Hejhej sommar?

Nu var det ett litet tag sen något här skrevs, men de ska vi ändra på nu... 

Lördag alltså dagen efter midsommar..ehm midsommardagen kallas det väl?. Jossan tjatade om att jag skulle åka till Lövsta med henne och så blev det efter lite fixande och trixande med skjuts. De slutade med att jag fick med mej både Linda, Sandra och kusinen åkte oxå med dit. Kvällen var väl trevlig. Träffade på lite klasskompisar och sådära. Kl typ ett kanske åkte vi hemåt igen, så knoppade väl runt kvart i två. Snacka om sliten ;o

Söndag var en mycket seg dag. Efter 2 dagars festande och farande är man lagom trött och seg kan man säga. Men kul var det iaf. Aja familjen och jag åkte in till Öregrund för att käka åså. Vi åt på någon grekisk restaurang tror jag, smaskens måste jag säga! Det var sjukt gott med mat. Efter det knallade vi runt lite granna, Öregrund är en så himla fin stad om man kan kalla det för stad...sommarstad kan man kankse säga. Med sina matställen, glassbarer och sist men inte minst båthamnen med alla bryggor och klippor som ligger precis runt lixom. Hur fint du vill! Resten av dagen var lugn, åkte till stallet och lite så sen blev det mest degande hemma. Det var inte helt fel dock.

Igår, måndag med andra ord. Denna dagen började med att sova lagom länge, skönt. För att sedanbrumma iväg direkt till stallet eftersom att Christine skulle plåga Skai lite idag. Var väl upp på ridskolan runt 12 nån gång.. Aja, i vilket fall som helst så red Christine på honom och det gick väl okej lixom med tanke på att han blivit fel inriden åså från början. Han är inte rolig att rida på marken konstaterdades iallefall :') MEn med hans vilja till att göra rätt för sej hela tiden och tycker det är kul så kommer det nog att bli ordning på honom oxå. Så det känns ju bra (:

Efter det åkte jag hem och duschade av mej dammet och fixade till mej lite för att Nicole skullekomma sen. Hon kom runt fem nån gång så vi nördade lite data och sen blev det en bio. Sandra fick vi med oss oxå så det blev en riktig tjejkväll det dära. Trevligt var det och filmen var kul och bra (: Sen fick vid lite skjuts hem oxå av Haacken eftersom att Sandra skulle dit, skönt att slippa gå. Hemma typ vid ett och sen sov Nicole här.

Idag har precis börjat typ. Nicole o jag slängde i oss lite frulle, sega lite sen åkte hon hem för en liten stund sen. Och nu sitter jag här och nördar lite... Jag som hade hoppats på mer värme och sol så att man kunde steka lite! Hejhej sommar lixom? Det är fan dags att komma nu. Äter vattenmelon gör jag oxå som mamma kom in med. Det är gott!

Btw så är Nomy- Cocaine en askalasbra låt :D

Skriver väl lite mera sen ikväll efter träningen och grejjs...

Puss!


Midsommar i Öregrund!

Kan väl inte säga så mycket annat än att kvällen blev mycket lyckad enligt mej!

Vi tog 15.05 tåget in mot U-sala för att sedan åka vidare med bussen mot Öregrund. Bussen var helt knökfull verkligen. Aldrig sett så mycket folk på en buss tidigare. Men vi fick plats iallefall och de bästa platserna kan man väl lugnt säga, haha! Väl inne i Öregrund så blev det poliskontroll, segt ;o Men eftersom att vi är BÄST! Så klarade vi oss galant :D Efter en liten bits åkande till så steg vi av nöjda och glada för att vandra vidare till klipporna. Hur fint du vill var det! Så där slog vi oss ner och fick sällskap direkt, trevliga prickar och roliga, min humor :') "Du måste göra piruetter" HAhah.
Vad ska man säga mer folk träffade vi på och kul hade vi. Lyckad midsommar med dom bästa!

Hoppas ni hade en trevlig midsommar allihopa! :D


   


Midsommar

Hej för att idag är det midsommar! :D





Go natt!

Bu!

