Tisdag

Klev upp vid 7 idag för att fixa till mej lite och helt enkelt springa till bussen sen. Stress, stress. Hann inte ens käka frulle idag så det fick bli sen när jag kom till skolan. Fattar inte vad jag gör på morgnarna. Lr grejjen e nog den att jag inte gör nåt alls kanske. Är sådär galet seg lixiom så att allt går i slowmotion typ. Kaaan vara därför. För visst händer det att jag hinner med en hel del ibland oxå fast de är ju iofs när jag får sova till typ halv 10.

Till skolan dårå. Vi började morgonen med att samlas i skrivsalen. Våran klass typ handels och företags 3orna och nåra 1or och 2or därifrån oxå tror jag. Eheheh... mycket folk. Och de vi då skulle göra var att alla UF företag skulle berätta om sin affärsidé för alla dessa människor. Lixom stå där framme med en mick och snacka. Usch sånt är läskigt menne jag klarade av det utan göra bort mej iallefall så nu är jag stolt över mej själv. Med tanke på att det där med att stå och prata inför mycket folk inte är redigt min grej. Dock var detta ändå bara en liten "uppvärmning" om man tänker på att vi sedan ska presentera oss i Musikens hus senare framöver och då kommer hela upplands UF företag vara samlade tror jag de var. Men anyway massa mer folk... Blö ;o Efter det hade vi lunch och sen klippte halva gruppen några utav frisörettorna. Klippte Annikan jag och det gick bra de. Tog 15.49 tåget hem sen oh nu sitter jag här mätt och belåten, blev lasange idag igen för min del. Gotti! Så snart bär det av till Tirk och kika på träningar och sen kvällsfodra o fixa i vårat stall.

Ikväll är det IDOL som gäller och sen skriva klart SV- saken.

I´m out!

                                                                                                                                                            

Studentmösseprovning!

Japp idag vare då studentmösseprovning som gällde på morron. Så nu är mössan både utprovad och beställd. WIIIHO! Fyfan alltså. Nu börjar man inse vad det verkligen är som ska hända om några månader ;o Det är helt totalt galeet!

Efter det så hade vi den halva av lektionen som var kvar och sen lite klassråd slash PA och sen lunch. Men det var äckligt. Blodpudding likamed inte gott. Så jag tog lite flingor och mjölk istället. Fick duga lix. Sen fixade jag Catta och Madde våran affärsidé klart och sen blev det 14.55 bussen hem. Jag sov hela resan typ, från Uppsala till Månkarbo. Skönt ju. Hemma vare mat som stog högst upp på att-göra-listan. Lasange har jag käkat. Så otroligt gott!

Lala... Sen lär jag nog plugga ikväll... lr vänta nu... Martina du SKA plugga ikväll!

I´m out!

Helg

Ja, då var den här helgen över den oxå. Det går så fruktansvärt fort allting. Det är hemskt tycker jag. Man hinner lixom varken tänka ut lr in på vad som händer ibland. Utan tiden, dagarna, månaderna och åren bara rusar förbi lix. Lite för fort. Men till helgen.

Fredagen spenderades ute hos Linda i Degerbo. Syrran och jag skulle joina henne på kvällen å ha lite mysigt så medan hennes bror hade dragit hem lite folk och skulle ha fest. Myskväll vare jah... När jag kom dit så hade Linda lovat Tommy att jag skulle ta en tabascoshot med henne. Så när jag kom in i köket så haffade han mej och släppte mej inte förrän jag druckit den där shoten. Så för att få tyst på han så drog jag i mej den där fruktansvärt starka och äckliga tabascoshoten. Botten upp, håll minen och drick lixom. Och på den vägen blev myskvällen till en helt galen kväll slah natt. Det blev en fartfylld fredag med limbo, dans, sång, skratt och allt möjligt. Jag hade nog liiite för kul tror jag och det blev nog liiite för mycket av den glada drickan. Jag vaknade iaf vid halv 6 på morron i soffan och förflyttade mej i nån slags dvala in till Felicias säng där jag fortsatte sova. Upptäckte även att jag blivit några blåmärken rikare under kvällen oxå. Som vanligt då med andra ord.

Lördagen började med att vi vaknade upp hos Linda. Första gången som jag varit ordentligt bakfull faktiskt. Annars brukar det vara rätt lugnt på den fronten. Seg och ont i skallen. Men det blev frulle och det var GOTT. Lite prat och skratt om gårdagens bravader sådär vid frukostbordet. Linda drog igång med att städa sen och pappa kom o hämtade syrran och mej för att åka och lassa hö. Det var ju precis det man ville göra sådär på morgon efter en hård fredag. Efter det blev det iallefall en pizza. Behövligt! Sen vidare hem och tare lite lugnt, duscha å lite så. På kvällen sen åkte jag till Degerbo en sväng igen för en myskväll med godis, tvtittande och kortspel. Trevligt trevligt!

