Bodypump

Kom ganska nyss hem efter ett pass bodypump, bra skönt! Inte tränat på en vecka lixom. Men det har ju haft sina väldigt bra anledningar. Jaa.. så nu har jag precis stoppat i mig lite protein så det blir nå muskler!

Igår var det en slapp kväll. Hemma själv var jag men fick sällskap efter en deal om att det var fotboll som skulle vara på tvn. Hah.. Fattar inte det roliga i den där sporten alltså men jag vte iallafall att Zlatan som alla fotbollsbruds tycker är så snygg är SÅ JÄVLA FUL! Yäk på han.

Annars idag så har jag käka pizza på Brorsans med ÄlsklingsJossan och så. Gott.

Ska nog ner och kolla lite på En Annan Del Av Köping nu.

Tjo




Blä

Ska aldrig mer äta godis för nu har jag ont i magen och känner mig helt blä. Jävla choklad säkert för det är ju tydligen mjölk i det... Typiskt

Ikväll blir det en hemmakväll, skönt. Pallar inte krogen i det här vädret alltså. Så blir hemma själver tills inatt nångång. Så nu har jag tänt ljus i mitt rum, mysigt!

Uppsala och Snabba Cash

Igår var jag i Uppsala hela dagen och det var trevligt. Annika och jag åkte in vid 2 och gick lite på stan. Köpte lite underkläder så nu kan ajg rensa ur allt gammalt skit. Vid 5 sen så kom Linda och Vickan och då blev det kinamat! SÅ JÄVLA GOTT. Efter det blev det bio där vis då såg Snabba Cash. Den var bra, lite seg på sina ställen men bra och Joel Kinnaman är ju bra snygg alltså, grr!  Blev 9tåget hem sen och under tiden som vi vänta så kom det fram en uteliggare och berättade om sina bravader. Tex att hon varit gift med en gorilla? hahah., Man ska ju inte skratta men vem kunde låta bli lixom. Så jävla kul.
Fick skjuts hem sen av Mickepick som kom hit sen. Min fredag var helt perfa med andra ord!

Idag blir det en lugn dag med tanke på det här jävla vädret... kan det inte bara sluta snöa nu?! Blä..

Nu ligger jag i soffan och Micke åkte för en stund efter att vi skottat fram hans bil som var helt insnöad, bra drygt. Ska aldrig mer säga att jag vill ha snö... för fan vad med snö jag fick. Vill ha sommar nu!

29/1

Nu har jag avrit uppe i lite emr än två timmar redan. Hatar att vakna tidigt! Det är drygt. Men kanske beror på att jag somna rätt tidigt, typ strax innan halv 12. Decka på direkten och sov som en kung. Finte!
Käka precis frulle med och har duschat o grejja lite och om ett tag ska ajg väl börja göra iordning mig lite innan det bär av till Uppsala. Där hela dagen i princip kommer att spenderas. Komemr väl hem till 22 nån gång om jag har tur. Hur resten av kvällen blir visar sig, kan ju hoppas på lite sällskap iaf.






It feels good

Åhh Martina heter jag och är gladast i stan!

Imorgon står kinamat och bio på schemat med några brudar. Under bart! Ska äntligen se Snabba Cash och dreggla liiite åt Joel Kinnaman.

Torsdag

Sitter i min säng just nu och känner mig matt och seg. Kan bero på att jag inte ätit nåt idag typ tack vare den där krampen som jag hade i magen halva dan. Tur att den försvunnit nu iaf! Händer det en gång till så lär jag kankse gå och kolla upp det. Som att det inte är nog med problem med min mage redan lixom? -.-'

Igårkväll skippade jag träningen och åkte till Micke istället. (Och han är verkligen hemma nu.. Galet!)  Rätt chill. Men nu blire inget mer sånt! Träning på söndag och kanske fredag, får se!

