Nana

Nu har jag precis kollat på 3 avsnittet av True Blood säsong 2. Ääääntliiigen hade de kommit ut! Bara att vänta in nästa avsnitt nu då... Annars har jag inte gjort nåt vettigt alls sen jag vaknade vid halv 10.. Typ käkat frulle och duschat men börjar bli lite hungrig nu kännder jag. Time for lunch kanske!

Angående mitt godis och chipsätande i veckorna så åt jag inte ett skit av nåt sånt igår. Så nu äre bara att fortsätta!

Night after night

För jag saknar dig så otroligt jävla mycket nu.

God natt.

Seg söndag

Vaknade redan vid 9 och då gick jag upp, käkade en go frukost och sen efter halv 10 blev det en promenad för syrran och mig i 30-35 min typ. Skööönt att röra lite på sig. Men det suger att vakna så tidigt för att tiden går å himla seeeeegt då. Klockan är bara över 12 lixom och de känns som jag vart uppe i en evighet. Dryygt. Gjorde en skinkomelett nyss med och det var bra gott. Lyckat!
Nu vill jag se på Män som hatar kvinnor! Lär lösa de problemet på nåt vis...


Nono

Imorgon måste jag ut och gå! Nu får de bli ett slut på mitt godis/chipsätande i veckorna på riktigt. Mycket snack och väldigt liten verkstad för mig angående den biten om man säger så. Ehe... and that´s hoot in a bad way. haha.
Trevlig kväll hos Jenny ikväll igen men en trött kväll dock ;D

Ahhh

Mina armar. Guuud vad det gör ont i dom. Verkligen ont! Känns inte som träningsvärk längre. Och alvedonen verkar tydligen inte hjälpa den heller. Aaaajjjeeee!


Paaaaaaaaain

Fortfarande helt mör i musklerna. Lr ah mest mina så kallade biceps just nu. Benen börjar sakta men säkert ge med sig lite nu. Men armarna alltså, herrejävlar säger jag bara. Kanske ska ta liite mindre vikter nästa gång!
Annars har dagen mest varit lugn än så länge. Klev ur sängen vid 10, käkade frulle och sen gick syrran och jag ner på köpingen där vi handlade lite saker på apoteket och sen hämtade jag ut min jacka som hade kommit också Heelt kär i den, så jäla nöjd! :D Helmysig och snygg på varen med. Det är bra.... Färgat brynen har jag hunnit med också.

Kvällen får jag se hur den blir, om det blir lugnt lr om de blir mer fartfyllt. Igår hade vi iallafall väldigt roligt och trevligt med tårta, dricka och kortdrickarspel. Kom hem efetr 12 nån gång så det var alldeles lagom de, sega som vi alla var.

Nästa station Örbyhus

Yeees... kl 8 bär det av med upptåget mot Örbyhus till Jenny och hennes nya lägenhet med resten av brudarna. Niiice. Fira Jenny lite och dricka lite lagom. Lika bra att jag är sysselsatt så tiden går fortare lixom! Det kommer bli funny!

Och förr idag så fick jag ett väldigt uppskattat samtal. Det kändes väldigt bra att höra hans röst och veta att han lever så att säga. Dock var det aningen jobbigare att lägga på. Men sen dröjde de inte länge tills jag fick ett lite mer onyktert samtal.. haha,  söt.

....

:(

Everywhere

Nu på kvällningen var jag med Jossan. Vi cyklade till Anton och kollade lite på Beerfeest lr va den hette. Hann dock inte se klart5 hela men den var ju inte överdrivet bra så de gör ju inget.
Nu känner jag mig lite småhungrig lr sugen lr nåt... not goood! Men kanske lär äta nåt ändå.

Imorgon äre fredag oxå men vad som händer vet jag inte. De återstår att se. Jenny fyller så kanske att de blir att fira henne lite då och träffa dom brudarna. Kul isåfall! Men jag tycker hellre att Mickelangelo ska vara hemma och umgås med mig i helgen. Men nedå.... Åhhh, kom hem nu.
 Och ja, jag är säkert jättetjatig men de får man faktiskt vara när man saknar någon såhär mycket!


