Yey

Haha... shit. Jag är helt otrolig ibland alltså. Jag menar orka att jag nyss blev helt tårögd och typ började gråta när Linda gjorde sitt val alldeles nyss i finalen av den "Rätte för Rosing". Herregud jah. Men men nörd som jag är så. tycker iallefalla att hon gjorde rätt val enligt mej som följt varenda avsnitt(A) Skulle ju inte tacka nej till lilla Hugo lixom ;D

Slänger in en braig låt som Ronja länkade oxå. Nästan så jag blir lite sensitive av mej igen. Miiih. Hatar att jag är så xtremt känslig av mej, gråter ju för ingenting ;o


Full fart

Japp, idag har det varit full rulle hela dagen. Färgade och klöpp mamma på fm och sen käkade Annikan och jag lunch och efter det tog vi tag i henne. Det blev ljusa slingor och knalliga coola slingor i fram på det. Skitcoolt!
Kom hem vid halv 5 och då vare bara att byta brallor och följa med syster upp till hästen för att hjälpa till så hon skulle hinna i tid och hinna hem sen till den Rätte för Rosing börjar. finalen idag ju ;D Och sist men inte minst så stack jag ut och sprang vid 6 när jag kom hem från stallet. Ökade på rundan idag och sprang lite längre kom hem för 10 minuter sen typ. Stolt är jag över mej själv nu och massa svettig är jag oxå. Sååå... blir en dusch nu och sen tv och slappande som vanligt. Ska läsa lite i texthäftet till svenska nationella som vi har imorrn med, uppsats. Sucks. Faast efter ska jag och Linda njuta av våren i Uppsala med lite käk och vem vet... kanske inviga årets första brygghäng oxå? Åhhh vad jag älskar våren och ännu mer sommaren!

Later!

Måndag

Öhhh... den här dagen blev en slapp dag. Ingen träning lr nåt sånt, ångest. Men imorrn äre dags för en springtur igen, nu jäklar! Jaow, jag har typ kollat Moonlight och Yes Man. Den filmen var heelt okej, lite smårulig och så men måste säga att han (Jim Carry) har gjort bättre filmer faktiskt. Anyway, han er brao. Efter den filmen blev det att umgås med Josefine. Vi tog oss en promenix och kollade på tv och en halv film typ. Trevligt som vanligt.
Nu sitter jag här och fryser massa fast jag sitter inlindad i en filt typ ;o Miiihhh.
Sova snart.

If I could turn back time.


Najt.

Sommartider hej hej

Nu tickar klockan på sommartid så nu äre inte långt kvar alltså. Guuu vad jag längtar!
Praktik hela den här veckan och det började ju väldigt lugnt måste jag säga. Fick sluta nu vid 12 för att det är ju rätt lugnt och så och jag hade inget att göra idag men det kommer jag få det resterande dagarna tror jag nog. Lite färgning och sånt, kul.
Såååå vad jag ska jag göra resten av dagen lixom... Äta nåt ska jag göra typ nu innan jag dör iaf och om man ska ge sej ut på en rask promenad i vårvädret sen kanske. Mhmm.

God Natt

Nu ska jag sova sova sova. Lovely!

Go natt lixom.















                       
                                                                                                                                                                                

Våga vara egen mässan

Japp, idag var den "stora" dagen för alla Uppsala läns unga företagere. Våga vara egen mässan gick av stapeln på Fyrishov i Uppsala lixom. Och shit vilken dag alltså. Gick upp halv 6 för att ta 7 tåget in till Uppsala och därifrån fick jag ringa efter en taxi som kunde köra mej till Fyrishov. Inte tycka om. På Fyrishov mötte jag de 2 andra som är med i samma företag som jag (FEEL FINE UF). Var bara att köra igång och bygga upp och inreda montern lixom. Det tog sin tid kan man säga, var väl klara ganska precis till 12 då allting öppnade och vi började lix redan vid efter 8 ;O Men den blev faktiskt riktigt fin, jag är nöjd! Dock fick jag inte med mej kameran ;( Men men kanske får tag i en bild senare på UFs hemsida om ni har tur. Jag som bävade så inför mässan men det var helt okej ändå, tiden gick trots allt rätt fort och sålde lite gjorde vi med. Så atte. Kl 18 var allt över och då rev vi ner allting och sen blev det 19.35 bussen hem med sällskap av Linda som stått med en annan klasskompis idag.
Kom hem vid halv nio och nu är jag helt död. Fötter och ben värker av att ha stått upp konstant i 10 timmar! Det ni, inte varje dag. Köpt mej ett jättefint armband med som jag blev helt kär direkt när jag såg det (A) Så var helt enkelt tvungen plus att jag inte ägde nåt armband innan heller. Kan ju va lite kul med nåt som ersätter hårsnoddarna lixom ;D Det är iallefall Matilda som gjort dom M.a.u.a Smycken UF.
Det blidde lite kort om min söndag och helgen har för övrigt bara varit lugn och så. Praktik nästa vecka och sen LOV. Skönt, jaow!

     

(Första bilden är våran produkt som vi skrivit och designat helt själva, Hälsoboken av Feel fine UF!)

(Bilden på armbandet är lite suddig men det står iaf PEACE på det med svarta läderband(?) och ett hjärtanspänne och det är typ jättesnyggt!)




Jävla skola!

Åhhh vad arg jag är!
Måste den alltid förstöra allting.

