Ajje

Gah jag har bränt mej i gommen.
PAIN!

Fredakk

Yo yo yo!
Nu ligger jag i min säng och bara slöar (som vanligt) typ. Har vräkt i mej massa onödiga chips med så nu känenr jag mej bra fet kan jag säga. Annars så har jag bara hunnit vakna, käka frulle och duschat än så länge. M åkte för en stund med.
Igårdagen blidde lagom lugn. Blev Gävle på dagen och slösa lite pengar. Och gud vad jag handla, haha. Var på shoppinghumör för ovanlighetens skull. Jag brukar lixom aldrig hitta nåt men igår så! Sen på kvällen var jag ut med Jossan en sväng och efter de kom M hit och de blev film och sådär. Finns ju inte så mycket annat o göra lixom. Ehe..

Vad händer ikväll?!

Chilldagen nr 1

Vilken dag. Det här kan man kalla chilldag. jag har inte gjort ett skit idag förutom o klippt gräset. Skönt.
Nu på kvällen blev de en film till, Wallander Kuriren. De var absolut inga fel på den. Helt okej. Nana.... ska väl försöka mej på att få sova ordentligt snart.... Pigg som ett as, liiite drygt kanske!


Onsdag

Har varit hemma från jobbet idag som sagt. Skönt att få sova länge tänkte jag.... men ne då. Vaknade tidigt ändå, så då drog jag en film istället. Patrik 1, 5. Har sovit jättedåligt dom här 3 nätterna. Bara vaknar hela tiden lixom. Drygt. Fast de jag inte fattar är att jag ändå är så pigg på kvällarna. Knasigt de där.... Anyway, klippte gräset på förmiddagen. Så lite nytta har man gjort iaf.
Nu ligger jag här och funderar på att cykla ner o låna den 3e Twilightboken som jag så länge velat läsa. Men har bara inte blivit av att jag lånat den... Så kanske blir idag då.

Menne... vad ska man hitta på ikväll då tro?... Hmm, de visar väl sej.

Natti

Imorgon tänker jag vara lite olydig och vara hemma från jobbet. Jag är så äckligt less på skiten om jag säger så. Fy Fan. Så då tänker jag fixa lite andra viktiga saker och bara tare lugnt o ladda mej med nya krafter tills på måndag. Så förhoppningsvis försvinner min ångest för att gå till jobbet under de här dagarna. Mhm... så äre!
Kvällen blidde bra den med. För de första så ringde min elsklingsRonja som är i Östersund nu och som jag inte träffat på ett alldeles för långt tag! Saknar henne. Så de ska vi ändra på sen när hon kommer hem.
För de andra så kom en bra person hit och var social med mej. Blidde film och chill för oss stället för Ön som alla andra nördar är på. Heh!

Men om man ska försöka sova kanske....?

Hmm

Ja, idag har jag jobbat men åkte hem vid lunch. Pallade inte avra kvar. Ont i magen och så gick de sämst att sälja dag. Jäla cpcoach vi har nu när Martin e ledig. Blä.
Aja... ikväll ska väl alla till Ön typ som de senasrte tisdagarna. Sista gången idag dock men orka. Mamma ska dit lixom och sen ska jag ju upp och jobba imorrn igen vare sej jag vill lr inte. De suger -.- Så att jag får väla hitta på nå annat att fördriva min kväll med. Kanske finns de nån som vill vara lite social av sej ikväll...?


Tja

Ehhhhm.... idag äre måndag och jag har jobbat och varit o badat med Jossan. Eller jag doppa mej och hon kollade på heheh. Kom hem nyss och jag sitter här o e galet chipssugen -.- Måååste fan dra till Lidl och handla.
Sen fick jag min lön idag oxå. Oh yeah!
Och igår vare en lugn dag, var ut o gick på morron och sen glodde jag slut på Vänner, säsong 1. Så nu lär jag nästan fixa mej säsong 2 oxå ju. På kvällen sen fick jag sällskap, vi tog de lugnt bara och kollade film, The Hangover. Den är bara för bra! Så himla skön film.
I lördags gjorde jag ingentiiing alls, bara dega hela dagen hemma. Rätt skönt. Men lite tråkigt i längden om man säger så lixom. Spelade kort gjorde jag oxå med syrran, adam, ludde o annika. Jag förlorade, oväntat va?

