Blinka lilla stjärna

Hola!

Igår så servade jag herrn med lite frukost och äckligt kaffe hah, typiskt att det ska bli så när man ska göra sig lite till lixom men så äre! Sen tränade jag och efter det åkte jag ut till Tolfta på kvällen till Micke och hade det mysigt bara. Så glad att jag träffat han!

Idag har jag varit där typ hela dagen och gjort lite allt möjligt. Jag har tex lärt mig spela lite gitarr och mer ska det bli så nu är mitt pekfinger helt avskalat typ. Känns så iaf. Va kanske inte så omusikalisk som jag trodde, hah. Sen åkte vi hem hit en sväng och så klippte jag håret lite på Micke så nu är han nyfriserad oxå.

Nyss kom jag hem från min äsklingsJosefine och nu kollar jag på Dating in the dark. Kul program de.

Imorgon däremot har jag tänkt ta mig in till stan och köpa nya skor som är mer än behövligt och sen blire en klippning på em. Lite pengar är aldrig fel!

Ska fortsätta kolla tv nu så tjo!


Pluggiplugg

Nu sitter jag här med körkortsgrejjer och har pluggat lite. Känns bra att vara lite duktig om jag nu sk alyckas få mitt efterlängtade körkort!

Annars har jag inte hunnit gjort så mycket mer än att dammsuga övervåningen och mitt rum. Senare idag blire våfflor. Gott! Sen ska jag hinna med att träffa Jossan! Sen ikväll får jag nog träffa Micke med. Kanuuun.

Och imorrn äre fredag. Vilket betyder helg. Och i helgen känner jag för att göra något kul. Kanske fest lr nått. Va ett tag sen nu! Får la se hur helgen artar sig lixom.

Seven days a week

Idag har jag haft körlektion och kollat på OC. Awsome.

Äckelväder

Åh! vad less jag blir på det här äckliga jävla vädret!!!! Vadfan hände med gårdagens 10 plusgrader och sol egentligen? Jag som trodde våren var påväg men icke.

Idag har jag övningskört med pappa i Gävle och ätit på MAX och nu sitter jag i min säng och har så fruktansvärt tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. En påse godis och OC skulle ju lätta upp stämningen. Men nu råkar det ju vara så att jag varken har en påse godis lr OC-avsnitten. Så att det är ju rätt så kört. Men det kanske löser sig.
Ikväll hade jag tänkt låta bli att träna med för att jag ska bli helt frisk eftersom jag nästan är bra nu. Men ska det fortsätta vara såhär tråkigt så tänker jag nog träna ändå. Palla.


Solsken

För att idag är det fiiiin fint väder och jag är på bäst humör. Like it!

Igår åkte jag till Micke på kvällen och hade det mysigt. Fredagsmys kan man ju kalla det lr nåt. Kollade OC som jag blivit beroende av, käka chips, kolla lite på en film och så fick jag massage. Så jävla skönt det är alltså. Kan va bland det bästa som finns.

Vakna imorse och kände mig frisk för första gången på två veckor förutom att jag var liiiite hes bara men det är borta nu. Yey! Kanske kan det vara det fina vädrets förtjänst? Måste va så.
Blev frulle och så och sen fick jag skjuts hem så nu har jag varit hemma ett tag och hunnit med en promenad med mamma och en dusch. Finte.

Ikväll tror jag att jag ska umgås med Josefine. Var ett tag sen nu!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Per Gessle och längta efter sommaren!

Nanana

You lift my feet off the ground
You spin me around
You make me crazier, craizer
Feels like im fallin'and I,
Am lost in your eyes
You make me crazier, crazier, crazier

Taylor Swift- Craizer


Sjuk?

Jäkla hals alltså... Att den bara inte kan ge sig någon gång?! HAde ju precis kommit igång ordentligt med pumpen både söndag och måndag och nu bara för att jag ska träna idag igen så gör den ont igen. Typiskt! Så det blir väl ingen träning för mig eftersom det verkar vara nåt litet virus som ligger och lurar. Drygt drygt.

Varit vaken sen 9 med. Morgonpigg och kvällstrött. Finte! Så jag funderar på att ta en liten halvlugn promenad lr nåt nu lr så väntar på att Jossan ska sluta så jag kan fråga henne om hon vill med. Får se!