Just nu står det en cheesecake i ugnen som jag håller på att bakar åt min lata syster snäll som jag är ;) Kanske dags att göra lite mat nu... så man blir lite människa igen. En macka på en hel dag är inte mycket att hänga i julgran lixom!

Tjo

PannkakskungeN

Gjorde precis pannkakor. Och inte vilka pannkakor som helst utan mina livs första hela o rena pannkakor! Så jävla kung man e ibland haha! Sprang runt o dansa lite mellan med musiken på högsta volym. Underbartde!

Ikäll är det träning som gäller med, fyfäään. Jobbigt kommer det bli men skönt efetråt som vanligt. Ska ev dra ihop en cheesecake nu med, lovat syster o göra en men får se om jag orkar alltså.

Jag är gladast idag!

Slänger in en bild på min sista och snyggaste pannkaka, haha


Mysigt

Herregud... jag har fortfarande inte fattat riktigt att han är hemma och att jag fått träffa honom. Det känns lixom som på låtsas lr nåt som att jag drömt typ. Men man kan väl säga att jag var världens nervösaste människa igår! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag ringde och prata av mig med Jossan en snabbis innan det plingade på dörrn. Och självklart så började gråta för att jag vart så glad såklart. Men det är ju inte så konstigt direkt när det gått lite mer än 5 månader sen sist. Helt sjukt!
Dock har jag inte sovit många timmar inatt så jag kommer väl vara en zombie resten av dagen till skillnad från Micke som sov som en gris.
Han åkte typ nyss dock för han skulle besikta bilen lr vade det var för nåt.

Så nu ska jag nog äta frukost och kankse ut och gå en sväng och försöka smälta det här men det kommer säkert ta ett tag.

Åhhh... glad glad glad

Teknik alltså!

Kul att datajäveln låter likadant igen när jag fick tillbaks den för en vecka sen. Typiskt! dock går den inte på högvarv nu utan fläkten låter mest. Tror det är nå glappt lr nå skit. Tänk allting måste krångla hela tiden. Åh!

Bubbly

Herregud! Kan inte fatta riktigt, det känns lixom fortfarande som att det inte är sant. Men det äre, helt galet!

Nu ska jag försöka sova så att det blir imorgon.

Natti


Happy!

Idag är jag glad och har varit effektiv! Vaknade, käka frulle och sen gick jag över till pappa en sväng för att han var hemma idag pga ryggen. Innan 13 så knallade jag hem för att klippa Fredde, lite cash där då iaf!
När jag gjort det så dammsög jag lite nere eftersom jag ändå höll på och sen diskade jag och nu har jag dammat och dammsugit uppe oxå. Det behövdes! Bara att byta sängkläder nurå sen är allt fresh igen!

Nu ska jag nog chilla lite och sen blir det nog en promenad med grannen!

En dag kvar och jag dör snart... shit. Åhh.. längtar

Slappdag

Än så länge har jag bara slapapt idag. Kollade klart på en film för en stund sen, Seventeen again var namnet. Den var faktiskt bra så den kna jag tipsa att se.
Hunnit trycka i mig lite strips har jag oxå gjort, med ketchup. Gott! Tur att jag ska träna ikväll så att det inte gör nånting med, woho!


Söndag 24/1

Här sitter jag och är segast i världen. Undrar varför det ska bli så så fort man druckit dan innan. Det är bra drygt tycker jag!

Igårkväll så bar det av till Jenny i Örbyhus med lite tjejer. Vi spelade drickspel, drack, snackade, tog massa fula kort och hade trevligt helt enkelt. Kul att träffa alla igen eftersom det var ett tag sen sist (: Kl halv 2 sen så åkte vi som var kvar hem och sen vid halv 3 låg jag äntligen i min säng, skööönte!

Idag blir det inte så jättelugnt heller. Ska troligtvis klippa, sen träna ikväll hur nu det ska gå med den här träningsvärken jag fått efetr jag red. Pain! Så ska jag försöka hinna med och övningsköra en sväng med. Lär ju nöta på nu lixom om det ska bli nåt körkort i mars nån gång.