Igår vare spökning och fotboll som gällde. Linda kom hit först så då knallade vi till Konsum å handla lite onyttigeheter. Vi tar det där med att vara nyttig nån annan gång så att säga. Sen knallade vi vidare till Sandra för att kolla fotboll och planera de sista på spökrundan. Sverige förlordae, så himla sämst dom e. Skogen nästa alltså. Vi åkte långt ut i skogen, ut mot Gillberga. När vi väl var framme så vandrade vi ut i skogen.Lie och yxa hade vi försett oss med oxå :') Så Linda och jag högg en varsin björk medan Joel högg en björk på sitt egna lilla vis. Fast först så ramlade jag 2 gånger på typ 4 sekunder?.. Tänkte att stämningen behövdes lättas upp lite (A) Skratt och ont i rumpan resulterade det i. Är nog ett fint blåmärke nu..

Hoppsan blev visst en liten paus där. Jag har nämligen klippt två stycken, wiho! Pengar, pengar! Puss på att mina saxar kom idag :]

För övrigt har jag inte gjort något vettigt alls idag. Städat mitt rum har jag gjort och sen stallet på det åså klippte jag nudå. Pepp inför imorrn är jag oxå. Öregrund äre som gäller hela dan, kul kul :D

Puss och Glad midsommar på er!

Hamburgare och spöken

Inatt sov Linda och jag i tält. Sen åkte hon hem på förmiddagen idag, typ runt tolv^^ Efter det så fråga Annikan om jag skulle med upp till stallet så vi kunde rida tillsammans, så det gjorde jag! Skai fick hoppa samma serie som igår idag igen. Han var duktig hest :] Svettiga och hungriga red vi tillbaka mot stallet igen där vi fixade hästarna och sedan cyklade hem. På vägen hem kom jag på att jag var ju jättesugen på hamburgare :o Så jag fick med mej Annikan till Svanbykiosken, mumma! Det satt som en smäck måste jag säga.
Och nu sitter jag här o väntar på att Linda ska komma så ska vi dra till Sandra sen . Det kommer massa folk dit för att ikväll ska det skrämmas barn. Man kan ju undra vilka som kommer bli mest rädda om man säger så... Fast först blire fotboll ju, inte kan man missa när Sverige spelar heller. Hejja hejja!

Hare allihopa :D

Morsning!

Vaknade typ nyss lite sådär lagom segis. Fint väder ute är det med, mer sånt! På kvällen blire träning idag men åker nog upp en snabbis innan och mockar åså så blire lite mindre att göra sen lixom. Men vad ska jag göra resten av dagen då? Någon söt människa som vill hitta på något kanske?

Nu ska jag stoppa i mej frulle.

Puss!


Wunderbart!

Igårkom Linda och jag hem från Linköping. Det kändes tråkigt att åka hem eftersom att jag iaf inte ville hem. Trivdes hur bra du vill i staden, puss på det! Vi har haft kul iallefall, gjort lite av varje. Rännt på staden, träffat folk, varit på student, bio och annat skoj. De är väl lite kort om våran vistelse där borta. Får inte glömma att vi tältade oxå. Haha vi stog ut 3 nätter i tält, herregud. Det var om inte annat kallt och lite obekvämt men annars funkade det fint. Snyggt var tältet iaf! Men campingen var väl ingen höjdare, usch man ska försöka undvika att bo vissa typer av ställen om man säger så. Resan gick bra både dit och hem, tur det.
Vi har redan bestämt att vi ska dit en sväng till i sommar fast då lutar det mer åt hotellhållet, en säng ska vi sova i iallafall!
Idag vakande jag typ vid 9.30 kanske? Otroligt skönt att sova i sin säng måste jag säga, sov som en kung inatt :') Sen så käkades det frulle åså. Fixade till sig lite och så drog jag, familjen och Adam iväg till Gävle. där vi först åt lite och vidare till Valbo efter det. Ett par jeans fick jag med hem iaf, behövdes faktiskt.

Nu sitter jag här hemkommen från stallet och har käkat lite, väldigt lite fast jag är hungrig. Ingen matlust lixom. Det är ju mindre bra... Vet inte riktigt varför. Hunnit med att tjafsa lite med mor redan oxå! Vart hemma en dag lixom. Tjafs om småsaker och skit... Less. Jag vill inte vara hemma skulle gärna åka bort hela sommaren och slippa allting under en liten tid. Dom här dagarna var så himla bra. Så skönt att bara vara Linda och jag, bara tänka på sig själv och roa sig själv och inte bry sig om att göra massa andra till lags hela tiden. Fatta vad skönt att flytta sen, längtar!

Kvällen ser ut att bli seg för övrigt. Får väl se om något inträffar... visar väl sig om inte annat^^

Hade!

