Julshopping!

Nu är det snart jul och jag är näästan klar med alla julklappar. Så himla skönt då! Bara två saker kvar nu typ. Det sämsta med att handla julklappar är att dock att det är så svårt att veta vad man ska köpa och att man blir så satans pank efteråt, heh.. Ogilla. Men det är väldigt kul att ge bort julklappar och sånt så man får väl tänka så istället!

Måste bara fixa mig nåt att ha på mig på nyår och lite så nu så är det finemang sen. Fast än sålänge har jag ju ingen aning om vad jag ska göra på nyår heller, kanske blir hemma framför tvn? Ne.. hoppas inte det!

Annars så rullar det på.. snart händer det massa bra saker och på måndag skia jag börja provjobba på mitt nya jobb också så hppas dom gillar mig! Håller mina tummar för det :) Sen skulle det vara fint ifall lönen från mitt nuvarande extrajobb skulle komma någong j*vla gång också jag lever som en uteliggare för tillfället känns de som. Lite lagom sur man blir på sånt!

Later!

Vuxenpoäng!

Jag har nog samlat massa med vuxenpoäng under den förra veckan och nu med. Var nyss till banken och fixade med sparande och sånt som är nödvändigt. Känner mig himla vuxen just nu ;D  Yeah!

Helgen har för övrigt varit bra den med. Blev myskväll i fredags med älskling och sen i lördags var vi in till stan och shoppade loss lite och på kvällen sen så kom Lindis hit och vi prata skit,kolla på tv och bara degade efter den lilla incidenten som jag råkade ut för haha.

Och julhandlingen har gått rätt bra den med faktiskt! Nästan helt klar så det är ju awsome! Nu är det bara att fira 3 födelsedagar och sen äre jul, mysigt! Längtar till julen. Längtar även efter lite sol och värme så nu ska jag kolla lite solresor till nästa år tror jag!



Mössa

Jag köpte nog snyggaste mössan igår, en såndär björnf*tta som det kallas haha. Älskaren!


Småsur!

Fan vad sur man blir när det verkar ta en miljon år att få in lön på kontot! Åh ärsåless just nu. Jag behöver mina pengar nu och helst på rätt datum med men tydligen är det väldigt svårt att få till! Hoppas dom dyker upp imorrn.

Tur att jag har lite att glädja mig åt också! :D

RSS 2.0