Idag så har syrran tävlat men jag skippade att följa med idag då jag kände att jag behövde sova ut lite och vila upp min mörbultade kropp. Jisses. Anyways så vakande jag vid 11 och drog med mej datan ner i tvrummet. Kort därpå vid typ 20 över 11 så tycckte Nicole att jag skulle hänga med henne och Sandra till Uppsala. Så.... helt nyvaken rusade jag upp och fixade till mej på typ 30 min. Wooh, lite stressigt men det gick de med. Kl 11.50 kom Nicole och hennes mor och hämtade upp mej för att åka till station. Väl inne Uppsala började vi med att dra en kebabtallrik på Jalla Jalla hungriga som vi var. Blev en god och stadig frulle för mej idag med andra ord. Dags för rännandet i affärerna sen då. Sandra shoppade loss ordentligt hon medan Nicole och jag var lite mer kind of panka så att.. Men Colly hittade iaf en snygg jacka och ett par skor och jag fick med mej en mössa hem och nu är jag fattig. Böhö. Menne har nåra klippningar nu i veckan så det jämnar ut sej iaf. Härligt det.  Trevlig dag med två av de bästa brudsen!

Nu sitter jag här och har käkat lite typ sallad och druckit cola. Kom från stallet för nån timme sen med. Cyklade dit men fick skjuts hem. Alltid skönt. Lala....sen har jag tänkt plugga lite oxå. Men förmågan att skjuta upp sånt brukar lixom komma emellan. Det visar sej hur det blir me de helt enkelt.

Hare.

I´m out!
         
                                        
Linda & jag                                        Slänger upp en bild på mej och mössan

                                                                           
 Sandra                                                Nicole                                                                                                                

Kväller

Jaha då var man hemkommen från stallet precis då. Har hjälpt syrran att hoppa å lite så. Det gick bra det. Sen så hade vi kvällsfodringen nu oxå viket innebär att vi plockatt in alla hästar och givit dom sin kvällsmat. Nåt kul med helgen ska väl dom oxå ha lix. På vägen hem blev det ett stopp vid Hemköp oxå. vi var sugna på nötter, ja ni hörde rätt. Nötter och inte godis. Gotti gotti. Nu sitter jag här och ska fixa till mej liite iaf. Tog mej äran att sno en öl ur kylen oxå. Kall öl är typ gott! Och jag var sugen så lixom. Dock börjar jag redan bli kissnödig xD Men så äre. Aja nu har jag inte tid att sitta här å nörda längre!

Ha en bra kväll.

I´m out!

Fredag

Idag äre fredag då. Härligt. Blev ju lediga tors och fre denna vecka så att säga. Så att...

Igår var det bara en slappisdag. Sov ju hos Julia oxå btw. Men kl 7 ringde klockan, segt. Men jag tog iaf och slängde mej på cykeln till stallet för att fodra å släppa ut djuren. För övrigt vare jäkligt kallt att hojja sådär på morgon. Burr. Sen cykel hela vägen hem till mej denna gång, för att sova vidare. Vakande vid typ halv 11 igen tror jag. Segade lite, duschade och cyklade ner på Tierp med syrran för att göra lite saker och efter det käkade jag frulle som bestod av pizza och en cola. Gott! Hem och sen blev det stallet och på kvällen Idol. Och han den där Johan Palm, den lilla killen... är typ bäst! Helt galet bra lixom.

Idag dårå har jag bara hunnit kliva ur sängen och käka frulle än så länge. Vakande väl vid 10 snåret nån gång ungefär.  Sen dess har jag bara nördat lite här och sådär. Det kanske är dags att klä på sej nåt vettigt och lite så nu om jag orkar. Kan ju inte säga att jag har nåt emot att glida runt såhär lix. Stor tshirt, socker och tofflo och en knut i håret is the shit lix. Resten av dagen får vi väl se vad som bjuds på lixom. Ska väl till stallet iallefall och förresten till kvällen blire troligtvis Degerbo som gäller. Får se vad vi hittar på sen. Woooh, spännande.

Oasis- Don´t look back in anger

Out/ Martina

Onsdag kväll

HEJ!

Idag har jag vart en snabbis i skolan typ, sen en snabbis i stallet. Jag cyklade till stallet typ 4 km och sen hem och sen hit. Känner mej duktig fan. En redig cykeldag. Över en mil typ ju om jag räknat rätt. Inte varje dag.