Världens sämsta uppfinning

Världens sämsta uppfinning enligt mej är lakan med resår runt kanterna. Tycktde det lät bra, man slipper ju stå och vika in dom lixom tänkte jag så det lär ju gå fortare. Gick det fortare? Eh, NEJ! Jag har fortfarande inte fått på det och det har gått typ 10 minuter. -.-' Alla ändar är ju lixom lika långa? en madrass är väl fan inte 4kantig heller. Grr....... åh vad arg jag blir.
Nu har jag alltså städat hela övervåningen förutom syrrans rum då såklart, duktiga mej!

God morgon världen

Här sitter jag helt jättepigg i min säng lixom en lördagmorgon! Nicole sov över här och hon åkte för en halvtimme sen typ. Klockan ringde strax innan halv 9 och jag vart jättepigg lixom. Det måste vara nå fel på mej ;O
Nicole och Julia kom ju hit igårväll som sagt. Vi kollade Let´s dance, beatboxade och var helt jätteflummiga där ett tag. Haha. Nicole får kvällen kommentar (Y) Aja, det var några som verkade vara väldigt desperata av sällskap visade det sej enligt syrran som skötte det. så till sist igårkväll hamnade vi ett hus bakom din x hos en micke med i hans rum och hans 3 kompisar och dom var mest mer eller mindre jättefulla och dryga. Så att ah, efetr 1 åkte vi hem. Tack Sebastian som var vår lilla taxi i snöstormen!
Nu beställde jag precis några till slingor löshår som jag ska fylla i lite till med sen så! :D annars ska jag nog börja städa snart hade jag tänkt och sen kanske jag får en klippning under dagen med. Money money.
Ikväll blir det troligtvis krogen om inträdet blir gratis annars får jag stanna hemma! Lär ju lixom hålla i dom pengar man har.

Vill ni vtea vädret så kan jag uppdatera er om att det regnar tror jag. Ble. Men bättre än snö enligt mej åtminstone.


   




Update!!!!

Erik Hassle te festivalen oxå, omg (Y)!!!

Helg

nu äre heeelg, sköönt. Apun har vart bra som vanligt. fick lite att göra idag iaf. Färgat lite och så åså har Ronja och jag varit lite barnvakt åt en kanonsöt liten tjej på 2 år, Nova heter hon. Haha, barn alltså.
Slutade vid halv 5 och när jag kom hem så år jag godaste maten som jag bestämde att mamma skulle göra idag. Fylld kycklingfile med brieost i oså bacon runt kycklingbiten med klyftpotatis och vitlökssås till.Så jävla gott då!
Så nu sitter jag här och är mätt som ett as och fryser lite, storm ute med. Blåser typ skitmycket men det var ju sol på dagen iaf. Wow lixom. Kl 7 kommer Nicole och Julia hit och vi ska kolla Let´s dane finalen såklart och så får vi se vad som händer. Det blir nog rätt chill tror jag.

Håret är jag för övrigt nöjd med. Ska beställa lite hår till och sätta i några till sen så kommer det bli absolut kanon!

Ding dong

Här sitter jag i min säng och fördriver lite tid, råkade nämligen vakna och vara piggelin redan typ kvart över 7 lixom. Det är nog nåt fel på mej, ibland iallefall lr så är det för att det är så ljust ute nu på morgnarna. Yeye, ser ju ut som det blir fint väder idag åtminstone, nice! Åså äre ju fredag med jah, lovely. Veckorna går så galet fort! Känns som det bara är fredag och fredag lixom men det är väl både postitivt och negativt det, mest positivt just nu. Lala, ska väl så smått börja fixa till mej lite snart, APU idag som varje fredag och hela nästa vecka och sen äre påsklov! Wehej :D

Johnossi- 18 Karat Gold
Rösten på den mannen alltså, åhh!


Kväller

Fick en kund idag ändå, en klippning bara som tur va så ah. Klippte och sen halv 5(!) gick jag och Catta från skolan för att hämta hennes farmors bil så vi kunde få bordet till mässan. Så det blev alltså 17.30 bussen hem för mej idag. Fy satan. Kom hem vid typ halv 7 nu ikväll lixom. Bläää. Yeye. Så jag har inte gjort nånting sen dess, bara tat det lilla lugna.
Jag känner av mina axlar och min nacke oxå. Typ skitstel och det gnoler lixom i musklerna. Är i stort behov av massage och lite knaka ryggen och så tror jag. En såndär pojkvän hade ju varit smidigt i ett sånt här läge lixom, om han hade kunnat massera vill säga. annars kvittar det ju. Aja, jag får väla ta tag i att fixa mej en tid nånstans. Heh, undra hur länge "jag lär boka en tid" jag har sagt så nu... Inte har det blivit iallefall. Miiih.. pain.
Men nu ska jag nog sova och så.

Go natt.


Torsdag

och jag vill inte gå till skolan idag, blä. Inte ett dugg pepp på kund idag ju plus att batterierna är slut till mp3n. Alltså kommer den här bussresan ta typ 700 år. Men imorrn äre ju fredakk iaf och då blire Let´s dance finalen och lite tjockande med Nicole och Julia ser det ut som. Det blir ju bra iaf!
Solen lyser ute oxå btw men det är still typ inte varmt, mer 0 gradit lr nån minus, inte bra. Hoppas det blir +grader lite senare!
Aja ska väla borsta tänderna och kila till bussen kaaaanske.