Träningsvärk.se

Alltså... jag typ dör. Idag har jag en sån sjuklig träningsvärk i typ varenda muskel i kroppen sen pumpen igår. Men det ska fan kännas att man tränat men inte såhääär mycket. Haha, otränad lr vad? aja tur att det är kul iaf! Nu ska jag allt bli lite fit till hösten vintern, lr föröska åtminstone.

Annars har jag bara vart in till Uppsala en snabbis idag och handlat en tröja som jag såg på Ginas hemsida och det blev lunch på Donken med Amanda oxå som jag mötte på bussen påväg in. Trevligt. På hemvägen träffade jag på Matilda med som skulle hem till Tierp med samma buss hon med. Alltid trevligt med sällskap!


Kvällsshopping

Nu har jag beställt den där jackan från nelly.com, äntligen hade den kommit ut i rätt strl. Nice! Bara att vänta och se nudå. Får passa på nu när det var rabatterade priser o allt  tom 31 aug.

Natti

Bodypump

Ja, nu är jag hemkommen efter pass med bodypump på Aktivera som sagt och jag är helt jävla död. Varenda muskel i kroppen är helt slutkörd. Komme. Inte. Kunna. Röra. Mig. Imorgon. Shit alltså! Men nu ska vi allt ligga i ända fram till jul!

Och Micke saknar jag så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart....!!! Australia next kanske? Not. Drömma går ju...

Men nu snart blir det lite True Blood på svt. Nice!

Klirr

Sådär jah! Nu har jag klippt lite såhär på morgonen/förmiddagen. Kunden blev nöjd och jag vart nöjd. Alltid skönt med lite extra klirr i kassan!
Regnar ute gör det nu och mamma åkte precis iväg. Så nu sitter jag här helt lonley och vet inte vad jag ska göra. Ska man kolla film kanske lr nåt... Det visar väl sig. Men ikväll blir det iaf Aktivera med Annika. Jag kommer typ dö lr nåt men det ska bli kul ändå.

Dagar som denna saknar jag dig bara ännu mer... men bara att försöka stå ut.

Linas kvällsbok

Har jag kollat på nu ikväll på 5an lr vare 4an? Don´t remember... Men iallafall... Satan vilken pinsam film. Typ dog flera gånger om. Haha. Skitdrygt o se såna filmer när man lixom skäms åt människorna i filmen för dom är så satans pinsamma av sig. Kul!
Sen bakade jag lite hallonpaj med. Gott! Och imorrn ska Annika och jag inviga hösten med lite pump på Aktivera. Kul :D

You and you and you and you

And you.

Höst/vinterjacka

En såndär jacka SKA jag minsann köpa mej!



En helt vanlig tisdag

Jossan sov här inatt, yey. Lite sällskap sådär när han e borta. Men Jossan drog redan vid 7.15 för hon skulle till skolan men jag vaknada nu vid 20 i 10. Skönt.
Kl 11 kommer pappa och blir klippt. Liite extra money sådär och sen kanske de blir en promenad på det, det skulle behövas iaf.
Och förresten så börjar True Blood sändas imorgon på svt 1, säsong 1. Dock har jag redan sett den men vafan? De är ju så bra. Får man nåt att göra om kvällarna nu i höst iaf!





Ska det kännas såhär?

Det funkade inte att bara bita ihop och tänka på pengarna. Som jag trodde. Fick feta ångesten och mådde skit på tåget in och allt detta bara för jag vantrivs så inåt skogen med där jävla jobbet. Pallar inte. Så tog första bästa buss hem igen. Så nu har jag tagit ledigt aug ut och får försöööka övertala mig själv att  jobba liite i sep och hoppas på att hitta nåt annat så fort som möjligt fast de typ inte går. Gaaah. För tillfället hade jag hellre gått i skolan än de här skiten. Jag vill bara en sak just nu... menne de är ju redan kanonkört med de lixom.
Men var ut o gick nyss iaf och nu mår jag bra igen bara för jag inte behöver vistas där borta på Atlas jävla Collection.

