Vår?

Mars och solen skiner och snön smälter, hur härligt är inte de då?! Jo helt underbart är det! Äntliigen verkar vintern vara påväg att ge sig lite. Vill verkligen ha sommar nu och lite värme efter den här istiden som varit i flera månader, usch. Så jag är lycklig!

Annars då.. jo jag sitetr på jobbet och nöter av mina timmar... bara 2 timmar kvar nu sen är det helg på riktigt. Fint som snus de! Efter det väntar tvättning, mat hos mami och sen ska vi till Mickes kompis Patrich och sofia och kolla på film eller melodifestivalen elelr nåt. Jag vet inte men blir säkert trevligt :) Så var den dagen slut liksom.

Och jag då är nog världens otursfågel.. Hoppas det löser sig fort satan iallafall! annars dör jag på riktigt. Orkar inte med att oroa mig mer. Blö. Men det gör det nog. Allting brukar ju lösa sig till slut :) 

Något mer intressant än så hade inte jag att bjussa på idag... så ska nog köpa lite candy och vänta på att klockan blir två nu så jag får gå hem nån gång! vill vara ute nu ju när det är så fint!

Hörs!

RSS 2.0