Nu ska jag fundera vidare på hur jag ska börja med mitt personliga brev... hatar att allt ska vara så jäkla krångligt nuförtiden, blä!


Fint!



Snacka om gråtkalas när mans er detta


23/1

Igårkväll åkte jag som sagt till Linda! Hon mötte mig vid bussen och sen knallade vi hem till henne där vi kollade på film och chilla i hennes säng och killen i filmen är så sjukt jävla snygg!! Galet. Snacka massa om allt o inget gjorde vi med och sen slockna vi efter ett tag. Bra fredagkväll.

Imorse vakna vi lagom sent, käka frulle och sen stack vi till min buss. Jag åkte spark och lyckades göra en vurpa så nu är mina smalben mörbultade. Så jävla klantig men det var bra kul, haha.

Nu sitter jag och latar mig bara, är lite småseg. Har varit ner och dragit en solning med syrran oxå, sköntde. Ikväll får jag se vad jag orkar göra... kanske något lr kankse ingenting. Det visar sig!

Tjo


Friday

Och idag är jag på brabra humör :D Har hunnit med och rida, latat och om en stund rullar bussen till Degerbo 123 där jag ska tillbringa min fredag kväll och natt. Alldeles för länge sen sist kan jag ju säga! Kommer bli under bart som Linda brukar säga.
Yeah.

Och nästa gång jag pratar med Micke kommer antagligen att vara hemma i Sveriget om han inte hittar en data lr nåt innan. Herrejesus!


21/1

Nu sitter jag här med färg i håret, hehe. Aldrig mer säger jag bara!  Och nyss skickade jag ett sms och skänkte 10 kr till barnen i Haiti. Stackrarna. Så nu känner jag mig som en mkt bra människa för stunden iallafall. För någon hjälper det ju alltid :)

Sen blir det nog en liten promenix med grannen när färgen är klar om inte klockan blir för mycket. Två promenader på en dag är inte så dåligt kanske! Skönt bara.

Sorry syrran!

Tycker lite synd om min syster som har världens mest veliga storasyster menne kan inte råfört! Tyvärr. Sån är jag lixom. Som hon stått o slitit med dom där slingorna åså sitter jag här dan efter och ångrar mig o inte vet om jag vill ha så ändå. Ska aldrig mer kolla i en katalog innan jag ska färga mig för då blir det bara massa impulssaker o de är inte bra.

Men det blev fint och duktig är hon! Lite extra övning bara får hon väl se det som lr nåt!

What´s the point

heter Johnossi´s nya låt och den är bra så den borde ni lyssna på tycker jag!

Ehhhhmmm.... än så länge har jag varit duktig och diskat all disk. Vi kör med handdisk här hemma numer då våran diskmaskin har sagt upp sig så jag har diskat all disk idag och sen dammsugit övervåningen oxå och pluggat lite skyltar. Kan ju vara bra att ha lite mer koll om man ska ta körkort lixom.
Nu vet jag inte vad jag ska göra dock funderar på att köpa hårfärg meeeeeeeeen ah får se...

Och jag vill gå och se Snabba Cash idag men det lär ju inte bli av... Vill vill vill

Ågrenhuve

Åh jag blir ju tokig på mig själv ibland alltså! Finns nog ingen som är så velig som mig i hela världen tror jag!!! Sitter redan och har typ ångrat att jag gjorde slingor, bra drygt! Det är ju fint visst men fan... trivs nog bäst som helmörk även fast håret ser himla kompakt ut då för att det är så tjockt men man ska ju trivas så atteh... Får se hur kaluffsen ser ut efter helgen, haha. Då är säkert slingorna borta igen om jag inte hinner ångra mig igen....... vilket jag säkert kommer göra typ en miljon gånger.

Gaahhh. Orkar inte med mig själv snart måste du vara så dryg Martina?