Våffeldagsdagen

Idag är det våffeldagen och jag ska snart få äta våfflor! Gott. Tur för mej att jag påminde mamma om det igaår annars hade jag ju då inte fått några våfflor men nuså. Fint väder fick vi under dan idag med och det gillas massa. Puss på sol men nu vill jag att snön ska bort och att det ska bli vår och så sen är jag nöjd.
Annars har jag vart i skolan idag bara som vanligt i veckorna lixom. Åkte in med 7 bussen. Sista rycket inför mässan lixom så blidde ingen sovmorgon till 10 idag inte. Pysslade med det fram till lunch och vi var redigt effektiva måste säga, full fart hela tiden. Åt lunch sen och så svenska sen bara. Så blev 15 bussen hem. Lagom det. Plus att kulturarbetet är framskjutet (för 3e gången) till efter påsk bestämde vi nu. Vaddå sköööönt! Woho. Ingen läxa och inga prov förrän första delen i nationella svenska B, uppsatsskrivande nästa onsdag. Ble, jag suger på sånt. Men men snart är det över, ingen mera skola på åtminstone några år framöver. Härligt va? :D

Nytt bandsläpp till H-fredsfestivalen med. Mando Diao, Cindy Lauper och Sahara Hotnights. Inte så tokigt nej, åhhhh vad jag längtar!!

Nu ska jag nörda vidare.

Hurtigt

Måste bara säga att jag faktiskt tog mej ut och sprang en sväng idag igen. I snöstorm! Lagom att det skulle komma då lixom, igen. Men inget stoppar mej lixom ;D Lagom nöjd efteråt iaf kan man säga. Yeah. Sprang visst på lite snabbare oxå eftersom att det tog 5 minuter kortare tid den här gången än dom andra två ;o Var yr i skallen när jag kom in med. Inte bra men tur det gick över efter lite jättegod mat!

Wöwö

Ledig idag och så. skapligt skönt måste jag säga!
Började dagen med en dusch vid 8 och sen gjorde jag och annikan sällskap till Anna, vi gick gjorde vi jah. Och fyhelvete vilket äckelväder det var då!!!!! snöstorm minsann. Guuu vad arg jag var. GRR. Heelt scenilt väder idag. Först vare snöstorm och sen 10 minuter snerae var det blå himmel och sol lixom? Så har det nämligen hållt på hela jävla dagen. Jag vill ha vår, är det för mycket begärt lr?! Men anyway, vad gjorde jag hos Anna idag då? Jo jag *trumvirvel* har numer långt hår! :D Äntligen lixom. Som jag väntat på den här dagen och nu sitter det där! Yeah (Y) Blev bra tror jag, känns så iaf (: Anna är duktig hon och snällast!
efter det var vi hungriga så vi lyxade till det med en pizza på Brorsans, gott. Dock var jag dömätt efter halva fast jag tog en barnpizza lixom. Jobbigt. Lala... gick in på skoaffärn med och kikade lite och sen gick vi hem och nu sitter jag hära och gör inget alls. Borde kanske börja med kulturarbetet soms ka in på fredag :S Hehe, kan vara en bra idé kanske... Kanske följer med upp och kolalr lite hästträningar sen med, va ett tag sen sist ju.

                                                                               
                                                                                                       FÖRE

                               
                                                                                                       EFTER

Let it rock, let it rock!

Because when I arrive
I bring the fire
Make you come alive
I can take you higher
What is this, forgot?
I must now remind you
Let It Rock
Let It Rock
Let It Rock

The refräng på låten som etsat sej fast i min hjärna och som jag gått runt och sjungt på sen igår. Lite av en ny partyfavorit kan jag väl säga!

Men till dagen då... Skola som vanligt och så, dock bara en lektion idag igen eftersom Kultur&stilhistorialäraren är sjukskriven en vecka till typ. Meen jag klagar inte! Skönt ju. Fast jag kom inte hem tidigare för det, nej nej. Madde, Catta och jag gjorde de sista ärendena inför mässan på söndag efter vi slutat. Tog sin lilla tid men nu är det fixat och hur skönt är inte det då!? Asskönt. Hann in en sväng på Kph med Madde sen oxå för att kolla på provexemplrate av våran bok  innan jag tog bussen hem . Och den kommer bli awsome. Så himla glad jag blev efter allt slit och alla miljoner motgångar vi kämpat oss igenom. Men nuså håller vi tummarna för att det kommer bli kanon till slut, vågar inte ta ut nåt i förskott kan jag ju säga med våran tur. Yeye...
Kom hem vid 5 och sov halva resan hem med, deckade när vi kommit ut ur Uppsala som vanligt men det är grymt värt och få sova lite sådär. Aja, käkade lite och så när jag kom hem och det visade sej att det inte blev nån box ikväll heller för Nicoles ben är förtillfället ur funktion efter en hård idrottslektion. Dumma! Men jag drog md mej Ronjis och hennes hund på en promenad istället på en dryg timme så det löste sej ändå. Fast äckelsnön kan gärna få försvinna, pissväder! Ge mej vår, sol och sommar!
Nu ska jag nog kolla nån film lr lite tv och käka nåt tror jag. Eheh.
Ledig imorrn med och varje tisdag fram till studenten nu. Värt.

Och jag längtar som en liten unge efter julafton tills imorrn! Kommer inte kunna sova inatt fan, haha!

Här får ni en av de nyare favoriterna med då!



Morgonpigg?

Ehhhh.... Ja som fan. Orka att jag vaknade vid 8 och var skitpigg!? Försökte sova lite till men vid typ halv 9 gav jag upp och drog upp datan istället. Suck, jag som vill sova. Men är ju inga fel med att vara pigg iofs åså. Måste vara det underbara vädret. Sol idag igen ser jag nog genom glipan på markisen och massa fågelkvitter och så. Snart äre vår!!!

