Fix

God morgon världen!

Jag vaknade runt typ kvart i 10 lr nåt pga av att grannarna höll på och väsnades med massa. Typiskt lixom. Lixom hallå det finns folk som vill sova faktiskt. Aja jag låg och drog mej till halv 11 i vilket fall som helst, skönt. Efter det så klev jag ur min sköna säng och hoppade vidare in i duschen. Skönt att få duscha av sej sömnen och vakna till lite. Jag har still inte ens kommit halvvävgs med packningen även fast jag egentligen borde vara klar för att så mycket behöver jag ju egentligen inte. Men känner jag mej själv rätt så kommer jag få släpa på en tungväska eftersom att jag aldrig kan bestämma mej och slänger ner allt istället. Sånt är livet lixom! Nu ska jag nog stoppa i mej lite frulle, hoppas det finns nåt gott i kylskåpet.

Puss!


Grillning och mygg!

Inatt så skulle vi som sagt sova under bar himmel. Vi började med lite godisätande som vanligt när det gäller oss. Godismonster är ungefär vad vi är. Efter det så drog vi igång lillgrillen som vi hade placerat i den stora grillen. Tände på, väntade på glöd och sen slängdes korvarna på. Gott vare! Och självklart så grillades maschmallows på det.  Typ det godaste som finns! Det umgicks en massa medsåklart lite dans på ett tak åså. När det började närma sig tidig morgon så rullade vi ut sovsäckarna och filtarna och lag oss under bar himmel, så himla härligt var det. Att bara ligga där med bästa brudarna och glo och prata och lyssna på musik. Runt typ 3 somnade vi 3 som blev kvar så att säga lr ja vi gjorde iaf ett försök till att sova. Blev ungefär 2 timmars så kallad sömn för min del. Kl kvart över 7 så var vi nöjda och packade ihop våra saker och begav oss hemåt igen. Väl hemma drog jag en dusch värmde lite te eftersom att min hals gör ont ;o Inte bra. Så idagen kommerväl bli knarkning av halstabletter som i själva verket inte hjälper ett piss enligt mej, menmen och sen massa te på det typ så skare nog ordna sej. I hope. Det var väl de lixom.

I´m out!

Steeeek under bar himmel!

Hallå jah!

Igår så vaknade jag upp hos Nicole lr vi blev väckta av hennes kära syster kl 12.30. Hon ansåg att vi tydligen inte behövde sova mer då. Vi klev upp och käkade en redig frulle sen tog vi och trampade från Arvidsbo in till Adamsvägen för att åka och steka i Ängskär med la familia så att säga. Häärliga tider! Efter några timmar i gassande solsken bar det av hemåt igen.
På kvällens en kom Linda hit, trevligt! Vi bakade en kladdkaka som blev alldeles perfa såklart (Y) Spelade lite yatzy och så oxå, alltid kul och avslutade med en liten promenad gjorde vi sen lite nattfika sen så gick vi och sov i ett stekhett rum ;o. Men de löste sej genom att öppna ett fönster. Sov till 12 idag käka frulle sen skjutsa vi Linda till bussen och familjen och jag åkte vidare till Ängskär idag igen. Men va ska man göra då när det är typ 30 grader och stekande sol. Jo bada ofc. Linda dök upp där lite senare oxå.

Och ikväll ska jag och brudarna sova under bar himmel, det ni! Puss på det :D

I´m out!


Yo!

Nu ska jag cykla till Nicole.

Yo!

Blä

Blä.


Stek och kusinträffar

Yo! allihopa nu vare lite bloggdags igen vare sej ni vill läsa lr inte.