Tuesday

Idag har varit en fullspäckad dag typ. Kl 11 imorse tog jag budsen in till Uppsala för att färga håret hos syster kl 12.30 och det tar sin tid lixom och bra blev det! Lag i utväxten med en rödbrun lr brunröd vet inte vilken ordning och sen gjorde jag ljusa slingor med magma heter det och det blev skitsnyggt faktiskt! Hade inte alls tänkt göra nå slingor när jag kom dit men så hittade jag en snygg bild och då var det kört haha. Så nu har det hänt lite iallafall. Bara vänta på att det ska bli lite längre nurå. hoppas det växer fort!
Efter det så drog jag en repa på stan på jakt efter lite underkläder och så råkade jag prova en tröja som jag såklart blev helt kär men jag köpte den inte, duktiga mig! Måste snåla nu känner jag så får det bli lite nytt till våren sommarn sen istället (:

Nu på kvällningen så har jag hunnit med en promenad med Annika och så har Jossan varit över en snabbis med, trevlans! Kom inte hem förrän kvart över 6 men likabrade så slipper jag gå runt och vara rastlös en dag åtminstone. Ska nog kolla tv lr nåt nu tror jag!

Tjo





Ryan Star- Last train home



Underbar kille alltså!


Måndag

Gick upp strax efter 7 idag för att jag hade körlektion dårå. Och det gick väl helt okej, inte helt nöjd men det kommer. För nu jäklar ska jag ligga i minsann! Ska skrapa ihop lite money till testerna nu bara så jag kan börja plugga ordentligt och allt lixom. Fyfan vad skänt det ska bli när allt är klart så man slipper det hära sen. Satasr på att kunna vara ute på vägarna i mars nån gång helt själv iallafall för det är tanken och lärarn tyckte det lät rimligt så atteh nu äre upp till mig och nöta järnet så att säga, yeah!

Nu vet jag inte avd jag ska göra, kolla lite i boken kanske är en bra idé? och ikväll blir det pump verkar det som oxå, skönt!

Woooh

Som alla andra så har ju jag oxå börjat tyckt att Joel Kinnaman är hot såklart. Jag som tycker killar med backslick egentligen är det fulaste som finns i princip, hah.


Saturday night fever

Inte för att jag sett den filmen men ändå. Det är ju lördag lixom. Och idag har jag bara inte gjort nåt vettigt alls hittills. Bara duschat, käkat och så har jag börjat titta på Medicinmannen som jag lånat av Josefine. Jag säger bara vem älskar inte Mikael Persbrandt lixom? Serien är spännande iaf! Dags att se episod 3 snart tror jag, wooh.'

Får se vad man hittar på ikväll för just nu är jag inte sugen på ett dugg tack vara den älskade mensvärken som alltid pinar en första dagen. Åt helvete med den va!

Fredagsmys

Fredag idag då, härligt! Bara två dagar kvar på veckan sen. Och idag har jag inte gjort mycket alls mer än att vaknat, glott tv, käka frulle och sen var jag ut på en promenad i finvädret. Varmt och skönt idag ju jämfört med de veckor som varit. Det är bra illa när 6 minus känns som rena vår/sommarvärmen alltså! Skönt var det iallafall att kunna ut o röra på sig utan att frysa ihjäl så hoppas det inte blir kallare igen! Sen har jag bara kollat på Pretty Woman och OTH, bra grejjer.

Resten av kvällen kommer spenderas framför Let´s Dance meden påse godis som jag ska gå ner och införskaffa mig snart och en Josefine om hon inte tänker vara segast i världen.

Tjo!

Blä

Less o allt känns värdelöst.

Kan ju hoppas att humöret vänder under dagen iallafall.