Nu sitter jag hos Julia. Trevligt! Nicole och jag har vart här i 3 h själva oxå innan hon kom. Vi käkade nästan upp allt godis vi köpt, nördade och sen blev det idoltittande. Och den där lillkillen är asgrym ju! Tycker jag iaf, sådetså :D Efter det kom Julia hem från sin sparkabollträning. Det blev häng i soffan och nu sitter vi vid datorer och nördar och skrattar. Haha så det ska va ju ;D Jag har bestämt mej för att knoppa här inatt med. Palla cykla hem igen lix... Ne menare. Btw så vann jag datafighten mot Nicole, Haha. Så klockan 00.00 är det ehnnes tur.

I´m out!

A beautiful lie

Ahjo men precis. Jag vet nog lite mer. Det behöver kanske inte betyda nåt speciellt iaf. Men vad skulle/ ska jag tro om det som hände egentligen?  Lixom... är det så man beter sej, lr? Allt är fortfarande bara så himla konstigt och ah precis..oO Jag vet ju inget alls egentligen.

Dessutom är det nåt som inte är som det ska vara. Det är en lite småjobbig känsla. Vi är inte helt blåsta lixom. vi märker nog.

If I could turn back time

Som sagt, if I could turn back time.

Men här kommer lite uppdatering typ.

Söndag blev det Uppsala me syrran och lite slösa pengar. Jag som inte skulle röra min klippengar men sånt som händer ju. Hittade iaf två två typ lite längre tshirtar, en svart och en svart med nån krusidull på. Lite "finare" sådär lr nåt. Ett par lila tights införskaffade jag mej oxå. Kul med lite färg ju. Resten av dan blev slapp. Gjorde inget vettigt alls förutom att gå till stallet. Lite motion.

Idag har vart en trög dag. Har vart så otroligt trött. Vilket jag tycker att jag minst av allt borde vara. Sovit till halv 10 och 10 tis, ons, tors och till 8.15 i fredags. Ingen jobbig vecka direkt då dagarna innehöll en lektion från 80 min till 3 timmars. DEssutom Apu på fredagen men det tar ju lite på krafterna att arbeta iofs. Sen sovit länge o väl i helgen med.. Men det kankse kan bero att man sover för mycket oxå? Vad vet väl jag. Anyway så har jag vart seg hela långa dagen. Lite långhår på förmiddagen sen kultur o stilhistoria och PA på det. Nu börjar för övrigt allt det där med arbeten komma igång igen. Och jag känner mej så otroligt opepp på allt vad skola heter nu. Bläsch. Men de är väl bara till o bita ihop. När vi slutat sen vid 16.10 mötte jag upp Linda o Amanda. Linda och jag var kind of hungry så..... det blev en donken med Lilla menyn. Gott och mättande! Dock kanske lite onyttigt men ehm det jämnar ut sej i längden typ.
Lala bussen hem sen och stallet direkt på det. Och nu sitter jag hära som ni kanske märkt?^^

Lala...

Btw så kom den dagen som alla går och fasar över. Nämligen den dagen då skolfotona kom. Jisses man blir alltid lika missnöjd i princip. Aja gfruppbilden såg jag helt miffo ut. Ser ut som en uppstoppad korv fan och det är inte fint. Grr. Men porträttfotot var helt okej faktiskt. Skönt det iaf såhär sista gången i hela livet man behöver utsättas för detta hemska påhitt.

Helt galet ju. Allting i skolan är lixom för "sista gången" alltihop nu. Det känns lite konstigt att aldrig mer behöva gå tillbaka till skolan när en sommar är över sen lixom. Tänk att aldrig mer behöva pina i sej den dära äckliga skolmaten tex! Bara de är ju halva grejen med skolan lix. Och på måndag är det dessutom studentmösseprovning! DEt är så jävla nära nu alltså! I juni är det VI som är fulla och galna och åker runt på dessa flak eller vad man nu vill. Så himla härligt men ändå så konstigt. Känns som det var igår man satt i den dära stora skrivsalen och blev uppropad för att få se vilka människor man skulle få gå med.

Men.... Hare!

Och du ah, DU.
 



Slänger upp en bild på skolfotot då.

I´m out!

19/9- 2008

Fredag, igeeen. Kors in tha roof vad veckorna går fort lixom! MEn anyway så vare apu som stog på listan idag. Fcik färga en kund å lite så, skölja en gubbe o fixa håret på dom båda. Gick bra det. Kul att få göra lite lix. Och eftersom at hon tyckte jag varit så duktig idag så bjöd hon mej på e solning. Härliga tider det! Sånt gillas. Lite färg gör ju ingen skada. Sen blev det hem käka lite och så stallet på direkten efter det. Sen pickade Julias pappa upp mej och jag åkte hit.