För övrigt har jag feta shoppingsuget just nu. Vill bara handla! Framförallts 2 par skor jag sett och ett par jeansshorts. Snart får jag pengar och då ska jag minsann unna mig något nytt! Va ett tag sen sist lixom. Och sen skulle jag vilja åka in och kolla på Micke och dom när dom spelar ikväll men ingen kan självklart följa med -.- Känns inte som man vill åka själv och kolla lixom. sitta där som en nörd i nåt hörn. Haha, neh va.


15/3

Måndag igen då och jag vaknade vid 9 tror jag pigg och glá! Härligt härligt. Drog mig en stund och sen käka jag lite frulle och gjorde i ordning mig lite eftersom man inte gärna kan se ut som en död när man ska gå runt och lämna CVn kände jag.

Så jag kom nyss in efter en liten promenad runt Tierp med syrran. Känns bra att några lät lite positiva iaf. Men man ska väl inte ha några förhoppningar. Blev en tur in på skoenglunds med där jag kärade ner mig i ett par gladiatorsandaler som jag sett på ellos hemsida innan. Så dom ska jag gå ner och köpa direkt sen när jag äntligen får in mina pengar.

Om en timme ska jag köra oxå i Gävle. Hej hej körkort här kommer jag!


Kom kom kom

nanana... jävla låt och sätta sig på hjärnan alltså och bra är den ju inte ens heller lixom. Mest töntig.

Åkte som sagt ut till Degerbo till Linda igårkväll för melodifestivaltittande, gottis och kortspel med lite brudar. Mycket trevligt var det! Sen blev det en liten raggarunda i Amandas nya racerbil innan jag tog bussen hem vid 11. En stund efter att jag kom hem sen så kom Micke efter halv 12 nån gång. Vi käka lite och kolla lite på en film, The Butterfly Effect. Den filmen var väl sådär.. lite seg tyckte jag den va efter att ha kollat klart på den idag. Men Ashton Kutcher är ju snygg iaf så det är ju alltid nåt lixom.

Idag bestämde jag mig för att sluta försöka sova vid 10 efter att ha lyckats fått typ 3 timmars sömn bara. Hatar när man inte kan sova och vrider och vänder sig. Usch. Speciellt när man ser hur den andra personen sover hur bra som helst och man vill inget hellre än att göra likadant lixom. Men ne då. Så jag nörda lite data och sen efter 12  slog jag på Kom kom kom låten och va lite dryg för då tyckte jag att Micke inte behövde sova mera. Snäll som jag är.

Annars idag så har jag grillat korv med Josefine och nu är jag hemkommen från träning. Det kändes bra. Så hoppas vad det nu är för litet virus som drygat hela veckan givit upp nu! Men nu ska jag försöka stoppa i nåt i mun hur spymätt jag redan är annars blir det ju inget resultat av träningen inte!

Storsovarn i egen hög person

 


13/3

Ikväll blir det Melodifestivalen med Linda och Vickan i Degerbo. Awsome!

Jag hoppas att Darin lr Andreas Johnson går vidare!

Bio?

Jag vill gå på bio idag och jag vill se Remember me där ingen mindre än Robert Pattinson har huvudrollen! Vilket betyder att jag helt enkelt MÅSTE se den filmen.

Bara säga till om ni är sugna lixom!

Rudolf med röda mulen?

Typ så känner jag mig nu kan jag ju säga. Fått fetaste typ finnen på näsan och det bara lyser rött lixom. KUL, verkligen att man vill visa sig ute nu. Not. Ååhhh!
Hatar finnar det borde inte få finnas. Dom gör bara så man känner sig äcklig och ful. Ne, så sånna tycker vi inte om.

Annars vakna jag vid halv 9 och var skitpigg, känner fortfarande i halsen dock men känner mig inget febrig idag som jag gjorde igår morse. Hoppas det ger sig snart så jag kna träääääna igen som vanligt. Avlider annars!
Och fint väder ser de ut att vara med så det blir nog en promenad idag om ett tag!


Mållös

Kan va bland det bästa jag hört tror jag. Vilken röst killen har!


Must have!