Klaga

Åhhhhh!!!!! Mina muskler känns de som nån har slitit isär varenda sena i, mitt hår är kort, fullt med utväxt och ser förjävligt ut, jag ser ut som en tönt fint! Och jag har haft den värsta saknadagen under hela den här tiden sen igårkväll o hela dagen idag och nu så jag vet inte vad jag ska göra lr ta vägen snart?!?! Och min data är forttfarande inte lagad! och det har gått snart två veckor. Typiskt datasnillen att vara såjävla sega med allting!

Men lite bra saker har jag gjort idag med. Som att övningskört i Gävle och varit på IKEA o handlat en laptopkudde! Jag saknar min dator ;( Haha! Käkatpå Ikea har jag oxå och sen var Jossan hit en sväng med o vi spelade spel o jag förlorade som vanligt lixom....


Och fråga mig inte varför jag lag in den här bilden? För det vet jag inte
Men vem tycker inte att crazy frog är cool lixom? Inte jag


Music

Lite music fån min hiphoppiga sida, haha

Enjoy!


Wonderwall

Nu ikväll har jag hunnit pratat en kortis med Mikael, varit depp, så jag gick ut i kylan o fyllde på mobiljäveln.. Sen kom Jossan hit så snacka vi lite och sen gick vi över till henne o gloddde tv med 3 D:n, käka skorpor och prata om sånt som bästa vänner gör typ, ALLT med andra ord, finte! Vi kom bla framtill att vi måste skärpa till oss lite och inte va så jävla blödiga, haha!

Och nu är min saknad ännu värre!!!! Vad ska jag göra för att tiden ska gå fort fort fort... 

Yeah, imorrn ska jag träna, gött!


Hejdå julen!

Städade bort julen i mitt och i systers rum imorse och nu håller jag på och river ner lite ljusstakar i resten av huset. Sköönt! Och nyss lagade jag mig lite lunch, omelett med skinka o hårdmacka till. Nyttigt värre, heh.
Man känner sig rätt vuxen när man lagar mat, torkar vid diskbänken, plockar ur o i disk och plockar ner ljusstakar och skit. Shit... snacka om att jag har feta ågren över att bli 20 i sommar. Fyfan!
Lagom med träningsvärk idag oxå så de blir nog ingen fara att träna imorrn igen, härligt. De va de de!

Om en timme ska jag kolla OTH som går i repris på 5an. Älskar den serien och Lucas är ju bland det Snyggaste jag sett! Grr


2 veckor

Idag har jag chillat med Jossan. slingat håret på henne, gjort våfflor och ätit dom och tränat nu på kvällskvisten. Finteee! Och kommer sitta fint med träningsvärk imorrn med, yeah.

Annars äre lugnt i mitt liv.. det går sakta men säkert framåt med körkort och så och jobb måste jag ta tag i och försöka hitta med så man slipper leva som en uteliggare och mådåligt över att inte ha nåt att göra om dagarna. Hatar att ha fredag hela veckan! Tur att jag snart får sällskap så jag slipper gå runt och inte ha nåt liv helt själv, haha typ.

Nej satan vad jag längtar nu! Bara för att man vet att det är såkort tid kvar så går tiden självklart apseeeegt, typiskt!

Oasis- Cast no shadow


Avatar

Nu har jag och Nicole äntligen varit och sett den omtalade filmen Avatar och den var bra måste jag säga! Lite lite lång men de gjorde inte så mycket. Väldigt häfitg film iallafall!

Och satan vad jag vill att dom här 2 veckorna ska gå foooort!


Grr!



En ny snygging på min topp 10 kändislista! 

Peter Facinelli (Carlisle Cullen)


Iiih

Åh vad jag längtar!

7/1- 10

Idag har jag haft körlektion så var uppe redan kl 7 imorse, tröögt. Duschade och grejja och sen fick jag skjuts till körskolan. Är faktiskt rätt stolt över mig själv eftersom att det var första gången som jag körde i snökaosoväder och man såg typ ingenting! Dock råkadejag köra in i en snöhög lite grann men vad gör väl de om 100 år? Haha.. sånt som händer!
Och nu har jag nästan nyss käkat och ska väl läsa de sista så jag kan lämna in boken sen och så ska jag ta hand om Jettis idag oxå..