Men anyway, party igår då hos Nicole men Julia fyllde år. Jag och systeryster åkte dit redan vid 6, hjälpte till och plocka undan lite saker o sådär lixom och peppade lite. Men vid 8 började vi bli lite oroliga för att ingen hade dykt upp lixom ;o Haha, meeeen kan ju säga att det hade vi inte behövt vara. Efter 8 dök nåra upp och sen... öhhhh kom typ hela Tierp, vare jah. Men det vart kul iaf. Sjöng lite och så. stackars människor som fick lyssna på mitt skrik. Meeen vad gör det om 100 år lixom?
Kort sagt kvällen började hos Nicole och slutade på Bennys. Inga krångligheter lix. Standard så att säga. Fick lite gratis mat av Linda som inte hann få den för hennes buss gick. Jag bjuder igen bruden!
Somnade i min egen säng vid 2 kanske, sköönt. Missade dock Robinson ;(
Ska nog åka och hjälpa till me dstädningen lite sen tror jag men mamma ska ju sällskapa nån till Valbo och jag är skitsugen på åh följa med ju. Blire så så klarar  dom nog sej utan mej hoppas jag.
Och nu blev jag skitsugen på en promenad i finvädret ju!
Kan man ut och gå klockan kvart i 9 på en lördag?
Kommer nog bilder åså sen med ska ni se från lillpartajet :)

För övrigt känns det som jag druckit typ 7 liter vatten nu. Jävla muntorka lixom ;o Varför blire så för?

Kvällens:
Jaaaahh, jaaa tar puungen osså!
Ska vi?

Hare!

Ready!

Snart kommer lillgänget och plockar upp mej åså blire Gävle. Vi ska mest ha kul och så! Kommer väl hem nån gång imorrn. Chill med sovplats.

Happy friday på er!

(och jag har färgat håret idag, skööönt!)

peengar

Kollade på lyxfällan och nu fick jag pengaångest. Inte bra. Får panik när jag tänker på vad mycket skit man lägger sitt fjuttiga studiebidrag på. Ne från och med nästa månad är det jag som ska vara noga med och skriva upp och planera vad jag ska lägga mina pengar på. Inte för att jag kanske slösar så mycket egentligen eftersom att jag är rätt snål när det gäller de money jag har lixom. Men ändå. Vore ju skitbra och ha lite koll ändå!
Så jah det satsar vi på.

Najt.

Laddning inför helgen!

Jaha... vad ska jag berätta för kul idag då tro, det har lixom inte hänt nåt kul idag va jag vet. Men som sagt börjar ju halv 1 på torsdagar, bara kundpass fram till 4 fast vi slutar jämt tidigare men ändå. Aja, fick en herrklippning och det blev bra ju fast jag inte va pepp på kund idag. Var klar strax innan 2 redan, liiite drygt kanske. Men jag sysselsatte mej med min synopsis som skulle in igår, så nu är den äntligen inlämnad. Haha! Snacka om att den blev nördig men men va förväntar hon sej av mej lixom. Eheh, svenska har jag aldrig varit och kommer aldrig att bli nån stjräna på heller sådetså, deal with it lixom!
Kom hem vid 17 och var vrålhungrig så vad gjorde jag åt det då tro? Jo jag åt mat, fungerar rätt bra måste jag säga. Testat vet jag (Y) Sen åt jag lite glarre med och lät det sjunka lite så kl 17.35 gav jag mej ut på min lilla motionsrunda för idag. Kom hem vid fem över 6 för att vara exakt. Gick hälften och sprang hälften. Duktiga jag :D Men på hemvägen dog ofc Mp3n, skitkuul -.-' Springa utan musik är ingen höjdare direkt men det gick, nynnade lite för mej jsälv i huvet och det funkade det med som nödlösning. Smidigt.
Yeye.. nu har jag duschat lite och tänker nog glo lite fler avsnitt av Moonlight.

Ha en kanonkul helg everybody för det tänker jag ha ifall jag inte hinner bloggilogga nå mer imorrn!

Morning!

Heeej Hallooo!
Vaknade kl 9 pigg och jah det var fint väder med så. Så på rätt bra humör är jag än så länge iaf. De är ju niiice. höhö. Nu har jag iaf fixat mej och så o nu sitter jag i köket och käkar frulle, rostad fralla med tonfisk på. Ni tycker säkert det låter helt weird och äckligt MEN det är gott! Så prova vet jah :D Och och och så slog jag på och tänkte lyssna på RixFm´s webbradio och som pricken över i klickade jag in på Bandit Stockholm, en radiokanal med bara rockmusik. Hur underbart är inte det då?! Typ superunderbart. Har redan hunnit bli kär i en låt som jag aldrig hört förr. Ni hör juh ;D Skitbra. 
Men nu måste jag fortsätta leta vidare så jag kna ta hem den innan jag blir tokig!                               



Hola

Idag har det rätt mest varit full fart heeela dagen. Hujeda mej typ. Åkte in redan med 8 bussen för att arbeta klart med vårat projekt. Det tog ända fram till halv 1 och sen vare svenska från 12.50- 14.05. Massa blä och jag har fortfarande inte skrivir klart min synops som egentligen skulle in idag. Bra Martina! Får försöka få klart den ikväll lr nåt och lämna den i hennes fack imorrn typ. Heh. Anyway, efter det vart det ännu mer pill med boken och filer hit och filer dit. Grr! Fy sjutton vad jag hatar allt som har med datorer att göra (förutom internet). Yeye.. efter lite fillejox gick vi till trycket och fixade lite och lämnade in skiten och sen buss ut till Coop Forum i boländerna där vi fixade lite till montern och så handlade jag lite mellanmål oxå. Gick in en sväng på Rusta med. Ont i huvudet från 2 till 6 när jag kom hem har jag haft med men nu har det gått över som tur och skitkul att jag råkade markera och deleta det jag just skrev. Apsaker.
Nu har jag iaf precis damsugit upp mitt halsband som flög ner i golvet förr och duschat och innan det var jag ut på en rask promenix med i 45 minuter. Alltid bra ocg röra lite på fläsket lixom.
Men nu ska jag nog chilla lite och dra igång ett avsnitt av serien Moonlight som jag ******* hem förut.