Sommaren 09

Det slog mej precis att sommaren snart är slut. Endast några dagar kvar nu tills det blir september och hösten närmar sig. Galet vad allt måste gå så fort jämt. Man hinner inte med och tänka medan allt bara rusar förbi en. Men i vilket fall som helst så slog ju sommaren 09 sommaren 08 iaf. Student, festival, tjejkvällar, fester sol, bad och allt har den innehållit minsann. Grrreat! Hoppas allt de bra kan få hålla i sig nu fast de blir höst och vinter snart.

Tonight you´re all that I want.



!

Ge mej en resa till Australien tack.

Mensvärk

Gaaad. Här sitter jag med mensvärk för ovanlighetens skull. Pain. Menne, aja... har städat med på förmiddan och det behövdes mer än väl kan jag ju säga. För satan vad mina hyllor och saker var dammiga. Usch. Men nu äre fint igen!

Igår så var det en himla seg dag med film och lite så och sen på kvällen så gick vi till eh... Simon som hade lite "fest". Det vart nyktert emn de var trevligt ändå. Kul o träffa folk lixom. Men vid 1 knallade jag hemåt efetr att ha hållt på och somnat på ens tol typ. Lagom skönt att lägga sej i sin säng då!
Idag blir nog en slö dag de. Jobba imorrn ju... vill inte men bara o bita ihop och tänka på pengarna! Lär ju jobba om jag ska kunna åka utomlands som jag vill göra. Gah.

Grillkväll

Yeees, igår blev det grillkväll och dricka med tjejerna från hultsfred och Lina som jag inte träffat på flera...ÅR. Galet. Kul med en återträff lr vad man ska kallare för iaf! Vi grillade, spelade kort, drack, dansade, spelade kubb  och hade kul som vanligt. Sen senare dök även några grabbar upp och var lite sociala oxå och ännu senare trillade Jossan in med. Treavlaans :D Kom i säng runt halv 4 imorse efter en kanonischkväll och lite städning.
Bilder från kvällen dyker väl upp på facebook sen typ.

Nu har jag fått prata med Micke, kollat lite på Vänner och tycker mest att vädret suger ute. Hatar regn.











Mmmmm

Miss you

Follow trough

Nu är jag ready för kvällen. Det blir grillkväll här med hultanbrudarna + 2 till. Synd att Lisa och Linn inte kunde komma oxå! MEn de blir fler gånger så att säga. Cyklade till ICA nyss och när jag ställt ifrån mej cykeln och gått in i affärn så kommer jag på att jag glömt plånboken (!?) i cykelkorgen. Bra jobbat Martina, ehehh. Tur jag kom påre fort så att ingen dummis hade hunnit snott den för mej. De hade varit lite jobbigt kanske. Köpte pommes o cola så nu är jag fullt utrustad plus att jag fyllt på mobilen nu med. Brao.



Piggelin

Blir less på mej själv. Vaknade 4 imorse och kunde absolut inte sova. Låg o vred o vände mej och tänkte på allt annat istället. Så till slut drog jag upp datan och nördade en halvtimme och efter de så somnade jag om igen som en stock. Drygt. Vaknade ändå halv 9 o var jättepigg dock. Ännu drygare. Så strax efter 10 blev den promenad på ca 35 minuter. Tredje dagen i rad nu, bra början iaf! Måste komma i liiite form nu efter sommarn åtminstone. Ehe.
Nu har jag nyss duschat och käka frulle iaf. Blir antagligen lite läsning på de. Niice.

Ikväll blir det förhoppningsvis grillning lr nåt här med brudarna från hultan om de planerna inte blir ändrade. Kul!

You make me smile

Blev jag glad idag lr?! Ja det blev jag. Idag efter 11 så skrev han på msn. Nu var han i Australien och han levde. Jag blev så pass happy att jag började gråta. Nu måste jag verkligen ta och lugna ner mej lite annars kommer de ju inte gå. Galet hur de kan vara egentligen. Dock blev de inte så långvarit efetrsom jag skulle med tåget vid 12 och möta Linda. Vi drog som sagt in till Uppsala där vi käkade buffé på Little Italy och snackade om allt och inget. Efter vi smält de mesta av maten knallade vi en snabbis på stan och blev kära i underkläder och på väg till tåget hem sen vid 14 så blev de en kulglass för mej. GOTT!