Feeeeest

Japp, igår blev de minsann fest så det stod härliga till! Först förfest här med alla härliga campbrudar + Linn minus Sara. Niiiice! Vi hade sjuuukt jävla kul på förfesten. Värsta partygänget lixom. Sen vid halv 11 tydligen så åkte vi bil till festen ute i skogen. Dock minns jag ingenting om hur lr när vi drog dit menne tur de finns folk man kan fråga lixom. Heheh. Där var de oxå ruuuligt men inte lika ruligt som på våran förferre. Var där ett par timmar och sen vid halv 2 lr nåt så drog jag och sällskapet hem. Lite kul att jag glömt mina nycklar i Lindas bh!?! bara så jag fick väcka hela huset istället. Haha, så de kan bli ;D
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Är mest megatrött och sliten från gårdagen. Steg upp vid 11 typ och då drog vi en pizza och sen gick jag hem och socialade mej med målarJossan. Yeah! Och nyss kom jag hem från Uppsala och Kinabuffén som jag var och Annika var in och käkade. GOTT!
Nu ska jag bara tare lugnt dock va Emma sugen på krogen men jag pallar fan inte de alltså. Att hon orkar xD














Seven days a week

Jag dissade Ön idag trots allt. Pallar bara inte okej om de hade varit fint väder men de är ju inte ens de lixom. Sen så finns de ju dom som jobbar och tjänar pengar i veckorna lixom ;) Så atteh! Jobbet får hur sämst det än är gå före! Ska jag till Ön lär jag nästan ta ledigt lr nåt dan efter först så man kan ha kul fullt ut lix! Yeye... Men de går ingen nöd på mej. Jag har nyss kollat på Baksmällan igen och tjockat lite chirre och glass, mmmhm. Lär ju ladda inför helgen lixom. då blir de feeeeest för fulla muggar verkar det som med camp sug-rör gänget. Oh yeah!

Nana... nu ska jag chilla vidare och snart sova så jag inte somnar imorrn på jobbet vilket jag vara nära att göra idag ett x antal gånger. Not goood.

There´s a lot of things to do before you die

Kan ju börja med att jag gått och blivit Johnossinörd.  
Yeeeah... blogglusten ha rlixom inte varit på topp lr nåt.. typ. Men iaf så har jag jobbat idag igen då i helgen blev de lite lövsta och sådär. Dock var de mest massa mygg och inte så kul men ändå lixom. Därför ska jag jämna ut de med Ön imorrn. De ser ut som att de blir så iaf. Kan bli kul lr mindre kul. Men lite roligt i jobbdagarna har väl ingen dött av lixom, så atteh! Så de blir nog bra. Så så ääääre.
Idag tog jag ledigt för Gbg med i början av augusti, skönt med lite mer semester plus att jag fyller om nåra veckor med bara. Niiice. Undra avd man ska önska sej då då?....
Annars så äre inget speciallt som händer i mitt liv för tillfället direkt....

Slänger in en bild från Hultan, fler finns på Facebook och bdb, EnMartina. Så ni får glo mera där om ni är sugna på att se hur vi hade de!


Orka

Har tappat bloggsuget lite känner jag nu.... Mindre bra kanske ;o Men de dyker väl upp snart igen hoppas jag. Kul att blogga egentligen ju. Anyway.... jag har inte gjort nåt speciellt dom här två dagarna, bara jobbat och de suger verkligen. Tur man får lön för skiten iaf! Imorrn är jag lediiig. Lovely!