Peace dudes!

Kungar!





Första steget!

Japp, idag tog jag det första steget när det gäller mina blivande springturer. Började med att gå och sen sprang jag hela vägen hem. Inte överdrivet långt kanske men jag var ute i 30 min och det är alltid en början lixom, så jag är nöjd! Sen blir det att öka på succesivt lixom. Torsdag står näst på tur. Körde lite sit-up och rygglyft med när jag kom in innan jag hoppade in i duschen svettig och dan. Guuuu va duktig jag känner mej.
Ne, lär väl börja skriva på synopsen som in ska in imorrn på svenskan kaaanske och sen blir det tvtittandes, Den rätte för Rosing. Vilkaen nörd jag är.
Och puss på vädret idag, så jävla härligt med sol och blå himmel!

Längtar till helgen, paaarrrteeeyyy!

Fredag hela veckan...

jag kan ju få låtsas det iallefall.
Skola som vanligt på dan, kom hem vid 5 och sen dess har jag bara ätit och irriterat mej på vädret. Jag ville springa men neh då. självklart regnar det! Jävla Sverige alltså. Blir lixom ingen box för Nicole hade 3(?!) skrivuppgifter tills imorrn. Haha. God bless me att inte jag valde sam lr natur lr nån annan plugglinje alltså ;O Yeye, så därför jag hade tänkt köra igång med springningen lite idag istället men icke.
Linda kommer och bor här ikväll med, så jag ska gå och köpa vanlijsås och sen baka en hallonpaj. Åhh vad gott! Aslänge sen jag åt det nu. så kommer bli finemang. Dessutom är helgen planerad oxå, haha. Jag planerat min helg lixom? Jag som aldrig planerar. lr jah, Linda och Nicole har planerat lite åt mej typ egentligen. Men jag godkände förslagen lixom ;D
Hoppas veckan knallar på fort nu bara och att det är vår imorrn när jag vaknar!

För övrigt så såg jag två rådjur på grannens tomt när jag kom hem, skitcoola med horn och grejjer!


 

Chillhelgen fo sho

Heeelt otroligt att jag har vart hemma hela helgen. Ingen fest, ingenting. Degerbo i fredags kväll bah, är väl det längsta jag sträckt mej till. Där blev det bara chillande framför tvn och så. Och igår var jag slapp hela dagen med. Ut och cyklade med Jossan och sen fiakde vi som sagt och sen blev det en promenad med Ronja och Kingen. På kvällen kilade syrran och jag till Hemköp där vi laddade inför melodifestivalen emd massa gott åså trillade Nicole in till 8, senre kom även Linda, Vickan och Sandra som lyckades släpa med sej Angelica och Nicole till Vendel. Själv pallade jag inte så jag la mej i sängen och kikade på halva Twilight och kände mej ensam och sen somnade jag typ.

Idag vaknade jag dock vid halv 12 och blev överlycklig när jag kollade ut och såg det fin fina vädret. Vårkänslor. Jossan hade tråkigt så vid 13 gick vi ut o gick en sväng, chillade lite hos henne, var ut igen och gick, var här en stund och sen gick vi ut en sväng till. Gäller ju att ta vara på finvädret när det äntligen kom lixom ;D Skönt dessutom att vara ute! Nu längtar jag emr än nånsin till sommaren och dess festligheter.
Nu på kvällen åkte mamma och jag till Anna- Carin och dom för att jag skulle klippa Frida. Klippte henne och sen blev det lite te och mackor i soffan ett tag innan vi åkte hem igen. Fint hus har dom för övrigt och stort! Jag passade på att köra under den lilla trippen med. Gick galant ju. Plus att en bra person hörde av sej och va liiite social oxå.
Yeye, åkte hem och glodde lite Whipeout, de där som börjat på 5an när dom är olika lag som ska tävla på en hinderbana. Haha, kul kul! Älskar kommentatorerna och alla ljudeffekter. Min humor. Skratt skratt. Lätt att jag skulle prova den banan om jag fick chansen!
Annars ligegr jag mest i sängen nu. Duschade förr och kolalde lite Beck emn pallade inte sitta helt ensam i mörkret nere i vardagsrummet och glo längre som alltid när det är Beck. Plus att jag inte riktigt vågar kolla själv heller. Töntig som jag är och ingen vill ju göra mej sällskap heller så. Åhhh, jag vill oxå ha någon att mysa med såhär på kvällarna ju. Kan inte drömprinsen bara komma och knacka på dörren nu lixom lr nåt. Saknar lixom det dära.

Och hej vad långt det här blev då. Heh.

Over and out.

Länge leve maskinen!


Kaffe och kaka

Dagen knallar så smått på och jah. Jag och Jossan har vart ut på en cykeltur, haha! Vilka jävla nördar vi är men det var fan skönt ;D Sen så bjöd jag in henne på en kopp kaffe, kakor och bulla. Shiiiet, tantvarning där nästan. Men vi skrattade och hade trevligt som vanligt. Dock cykla hon hem för en liten stund  sen och så.
Kvällen får jag se hur den artar sej. Är ju så himla sugen på att gå ut.... men känns innte som att mi plånbok tillåter det så får nog bli nåt annat. Blir nog bra det där. Melodifestivalfinal med ju har jag hört. Lär ju nääästan kolla.
Och nu tycker jag att min serie ska ta och ladda klart så jag kan få nåt nytt att fördriva min tid med nu när jag kollade slut på True Blood igår :'(

Later!