                                                                                      

Linköping nästa!

Imorgon sticker vi! Så jäla wunderbart :D (H)

Hej hej sommar!

Nu är det bara imorgon kvar sen är man fri i några veckor, wiho :D För att inte glömma Lindas och min lilla tripp som det nu bara är 3 dagar kvar till helt jävla wunderbar!

Vidare till idag då. Jo idag var det en snabbis i skolan städa & kika lite film bara. Det är alltid slappt såhär dagarna innan sommarlovet. Efter det så knallade jag ne rpå stan där jag träffade Amanda och Linda och sen kom Tom oxå. Vi umgicks, käkade lite glass åså, hade trevligt helt enkelt. Kl 13.19 blev det tåget hem till Tierp igen.
Väl hemma så tog jagd et lite lugnt, käkade, åkte upp och mockade åt Skaien eftersom att NAtta red honom idag. Haha stackars henne, plus att Skai nog kommer vara helt mör till på onsdag då det är träning. Men de är bra de. När jag kom hem från stallet igen så drog jag med mej Jossan ut en sväng, rastlös av mej som jag är. Så vi cyklade runt lite, käkade glass och umgicks så att säga.

Nu sitter jag här och häckar. Kom hem för en stund sen bara, fodrat hästarna o lite så. Duschat en snabbis har jag hunnit oxå. På det blev det lite cheeseballs och Pepsi i ett försök att kolla på lite fotbolls EM som har gått av stapeln men inte hade jag ro att glo på det heller...nope. Imorgon känner man ju sig dock lite tvungen till att kolla på Sverige när dom spelar mot Grekland, jag har ju stenkoll ju.. haha känns bra det^^

Bal för syster är det imorgon oxå ska bli kul att se alla så uppklädda och fina. Fixa håret ska jag göra på henne med. Kan tänka mej vilket tjafs de kommer bli men de är bara till att stå ut lixom.

Lalala de va väl de ungefär...^^

Hade!

Helg

Så var det slut på den här helgen med, sista helgen innan det efterlängtade sommarlovet!

Igår vaknade jag upp hos min vän Linda som sagt vi badade och så sen åkte jag hem. När jag kom hem så käkade jag och efter det så bar det av upp till stallet för att rida lite på plutt. Han gick väl helt okej bortsett från att han mest studsade upp och ner i vänstergaloppen, knashäst. På kvällen tog jag bussen ut till Degerbo 123 igen. Vi tog det lilla lugna och bara slappa lite efter att Linda longerat sin galna ponny så att säga.

Idag så vaknade jag till ganska precis när Linda kom in från stallet så då käkade vi lite frulle åså. Och tog hennes hästar ut till hagen. Sega var vi båda två så det blev slapp framför datorn med lite varvande av FoF på den andra datorn för att sedan åka och bada lite. Väl framme vid bergstäkten i Månkarbo blev vi besvikna och Linda blev lite smådepp för att dom hade förstört så mycket, fy! Inte nog med det såkom det en död typ ank lr fågelunge flytandes i vattnet, mindre fresh. Så vi ringde Lindas snälla pappa igen och åkte vidare till Ubblixbo med hunden. Där vi stekte och plaskade lite. Mammahämtade oss sen och så fick hon kolla på söta fölisen. Näst efter det så åkte mamma o jag hem till Svanby igen. Kom hem, cyklade till stalelt mockade och så stoppa i sig lite mat på det. Nu på kvällen var jag ut och gick i 50 min oxå vilket behövs efter en helg med massa gosaker bara.

Imorgon är det skola igen, går bara imorn och på tisdag sen....sen är det sommarlov i 10 veckor så otroligt jäkla underbart!

Till sist måste jag bara säga att nu är det endast 4 dagar kvar sen sticker vi, woho :D

Puss!

Tävling, sol och bad

Igår då var jag och tävlade i Lurbo med Skai. Mamma, pappa, syster och Adam var oxå med. Det var kanonvarmt och man höll på att avlida i den tryckande värmen.

Klass 1:
1m: Gick väl inte så bra. Jag red som en kratta och Skai var inte så pigg på att lyssna. Så vi rev två hinder och fick ett stopp alltså 12 fel.

Klass 2:
1m: Till denna klass hade vi ryckt upp oss och det gick bra. Jag red mycket bättre, väldigt bra om jag får säga vad jag tycker och Skai lyssnade tillbaka och framåt och var jättefin. Dock fick vi med oss tre bommar, 12 fel men det är bara rutin som gäller för både mig och honom. 