Aja igår då, vad hände då? Först så börjades dagen med massa poolstek med Linda och jag åt en korv m brö och en cola på väg dit. Vi stakte och hade trevligt helt enkelt!
På kvällen sen så gjorde jag en hemlig sak, surprise surprise. Efter det fixade jag till mej lite och packa väskan och kilade iväg och mötte upp Nicole. Vi gick sen vidare och mötte Sandra. Fyfan vad vi gick igår ikväll alltså säkert över en halv mil men lite motion har väl ingen dött av, lr? Det bar i vilket fall som helst vidare till Nicole´s ehm kusin där det befann sej ytterst lite folk när vi kom men sen så trilladed et in några fler trevliga prickar. Haha och jag fick värsta chocken när det visade sej att min kusin var en av dom trillade in. Släktträff! Kind of fest lixom, kul! Dock så lyckades Martina självklart göra nåt som bara händer henne ._. Kom in i vardagsrummet och skulle sätta mej på ens tol eftersom att det stog flera stolar längs med en vägg, inga konstigheter. Dock så lyckades jag på nån jäkla vänster sätta mej mitt emellan två stolar och satte mej med en himla duns rätt på det stenhårda trägolvet. AJ Aj aj! En halvt krossad svanskota kanske? Det gjorde iallefall himla ont i baken och svanskotan. Men det är ju tur att andra kan ha kul iaf :') Natten gick och vi var tvugna att dra oss hemåt sådär halv tre på morgonen. En snäll pojke följde med och skulle se till att vi kom hem ordentligt påstog han iaf, aja snällt lr nåt (x Två timmar tog det att ta sej hem, den biten som kanske går på en 20 min annars. Men så blire ibland när man har trädklättrarpauser efter vägen. Hem kom vi kl typ 5 på morgon lagom slitna. Sov gjorde vi sen, skönt. Fastän att det gjorde bra ont att ligga men det ärsmälalr man får ta.

Nu sitter jag härganska nyligen hemkommen efter frullen från Sandra och det är kalasvarmt ute! Så ska väl kanske ut i solen en sväng och steka och dega lite lagom.

Hade!

  
Stek                                       Hemgång              Trädklättring


Stek och lax in Arvidsbo

Idag har jag stekt med Nicole i Arvidsbo hela dagen, trevligt men hothot :D MEn det är ju sommar ffs! Käkade lite firre med syskonen I gjorde jag med. Det var faktiskt gott, duktig Natta ;D Sen cyklade jag hem igen och klippte lite håt på Moa och hon verkade iaf nöjd^^

NU ska ajg walka och möta Sandra och Nicole!

Så... I´m out!


Good morning!

Go morgon!

Idag är det tisdag. Jag vaknade typ ganska precis vid kl 10 efter att äntligen ha somnat vid typ kvart i fem imorse kanske? Jisses. Helt klarvaken blev jag efter att ha babblat i telefon^^ Men jag vände på mej och lag mej åt andra hållet, hahah shit. Menne det funkar ju så lixom, wei.  Nu sitter jag här och lyssnar på musik och sjunger lite för mej själv. Funderar på att ut och gå en sväng gör jag oxå....hmm? Det visar sej hur det blir med den saken.

Lala..

I´m out!

HAHHAHA

Shit säger jag bara, jisses. Nu är LMN på G igen. Det lutar nämligen mot en mini cykelsemester till Gryttjom imorrn kväll. Fallskärmshoppnings SM är det nämligen som går av stapeln. Så nu återstår det att se bara hur långt vi kommer komma med den saken! För lixom det där med att planera är ju *host* vi bäst på.

AJA trött är jag så

GO NATT!

Plö

Igår kväll kom Nicole hit efter att vi insett att vi båda hade lika tråkigt, trevligt. Vi typ började kolla på Batman begins men lika snabbt slutade vi och käkade kladdkaka istället som jag bakat. Gott! Sen drog vi ut en sväng och pormenixade runt lite. Pratade en massa och kom fram till lite allt möjligt ungefär.. Gammelgården gick vi till en snabbis oxå. Därvi bland annat tog initiativet att ställa osspå scen och dansa lite. Man får ju passa på när man kan lixom ;D Haha. Tralala..vi walkade vidare hemåt sen iaf. Äta lite mer kladdkaka och dricka mjölk..lr jag drack mjölk. Mjölk är gott. Sen så hoppade vi i säng och babblade ännu mera tills vi blev trötta och somnade istället.

Idag började som såhära att Nicoles telefon ringde och jag vaknade för att jag blev livrädd ;o Och Nicole vakande för att hon blev rädd för mej som blev rädd för telefonen som som sagt ringde. Käka frulle på det och sen bestämde vi oss för att steka i det scenila vädret^^ Det var skönt. Laddade upp med lite kort och yatzy. Jag fick oxå för mej att dra igång vattenspridaren, så då gjorde jag det. Hah svalkande var det iaf att springa genom den. Kl typ halv fyra åkte bruden hem iaf och som pricken över I:et började det ofc regna och smälla i himlen. Satans knäppväder säger jag bara. Istället för att sitta och deppa så tog jag mej i kragen (inte för att jag hade nån krage att ta mej i men iaf) och städa rummet och självklart så slutar det i att man fick damsuga helaövervåningen oxå tack vare en viss mamma. Men nu känenr jag mej duktig iaf! Eheheh..börjat läsa lite i körkortsteoriboken har jag oxå nu när vädret blev äckel och tänkte för mej själv "jag kommer aldrig att klara av det hära" ._. Shit alltså det är ju hur mycket som helst..... Men men livet är inte alltid lätt så att säga. Får väla hoppas på det bästa helt enkelt.