Yeah

Åh!!! Min dag är gjord igen. Var in på Rockpartys hemsida nu och gissa vad!?
Dead By April till festivalen oxå!!!!!
Trodde inte det kunde bli så mycket bättre. ÅHHH
*Längtaaar ännu mer*






Fredag

Omg. Vaknade kl 7(?!) idag och var skitpigg fastän jag hade ställt klockan på 8 lixom. Anyway så fördrev jag min tid med näst sista avsnittet av True Blood (A). Yepyep, kalla mej nörd men skyll på Nicole ;) Hah! 8.15 vare dags att fixa sej och göra nåt vettigt för att sen stressa iväg till Apun. Jag fattar inte att jag ALLTID måste stressa fast jag ibland tom går upp 2 timmar i förväg. konstigt de dära.
Luugnt där idag iaf (igen) men men. Ronja rullade iaf 1/4 del av en permanent på mej idag innan hon fick utbrott och gav upp. Haha. Duktigt ändå ju! Sen så har jag provfärgat mitt löshår och färgen blev bra och håret är godkänt av "experterna" nu.. så den 24/3 smäller det. *Längtar* Ihh!
Slutade halv 4 och då gick vi in en snabbis till Monique och där provade jag 2 klänningar. Student snart ju! Blev iaf lite kär i en utav dom. Så kanske slår till på den. Likabra att gå på den där "denmåstejagprovakänslan" som jag får ibland när jag ser ett plagg och bah, shit! Men gutt om det prblemet är ur världen snart oxå ju. 1-0 till mej då lixom.

Men nu ska jag rusa te bussen och tillbringa resten av kvällen i Degerbo!

Ciao!

Klipp klipp med saxen

Helluuu!
Idag blev det en buss tidigare in till uppsala redan vid 10 för att jag och Linda skulle käka på Kina Garden men vi (jag) insåg att efter jag väntat på Linda och även Amanda att tidsplanen lixom sprack liiite grann. Så det slutade på Donkelidonken istället. Haha, näääästan samma sak iaf, lr inte. Aja det var ju gott så och vi hade ruligt så värt ändå. Yeye sen var jag tvungen att rusa till skolan vid 20 över 12, kundpass kl 12.30 lix. Det slutade med två kunder och inte en som jag trodde. Utan var en gubbe som kommit fel tid lr nåt så jag fick ta han innan den andra. Hår och skäggklippning blev det på honom. Gick väl ok typ. Sen kom en dam som ville klippa av sej håret en bit. Klippte av det till axlarna, klippte upp och klippte en snelugg. Blev kanonbra och hon blidde nöjd, han med tror jag (: Skönt.
Kilade in på Indiska med efter jag slutat. Blev en kjol (ser ut som ett tublinne typ), ett linne med vanliga smala band (lelopardmönstrat (A), det är nåt med mej och just det mönstret. Älskart. Och sist men inte minst shoppade jag en halsduk där oxå lr sjal, kallare va ni vill. Kom iaf fram till att den var svart och inte mörkgrön ändå som jag tyckte den såg ut o va på tåget hem. Eheh. Passade på att tappa bort vantarna nånstans i Uppsala oxå? Iiiingen aning om vart dom tog vägen, helt veck bara, grr! Kanske blir som förr när jag tappade bort ett par vantar på tirk  en vinter åså på våren hittade jag dom liggandes på locket till en soptunna utanför ridhuset, knas. Aja, jag saknar mina vantisar!! Blä på dom.
 
Nu har jag precis kollat True Blood och snart kommer Lena och klipper sig. Money money!

Oyeah

Kan ju börja med att erkänna att jag tog mej friheten att vara "sjuk"  från skolan idag (A) EN gång bara, vad gör det lixom? Jag är ju ändå aldrig sjuk (peppa peppa ta i trä för fan!) så då kan jag ju åtminstine få låtsas lite ibland. Eheh. skönt vare iaf kna jag lova. Lite sovmorgon, lite True Blood och sen frukost och lite fix innan mamma und me styrde mot Gävle. Jag kollade runt lite, hittade en snygg tröja och sen lämnade jag tillbaka ett par jeansleggings från gina som jag köpte för en månad sen bara med lite småfel upptäckte jag då men nu sprack dom oxå, helt utan anledning i helgen?! Så nej, pengarna tillbaka på dom idag! Vi käkade gott oxå på ett kinesstånd inne i gallerian. Mumma.
Nu har jag precis varit duktig och sökt ett till jobb till sommarn. Hoppas jag får nåt! Ska kolla ännu mer vampyrserie nu och så ska jag och mor ut och bränna lite fett sen. Skönt!
Och kan det sluta snöa nu tack!!!!

Imorrn ska jag luncha med Lindis in Uptown, VIKTIGT!     

