30/9

Hur svårt ska det behöva vara egentligen?! Ge mig ett jobb NU!! Går snart i taket av att vara arbetslös och inte ha nåt att göra på dagarna.. Hatare.

Det var bättre förr!

Tisdag 21/9

Dåligt med uppdatering har det varit här men har haft lite annat och mer viktigare saker för mig känns det som men här kommer det ett litet inlägg iallafall!

Dagarna rullar på utan att jag blir klokare på vad jag vill med livet eller framtiden.. Söka jobb och fortsätta hoppas på napp även om det känns nästintill helt omöjligt i nuläget eller fundera ut nån utbildning som jag skulle kunna tänka mig? Har lite ideer så får väl se hur det ser ut eller blir till våren.. Pengar är jag i stort behov iallafall och utan jobb så skiter ju det sig...

Sen vill jag (eller vi) flytta också men då lär jag ju ha en inkomst så att säga så det får nog vänta en liten stund till det...

Men i allt funderande och klagande så har jag iallafall Londontrippen att se fram emot den 28e oktober! Det blir bara en liten weekend men det gör inget kommer bli så häftigt och roligt att åka dit och få se allt och komma bort en liten stund och tänka på annat. Mysigt kommer det bli eftersom min älskling ska med också!
Och att bero på London så finns det nåt som jag verkligen vill göra men inte har råd med och det vill säga åka iväg och resa lite i Australien men men.. en annan gång kanske!



Airplanes

Jag vill åka utomlands!


RSS 2.0