Sådär nu har jag kluddrat klart och det har slutat regna verkar det som, skönt! Så ska väl fara till stallet och jag ska köra dit har jag bestämt! Nu jäklar ska jag ligga i som en dåre med körningen och börja nöta teori. PUNKT

Hoppas ni har det bra i den så kallade "svenska sommarn"

Puss!


Sööööndag och regn

Var upp till stallet på eftermiddagen och hoppade lite på plutt. Han var duktig häst :D Tralala och jag är nöjd. Hoppas på tävlingar snart!

Och nu ska jag snart gå och möta Nicole.

Så... I´m out !

En helg i Juli

Då har fredag och lördag gått oxå och idag är det söndag. Usch vad allt går fort snart är det slut på det så kallade sommarlovet. Jag skulle inte vilja kalla det för något sommarlov med tanke på att det inte verit någon riktig sommar än. Vart är den lixom? Svensk sommar kallas det har jag hört, suck. Ge mej en utlandsresa till nåt varmt land tack!
Aja vidare till vad som hänt under dessa dagar då.

Fredag: På fredag eftermiddag kom vi hem från Sandras pappa efter att ha sovit kvar där efter Grönan som sagt. På kvällen sen kom Nicole hit och lekte med mej :D Först klippte jag henne och raklugg blev det oxå. Snyggt. Efter det så tjockade vi oss lite med chips, popcorn och läsk framför tv:n till någon film som John Travolta bla var med i. MEn den var bara sådär bra. Efter det så kände vi för att ut och röra på fläsket. Så det blev en liten promenixpå kvällen slash natten där. Hem igen och sova lite, skönt med tanke på att jag var rätt så trött. 

Lördag: På Saturday morgon så att säga vaknade jag och Nicole vid typ tio halv elva kanske? I vilket fall som helst så var det stekväder ute :D Likamed raka vägen till en pool några kvarter bort. Det var häärligt även fastän att solen gick imoln sådär varannan minut typ.Men lite solbrända blev vi allt. Inga fel att vara poolvakt. Puss på poolstek! Runt typ två knallade vi hemåt igen och Nicole ringde sin pappa och brummade hemåt.  

 

Idag vaknade jag och Linda upp här hemma. Linda kom hit igår kväll. Trevligt trevligt emd tanke på att vi inte umgåtts på lite mer än 2 veckor! Jisses. Så vi ahde lite att ta igen kan man säga. Köpte godis gjorde vi och tog en promenad till en lekpark och satt där ett tag och pratade av oss lite. Runt kvart i åtta promenerade vi hemåt igen till tv:n. Kollade på halva " Se upp för dårarna" för att kl 21.00 slå över till 6an för att kolla på "The skeleton key" Läskig film! Skrek gjorde vi massor. Våran skräckfaktor ligger ungefär på samma nivå kom vi fram till :') Shit. Efter 2 timmars skräckfilm på helspänn var vi tvugna att ut och gå och lugna ner oss lite. Aja vi kom hem vid halv ett nån gång och då var det sova som gällde. Och för en liten stund sen nu sååkte Linda hem. Så nu sitter jag här och skriver av mej lite och uppdaterar min blogg som jag inte är så bra på^^ 

Nickelback är bra förresten.

Nu tänker jag inte skriva mera. Kommer kanske lite mera sen ikväll efter jag vart i stallet och allt sånt. Skai och jag ska hoppa idag, kul :D

Puss!


