Tisdakk

Idag blev de först jobb från 9-15 som vanligt och sen mötte jag upp Sandra direkt efter de vid Åhlens. Vi käkade lite sallad först på Cupido och när vi satt där kom Sebbe och knalalde förbi med så blev lite snabbprat me han oxå. Sen var vi redo för att slösa pengar. Hittade en tshirt, ett typ lite prtyplagg haha och underkläder. När de var klart blev de en glarre och sen tåg hem. Vi tog ett regionaltåg för vi inte orkade vänta på Upptåget och självklart så funkade inte busskortet eller mitt VISAkort och inga kontanter hade jag heller och dyrt vare med. MEN som tur var så satt de en engelsman bredvid oss som payade min biljett på 130 spänn!?! xD  Hahah! Så Martina fick åka gratis hem. Sånt folk borde de finnas fler av! :'D

Kom hem vid kvart i sju typ och då blev de en snabbvisit till Bergstätken med Jossan bara. Annars har jag inte gjort nå mer idag lixom... Lr jag försökte mej på att skruva ihop en stol som mamma köpt men den var inte samarbetsvillig kan man säga. Inget som stämde typ. Skitsaker.
Och imorrn äre sista jobbdagen för den här veckan med. Najs najs.















Yo!

Idag har jag jobbat, badat pool/stekt med Nicole, Julia och Emma, träffat Jossan en snabbis och varit ut och gått. Ye ye. Så ligegr det till alltså! Och btw så vare första jobbdagen idag på en vecka efetrsom jag varit sjuk och så. Var lite segt men fick iväg 15 st iaf. Sen så vare ju lönedags idag med och imorrn rullar studiebidraget in. Sista studiebidraget in my life lixom ;o Shit!

Imörrn blire jobba och sen ska jag möta Sandra i stan efetr jobbet och kila lite på stan lixom. Najs.


Mr. Perfect don´t exist...my little friend.


Memories

Minnen och flashbacks.
Satan.... ställer bara till det.


Brämmen & grillning

Mmmmmmmmmmmm.... idag blev de först en sväng till Brämmen på dagen med Jossan, syrran och Adam. Det var bara kanon de och skönt i vattnety vare med. Jag tyckte iaf de till skillnad från vissa andra badkrukor! Sen efter några timmar drog vi oss hemåt igen och då vare bara att hoppa in i duschen och fixa till sej lite för sen blev de grillning hos Josefine med brudar och sådär. Vi käkade, spelade spel, kubb och hade skoj. Trevlans ju och att de är kanonväder gjorde ju bara saken ännu bättre lixom. Älskar sommar!
Blev en promenad som avslut och lämna lite flickor och sen knallade jag hem. Så ääääre.

Nu ska jag typ försöka sova i mitt stekheta rum -.-' Tur att jag har fått en fläkt nu som kanske hjälper lite åminstone dock tror jag att de finns nåt typ av mygg här inne med men som inte syns. Har lixom vaknat med nya myggbett nu flera mornar i rad. Gillas inte!

Najt.

Grr

Less


Sola och bada

Idag har jag vart till Marma med syster och mamma och stekt och badat. Kan inte säga annat än, FYFAN VAD JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!!!! Underbart äre. Hoppas på liak fint väder sen när vi drar till Hultsfred :D
Vi var väl iaf i och bada i ca 3 timmar så kom hem vid halv 4 nån gång typ och då chilla jag lite abra och sen joina syster upp till stallet oxå på cykel. Kändes precis som förra sommaren. När man bikeade upp till stallet fast nu har jag ju ingen egen heeest längre. Flasbacks lixom. Min plutt!
Anyway... när vi kom hem fixade vi till oss lite och sen blev de floskande och prat på Brorsans (utomhus) med Sandra. Gott vare som vanligt men nu är jag dyngmätt. Helst uppsvälld. Blir det jämt. Spelar ingen roll om de är en godis lr en hel måltid jag stoppar i mej. Magen lixom bah POFF så står den rakt ut och man ser höggravid ut. Fint de! Ehhh, not.
Yeye. Så äre minsann.

Imorrn blire nog lite emr sol o bad kan jag tro. Får ta vara på sommaren när man akn för nästa vecka blire ju jobb som gäller igen som vanligt. tur jag hade som gick och blev sjuk just nu ändå. tur i oturen lixom som man brukar säga ;)


Skai, min förra plutt.

