Första advent

Första advent idag, mysigt! Har bara tagit det lugnt med Micke idag och varit ute och busat med hunden och varit till pappa har jag också på lite adventsfika sådär. Mysigt! Jag gillar den här delen av vintern sen kan det gärna få bli sommar efter jul och nyår!

Snart ska jag ivägoch träna och sen blir det lite mer adventmys här hemma. :)

Hööörs

22/11

Ny vecka, nya tag eller?

Jobb på lördag iallafall. Hoppas det blir nåt mer. Får nå fel av att bara gå hemma och inte ha nåt att göra. Måste söka mer jobb känns de som. Ett till förutom de jag har. Så jag kan jobba, flytta och fortsätta spara och sen åka iväg en stund och sen ta tag i livet en gång för alla. Precis så vill jag att det ska bli, så nu måste jag fan se till att det händer också! Hur svårt kan det vara egentligen att ta tag i något man verkligen vill. Det gäller bara att ge sig fan på det!

Känns som en liten förändring är på G iallafall! Det blir nog bra isåfall så slipper det kännas som man står kvar och stampar på samma fläck utan att man kommer nånstans. För så känns det nu!

Nu ska jag äta frukost och fundera på livet!

Hörs

Fredagsmys

Idag är det fredag och det innebär fredagsmys. Var länge sen jag var ledig en fredag nu! Kan va skönt. Ska gå och fräscha til ma lite tror jag känner mig som ett drägg! Jaaaa

Annars så har jag ägnat den här dagen till att sova och lämnat in min dator på lagning (igen) undra vad den tänker ha för fel den här gången! Blö. Blir knäpp på teknik. Ah. Åså har jag fått mitt körkort, äntligen så slipper man släpa runt på passet. De va de de. Sen ska jag göra fläskfile och potatisklyftor och kila till pappa en sväng och kolla på nya sofforna som dom får hem idag och sen idol till kvällen. Låter finte.

Nu har jag ont i magen med. Joobbigt.

Sen undrar jag om det inte råkar va någon som vill åka utomlands, inte i år men nästa! I need it känner jag. Komma iväg lite! Skulle va fint som snus de!

18/11

Hola!

Har varit en slapp vecka denna vecka. Rätt segt ibland eftersom jag blir så rastlös om dagarna när jag inte har någe att göra. hoppas det blir lite jobb till helgen kanske eller så. Fast lite nytta har jag allt gjort!
Igår rensade mamma och jag ur båda garderoberna uppe eller vad man ska kalla det. Iallafall så låg det hur mycket skit som helst där inne som man liksom samlar på sig. Blev 2 vändor med en proppfull bil med massa skit som skulle slängas. Så nu är det fint!

Jag vill verkligen ha nåt eget känner jag snart. Blir så sugen på att få köpa lite fina saker och göra fint precis som man själv vill ha det! Inom en snar framtid hoppas jag det blir!

Kom nyss hem fråna papi och nu ska jag nog göra nåt att äta. Det snöar ute också, mysigt! Vill ha jul nu :D


Petter är grym verkligen


Tisdag

Ännu en ledig dag och jag har varit vaken sen kl halv 6. Fint de! Anledning var väl att jag skulle på ett möte med en snubbe på af men självklart ringer dom och säger precis när man ska bege sig och har hunnit ut att det blir inställt. Typiskt!! Så den här dagen har varit låång. Men har iallafall blivit klippt av syster vilket var mer än behövligt! Håret känns så mycket lättare nu och enklare att göra nåt med. Nu får vi se om det blir till att klippa av det en bit nästa gång. Vem vet!

Annars händer väl inget speciellt ikväll. Får se om jag pallrar mig upp kika på syrran när hon hopptränar eller inte. Är ju så himla kallt ute. Skulle ut och gått idag tänkte jag men är ju så halt så det får vänta. tur att det är pump imorgon iallafall!

Nu är jag mest trött och hungrig.

See ya

Mysmåndag

Det här har varit en riktigt segisdag men en mysig dag. Var upp till tsallet med mami på morgonen och släppte ut alla djur och sen hem och sov en stund till! Bra skönt. När jag vaknade sen efter 10 så käka jag frukost och sen gicka jag till pappa och klippte honom. Han är hemma för han har slitit sönder ryggen (igen) så jag vart kvar där några timmar och drack kaffe och såg nån b-ig film på tvn. Mysigt!

Nu har jag dock hunnit dra en dusch och fräschat till mig lite så nu väntar jag på att Micke ska komma och hämta mig efter jobbet så ska vi åka hem till han och se film och äta glass eller nåt. Det gillas.

Alltså blir det en mysmåndag! Förresten så snöar det ute också så det blir ännu mysigare!

Hörs

Fy och usch!

för att det regnar och för att mina kort till det nya körkortet blev så jävla fula! Jag som var så nöjd med de jag hade men självklart ska nåt mongo sno det för mig. Vad ska du med mitt körkrot till?!?! As.