Lala.. Nu sitter jag då hos Julia lixom. Vi har tjockat massa och kollar på film just nu. Kollat en äckelskräckisfilm har vi med hunnit. Skrik typ. Har väl missat typ hälften av den då jag satt rätt mest och höll för ögonen, as usual. Nu har vi lr dom glott "What happens in Vegas". Och jag har typ sovit, haha. JAg som börjat typ halv ett 3 dar i rad nu och är såhär trött änddå. Illa. Men lika bra det. Jag är inte så bra på det där med att kolla på film förutom typ två st som jag kan se typ hundra gånger om och ldrig lessna på.

Sådärjah va väl det typ...

Hare!

I´m out!

Torsdag

Go natt ungefär... Nejmen först ska jag kluddra lite, men bara liiite faktiskt.

American Crew visning igår iallefall på BJ:s i Uppsala där vi för övrigt ska ha våran studentskiva om typ 8 månader. 8 månader lixom. Tiden bara flyger fram. Var ju nyss måndag lix. Men tillbaka till visningen. Det var kul faktiskt. Har aldrig vart på nå sånt innan så. Lite modeller åså typ och så var de en snubbe som klippte och hade sig med typ. Han var duktig.

Idag dårå har jag typ sovit och sen blev det 11.10 bussen till skolan. Började 12.30, så otroligt slappt har vi de. Helt galet. Men de ska vi absolut inte klaga på! Fick en permanentkund. En tjej som ville bli lite lockig så då gjorde vi henne lite lockig oxå. Det blev bra. Dock så ogillar jag att rulla så fruktansvärt mycket. Martinas tålamod brister lixom emellanåt. Ida hjälpte till lite för att få de o gå lite fortare så att säga. Så tack för det. Efter det tog jag halv fem bussen hem och sen direkt vidare till kusin Niklas som fyller idag. Grattis på han! Käkade min middag där alltså som bestod av smörgåstårta och lite kladdkaka på det. Mumma! Vidare till stallet efter det oså sen blev det Idol ofc lixom. Går inte att missa jue. Visst fanns det nåra som man fastna för idag oxå, så blir nog ett bra startfält i år. Btw så är denna juryn mycket bättre oxå enligt mej iaf. Sådetså!

Imorrn blire film och tjockande på pizza slah kebab på kvällen hos Julia! Yeah (Y) Så min freadgkväll is saved lix.

Lala... nu ska jag sova som sagt.

Natti!

En dag i veckan

Hej allihopa, everybody typ^^

Nu har en dag av denna vecka oxå gått samtidigt som den nya precis har börjat kan man väl kanske säga. Anyway så äre då onsdag jag snackar om just nu lixom. Som ni kanske själva kan lista ut. Onsdagar är likamed slappisdagar. Börjar kl 12.50 till 14.05, skönt. Sova till 9.30 och typ och sen ta 11.10 bussen in. Svenska på schemat, vilket oxå är det enda ämne vi läser utöver frisörämnena. Lagom det. Slutade iallefall kl 14.05 fast jag bestämde mej för att sluta 13.55 istället för å hinnamed tåget lixom. Hemma lite efter 15, käkade och bytte om lite för att sen ta 16-35 tåget in till Uppsala igen. Våran klass var nämligen bjuden på en visning på BJ:s av American Crew. Ett företag som gör olika sorts produkter inriktat på killar. Så pojkar let´s go for it lixom!  Visningen började vid 19 och slutade vid halv tio. Så blidde tio bussen hem. Skulle eventuellt gått ut men så blev det inte. Rätt sent, skola imorrn och sen så är jag ju lite halvt pank dårå. Lr jah jag vill inte göra av med det jag nu klippt ihop när jag äntligen tagit mej i kragen och börjat försöka spara lite. Får bli en annan gång. Men nu äre sent och MArtina ska sova. Så...

Och det är helt hopplöst det här. Fattar fortfarande inte. Saknar fortfarande ju! Men det är kanske mänskligt? Va vet jag. Och det ska de fan i mej göras nåt åt. 

Go natt.

I´m out!


Höst.

Åh... nu är det verkligen höst, igen! Sånt gillas inte. Vart sjutton tog sommarn vägen? Den bara försvann lika fort som den kom typ. Det suger. Nu väntas en lång, dryg och jävlig vinter, gu så kul. Not.  Bah... ge mej sommar och sol igen. Tack!