Gröna Lund

Japp då var Grönan överstökat oxå. För att igår var som sagt Sandra, jag, Annika och syster på Grönan heela långa dagen. Kul vare! Vi värmde upp lite lätt med bergochdalbanan, älska bergochdalbanor :D Fastän att jag skriker som en gris. Aja det blev väl en sådär bra start på dagen kan man säga eftersom att jag märkte att jag tappat min telefon i kön till nästa karusell :o Panik fick jag... Helt galet vad en sån liten sak kan vara så viktig. Men efter lite tur så återfanns den igen. Någon snäll människa hade hittat den i vagnen till bergbanan vi satt i och lämnta in den. Puss på han/ hon/ den vem det nu var.  Dagen blev lyckad iaf trots lite regnskurar och så.Men efter regn kommer solsken, så sant så! Höll på att glömma att vi gav oss in i spökhuset oxå. Helt galet och pinsamt vare. För att minst sagt inte säga hemskt  ;o Med panik och skrik tog vi oss ut  Sandra, jag och Annika så att säga. Angelica skippade det. Jag blir helt okontaktbar när jag blir sådära otroligt rädd, usch. Ramlade i en trapp gjorde jag under panik attt springa ifrån ett spöke som flåsade mej inacekn. AJ. Sen gick vi vidare och påväg ner för en annan trapp kom ett annats spöke framhoppandes vilket resulterade i att jag hoppade baklänges in i Annika som ramlade på Sandra som ramlade på en liten tjej som gjorde illa sej tack vare Martina Nylund, jisses. Pinsamt  men det gick bra tror jag.  Aja kul dag iaf!
 På kvällen sov vi hos Sandra igen. Spelade kort och grillade korv blev det då oxå, mys(:

Nu sitter jag här halvt mörbultad på ena låret. Kom hem för nån timme sen typ. Och Sandra ahr sötaste kattungen :D

Ded var väl det ungefär.. just det Nicole kommer hit ikväll oxå, trevlans :D

   



I´m out!

Oooonsdag

Hejsan alla bloggnötare!

Nu är det dags att uppdatera lite ännu en gång ;o Bah jag måste skärpa till mej lite. Ge mej nåra dar så kommer det ska ni se. Ialla fulla fall så har jag klippt mej idag kl 9 på morgonen. Och det blev väl bra som innan nästan men lite mindre hår. Skönt! Med tanke på att det kändes som man hade en jäkla mössa på skallen innan. Efetr frissan drog jag på cykel upp till stallet. Syster och jag gav oss ut i skogen en sväng i finvädret. Varmt vare och eftersom att vi är poolvakt i en vecka framöver så åkte vi och stekte lite efter det :D Älska sommmar. Mer sånt!

Nu sitter jag hemma hos Sandra och hon kom precis hem hörde jag. Vi ska fara till hennes far ute i Tobo typ för att sen imorgon glida runt på Grönan hela dagen. Wiho :D

Puss!


Tävlingsjobbande

Yo! lixom. Jo tack jag vet att jag är segast på att blogga som det så fint kallas. Menne sån är jag.

Öhö det har inte hänt så spännande saker sen jag skrev sist tror jag... Torsdag sova tidigt, skönt. Fredag va vi väl in till U-sala en sväng och gjorde nåt, jag kommer inte ihåg vad men en bikini köpte jag iaf..Jo förresten så åt vi på Max oxå. Gottit! Efter det hälsade vi på dom som köpte våran c-ponny för 1½ år sedan. Det var det jag ville få fram. Hon har blivit mamma åt en liten fölhingst :D Lilla Rossipluttan lixom, saknad va hon. Men hon hade det bara bäst där borta. Dom var helt fästa vid henne.



  


Idag och igår är det tävlingar som gällt på Tirk. Jobbat och sådär så att säga. Igår (lördag) gjorde jag inget annat än att hjälpa till på ridskolan. På kvällen var jag helt slut av värmen slash åskskuren som kom. Red gjorde Annika, jag och syster oxå innan vi tog kväller. Helt slut både hästarna och vi. Men det behövs (:

Söndag, (idagen) alltså. Jobba, jobba, jobba. Syster har tävlat med. Hon red Lb, La på Jettan och det gick bara bra :D Dom vann Lb:n och rev ett hinder i La:n men det är förståeligt då det kom ett jäkla regnväder idag med precis när hon red. Men rundan var annars jättefin, inte klaga! Efter det var det dags för mej att åka vidare till min hest :] Vi hoppade lite 5 och en halva oså. Lite styrka lioxm. Han var underbarast :D I slutet tog låg det på 1.20 och fytusan vad han hoppade, helt paff blev jag ;o Jag som är lite småskraj sådär med höjder. Men det gick utan problemas! Mah...vill tävla nu!
 
Klart slut för idag!

Punkt

 

Hejs!