Juste! har hunnit umgåtts med Nicole och Jussan oxå ju! Nice.

Home!

Igår kom jag hem efter en kanonvecka på Hultsfred. Vi anlände på tisdagen och åkte hem igår. Niiiice. Galet kul har de varit och bästa tältsällskapet och rulia grannar. Hunnit med att se massa bra band, badat näck och bara varit allmänt full o glad lixom och käkat typ ett ton snabbmat. Haha. Så nu är jag rätt less på de faktiskt. Men aja.... de har varit kanon iaf :D Och kommer göras om flera gånger!
Fler bilder kommer när jag fått tag i dom! Men de där är namnet på vårat camp iallafall.


Hultsfredsfestivalen

Imorrns ticker vi. Helt jävla underbaaaaart! :D

Min väska är så sjukt tung så de känns som hela jag ska ramla ihop. Plus att jag redan fått ont i axeln och lite i ryggen av att bara prova bära på den hemma lixom och utöver det har jag en liten väska till oxå. Paaaain.
Tur att dom förhoppningsvis kommer vara lättare på hemvägen ;)

Ha det så jävla bra för de ska jag.

Hörs på sööööndag om jag överlevde så att säga, den som lever får se ;D



The Hangover

The Hangover/Baksmällan.

SÅ JÄVLA VÄRD FILM.

Vill se igen igen igen!

Söndag

Idag sov jag länge och sen när jag vakna klippte jag syrran och efter henne kom Tina förbi och blev klippt oxå. Pengar pengar. annars har jag bara inte gjort nånting alls. Skönt de med. Men nu ikväll blire bio med Lindis, Jossan, Therese, och Vickan. Niiiice! Så ska väl bege mej till bussen snart lixom.

Imorrn jobbar jag och på tisdag sticker vi till Hultsfred, kollar på bra musik och festar järnet! Underbart, som jag längtat :D







Tierp

Tierp(are)säger jag bara. Vad ska man säga alltså.... ett folk för sej kan man kalla de nästan.

Idag har jag jobbat, varit med Jossan och Linda , träffat folk och gjort en good gärning!

Nu ligger jag ensam här i min säng och är pigg och önskar att jag hade sällskap lr nåt. Lite halvdeppig sådär blev jag nu när jag kom hem. Palla.

Galet varmt

De är så galet varmt. Vad man än gör så svettas man lixom. Iough! Knasigt att de regna imorse lixom ;o De kan man kallal scenilt väder. Anyway... jag har inte gjort nåt vettigt alls idag. Vaknade vid 10, käkade en god frulle! Stekte på ett ägg och rullade in de i ett tunnbrö åså lite iste till de. Göttit. Sen fick jag ett samtal ifrån jobbet så nu ska jag jobba extra imorrn mellan 11-17. Drygt men lite extra money är alltid bra att ha. Så ligger de till alltså.

Nyss var jag och hämtade ut underdelen till bikinin jag beställde häromdan. Överdelen är tydligen slut i lager så den kommer lite senare -.-  Vill ha den NU ju! Grr. Men trosorna satt bra iaf och de va ju bra.
Ska klippa Sebbe sen med efter5 nån gång och tjäna lite extra cash där med. Sen ikväll får jag se vad som händer.... jag vill bada och måste träffa snart med Linda. För länge sen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pengar rullar in det går bra nu.

Onsdag

Idag har jag jobbat och nu alldeles nyss klickade jag hem en bikini från nelly.com! Hoppas att den passar nu bara. Annars äre bara alldeles jättevarmt och jag vill bada.... så äre.
Ikväll får jag se vad jag hittar på och nu är jag ledig till söndag. Skönt. Sen jobbar jag bara måndag nästa vecka för sen drar jag till hultsfredsfestivalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skojja inte om att jag är pepp nu alltså :D

Slänger in en bild på bikinin!


RSS 2.0