Aja vidare till helgen då... I fredags klöpp jag först Linda och Amanda som sagt och sen kom Emma och Tommy. Vi tog oss en cykeltur till Amanda. Kollade film, åt allt såntdär onyttigt och ahde trevligt helt enkelt. Kul kväll! Och jisses vare va kallt ute då, Helt galet. Va bara till o dra fram vantar och hela kittet fan. Men det är skönt att få klä på sej massa när det är sådär kallt och kyligt. Lite småmysigt typ. Kom hem vid 01.00 och somnade vid halv 2 typ för att sedan stiga upp kl halv 8 på lördagmorgon där igen tror jag de va. Syster skulle tävla i Trögd. Och det gick askalasbra! Hon är numer kvalad till MSV och Upplands distriktsmästare. Grattis till henne!

På lördagkvällen, alltså igår var det Kulturnatten i mUppsala som gällde. Jag, Angelica och Linda tog 21 tåget in där vi sen mötte upp Emma, Amanda och Tom. Vi gled runt lixom och hade kul som vanligt. " Du, ah DU!"  Haha. Amanda, Linda och Tom tog 00 bussen hem så då stannade jag kvar med Emma och syster till typ halv 2. Och Lindas kära vän Kristian tjoade på mej i busskön och de första han säger är " De är du som är den omtalade Martina, Hej" Öh? hahah lixom. Åså bah " Linda har berättat hur du är. Klantig och helt borta typ. " Hahhha yeah that´s me lix :'D Aja jag har iallefall fått klart för mej att det tydligen stämmer rätt bra in på just mej. Härliga tider lr nåt. Kom väl i säng efter 3 nån gång sen. Kul kväll de med iaf.

Idagen har bara vart allmän seg. Vart en sväng på Tirk och jobbat slash kollat på tävlingar. Och det gick bra för tirkarna :D Sen till vårt stall och fixa lite, efter det bar det av hemåt för lite käk, en solning och sen klippte jag Fredde nu på kvällen. Kvällsmaten blev en pizza. Och jag är typ liten i maten tror jag. Beställde en barnpizza och var mätt efter halva. Hah. Men lagom det.

Lala nu borde jag inte sitta och blogga utan göra min läxa istället. Blä. Fyfan vad jag är lat av mej lr rent utsagt  inte har nån pli på mej själv. Jag har vetat om den där uppgiften i 2 veckor nu och den ska in imorrn lix.. Ehm.. och nu är kl 22 snart och jag har still inte skrivit ett ord lr ens öppnat blocket. Plus att klockan ringer vid . 5.30 imorrn. Aja får väla skylla mej själv lite kankse. Men nu ska jag åtminstone göra ett försök till att börja med det och inte bara tänka på att jag måste. Fast man säger väl att det är tanken som räknas, lr?

du

Go natt.

I´m out!





Frajdäj

Yeah!

Fredag idag, typ bästa dagen på varje vecka. Och det är ju... bra. Anyway så har jag fått APUplats nu. Det känns mycket skönt måste jag säga, äntligen lixom. Och det verkar bra, snäll och trevlig handledare åså. Så blir nog bra det dära. Började i vilket fall som helst kl 9.30 till 17 idag men annars blire väl mellan 17- 17.30 som kommer gälla dessa dagar. Så..så äre.

Nu sitter jag och inväntar Amanda och Linda, yey! Jag ska cutta dom och sen blire komedifilmkväll typ. Skojsigt :D Haha, härliga brudar det ju. så kul kväll att se fram emot lixom. Inga fel. Åså lär jag fixa lite godis oxå. Är sugen kan man säga fast jag käkade igår och dan innan det oxå men lixom... Jag är godisråtta.se, that´s it lix. Sen får jag ångest och känner mej tjock och massa menne smällar man får ta dårå. Haha. ut å gå lite bah så löser det sej. Men jalla jalla nu va flickor!

Sådärjah nu var jag typ klar, så....

I´m out!


.

Missing

Regn, rusk och härliga dagar?

En skön dag iaf om inte annat^^ Aja, jag drog till Sandra sen iallefall efter 15 nån gång. Vi typ chillade en kortis hos henne, haha chilla är nog inte mitt ord redigt. Sen så traskade vi till ridskolan i regnvädret. Helt blöta när vi kom fram, isch! Så jag hängde lite medan hon mockade och donade. Mamma hämtade mej sen och Martina har som vanligt stenkoll, not, haha.

Angelica ringer: Vi är här nu

Jag: Okej jag kommer!

Går ut och det är ingen där, jag bah jaha?
 
Ringer Angelica och frågar vart dom är.

Angelica: Vi står ju här utanför

Jag: Neh, vart?