Vikingline Cinderella, 24h

Igår åkte jag på kryssning med Sandra och hennes far. Kl 18.00 gick båten från Sthlm påväg mot Åland. Det vart ett långt men kult och trevligt dygn :'D Kan väl inte säga så mycket annat. Galet var det.
Haha blev väldigt kortfattat det hära men ni får nöja er för tillfället. Om ni har tur kanske jag skriver lite mera sen. För nu ska jag duscha och alternativt lägga mej framför tvn.

So long bloggare!

24 timmar

Hej för att idag ska Sandra och jag åka båt i 24 timmar. Om ni vill veta så tänker vi ha riktigt kul!




Puss!

Måndag, Tisdag

Igår var en måndag som vilken som helst lixom. Först var det stallet som gällde. Hästarna skulle få nya skor, äntligen! Så sen fick jag äntligen rida på min lilla plutt som stått i en vecka pga söndrig hov ;o Vi galoppade bland annat lite granna. Det gick fort men ashärligt är det :D
Sen på kvällen ringde Sandra. Cyklade hem gjorde jag och bytte kläder åså. Och efter det kom Sandra och Haacken o plingade på dörren. Vi gick och köpte massa godis och satte oss i en lekpark och pratade och gungade lite. Trevligt. Haack vandrade vidare hemåt och då knallade vi till Sandra, äta massa godis. Jag kommer bli tjockis. Rastlösa blev vi oxå. Det resulterade i en till promenix till hennes hästar och på vägen hem stannade vi till mitt ute på en spång i skogen typ. Där satt vi ett bra tag och lyssnade på musik, snackade o lite så. Ialla fulla fall gick vi hem till henne igen sen. Kollade på lite tv och se promenixade jag hemåt. Trevlig kväll.

Lalalallalala...tjoho idag är det tisdag. Idag åkte jag, familjen plus Annika in till huvudstaden.  Vi gick runt massa kollade i affärer och sådära. Jag såg en halvkändis. Han har iaf vart med i "Hänt extra" tidningarna. Lite småcoolt tyckte jag. Men som vanligt pratade jag och pekade lite för odiskret. Jag måste lära mej. Jag fick iaf med mej en svart typ munkjacka hem och ett randigt linne som jag köptepå impuls. Men jag hade tur för linnet satt bra det.

Sådärjah nu orkar jag inte skriva mera.

Lr just jah imorgon åker Sandra och jag på 24h kryssniing och vi ska ha kul!

Puss!


6 juli

Nu var det ett tag sen det bloggades något igen. Men det är inget speciellt som har hänt tycker jag. Förutom att i Fredags blev det Brämmen igen, så himla härligt :D Massa vågor var det i vattnet med. Sånt är kul. Linda och Josse kom dit en sväng igen oxå eftersom att dom bor så pass nära nu under några dagar. Trevligt.
Sen på fredagkväll cyklade vi till familjen Jansson för att Sandra hade fyllt år. Va väl inte sådära jättepigg på att åka dit men det blev väl en helt okje kväll ändå lixom.

Lördag var det igår ja.. Dagen började lite segt med att syster kom in och väckte mej vid halv 9 ;o På med kläder, ta ett glas mjölk och sen kasta sej på cykel upp till ridskolan då det var tävlingar och vi hade kiosktid. Lite lagom dålig på matte fick jag konstaterat för mej att jag var oxå. Det där med huvudräkning är inte min grej kan man säga^^ Åka en sväng på fyrhjulingen fick jag med göra fast ifos satt jag bakom pappa men det var skoj de med. efter det gasade vi vidare till vårat stall och fixade med hästarna. Dom gick och hade det bra som vanligt. Tänk vad skönt med ett så bekymmerlöst liv ibland, bara vara lixom och ha det bra och alltid veta att det är någon som verkligen tycker om en och bryr sej. Aja nog med tankar nu även om det bara var en... Kl typ fem kanske så åkte vi till Gävle för att ena fasters man fyllt 40 år, grattis på han. För övrigt var det skitsegt. Lite vänd 10 blev det och en liten promenix i Bomhus. De va väl inte mer spännande än sådär ungefär.. Som vilken lördag som helst.

Idag äre söndag.. Steg upp runt 10 å drog på Mtv, massa Avril Lavinge låtar spelades. Och hon är helt okej ändå. Sedan blev till att städa hela övervåningen, ah inte systers rum då. Men jag känner mej duktig och mer städande ska det bli i stallet. Blir till att köra en sväng med högtryckstvätten i Skaiens box. Blött kan man säga att det kommer bli... Vad som händer resten av dagen kommer väl att visa sig. Blir säkert en slödag. Men sånna måste man oxå få ha ibland. 
 
