktet när jag var ute idag. Hur ofta händer det lixom?! Såååå äckligt men lite kul ändå. Jag och min tur alltså!

Nu sitter jag här och kanske ska gå iväg och basta men får se hur det blir med det. Hellre det än att sitta här och glo och bara vänta på att klockan ska bli ett så man ska jobba.

Tjio

RSS 2.0