Bara att nöta vidare!

Sen åkte jag till Degerbo på kvällen och socialade mej med en solbränd Linda :')

Idag så steg vi upp vid typ kvart i 10 kanske, käkade frulle och så. Sedan tog vi cykeln in till Månkarbo och handlade lite gott att äta för att sedan åka vidare till Ubblixbo. Happy följde oxå med dit, vi badade, solade och tjockade oss. Efter 2 h stek gick vi hem till Linda igen, där fixade vi med hästarna och va ut med lilla fölisen som är sötast!
Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här innne och svalkar mej lite. 

Puss!

sötaste fölungen!

 

Torsdag och studentfirande

Idag är det torsdag och inte vilken torsdag som helst för en del människor. För att idag tog nämligen folket i Tierp studenten. Åhh jag vill oxå, fan va härligt! Men bara att stå ut ett år till nu, tiden har gått så sjukt fort. Känns inte alls som att det var längesen man satt och tänkte fram och tillbaka hela tiden och tankarna bara snurrade i huvudet på en över vad man skulle välja för linje. Shit alltså...
Så idag har jag och några vänner kollat på studenter i Tierp och lite grann i Uppsala oxå. Tur att man tar studenten i Uppsala säger jag iaf. Sen så var jag med upp till Lindas skola och socialade mej lite med hennes data och Tom medan Amanda och hon redovisade tyska^^ Är väl ungefär det jag roat mej med idag och imorse så följde Linda med och tog ut lite hästar med sen åkte vi hem duschade, käka frulle, spela kort och drog ner på Tierp så att säga.

Igår så åkte jag till Sandra på kvällen och Linda kom oxå med bussen sen, så var det Haack, Robin och Dennis oxå. Det var meningen att vi skulle tälta men istället så tältade Sandra och Dennis medan Linda och jag lag beslag på hennes säng och soffa under natten. Vi spelade kort och lite sådära, trevligt (:

Imorgon då är det den 6:e juni och nationaldagen  och sist men inte minst tävling! Kul kul förutom att det ska bli megavarmt, typ 30 grader. Jag och Skai kommer avlida men vi hoppas på det bästa ändå, taggad :D

Nu har jag nyss kommit hem från stallet typ. Inte nog med det så sitter jag här och håller på att bli tokig, är så rastlös och har tråkigt, jag kan inte ha tråkigt har jag kommit fram till. Har svårt att få den dära ron i kroppen och bara inte göra nånting lixom.... lite småjobbigt ibland. Hoppas att det lägger sej snart lr nåt sånt. Btw så är det en av anledningarna till att jag sitter här och skriver massa onödigt. Det här med blogg är inte en sån dum idé alla gånger, en väldigt bra en just nu iaf. Det hurrar vi för :]

Tralalala.....tjubidu...

Hej så länge, hoppas ni får en kul kväll!


image10

Onsdag

Onsdag idag då. Idag var jag ledig lr jah jag tog "ledigt", wunderbar. Så sov jag lite istället. Vaknade slängde i mej en kladdkaksbit som stog och väntade på mej i kylskpået, så varför inte lixom? Men sen fick jag ångest direkt efter, inte bra. De resulterade i att jag var ut och gick i 50 min, var rätt skönt och jag kände mig duktig sen (Y). Komma hem, glassa i solen, slänga ihop en kladdis till (enbart för att det skulle komma gäster) sådetså! Men käka smet har väl ingen dött av. Dom kom sen oxå vid typ kanske halv 6 lr nåt. Fikade lite sen drog jag på cykel till stallet och undertiden som jag var där så fick jag kvällen planerad oxå, wunderbar!
Sandra ringde och vi pratade lite så att säga. Blir troligtvis att tälta hos henne inatt och så kommer Linda såklart (H). Så vi ska tälta å lite så. 

Imorgon blire att kolla på studenter både här i Tierp och i Muppsala, kul :D Sedan stallet och fixa till på fredag då det är tävling i Lurbo, pepp på det! Önska oss lycka till :]]

Dagens låt är Paramore- Fences, helt jättebra är dom oxå.