Angelica: Jo hos Sandra

Så då slog det mej att jag ju inte var hos Sandra längre utan på ridskolan. Hur ofta glömmer man bort vart man är lixom? Typiskt mej.

Det va lite kul och mamma tycker jag är flamsig och har noll koll. Menne that´s me I guess. Så lev med det lixom. Åkte iaf till vårat stall och mockade och borstade lite på Skaien. Sen tillbaka till ridskolan igen och kikade lite på träningar och umgicks lite till med Sandra. Sen skulle hon rida ut en sväng på ponnyn sin så då gick jag med upp till vårt stall eftersom att vi ksulle fodra djuren. Så då har jag ju kind of fått min lilla motion idag som jag tänkt. Hem efter det och nu har jag duschat. Skönt! Känner sig lite fresh igen lixom. Funderar på att ta tag i och skriva den lilla uppgiften som vi fått i kultur och stilhistorian oxå. Vara ute lite i tid för en gångs skull. Jag har nämligen en förmåga att skjuta upp saker och ting, speciellt läxor. Men vem gillar sånt lixom, menar väl det. Aja ett år kvar nu bara, ett år! Helt galet. Tiden går så fruktansvärt fort. Jisses. Snart  är man gammal och gaggig typ, hah. Usch. Det får vänta ett tag till.

Sådär nu har ju nästan vart lite flitig med bloggandet här. Bra lr nåt. Va vet jag.

I´m out!


Tisdag

Yo!

Tisdag idag ju. Veckorna går fort fan, jisses. Anyway så är jag ledig idag. Me like! Sov sådär lagom länge typ till 12 nästan tror jag. Sovit bort halva dagen med vad gör det mej lixom? Det är ju ändå bara regn, regn och ännu mera regn utomhus vilket gjorde att det sket sej med mitt utochgå när jag vaknade. Får ta till kvällen istället, hoppas bara vädret vill ge med sej nån gång. Annars kommer jag bli galen snart. Ge mej sommar och sol igen. Tack. Att bero på sommar så har det på sin höjd vart typ 2 veckor sommar i sommar, max 3.

Vad har jag gjort idag dårå? Jo... ehm.. typ ingenting. Drog på en film efter frullen vid 13 och den blev klar typ nyss. "Nothing to lose" lr på svenska "Inget att förlora" och den är bra! Lite rolig åså lixom. Avklarat den 2 gånger nudå. En Martinafilm helt enkelt, finns inte många sånna. Martinafilm likamed filmer som jag klarar av att kolla på utan att bli rastlös och springa runt och göra massa annat istället lr somna på så att säga. Men nu kanske man ska börja fundera på att borsta tänderna? lr vad säger ni :') Och kanske kasta av sej sovtröjan och dra på sej nått vettigt, som byxor till exempel. Fast de är rätt skönt att inte ha byxor på sej, att bero på inget alls lix. Menne som sagt nu ska jag borsta tänderna åtminstone.

So long fuckers! :D



:D

Natti

Yey ännu mera onödigt vetande lix. Här ligger jag seg som ett as på min snygga filt i min sköna säng och lyssnar på lite The Used, dom är braiga. Fick ett tetrisåterfall för en stund sen oxå. Det löste sej med just lite nördande av tetris. Det är kul fan sådetså. Fast det inte gick så värst bra men ändå. Och och och vem äre som är ledig imorrn då, vavava? Hah, hääärliga tider. Mer sånt, tack .

Typ de va väl det verkar det som. För tillfället iallefall.

Najt!


Update!

Tjabba!

Nu äre på tiden att bloggen uppdateras lite igen. Det har lixom inte blivit av att jag skrivit av nån anledning men så äre ibland.

Fredag: Pga att jag inte har nån APUplats än så var jag typ ledig. Men istället så blev det att jag klippte pappa och Niklas, alltid nåt. Så det jämnade ut sig lite lix. Jag umgicks även med Sandra en sväng på dagen innan jag klippte. Vi gick en sväng och det blev en fika på Konsum, bulla och en liten MER, gott! På kvällen sen så blev det bussen till Mehede med Nicole och Sandra. Det kikades lite film, Barnhemmet. Usch vilken hemsk film. Mucho scary! Och jag skrek som vanligt när jag kollar på sånna typer av filmer. Sen så skrämde en kille på station mej i väntan på tåget. Fyfan :'D Den va han nu hette tog tag i min axel och då när jag skulle kolla bak så stack han fram sitt ansikte framför mitt och skrek och dessutom hade han en läskig mask på sej! Jag blev asrädd, hoppade till och skrek medan dom andra bara skrattade åt mej. Vi åkte oxå 8 pers i en liten golf. Bilen skarapade typ i marken. Haha. Sen så blev det en strips på Bennys och Nicole knoppade här.