Stek och bad



Blev stek och bad idag vid nya badet bakom Tirk med Jossan och syrran. Underbart!

Sjuk

Faktiskt så är jag sjuk för att vara jag. Förkyld, lite halsont, lite hosta och ytterst lite feber har jag haft idag oxå. Jag har lixom inte haft feber på flera år och då överdriver jag verkligen inte. Så blev hemma från jobbet idag och blir nog hemma imorrn med tror jag så jag får krya på mej ordentligt istället för att springa omkring halvfrisk/halvsjuk och hosta kunderna i öronen. Inte så fresh lixom. Heheh.
Så atteh idag har jag stekt lite och träffat Ronja en sväng med. Alltid lika trevligt! Nanana... va väl de.
Nu har jag bara shottat hostmedicin för första gången på flera år oxå. Dock tog det typ 10 min för att övertala mej själv att de inte kunde va så hemskt innan jag drog i mej de. Stekte på 2 ägg gjorde jag med som lite kvälssfika såhär. GOTT. Ne nu ska jag nog dra mej in till sängen snart. Är nog dags att ta bort de andra täcket nu. Blev lixom lite varmt med två täcken och en filt inatt haha. Nån gång får jag ta och ge mej lixom :')




White Lion- Broken Heart

There is life even after a broken heart.


Midsommarhelgen

I fredags på själva midsommaraftonen så blev det lite grillfest lr vad man ska kalla det i Skämsta hos Nick med Jossan, Linda och Matilda och lite annat trevligt folk. Blev massa prat, skratt och gitarrspelande med lite försök till allsång oxå. Sen så tältade jag tydligen lite i ett prinsesstält oxå där jag somnade. Haha. Blev en promenad hem för mej sen själv för mitt promenadsällskap försvann så jag pratade med Jossan istället. Blodiga skavsår och en rejäl framåtlängesvurpa hann jag få oxå. Fy satan. Pain. Klantig.

Igår så var det en seg och slapp förmiddag kan man säga. Blev lite chillande i solen bara och en glass på OK med Jossan och en mindre pigg Anton. Där kunde man snacka bakfylla haha. Gott med glass iaf. Twister<3 På kvällen sen blev de iaf Lövsta en sväng med som för de flesta andra oxå. De var väl kul förutom en liten onödig grej bara men men sånt som händer. Så atteh ah.... Skönt o få komma hem och sova iallafall.

Idag har jag bara varit seg hela dagen. Förkyld, ont i halsen och lite allmänt off lixom. Inte sugen på att jobba imorrn kan man säga! Stekt lite med Nicole och färgat håret har jag gjort typ annars idag. Äntligen är den satans fula utväxten borta!





Midsommar

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Skogen

Jag kom nyss hem från skogen typ. Lite spökning för barnen på ridkoaln. Heheh. Gick väl sådär haha men kan ju trösta mej med att jag är ca 207876457034 miljoner myggbett rikare. Älskare! NOT. Mygg borde inte få finnas!
Annars idag har jag bara jobbat och sen vart i Gefle en sväng med Nicole som skulle uträtta lite ärenden ;) Blev lite glass och chill i solen vid ån oxå. Gosigt.

Imorrn är jag ledig! :D Funderar på att göra nåt åt mitt hår då. Ser för hemskt ut nu alltså.... Gillas inte.
Men nu ska jag nörda vidare pigg som jag är. En sväng i skogen mitt i natten gör sitt till lixom.

I Wanna

Hatar när det blir såhär. Hatar att jag aldrig kan ta tag i saker och att jag jämt ska bry mej så jävla mycket om allt. Hatar när folk bara skäller på en. Hatar ångest och att jag alltid vill vara alla till lags. Det går lixom inte att göra alla nöjda för de är allltid nån som blir missnöjd. Hatar att man inte räcker till lixom. Palla vara jag just nu.

Funderar på attt typ ut och gå en mil lr nåt. Känns så.

Hatar att det här inlägget blev väldigt dryyygt menne ibland måste man få hata lite oxå. Faktiskt.

