Filmtips!

Igår såg jag och Micke Love and other drugs, skitbra! Inte alls som jag trodde verkligen, jag grät liksom på flera ställen, haha. Men se den om ni inte gjort det! Jag blev helt lycklig och glad av den också en såndär mårbrafilm liksom men ändå med bra handling :)

Och jag älskar våren! Har avrit 15 grader och sol idag liksom förutom imorse då det regnade lite men det gör inget för resten av dagen har vägt upp det bra! Hoppas på lika bra väder imorrn för då blir det powerwalk med Zacki efter jobbet om han orkar hanns ju som inte med idag då jag jobbade lite extra efter mitt jobb också. Men nu blir det lite slappa framför tvn.

Puss!

Myshelg

Söndag igeeen. Tiden går för fort tycker jag, man hinner liksom inte med allt man vill men men :) Helgen har avrit lugn iallafall. I fredags blev det premiärgrillning med våran första egna grill med pappa och Åsa. Så sjukligt gott de va då mmmm! Underbart att kunna grilla igen :D  Resten av helgen har varit lugn den med, igår blev det mat hos mami och mys på kvällen och idag har jag inte gjort ett dugg heller förutom att tvätta. Har träffat Jossan en sväng med ju som nyss kommit hem från Paris. Vissa har det bra minsann, fuskit!

Om en timme är det bodypump som står på schemat och sen mer mys med älsklingen. SKa bli så skönt att komma igång med promenaderna och pump igen! Förra försöket lyckades ju inte så bra eftersom jag gick och blev förkyld och jävlig förra veckan. Blä! MEn nuså :D

Älskar att det börjar bli vååår med, åh underbart!


Denna kommer nog nötas i sommar!


6/4

April!! Äntligen börjar det gå åt rätt håll! Nu är det vår och snön har börjat försvinna så smått. Det gillar jag!

Själv har jag hunnit skaffat mig ett nytt job på Resturang/cafe och det känns bra :) Kul med lite att göra och något nytt! Imorrn blire jobb igen :) Schemat är rätt nice det med förutom att jag jobbar ju helg udda veckor och då råkar det innebära att jag jobbar på sista april tror jag men det går nog att lösa kankse annars får jag roa mig på kvällen helt enkelt! Så det löser sig :)

Annars då... Idag har jag avrit i stan på min lediga dag med bästa mamma och shoppat lite. Bla ett par svart jeans som sitter som smort, två toppar vare sig en av dom INTE ÄR SVART helt otroligt! måste bli lite färgglad av mig nu känns det som) Och sen en långärmad topp/tröja också och en mascara. Så jag är nöjd. Nu är det bara skor som fattas skulle kunna köpa mig hur många som helst ge mig mer pengar tack!

Så är läget alltså.. nu ska jag nog dra mig mot soffan och min älskling men först ska jag dreggla över alla converse utan att försöka klicka hem några!

Hörs!

Nu längtar jag bara till detta! SOMMAR


RSS 2.0