Lördag: Som sagt Nicole sov här. Jag steg upp kl 9 och duschade efter en mardröm som jag fick tack vare filmen kvällen innan. Jag som aldrig drömmer mardrömmar lixom! Då äre illa fan. Anyway så vakande även Nicole till runt halv 10 snåret. Vi fixade oss lite för att sedan ta plats i bilen mot Sthlm och Stockholm halvmarathon. Pappa skulle springa. Vi kom rätt tidigt, vid 12- 13 nån gång kanske. Nicole och jag knallade runt lite i nån Galleria ett tag innan vi gav oss ut i regnet på jakt efter en pizzeria. Men fanns det nån pizzeria? svar NEJ. Inte en enda i självaste huvudstaden fan. Pinsamt. Till och med Tierp är ju fullt av pizzerior. Så det slutade med en korv ur ett korvstånd. Gott de med. Men pizza hade ju inte vart fel. Det fikades och käkades på donken oxå. Tjockisar lixom. Men man lever bara en gång så whatever! Under tiden som pappa sprang alltså. Han stack vid kavrt i 5 och kom i mål vid kvart över 7 typ. Efter det så brummade vi hemåt och hann även med att stanna på donken igen. Då blev det en glass. Nicole och jag hann inte mycket mer än hem och byta om lite sen innan Jonhatan och Sandra kom förbi och plockade upp oss för lite filmtittande. Lr jah jag sov under filmen men ändå. Kl 01.00 ungefär gick Nicole och jag hem till mej och sov. Det var skönt, slitna som vi var.

Söndag: Vi vaknade vid 11 och tröck i oss lite chips och cola som en start på dagen. Hah. Sen efter lite segandes gick vi ner och åt redig frulle. Det är ju trots allt viktigaste målet på dan även om vi var mätta på chips. Men lite gick det i. Och nåt tag därefter åkte Nicole home to Arvidsbo. Jag tog tag i mej själv sen och fixade till på rummet mitt. Finally lixom. Blev lite ommöblering och städande. Skönt med lite nytt typ. Käkade mat gjorde jag med och sen åkte syster och jag till hestarna. Red lite på Skai, han kändes fin tills han troligtvis började halta liite. Han kändes inte helt fresch iaf. Suck på det. Men det lilla jag hann rida gick det ju bra iaf lr nåt. Sen vare kväller typ. Duscha lite och lite annats småfix. Och vid typ halv 12 somnade jag.

Var väl en liten summering av min helg det så att säga^^

Idag var det dags för skola igen. Blev en slapp dag och sånt gillas! Började dagen med lite fönteknik och shamponering av hår på varandra. Är så galet skönt när folk håller på med ens hår. Jag älskart! Världens jäla volym kan man ju lugnt säga att jag fått. Ser ut som jag har fetaste skallen oxå. Haha. Ugly. Liten snabbkoll av UF företagsgrejset efter det. Och slutade vid 12. Härlig dag! Kilade en snabbis på stan och kiakde lite. Köpte mej en nybakt kanelbulle och en Pucko på Pressbyrån. Know, jag är gottegris och bulloman typ. Helt galen i bulla är jag. Men gott vare. Blev 13.19 tåget hem. Träffade på Mathilda, trevligt med lite sällskap sådär ju. Kom till station vid tvåtiden och en liten promenix hem sen. Och nu sitter jag hära och nördar. Fast jag har varit duktig oxå sådetså! Plockat ur o i diskmaskin och vart ut med soporna. Plus i kanten på mej typ ;D Ska väla käka sen och åka till stallet ungefär. Funderar på att ta en lite walk senare oxå. Bra att röra på fläsket lite lix. Sen så är jag ju ledig imorrn med. Puss på det (Y)

Sådär jah. Nu har det uppdaterats lite för er som tar sej tiden och läser min oerhört intressanta blogg, lr inte. Men ändå.

Hare :D

I´m out! 

Nytt inlägg

Hej allahopa everybody!