    













Muusiiiiik

Jag dog idag och trodde inte det va sant när Linda smsade mej och sa att Kings Of Leon kommer till Hultsfredsfestivalen! Hur stora är oddsen lixom att vi valde att gå på just den festivalen lixom!? Shit, plus massa andra bra artister med som Killers for example. Måste vara meant to be lixom ;D Haha, lr nåt.
Annars hare vart en allmänt bra dag idag, förutom att jag vaknade och insåg att jag flyttat till Alaska, typ! Fuck snön. Jag som trodde det skulle bli vår nu när snön började smälta igår. Men icke. Grrr! Ye ye.. Permkursen mellan 12.30 - 15.30 för övrigt idag och jag var duktig flicka och rullade 2 hela E4rullningar som vi kallar dom. En bra dag för mej idag alltså. Med tanke på att jag fått utbrott på detta under de senaste lektionerna och slitit ur allt efter halva istället för att det bara inte gått helt enkelt. Men nuså. Plus att det är sista gången nästa gång med och sen är kursen finito=ledig på tisdagar. Happyface på det!

Käkade och drog ihop en kladdis när jag kom hem sen. Lillkocken som sagt och sen kollade jag ett avsnitt True Blood när den stod i ugnen och blev klar. Lagom till 8 när syrran och mamma kom hem. Så då blev det kladdkaka framför TVn och "Den rätta för Rosing" åså "DHW" efter det och nu ska jag kolla mera True Blood och sen sova!

Så, Go natt.

Yepyep

Hmm... Jag sov bra inatt faktiskt, sådär bra så att man bara vill sova ännu mer när larmet ringers för 3e gången. 3 larm och en snooze tar det för mej att sätta mej på sängkanten på mornarna. Illa men värt. Aja, kl 6 släpade jag mej upp, fixa mej, käka lite frulle och drog till bussen sen som går 7. Lite bussproblem och så med såklart påväg in. Ett stycke överhettad buss vare den här gången. Så blev att hoppa av i Läby och byta buss för att sen åka vidare. Dryyygt.
En lektion, 2 timmars hål, lite fix med boken och 3 bussen hem. Ovärd skoldag som vanligt. Heh.
Hann käka lite och se ett avsnitt av True Blood innan Nicole trillade in sen vid öh... halv 6 typ. Vi hann glo ett halvt avsnitt till och sen promenerade vi med våra happyface till Aktivera för att få boxas lite. Hur kul du vill vare och nu är jag slut som ett as, skiiitjobbigt verkligen. Men så det ska va ju och dödlig träningsvärk på det i nåra dagar, sen så!

Har duschat, käkat o kollat klart på avsnittet så nu blire nåt/några till! Så jävla bra serie plus att jag har ställt mej på kö med nu på bok nr 3 i Twilightserien. Lovely!

The end of the week

Då var den här helgen över oxå då och som alltid går det alldeles för fort. Blä på det.
Men anyway... Igår var det full fart hela dagen typ. Vaknade vid halv 11 nån gång, käka frunch oså och sen bar det av till Gävle med Jossan en snabbis vid 1. Och då var det verkligen en snabbis oxå. Kom dit halv 2, sprang igenom nåra affärer och sen var vi tvugna att ta halv 3 tåget hem igen. Haha, illa. Men så kan det gå om Martina har kollat fel på tiden och trodde att tåget hem gick vid 4 och inte halv 3 lr halv 7. Men men, det var trevligt iaf! Dock hitta inte jag va jag va skulle kolla efter men Jossan fyndade lite. I tierp igen så köpte jag potatisgratäng och rostbiff på Hemköp som jag lagade sen. Riktigt gott må jag säga. Kocken själv lixom. Superavancerat lr inte. Höhö.
På kvällen blev det fest med Ronja hos en Jimmy och sen kom Nicole, Sandra och Julia med nåra fler oxå. Hann med en sväng till Vendel och fylloLinda och en sväng till Karlholm oxå Trevlig kväll. Deckade i sängen sen vid halv 2 typ. Otroligt skönt.

Idag har bara vart en slappisdag. Sånt gillas! Sov lagom länge och sen tog jag en promenad till Nicole vid 12. Härligt att få lite luft och motion på samma gång lixom. Yeye. När jag kom dit hade hon koka kaffe och så. Så vi började med att fika kaffe och bullar. Gutt. Sen nörda vi lite Americas best dancecrew vid hennes dator och efter det tog vi fram våra kockkunskaper och gjorde lunch bestående av stekta ägg, bacon och makaroner. Mycket lyckat! Sen blev det ännu mera slappande med en  film och glo på ett avsnitt av True blood serien som var skitbra! Så nu sitter jag och ****** *** resten av avsnitten oxå, heh.
Mamma hämtade mej halv sex och sen dess har jag bara slappat vidare.
En dush, Beck och sängen inom en snar framtid.

Yo.
 

Obra.

Vet inte vad, men nåt äre som inte stämmer har jag kommit fram till.
Åhh. Kaaaanske att det finns nåt som skulle få mej på bättre humör lr vad det kallas men fan alltså.
Allting känns bara skit, opepp och obra.

Fredakk

Tjolahopp lixom.... Apu idag som vanligt då och Ronjis va där som vanligt oxå. Lika trevligt som vanligt och full fart som vanligt sådär på fredagarna. Yeye. Till lunch blev det en korv me brööö på Bennys. Höhö. Sen slingade vi håret Ronjas kompis Katrin och det blev kalasbra det ju :) Typ va väl det ungefär. Gick hem vid 16 åså köpte vi lite godis på Ica då oxå.

Nu sitter jag mest här och vet inte vad jag ska göra ikväll!? Fest i Bruket hos Jenny med Emma  lr filmkväll me brudarna (Nicole, Sandra osv) in Tierp..... HMMM. beslutsångest.nu
Ska väl fundera vidare en stund. Blir nog bra vilket som iaf hoppas jag. Waah... hatar verkligen att behöva välja mellan en grej lixom när man vill vara med alla samtidigt. Åså får jag dåligt samvete för de andra när jag bestämt mej för en sak. suck.  Tänk om man kunde dela/klona sej, hur bra skulle inte det vara lixom??!!
Typ skitbra.
Aja.