Nu sitter jag här och gör inget. Lr jag har läst lite Ljudet av ditt hjärta som jag äntligen var ner och lånade idag efter typ flera månaders jag ska låna den idag. Hehe. Bättre sent än aldrig. Längtar till New Moon har premiär i vinter! Underbart kommer de bli.

Thursday

Idag vaknade jag redan vid 8.30?! Jag är lite konstig jag vet. Dom flesta skulle nog ha sovit till typ 1 lr nåt istället om dom va lediga lixom. Menne not me! Anyway så drog jag på mej lite slitoslängkläder och begav ner i garaget för att hämta gräsklipparn. Så nu på morron har jag vart duktig och klippt gräsmattan. Gratis motion är ju lix inte fel ibland!
Men nu har jag duschat och sen ska Linda o jag dra in till Uppsala och käka lunch äre tänkt men de skulle ju inte föärvåna mej om vi hamnade på en pizzeria här i Tierp heller faktiskt. Haha.

Kanske en av dom bästa låtarna?
Ny favorit, mhm

Kan jag fatta att jag sett dom live för lite mer än en månad sen?
NEJ



Beacuse you´re worth it

Umgåtts med favortijossis hela kvällen. Först var vi duktiga och gick en långpromenad så vi vart svettiga och ofresh. Efter de sen skulle vi kolla på en Shopaholic bekännelser men den var sämst textad. Typ turkeysvensktextad. Så atteh vi gav upp efter ett tag. Så då drack vi apelsinläsk med is och flummade och chillade istället till lite reggaey blandat med gospel o annan skit. Haha! Skitkul hade vi iaf, som alltid!
Men nu gick hon heeem så nu kommer jag bara sitta här o vilja att pulvret ska komma heeem igen. Gah.

Men glada tankar nu! För imorrn kommer Liiinda :D

Vettiga saker

Ja, nu sitter jag och gör vettiga saker för en gångs skull faktiskt. sitter och kollar jobb och skriver CV så att man har nåt att söka jobben med sen också. Kan ju vara bra lixom. Dock är det svårt och suger att skriva CV. Menne, bah o kämpa på tills de är klart så att säga. Så blire nog bra till slut ändå. Hopaps jag iaf. För nu vill jag bara bort från de där jävla Atlas Collection. Så jävla less på skiten nu så ni ska bara veta...
Funderar på att gå och dra en solning snart med. Har ju blivit blek som en vet inte vad. Inte undra på heller, har ju inte gått att soal i de här vädret som varit direkt heller. Så i höst hoppas jag på att få åka utomlands och ta igen sommaren! Skulle va underbart, jaow.

About you now

Next plane home kanske vore en bra idé?......

Galet vad jag kommer sakna dej....





Far Away

Inget bloggsug... Men igår var jag iaf med Jossan hela dagen typ och sen på kvällen åkte jag ut till Tolfta där det packades för fullt. Ska ju till andra sidan jordklotet den jäveln. De gillas inte men de är ju kul för han iaf. Kan ju intala  mej att några månader inte är såååå länge.
Kommer sakna dej.

Pain

saknar dej redan lixom och du har inte ens åkt än.... gah

Lala

Martina är lat idag. Mhm!