Glad

och kär likamed bäst.


Våren på väg?

Det känns så iallafall! Några små plusgrader, sol och det dropper lite från taken. Helt underbart! Ska försöka ta mig ut och gå en sväng sen i det fina vädret och njuta lite av vårsolen. Och inte nog med det så blir jag på så himla
bra humör när det är fint väder, älskart!

Annars idag så har jag bara varit på ett möte på Arbetsförmedlingen. Vad är det med arbetsförmedlingen och möten egentligen? Dom verka älska att ha möten... Fick gå upp vid 8 för att hinna dit till 9. En aning drygt vare att stiga upp kan jag säga. Ville bara vända mig om och fortsätta sova. Plus att jag sov så himla bra och så ska man gå upp. Det är typiskt! Va där i 2 timmar och när jag kom hem så gjorde jag en kladdkaka. Och den blev så klart lyckad eftersom att jag är kung på att baka kladdkaka faktiskt.

Nana... nu ska jag kolla på en film som äntligen laddat klart. Hoppas den är bra nu oxå. Yeeah.

Tjo!





7/3

Här sitter jag och har varit vaken sen halv 9 för då var det dags för morgonpromenad tyckte Zacki.. Så äre när man är hundvakt tydligen. Så det blev inget sova bort halva dan idag inte! Lite segt att kliva upp med tanke på att jag inte kom i säng förrän halv 2 inatt bara. Men det gick!

Igår så var jag med Josefine hela dagen. Vi färgade hennes hår och det tog hela dan men det blev bra till slut! Så fint så blev de! När det var klart gick jag hem och fixade mig och sen kom Caroline och Josefine hit och vi drack sangria och kollade på melodifestivalen och så. Sen vid 11 åkte vi till Linn i Månkarbo en sväng och drack lite till o snacka skit, trevligt trevligt! Och så provade jag shotta nåt som var så sjukt äckligt.  Det luktade som jäger men smakade fan rent utsagt haha. Blä. Åkte hem vid 1 sen och gick o la mig. Skönt.

Idag är det bodypump som står på schemat! Äntligen va en vecka sen sist nu för att mitt kort tog slut men idag ska jag köpa nytt! Vill att klockan ska bli 20 i 7 nu! Tycker dom borde flytta fram passet till tidigare på dan. Det skulle va nice.

Nu har jag nyss dammsugit mitt rum och bytt sängkläder så nu vill jag att det ska bli kväll så jag kan lägga mig i min nubäddade mysiga säng! Finns typ inget bättre än det. Helt underbart äre.


Less

Om jag nu är så himla negativ så skit ire då. Palla. Ibland blir man bra less.

Jag kollade nyss på The Blind Side. Grym film. Hur bra som helst ju! Blev helt lycklig av den och insåg du hur lyckligt lottad jag är som har mina fina vänner, Micke och bästa mamma o pappa.

Snart ska jag nog faktiskt sova lr kolla på en till film. Nu ligger jag och lyssnar på The Sounds och längtar tillbaka till sommmaren! Åh... kan den inte bara komma typ NU?

Bjuder på lite sommarbilder!












Dance inside

Så känner jag mig lite nu, att det dansar lite i mig för för att jag är så glad och lycklig bortsett från att jag är arbetslös för det suger lite men annars så! Segast i världen känner jag mig oxå.. jobbigt. Därför ska jag nog dra på en film sen och äta chips lr nåt sånt, popcorn kanske elleeeer godis, hihi? Får se vad de blir. Jag är jordens största godisråtta alltså. Tur för mig att jag tränar så pass som jag gör! Annars vet man aldrig  hur de skulle kunna sluta.

Idag har jag inte gjort så mycket... Var ut och gick med Jossan och sen har jag inte hunnit med så mycker annat. Och igår åkte jag till Micke på kvällen och där har jag spenderat halva dagen idag oxå. Dessutom tror jag inte jag känt nån människa som sover så som han gör.. StorsovarN.

Tog bort min BDB idag oxå! Så jävla nice det känns haha! RIP Bilddagboken!

Snääällaaaa?!

kan det bara inte sluta snöa och bli vår nu? :(
Bra less man blir... äckelvinter

RSS 2.0