För övrigt så är det skitväder igen -.- Bara massa moln, blåst och kallt det börjar säkert regna snart oxå som pricken över I:t lixom. Svensk jäla skitsommar. En resa till ett varmare land skulle inte vara fy skam, gud va skönt det skulle vara!

Nu tänker jag inte skriva mera kanske blir nåt senare^^  Vem vet.

Hade!

Ihh, sommar igen!

Nicole kom över igår kväll. Vi tjockade pizza, coca cola och hyrde en film som visade sej vara mer av en porrkomedi, Good luck Chuck. Men den vara bara bra ändå ;D Spelade kort och yatzy gjorde vi oxå innan vi knoppade, skoj!

Och imorse när vi vaknade var det kalasväder. å otroligt skönt att sommaren har hittat hit igen :D Detta resulterade i en massa stek på Brämmen hela långa dagen med familjen och Nicole. Linda och Josse kom förbi en snabbis oxå..så jag badade lite med dom med. Underbart säger jag bara.
Vid typ kl 17 kom vi hem igen. Käkade lite och sen var det bara att sätta sig på cyklen för att trampa vidare till stallet. Skai mår bara bra ute i gröngräset. Surt bara att han slagit sönder hoven så att jag inte kan rida förrän på måndag då fru hovslagare varit på besök ;o Men men lite vila har väl ingen häst dött av, lr?

Det va väl ungefär det... Ikväll blire nog garanterat tvn, kollade ut en film i tidningen (Dark water) så ska nog lägga mej och kolla på den och käka godis. Lite småmysigt kanske^^ Fast iofs får vi väl se hur länge jag klarar av att kolla på filmen själv då det är en typ av läskig film ;o Men ett försök äre väl värt iaf.

Hare bra ute i solen bloggare!

(OBS! Ligger ni med Nicole får ni garanterat tur i nästa förhållande.)


Blöhö...

Nu har jag precis klivit upp och jag var glad tills jag drog upp markisen och kollade ut genom fönstret.. Nedrans skitväder säger jag bara. Man blir ju fan deprimerad. Så nu ska jag käka frulle och sen cykla till Nicole och kolla på film istället för att steka.

Hoppas ni har sommar där ute för det har inte jag!

Uppdatering!

I söndags kom jag hem från Sundsvall. Linda och jag hade följt med Christine som hästskötare i 4 dagar. Det var slitig. stressa och spirnga med hästar o allt runt om 24/7. Vi klev i princip upp kl 6.30 och klev i säng kl 23.30 varenda dag. Observera att hela den tiden höll vi på med dessa hästar ;o. Men lite kul var det med att få se alla fina hästar och duktiga ryttare som var med och red i allt från 1.10 upp till den stora 1.50 hoppningen.
Sådära, det va väl lite om min helg.

Igår var det måndag som vi alla vet. Började dagen med att stiga upp runt 10.30, det är lagom. Helt underbart att få sova i sin egen säng var det efter en 4h resa hem i hästlastbil. Vi var hemma kl ganska exakt 00.00 på söndag natt. Men vidare till måndag igen. Jag gick upp vid halv elva som sagt och satt här och nörda lite dock blev det inget bloggskrivande ändå... Sen fixade vi i familjen ordning oss och for till Uppsala en sväng. Gick och kollade runt lite i affärer fast innan det så käkade vi på China Garden, asgod mat! Jag hitta lite underkläder åså bara, var nödvändigt och det är alltid kul med lite nytt. Sen hem och rida på det. Skai var helt underbar! Syster och jag trimmade rejält. byggde upp lite småhiinder på volt och hoppade en linje i slutet. Det gick superbra. Bästa hästen har jag :]

Tisdag är ju idag det och jag har vart vaken i ca 40 min... Hmm halva dagen bortsovd, men vad gör det? Det är ju lov ffs sådetså :] Tryckt i mej lite marabou daim har jag hunnit med och det är väl det ända som jag hunnit med oxå tror jag. skit på tvn äre med..jag fattar inte. Massa med kanaler men inte ett dugg att se på. Snart ska jag käka frulle, så skriver väl mera sen förhoppningsvis.

Puss på er bloggare!


RSS 2.0