Music


Gbg

Har visst inte skrivit på ett tag såg jag... Så kan de vara ibland. Vad har hänt då sen jag fyllt år egentligen? Knappt så jag kommer ihåg. Men på fredan blev de först Uppsala en sväng och sen hamnade jag på Secret Spot vid Bergstäkten och där träffade jag massa bra människor. Roooonjaaa var där bla.  Började typ gråta när vi sågs. Alldeles föööör längesen sen sist med andra ord!
I lördags bar det iallafall av ner till Gbg vid 11 efter att Herr Hangover tagit sej ur sängen. Haha. Anyway så övernattade vi i Mariestad lör-sön. Kunde inte sova och saknade massa så efter ett litet samtal mitt i natten somnade jag som en stock. De va ju bra de iaf.  Sen på söndag var vi framme i gbg och då blev de Liseberg för Amanda och mej medan mamma och Ulrika var på Madonna. Och på kvällen så åkte Amanda o jag vilse åt skogen kna man säga. Så gåre om man hoppar av vid fel Donken tydligen. Haha, shit. Men efter 1 timmes gående och letande efter vårat hotell som inte fanns så konstaterade vi att vi nog hoppat av vid fel ställe. Ehe... men hem kom vi iaf till slut, gratis fick vi pka med!
Mån-tis har vi knallat på stan och så blev de bio igår, Sommaren med Göran. Lätt sevärd! Kuuul film :D Och idag åkte kom vi hem så nu ligger jag själv här i min säng och micke åkte för en stund. Blev film och slöande och jag är visst trött ändå. De kändes lixom inte så nyss men nu dör mina ögon snart.

Natti!

Happy birthday to me!

Idag fyller jag år, 19 bast! Åååångest. Börjar bli gammal nu fan. Anyway... dagen har väl vart bra. Fick lite besök på dagen o eftermiddagen och sen nu på kvällen åkte jag in till Uppsala med Linda, Vickan och Felicia va oxå med. Vi käkade på Kina och sen kollade vi lite på Timbuktu som dom ville se. Ingeeet för mej direkt. Men han va väl okej. Blev iaf tiotåget hem för mej sen och nu ligger jag här i sängen och ska snart sova.

Imorrn blire gokart på dagen och sen krogen på kvällen. Nice! Och så kommer jag få träffa en braig person med förhoppningsvis!

Natti!

Chill

Idagen har varit lugn och VARM om inte annat. Först jobbade jag 9-15 och sen mötte jag upp en människa på Stadium efter letande av en ryggsäck bla. Så de blev lite lidande i värmen på gågatan och sen  ännu mer värmeslag i en galet varm bil, en glarre på Donken och sen drog vi hemåt igen och fick lite mer värmeslag. Men man ska väl inte klaga lixom nu när sommaren äntligen kommit tillbaka. Yey!
 Anyway... kom hem vid halv 5 och då slöade jag lite och sen kom Nicole och vi cyklade till ica och handlade lite gottis---> arvidsbo, där vi kollade film och bara chillade och sen cyklade jag hem därifrån. Kom hem för en stund sen. Så de har både blivit motion och floskande idag. Pluss minus 0 lixom.

Nu ska jag nörda vidare och sen sova. Tandläkarn imorrnbitti kl 9. Tur man bor granne med folktandvården lixom ;) Och sen så fyller ju JAG år imorrn oxå, så då blire smörgåstårta och sådär minsann, gott! 19 jäla år. Börjar bli gammal nu fan! Uscha.

Måndag

Vart ska jag börja helgen har varit bra och sådär. På fredagen blev de lugnt tror jag, kommer inte ihåg vad jag gjorde haha.. lyckat. Och lördagen var redigt party! Lisa som fyllde 18 på fredagen firades då. Oh yeah! Vi kan feesta minsann vi brudar :D Började med förfest hos henne och sen vidare till Månkarbopubben där resten av kvällen spenderades. Äkte hem därifrån vid 1 kanske. Vi fick skjuts av Haack. Snelt. Sen slagga vi här ganska direkt.
Söndagen blev lugn den med. Sova länge och sen på eftermiddagen blev de grillning och chill hos Nicole med Julia och Emma oxå. Sköönt! Sen fick jag lite sällskap på kvällen igen och då blev de lite True Blood. Det är bra grejjer de.

Idag har jag jobbat och inte gjort nå mer vettigt direkt. De enda som hänt va väl att min data blev överhettad och dog ett tag för att sedan till slut efter mycket om o men bestämde sej för att återuppstå. Tack o lov! Och från de ena till de andra så är gayMattis här nu o hälsar på mamma. Haha, härlig människa!




RSS 2.0