I Remember You

Nu ligger jag i sängen efter kväll med Jossan och Matilda. Mycket trevligt! Vi har skrattat, vart ute i regnet och gått och tjockat oss på ett nyttigt vis till Big Stan som vi hyrde. Yeah.
Imorgon blir det jobb igen som vanligt mellan 9-15. Segt men värt att få första lönen i slutet på juni sen ;) Ohlala lixom. Och för övrigt hoppas jag innnerligt att det kan få bli finväder nu under midsommarhelgen. Snälla!!!! Jag palalr inte emd mer jävla regn. fy fan för de alltså. Seriöst... såhär mycket ska de inte regna i juni?!?!
Hoppas iaf att de blir en bra en midsommar och att få träffa på massa bra folk!


Det går bra nu

Ja det går fan bra nu. För det första så fick jag en EGEN spotify igår, så nu slipper jag ha spotifykrig med Jossan hahaha! och för det andra så går det jävligt bra på jobbet för tillfället. Första dagen med full lön idag och utöver de klämde jag iväg 19 paket idag. Heheh. Kanske är min grej de där ändå? vem vet ;D Och för det tredje så regnar de inte ute nu!!!! Helt galet. SKÖNT. Har ju lixom varit regnperiod i Tierp heeeela helgen så att säga.

Nu ska jag nog äta lite glass med chokladsås och sen tvinga någon söt liten vän att umgås med mej.

Värdelös helg

Var ju trevligt så länge de vara lixom. Sucki. Jag vill inte bo här. Värdelös håla.se.

Ska nog plöja igenom Twilght dvdn som jag köpte idag nu tror jag.

Losing You

Igår var jag på Grönan med Annika, Ronja och lite folks. Vi kollade på artister som uppträdde på NRJ in the Park. Dead By April och Mando Diao var beeest! Milow va dessutom inte så dålig han heller.

Idag har jag bara varit i Gävle och kollat på kusin Markus student och ätit jättegó mat. Muuuums. Och för de andra så körde jag både dit, hem till dom och hem till tierp igen. Satan va bra de gick fan :D Värsta smettrafiken o allt lixom. Nu vill jag ha körkoooort!
Kom hem vid 6 iaf och sen dess har jag inte gjort ett jävla dugg. Så satans tråkigt jag har kan man säga. Var ner till Hemköp o fyllde på telefon, är väl de enda. Heheh. Sen har jag suttit och tänkt massa oxå och nu tänker jag oxå.
Kanske man ska dra igång en film lr nåt i den stilen.... om jag orkar

Just nu saknar jag en människa lite med. Den är bra den.





Snyggast. Så jävla bäst. Dead By april


Mando Diao. Grymma.


Milow. Underbart.

Jag, nörd?

Damp

Idag sålde jag nytt rekord på jobbet, 23 paket fick jag iväg totalt. De ni! Så nu har jag fått kontrakt oxå :D Rätt skönt.
Va väl de typ... annars har jag bara gått på stan en snabbis med Amanda och handlat mej ett linne och umgåtts lite med Ronja oxå.
Det har varit en trög dag idag och jag har inte vart på speciellt bra humör kan man väl säga kanske. Palla massa jävla töntar som ska bry sig så mycket och tönta sig o hålla på. Klipp er och skaffa er ett liv lixom... Värt att testa iaf! :)

Imorgon blir det eventuellt Gävle lr Valbo en sväng med tror jag, vi får se helt enkelt.... Och jag är feeestsugen, krogensugen, pepp på nåt kul helt enkelt!

Lilla nörd!

God Natt människor.

Off

Off


7e juni

Idag har jag gjort absolut ingenting. Slappdag idag alltså. Gick ut o gick med ronja en liten stund är väl de ungefär. Annars har jag bara kört lite bil och möblerat om liiite på mitt rum bara, flyttat sängen och så lixom. Så nu känns de lite större och det blev mucho bättre på de här viset som de är nu. Städade lite på samma gång med.
Så äreeee. Blev en pizza till kvällskäk oxå. Gott.
Nu ligger jag bara i min säng och tråkar och de är tråkigt. Ska kolla klart på sista snutten av Twilight då kanske lr nåt. som jag börjat kolla på igen (A) MEn den är ju sååå bra!

Imorgon är det jobba som gäller från 9-15, mån- ons typ hela sommarn. Heheh. Ble.

Kallt

Det är juni och typ askallt ute. Sämst!
Nu ligger jag i sängen med både mjukisbyxor, strumpor och tjocktröja pluss 2 täcken och en filt. Ska de verkligen bahöva vara så jävligt lixom? Ge mej sommar!!!!
För övrigt så har jag varit så otroligt seeeg hela dagen. Lite lagom sliten sådär kan man väl säga. Hah!