Sen undrar jag avrför jag drömmerså jävla mycket vareeeenda natt. Blir ju tokig! Tidigt imorse vakna jag av att jag hade panik och höllpå att börja gråta i drömmen för att jag satt i en bil som höll på att krocka och igår drömde jag att jag berätta vad jag ahde drömt i drömmen för en kompis lixom och sen när jag vakna visste jag inte om det var sant lr inte... Blir ju bra less. Nu får de ge sig snart så man får sova ordentligt istället!

6e januari 2010

Och det är kallt så inåt jag vet inte vad men kallt är det iallafall! Fick en schock när jag klev upp imorse och kollade temperaturen o ser att mätarn visar -28 jävla grader!!! Ta mig till nåt varmt ställe någon...! Skulle nästan göra vad som helst för att ligga på en strand nånstans och sola och bada och njuta just nu.

Det suger att mna inte kan gör nåt helelr när det är såhär kallt ute utan att frysa ihjäl! Jag vill gå på bio juuu och Avatar men det är såklart fullt verkar det som... Roooligt



20100401

Idag har jag... inte gjort så mycket. Typ tränat, lämnat in min dator och spelat YATZY och gissa vad?! Jag fick yatzy i 6or tillomed! Tror att Adam och Angelica blev lite döva av mitt glädjeskrik hah, shit. Blev helt överlycklig verkligen ;D MEn så dets ka va ju! Sen så har jag prata med Mickepick och han kommer hem nu januari dock vägrar han att tala om när, dummis! Men det blir spännande. Som att vänta på julafton lr nåt igen typ. Åhh vad jag längtar...

Jaaa och träna var det himla skönt att få göra idag igen efter 3 veckor. Gick väldigt lätt ändå trots uppehålletoch så. Härligt! Så nu jobbar vi till beach 2010 hät minsann ;) Inte så fasligt långt kvar ändå ju lixom...
Och min dator får jag förhoppningsvis tillbaka i slutet på denna vecka lr i början på nästa, awsome. Måste fixa hem lite filmer och shit!

Tjo!

2010

Då var det dag 2 på det nya året då och den har bara varit seg och allmänt tråkig....
Igår dock så hände inte så mycket heller egentligen men lite mer iaf. Var ut i snön o skotta lite och sen gick vi till moster som fyllde år och fikade och kollade på tv och sen efter de gick jag till Jossan och vi kollade på film, The uninvited. Yeee och sen kilade jag hem efter 8 nån gång och så va den dan över lixom.

Kanske ska berätta lite om nyårsafton med då när jag ändå är igång så att säga... Ehhm, vaknade rätt tidigt iaf och duschade och grejja för att sedan börja fixa till sig vid 3 tiden. Klockan 4 sen kom Linda hit och hon fixade till sig och jag grejjade den sista skivan med musik på. Snacka om att hon var räddaren i nöden när det gällde de där med att få tag på tomma skivor! Men iallafall så begav vi oss till Sandra vid halv 6 för käk och lite förfest med henne, Nicole, Julia och Julias kompis. Trevligt! Efter ett tag sen så började det komma lite folk och det blev lite fest istället. Inte överdrivet kul hade jag men de dög, fick träffa och fira tolvslaget med dom bästa iaf! Sen efter det ringde jag till andra sidan jorden och det blev lite jobbigt så det slutade ju halvbra. Tur att han kommer hem snart. Vid halv 2 lr nåt så fick jag skjuts hem av Lindas föräldrar. Lagom skönt att slippa gå kan man säga!

Nu är jag bara mest less och allmänt uttråkad och funderar på vad fan jag ska göra? När jag inte kan roa mig med OTH heller eftersom min data jävlas och har sig....













Lite bilder från innan alla människor kom!




RSS 2.0