Hoppas ni får en trevlig onsdsagkväll allihopa, puss på er


Tisdag

Idag: Gick upp vid kvart i 8 typ lr blev väckt av syster rättare sagt som inte hittade min cykelnyckel. Som att jag vet vart den är lixom, nope^^ Fixa å käka sen tog jag 9 tåget in till Muppsala med Linda hann helt perfekt i tid till lektionen. Vi började 10 hade klipp och sånt hela dan så jag tänkte vara duktig å rulla en hel permanent men det slutade bara med en nästan färdigrullad E4 som det så fint kallas. Lite lunch på det och en kund fick jag med kl 12.30 som ville klippa av sej allt hår, så då klipptes oxå allt hår av. Det blev bra faktiskt dock tog det sin lilla tid så blev klar vid tre ;o En timme efter att vi slutat. Blev lagom med 15.19 tåget hem som var smockfullt kan man säga.

Väl hemma så slängde jag i mej lita käk tog det lite lugnt i 1 h sen bar det raka vägen till stallet och hästen. Mocka och fixa sen skritta upp till ridskolan och hoppträna, det gick bra. Förutom att jag blev ordentligt nockad, blev nån tår sen på´t igen bara. Hoppade nåra hinder på 1.10 i slutet med känns kul att det börjar gå lite framåt. När vi landade efter oxern sen bara knakade det i mina käkar, läskigt ;o Men men lite smällar får man lov att ta ibland lixom :') Bortdomnad i nedre delen av typ munnen och så nu men det går över.
Fiakde lite nyss med. Kladdkaka, vaniljsås och jordgubbar, mums eftersom att mamma fyller år idag, Grattis på henne!

Imorgon: Är det onsdag alltså. Och vi har bara religion i 2 h från 13.30 till 15.30 så jag tar nog ledigt då. Ska ju ändå bara prata betyg typ. Får ju reda på det ändå sen och känner ändå på mej att de bara blir ett fint litet G där. Så då kan jag ju lika gärna vara hemma. Ledig tors och fre med så det blir en långhelg, underbart :D

Ha det skönt i sommarvädret.


image9

Sommar

Summer of -08 !

Sommar sommar, kan det bli bättre? Tror inte det va bara massa värme, sol och bad..härligt härligt :]

Idag har varit en bra dag. Först skolan en snabbis vi slutade redan vid 10.30 så var hemma lagom till stekgiaste tiden på dagen. Väl hemma så drog Annikan med mig till självaste Aspenbadet som jag inte tänkt bada på i år men det blev ändring på det så att säga. Inte dumt gjort alls av henne! Vi låg och stekte, badade och käkade glass i värmen. Sandra kom förbi en snabbis hon med och sedan umgicks vi lite med Victor. Sedan drog vi oss hemåt solbrända och dana. För min del blev de lite data och svalkande inne i huset för att åka vidare till stallet. Skai fick komma ut i skogen en sväng idag vilket han uppskattade väldigt mycket :') Han var också helt död efter hela dagen i värmen och gått o tryckt i sej massor av det gröna. På hemvägen svängde syster och jag förbi Konsum, handlade lite godis som vi tyckte att vi gjort oss förtjänta av sen duscha och grejja.

Nu sitter jag här som ni väl redan har märkt antar jag. Klippte mamma nyss och det blev bra lite pengar skulle jag få oxå.
Nej nu har jag egentligen inte tid att sitta här o slösa tid.Måste få klart svenskauppgiften nu till imorgon, göra ett sista ryck sen....sen är det äntligen över för ett tag framöver, så otroligt skönt :D

Najt!


Söndag och sommar!

Vaknade vid 7 lr jag blev väckt rättare sagt av pappasom stog och skrek på mej nere i trappen "MARTINA!!". Han hade en anledning idag faktiskt, vi ahde morgonfodringen i stallet så det var bara på med brallor och tröja sen sätta sig i bilen en snabbis. När vi kom dit så hade dom redan fått kraften så det var bara att släppa ut dom i sina soliga och gröna hagar. Skai blev jätteglad och sprang runt som en dåre, som vanligt det :] Hem och sova vidare sen till typ nångång efter 10. Vakna frulle på det på med bikinin och ut i solen och glassa bara. Så himla härligt med sommar, äntligen! :D
Moster och Örjan kom en sväng så jag fikade lite med dom. Käkade massa bullar och kakor, gott gott. jag kommer bli tjock så nu måste jag ut och gå idag!

Nu blire lite bad med familjen efter att syster och jag tjatat på dom.

Ha en bra dag!

image8

RSS 2.0