Fattar inte varför man alltid blir så ful och ser så fet ut på sånna där små kort som man tar till idkort och sånt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för det ser förjävligt ut.. Blä. Tur att ingen ska kolla de iallafall!

ska åka och jobba nu om 3 timmar och sen blir det myskväll med godis och idol. Gilla!

Hår

Jag och mitt hår alltså. Det är en historia för sig... Jag vill göra nåt med de för det är så tråkigt! Frågan är bara vad? Antingen klippa av det en bit till en jämnlång page och klippa upp lite så det blir lite rufsigt och snyggt eller fortsätta spara det och göra nåt med de.. inte för man kan göra så mycket med ett långt hår men...

Korthårig!


11/11

Sitter nere i soffan och chillar med en kopp kaffe och ballerina pepparkaka! Guud vad goda dom kakorna är. Kommer nog leva på dom i vinter. Sen så har jag diskat och grejjat också och käkat frulle och nu nsart ska jag laga mat till syster som kommer hem på lunch. Jaa.. och sen vid 14 ska jag åka och jobba och sen var min dag slut!

Längtar tills imorgon nu för då blir det idolmys och godis med Micke för en gångs skull. Var länge sen jag såg ett helt avsnitt nu. Fy skäms!

22:16

Har varit in till Valbo och hämtat ut syrrans nya mobil som hon fått för den andra inte ville fungera och så blev det en kaffe från OK också fast det var inte speciellt gott dock. Typiskt!
Efter det körde jag henne till stallet och åkte och väntade hos min äslkling under tiden som låg och sov när jag kom, tröttis!
Och sist men inte minst så avslutade vi med träning, en riktig systerdag och så har jag varit taxi med känns de som utan betalt dock ;D

Imorrn blire jobb mellan 14 och 19 och sen hoppas jag på lite mys imorgonkväll!

Nu ska jag typ sova så go natt!

Ny design

Har pillat lite med bloggen för att jag ahr så tråkigt. Väldigt enkelt men rätt så fint ändå. Blir dock irriterad över att jag inte får den där lila texten. Hur ändrar man färg på den?! hjälp mig någon snälla, blir galen!

Sen så har det kommit massa snö också om någon missat de så nu är det vinter på riktigt. Därför var jag till min kära vän Josefine igår som fått julkänslor redan och bakade knäck och chokladkola och åt min första ischoklad för den här vintern! Gott och mysigt. Som jag saknat henne! Sen ska vi ha julbak första advent också :D Ska även försöka få Micke att baka pepparkakor med mig bara för han tycker julen är så överskattad! Funderar nästan på att köpa en deg idag och baka är så sugen. MEst på degen kanske men vad gör de? ;D

Sen så från det ena till de andra så var jag, mamma och min moster in till stan (Gävle) igår och jag hittade en del för en gångs skull eller massor egentligen men så är det väl jämt när man inte har så mycket att spendera. MEn fick med mig en skitasnygg jacka för halva priset och två t-shirts för halva priset och ett par coola och snygga vinterkängor! Var in på en affär som heter Dollar Store också och dom hade så mycket fina "flyttahemifrånsaker" typ tallrikar och gardiner och allt sånt. Så nu är jag så sugen på nåt eget. Vill bara köpa massa saker och göra fint. Men blir nog kvar hos kära mamma några månader till iaf!

Tänkte försöka börja blogga lite oftare igen får se hur det går dock!

Ha så mysigt i snön!


Gah!

Hur svårt kan de vara att förstå?


?

Vet ingenting....

Idag ska jag jobba och ikväll ska jag vara för mig själv. Pallar inte

London baby

Då var vi hemkommna från London då. Kom hem natten till söndagen lagom slitna efter en hel dag med shopping i smockfulla butiker och då menar jag verkligen SMOCKFULLA! Helt galet hur mycket folk det var överallt. aldrig set så mycket folk på någon gata som Oxford street. Jesus alltså men en upplevelse de vare kan man lugnt säga :) Lyckades få med mig 2 par jeans för ca 160 svenska kronor och ett par Ugg för ca 50 kr. Awsome! Pri Mark ska man handla på om man vill handla mycket snygga saker för otroligt billiga priser! Värt.
Det var lördagen de.

På fredagen gick vi upp vid halv 8 för att käka frukost och fixa oss inför första dagen i London. Vi gjorde Madame Tussauds som var väldigt häftigt, riktigt kul :) Sen blev det lunch och så knallade vi igenom resten av staden för att koll apå alla sevärdheter och sådant. Som Picadilly Circus, Trafalgar square mm. Mysigt! Tror vi gick ungefär 1 och en halv mil den dagen. Snacka om att man var trött i fötterna sen!

På torsdagen kom vi ju ner på kvällen så då gick vi bara ut och käkade och sen gicka och la oss i princip.

Var asskönt att få komma bort lite från Tierp kan man säga. London blir det nog nån mer resa till. Mysig stad fast den var så proppfull av människor.






RSS 2.0