Eheheh... sovmorgon idag igen. Häärligt att börja morgonen med en dusch, man vaknar lixom till av det. fixa lite, käka frulle och sen 11.10 bussen idag igeeen. Började kl 12.45 med kundpass. För övrigt dagens enda "lektion". Jag fick 2 st kunder, två damer. En var typ tant och den andra i typ "mammaålder". Tanten ville klippa av sej håret så då gjorde vi det. Kortkort men bra. Sen den andra kvinnan mest snygga till frillan, tog väl 3 cm kanske och klippte lugg. Hon blidde nöjd. Bra de iallefall.  Slutade vid 16, blev alltså halv fem bussen hem med Annika, syster och deras klasskompis. Trevligt med lite sällskap. Kom hem blev lite nördande här  och jag blev lite happy... lala. Jisses. Sen käk oså stallet. Skai var lite cp idag. Jag blir tokig på´n ibland alltså. Bara allmänt odräglig. Typiskt han efter att han stått lite. Men men han är ju söt iaf. Tur det. Och nu har jag käkat lite rostad Skogaholmslimpa och druckit mjölk. Rostade Skogaholmslimpa är hur gott du vill! Mums. Kollat lite på sista kvarten av Idol med oh killen med gitarren var helt bäst fan! Lika han igår och snygg var han oxå, ihh. Man blir typ helt till sej när sånna människor kommer in med sin gitarr och bara ehm.. äger helt enkelt. Härligt!

Men nu var jag väl klar typ så...

Natti.

I´m out!

We where born for this.

Hej alla mina fans! Nejmen hej ni som läser iaf lr jah whatever. HEJ!

Onsdag idag som ni förhoppningsvis redan märkt annars äre ju nästan lite illa, faktiskt.
Jag hade sovmorgon idag igen till 12.30 med andra ord blev det 11.10 bussen in till tha school. Skönt. Dock så somnade jag och missade där jag skulle ha hoppat av men de gjorde ju inte så mycket eftersom att det var en liten stund kvar så jag hann ändå. Vad äre då jag åker in för på onsdagar? Jo för att ha svenska mellan 12.50 och 14.05 och sen sluta igen. Det suger liiite dårå. Men iofs slappt är skönt. Var hemme till fyra eftersom att man precis missar två bussen. Lagom värdelöst. Hann hem, äta, byta om och sen raka vägen till stallet för att rida och plocka in hästar. Hemma igen till typ kvart över 19, byta om sen gå ivär och möta Sandra vid Konsum för att gå en sväng och kika lpå Idol efter det. Efter det var slut sen efter tag så promenixade vi hem till svanby igen. Skönt med sällskap med tanke på att jag ogillar att gå själv sådär på kvällana i mörkret. Usch, obehagligt om nåt. Och nu har jag suttit här ett tag. Känner mej lagom fresh, not. Lite sliten och dan. Men trevlig dag ändå ju. Puss på det!

Flashbacks lixom. ÅH! 

Go natt.

I´m out!


Tisdag.

Idag äre en helt vanlig tråkig jäkla vardagstisdag, typ. Anyway så vare måndag igår iaf, en händelselös måndag kan man säga. Lite skola och lite stall och lite sola. Haha sola vare jah. Bränd om rumpen kan man väl kanske säga att man blev. Ugly. Dock så blev jag lite depp igår av en sak och sen glad igen av en annan händelse oxå som hänger ihop med den andra. Jobbigt läge. Men jag får väl lära mej leva med det I guess även om det suger. 

Tisdag idag då som sagt. Sovmorgon idag. Skönt! Började vid 12.30 och hade en 3timmars lektion, permanentkursen med andra ord. Rullade iaf ett helt huvud dock är jag rätt seg fortfarande. Att rulla permanent ska ni veta är bland det absolut tråkigaste och tålamodskrävande skit man kan göra.  GRR. Och med tanke på mitt tålamod (om jag ens har något) så är det ingen bra kombination. Går mej på nerverna gör det.  Slutade i vilket fall som helst vid 15.30 och då drog jag en repa på stan och handlade mej en sjal. Jag handla en sjal lixom. Haha. Men den är bara svart så lixom. Sen 16.19 tåget hem. Observera ett KNÖKFULLT tåg. Lite smådrygt sådära. Sen vare bara hem käka lite åså upp till stallet och rida. Kom väl hem vid halv 8 nån gång och sen dess har jag inte gjort ett skit. Lr ja, bärt upp lite tvätt och rnsat lite i garderoben typ. Och sen så känner jag mej helt stel i nacken och axlarna oxå. Usch. Det tar på en att stå och arbeta hela dagarna och sen stallet på det. Inte det mest oslitfulla görat om man säger så. Så funderar fan på att beställa massage lr nåt i den stilen, kan behövas tror jag. Får väl lägga ut när man inte har sån tur att man har nån annan som kan görat. Skulle ju inte vara helt fel de inte.
 
Aja nu har jag uppdaterat slash klagat klart. Ursäkta allt småklagande och lite depp men det är skönt att skriva av sej allt. Så deal with it ni som läser lixom! Annars äre bara att låta bli.

God natt.

I´m out!

RSS 2.0