12/2

Lördag idag och här sitter jag på jobbet och chillar.. Lite segt eftersom lördagarna oftast är så händelselösa men inte så illa med tanke på att jag ju får betalt liksom. Så det funkar :)

Igår så jobbade jag till 5 och när jag kom hem hade Micke bakat kladdkaka med grädde och tänt ljus och gjort mysigt, hihi. Han är bäst! Sen runt sextiden bar det av in till Gävle för lite biomys sådär på fredagkvällen. Resan blev dock inte som planerat då Mickes mammas bils växlar valde att sluta funka precis vid Ica Maxi vid alla rondeller där. Skitkul. Så vi lyckades rulla in bilen till sidan lite längre fram vid en infoplats (tacka gud för att det var nedförsbacke). Och sen var det bara att börja gå in till själva stan i -10. Inte så skönt kanske. MEn tur att det var ute på E4 an mitt i skogen det hände iallafall! Så kvällen blev händelserik kan man ju säga. Men det blev bio till slut iallafall och vi såg 127 timmar , se den. Den var bra!

Och vintern kom ju tillbaka med snöstorm och blåst. Jag som precis började få lite vårkänslor när snön började droppa från taken och smälta bort men nej då... Självklart så blev det såhär. Hatar verkligen vintern, HATAR, Usch vill verkligen ha värme och sol och bad och vita stränder nu. Längtar till sommarn och att få åka utomlands med Josefine som det lutar åt just nu iallafall. Hoppas man får ledigt och så bara men det ska väl inte avra omöjligt kan jag tro :) Skulle ju vara guld!

Så var det med de. När jag slutat idag så blir det en promenad med Jossan och sen har vi tvättid mellan 16-20 på en lördag men så är det ibland. Micke ska bort med sen så då ska jag och Jossan chilla hemma hos moi! Yey.

Men hörs!


20110203

Hallå i lådan!

Nu var det nästan 4 veckor sen sist igen. Dåligt av mig! Men jag har roligare saker för mig än det här just nu :D
Men dagarna, veckorna och månaderna rullar på fortare än fortast just nu... hmm. Och jag jobbar och umgås med vänner och allt såntdär som man gör :)

Det planeras lite inför sommaren och funderas framåt lite granna, ruligt! Förhoppningsvis blir det en eller 2 utlandsresor i sommar också med min bästa vän Josefine och ev med Micke också så vi får se :) Kommer bli awsome iallafall att få komma bort till klarblått vatten och vita stränder så nu hoppas jag för guds skull att ingen drar sig ur när jag verkligen bestämt mig nu haha!

För övrigt så händer det inte så mycket annat just nu. I veckan var jag in till Valbo och lyckades shoppa mig två par jeans och en fin partytop typ så jag är nöjd! Toppen och ett par av jeansen invigs imorrn på Sandras kalasfirande!

Syrran tog körkort idag med btw. Helt galet vad tiden går! Hon känns fortfarande för liten för det haha! Jag börjar bli gammal tror jag, blö! Så ikväll blir det lite fika hos pappa som lite firande typ, gott.

Men nu ska jag kila och göra nåt vettigt av tiden här på jobbet tills jag slutar om ent imme.

See ya!


RSS 2.0