Dead By April- Losing You


Vad ska jag skriva här då?

Den här dagen startade med en chock för mej. Herreguuuud!? säger jag bara och det var vad jag tänkte då oxå efter jag upptäckt vad som hänt. Shit pomfritt. Vad är felet lixom?

Anyway så började vi ta kunder idag igen. Liiiite drygt att åk 1 timme buss in vänta 1 timme på kunden, klippa och sen åka hem igen. Rätt ovärt men men. Bara och kämpa på nu sista 3 månaderna. 3 månader månader lixom, det är ju ingenting! Åhh vad nära det är nu. Så jävla skönt det kommer bli då. Underbart. Somsagt, jag hade en klippning på en tjej och det gick bra och det blev bra. så jah... det var väl bra.
En tågresa hem med syrran och annikan och massa skratt. Haha. Jag säger då de! Man kan råka ut för dom emst konstiga sakerna som tjej alltså.
Yeye.....  nu ska jag dryga vidare och så.


Ohlala?

Öhhhh.......................   Eh, idag har jag vart i skolan mellan 12.30 och 14 för att bara glo film på svenskan, Bridget Jones Dagbok kolla vi på. Visst fick den mej att skratta lite kan man säga. Herrejösses vilken kvinna, haha. Aja, sen åkte jag 14.19 tåget hem och syrran satt tydligen på samma tåg så sällskap fick jag till slut oxå efter jag ringt och fråga vart hon var. Visade sig att hon satt typ 10 meter från mej bara. Ugly. Rullade in i Tierp vid 15 iaf och då kom mamma och plocka upp oss. Åkte bla förbi Konsum för att lämna en lapp och så blev det 2 marabou chokladkakor oxå (stor). Två för 30 ju (A) Dom är för övrigt slut nu. Nej jag har inte ätit upp dom själv faktiskt, även om det inte skulle vara omöjligt.
Vart en chill dag för övrigt. Kört lite bil, segat lite och nu på kvällen blev det en promenad med Ronja och hennes hund på en dryg timme typ. Jag fick värsta ångesten för jag ätit en massa tjafs idag så då drog jag med mej henne ut. Trevlans det och skönt att röra på fläsket lite. Var rätt mest slaskigt och blött oxå. Äckelväder.
Vill ha sommar och sol nu ju!


Ha d.

En gång om dagen.....

får jag ont i magen, då tänker jag på dej så går min magvärk över (8) Björn Rosenström fo sho lixom.

Yeye... annars då? Har det inte hänt mycket idag. Dah skolan mellan 12.30 och 15.30 bah. Slappt. Sova på bussen hem som vanligt. Käkade när jag kom hem och sen hängde jag me upp till Tirk o kika på syrrans hoppträninng. Passade på att köra då oxå och det gick ju finers lixom (Y) Åhhh, jag vill ha körkort nu! Tänk om man kunde få det utan att plugga massa och så. Skulle va nått det.
Kollat på tv ikväll med, Den rätta för Rosing och Desperate Housewifes på det. Inte ofta det inträffar att jag bänkar mej framför tvn sådär om kvällarna men ibland så. Fattar inte att jag kollar på Rosingprogrammet egentligen för. Helt sjukt egentligen vad dom hittar på alltså. Men aja, dom lyckas ju få en att kolla iallefall på nån vänster.

En lektion imorrn, börjar 12.30 och vi ska enbart glo på film lixom? Ehhh. Värt?

Åhh, jag vill inte vänta längre. Jag vill oxå. Varför händer aldrig nånting bra mej? Är det för mycket begärt kanske, bara en sak nån gång?!

Najt.

-

Vilken stor fjant jag är. Vart småirriterad och lite nere hela dagen. Så slår jag på en låt och börjar helt plötsligt att gråta som ett litet barn.
Jag som mår så bra? Trodde jag ja.

Vill bara somna för att vakna och inse att allting bara vart en mardröm.



Mars

Nu äre mars men det är fan inte vår lr och jag har haft apont i skallen sen typ 14(?) och det är still inte borta. Skolan söög idag oxå plus att jag var kanontrött imorse. Sov dåligt (som vanligt) inatt igen. Jävla skit.  Så börja det snöa nu med tydligen. Helvete!
Nu ska jag knarka nån ipren och så blire box med Nicooooole sen. Det blir ju kul iaf.

Btw så åkte Amanda och Linda med samma buss som mej hem. Så det var ju finemang lixom!

Booooring

Jag seriöst avlider av uttråkning snart. Varför i helvete bor jag i Tierp för av alla jävla ställen i Sverige!? Grrr, det är ju så man blir tokig. Så himla less på skiten. Shit vad jag tänker flytta härifrån inom en inte sååå lång framtid. Hah!
Plus att det är skitsurt och sitta hemma helt alone dessutom, ge mej lite sällskap tack lr nåt. Fint väder är det inte längre heller. Jag blir deprimerad av sånt här skit, kan det inte bara ta och bli sommar typ.. NU? Då skulle allting kännas så mycket lättare, inbillar jag mej iaf.

Ska klippa lite sen iaf. Det är ju alltid nånting. Damsugit rummet har jag gjort oxå. Duktigt av mej.

Saknar dej lite oxå kompis.






Fint väder

Bara för att det är fiiiint väder! Dock önskar jag att jag oxå kunde gå ner till starnden och lägga mej på sanden ;o

Latin Kings- Fint väder

RSS 2.0