Student 2009!

Igår tog jag studenten!!!!!!!! Så jävla kul. En av de bästa dagarna i livet kan man ju säga! Shit alltså, har typ inte fattat de riktigt än men typ. Jah vad ska man säga mer än
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TSIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!
Woho!
På morgonen blev det 7 tåget in till skolan för champangefrukost o allt vad de kallas, fotografering, kyrkan och sen kl 12 öppnades dörrrarna för Linnéskolan sista studenter ever. rätt tråkigt men coolt. Blev lite grattad och sen vare flakåkning som gällde. vårat flak ägde alla andras flak så jävla mycket. Haha! DJ o tak och precis allt hade vi. Värt. Dessutom så var det bland de roligaste på hela dan. Jag vill åka flak igen igen igen, jag vill ta studenten igen. Men anyway så slutade kvällen på en krog/pub inne i uppsala med vänner och sådär. Dock hade Martina Nylund GLÖMT legget hemma!?! Jag menar hur dum får man vara egentligen? -.-' Tur de löste sig ändå Heh. Efter vi vart där åkte vi tydligen tåg hem igen som jag inte har ett minne av alls dock och sen gick ronja o jag till nån i Tierp och var där en stund och dom andra drog sej hemåt. Fick skjuts hem sen, hann in tvätta av mej sminket o byta om innan jag fick sms och så blev de ännu mera bilåkande. Heheh. Blev övernattande i ett annat gult hus sen.

Firandet höll på i 24 timmar ganska exakt. Kan ju säga att jag är galet trött idag iaf men nu har jag sovit två timmar till iaf.

Blev en promenad hem sen med Jossan förr idag oxå. Yey.

För bilder se EnMartina på http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0


Dagen före

Jag tar studenten imorgon och de är galet. Fortfarande inte fattat det lixom. kommer väl på lördag typ.
Jag kan inte sova heller för den delen och ska lixom upp typ snart. 6.20 går bussen härifrån!

Halkbana.....

CHECK! Yiiiiiiiiiiiiiha för idag har jag kört halkbana och vet ni vad! Jag klarade det fast jag trodde jag skulle dö och benen skakade när jag satte mej i bilen och skulle göra den första övningen för jag var sååå nervös och blundade när jag trampade enr bromsen för att göra den första tvärninten. Haha! Men sen släppte det och det vara bara skitkul :D Mihi.
så nu sitter jag här med ett diplom o allt lixom.
Men innan halkbanan så var det avslutninglunch med klassen och lärarna. Yeye. Sen så fördrev jag lite tid på stan medan jag väntade på tåget och då shoppade jag en liten väska som jag ska ha sen på fredaaaag on the big day!
Så ligegr det till alltså. Imörra blire först picknick och sen lite jobb efter det. Sen på fredag smäller det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STUDENT!!!!  Hoppas för allt i världen att det är fint väder då. Bara de inte reeegnar.

Nörd

Idag har jag jobbat, gått med Jossan oh therese i spåret och sen nördat med Jossan. Haha! Åså har jag ätit för mycket bulldeg så jag mår illa nu och kört lite bil och imorrn äre halkbana. Martina kommer dö. Nervöööööööööööööööööös!!!! Rädda mej :(

Kort sammanfattning av min dag ;D

Mr(s) Cool

Idag har jag jobbat i 3 timmar och det gick bra. Slutade 12 och då gick jag o mötte Catta och Madde för att fixa de sista med företaget, dela ut pengar. Yey. Blev 2bussen hem sen efter det och det var jävligt varmt kan jag lova. AC?!?!?!?! HALLÅ lixom?!
När jag kom hem så ehhh... åt jag lite och sen följde jag med Jossan när hon sprang på vallen. Duktig brud :D Jag skulle sitta på en sten men de kändes så nördigt så jag cyklade lite istället under tiden. Haha. Sen cyklade vi hem igen och skrattade massa åt en moppepojke som kom och blåste förbi oss. Hahahha xD
blev lite segande inne sen. Har undvikit solen lite idag. Kändes som att det behövdes om jag säger så. Heheh.

Nu såhär på kvällningen så följde jag med Ronja och Micke och Kingen på en liten promenix te Bennys. Skapligt sugen man blev på strips å dipp dårå -.-' Men nej, inget sånt nu inte!

Sen så hatar jag min körkortsbok typ mest i världen just nu. BaaaaHHHH

RSS 2.0