Näst sista dagen på på 2009

Imorrn äre nyårsafton igen!! Tiden går så otroligt fort så man hinner ju knappt blinka innan det är nyår igen lixom. GALET. Vad gör man som gör att allting går så himla fort egentligen?
Men iaf så är morgondagen planerad och den blir nog bättre än förra året tror jag hah. Förra årest nyår sög rätt hårt om man säger så lixom.. Det här nyåret kommer dock inte bli helt perfekt, en människa som kommer fattas... Saknar dig så himla mycket nu och imorrn kommer det vara ännu värre bara för att. Åh!... Tur att man har bra vänner iallafall som kommer göra det värt ändå!

Nu sitter jag här krullig i håret, lär ju förbereda lite till imörra ju så behöver jag bara finslipa håret lite imorrn så sparar jag lite tid åtminstone eftersom att det är typ tusen andra saker man ska fixa oxå. Drygt o va tjej iböand men ändå kul att kunna göra mkt olika saker lixom med kläder, hår, smink och allt vad de är.

Så nu får jag väl önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!






































Hola!

Hej
Hejdå


27/12- 09

Va nån dag sen sist men det har ju inte hänt så överdrivet mycket ändå lr kanske... Men iallafall så tillbringade juldagen med att fira Sara som fyllt 21 och fira julen. Blev förfest hos Patrich och Sofia med bra människor för att sedan fortsätta kvällen i Uppsala. Riktigt trevligt blev det! Laom mycket dricka och bugg lr vad man kan kalal det för fulla muggar och sedan begav vi oss mot tåget vid 2 efter att ha avslutat med ett Donkenmål.
Och igår var jag segast i världen men på kvällningen så blev det lite dricka med Josefine och Mattis iallafall, hahah. Cooling 1,2 o 3 lixom, lr inte... Men det var ju trevligt iallafall så atteh. Juste var in till Uppsala in sväng med o lämna tillbaka en tröja och sådääära. Palla mellandagsrean när det är så äckligt mycket folk så imorrn ska jag göra ett nytt försök med Jossi i Gefle!

Idag har det varit lugnan bara. Blev en promenad imorse och sen har jag segat, käkat pizza och så blev det en promenad till nu på kvällningen. Och det är så inåthelvete kallt ute!!! Usch.

Och satan vad jag saknar dig.....


Merry x- mas!

Det har varit en bra jul trots allt! :) Först väckte syster mig vid 9 (!?) så öppnade vi några julklappar och sen vid halv 11 dök pappa upp så åt vi lite julfurkost och delade ut lite klapapr till. Sen gick jag över till honom en sväng och provade ligga på hans spikmatta bla, shiit va pain men skönt. Så nu har jag testat de oxå!

Kl halv 2 sen så kom mamma hem från jobbet så fixades det till lite och vid 3 var vi på plats hos kusinerna Blomster där det blev Kalle, julmat och ännu mer julklappsöppning, hihi. Jag är fortfarandesom en liten unge när man väntar på att få öppna julklapparna, blir helt till mig haha. Vi hade kvällsfodring med så stallet blev det en snabbis och efter det blev det massa fika och annat gott så syster och jag tog oss en julpromenad för en stund sen. Riktigt skönt faktiskt! Fick även sms fårn Mickepick och då blev jag glaaad! Fick iaf lite fina och bra grejjer (:

Imorgon blir det att festa till det lite iaf med några tjejor för att fira Sara och julen typ. Vilket nog kommer bli awssome hoppas jag :D

Hoppas ni haft en god jul allesammans!

Dan före Dopparedan

Idag har jag solat, bakat knäck och bränt mig på knäcksmeten (feta brännblåsan nu) och sen fixade syster och jag de sista klapparna oxå. Niice. Så nu kan julen komma till Adamsvägen 5!

Kvällen spenderas framför bingolottos uppestittarkväll ofc men inte fan vinner mna nåt inte... Ska aldrig mer spela bingolotto! Nu längtar jag som en liten unge tills imorrn för att få öppna julklapparna och äta julmat. Har en känsla av att jag kommer rulla fram på juldagen sen, haha.
Dock saknar jag diig väldigt mycket ikväll.... hade ju inte varit fel att avsluta julafton med en myskväll men jag får så fint vänta till nästa år minsann! Haha de där lät som en väääldigt lång väntan men så långt är det ju faktiskt inte kvar på det här året ju faktiskt.

GOD JUL på er!

Juletid

Nu är julkänslan på topp verkligen! (: Granen är klädd, julgodiset på G, alla klappar klara och julmusiklistan på Spotify check, haha. Yiho! Jag gillar julen den är mysig även fast den inte kommer vara lik dom andra 18 jularna i år, men men så äre. Saker och ting förändras lixom. Inget att göra åt även om man skulle vilja! Men det blir nog bra ändå det här!

Nu ska jag fika lite!

~

I wanna wake up where you are....

Julklappar: check!

Blev Valbo idag med mamma hennes kompis Ulrika och Jossan så nu är allt kalrt inför julen, skönt! Kärade även enr mig i ett par klackar som det kallas. Jag och klackar lixom? Måste ha slagit i skallen lr nåt. Men iaf så fick dom följa med mig hem! Likabrade. Det värsta som finns är ju när man ångrar sig och om jag skulle ångra mig så kan man ju bara lämna tillbaka dom men det tror jag inte komemr att hända.

Nu ska Joss och jag snart ha julklappsbyte och fika, mysigt!




Ingen som vill ge bort ett par skor till mig?


Rockstar

Jahaja... 4 dagar kvar till julafton nu alltså. Satan vad tiden går fooort! Sjukt ju. Idag har jag haft en slödag bara förutom promenaden imorse då. Som var mer än välbehövlig efetr floskandet tors-lör. Mjaaa, just nu väntar jag på att Piratesfilm 2 o 3 ska ladda klart så jag kan roa mig med att kika på dom ikväll och dreggla lite över Johnny Depp.
Hmm, ja och igårkväll blev det en lugnt kväll hos Sandra med några. Skönt de.
Och tänk att ett litet sms kan göra en så glad!

Nu ska jag snart kila och göra Jossan sällskap.

Tjo 

Ge mig!


Missing you

Har inte gjort ett dugg idag förutom att kolla reprisen av Bonde söker Fru. Och ja vad ska man säga? den där Roger är ju en stjärna för sig, hahah. Vilken människa...
Nu käka jag precis mat, samma som igår. Alltså potatisbollar, fläskfilé och bea. Så underbart gooott de är :D

Och jaaa, ute är 15 minus och massa snö. Mysigt men rätt jobbigt med en sån bitande kyla lixom. Man skulle ju vilja åka pulka men de är fan för kallt för de alltså...  Ja och kvällen visar det sig väl vad den bjuder på. Får seom man orkar ta sig nånstans i det här vinterlandet så att säga!





Hejpa

Idaghar jag och syster lagat mat själva. Fläskfil+e och potatisbollar och bea! GOTT kan jag ju lova. Nu sprängs min mage snart och Josefine segast i världen Lövgren kommer hit snart med tror jag. Woopa.
Btw så äre svinigt kallt ute nu. Sjukt.
Annars är jag mest förkyld och så och saknar Mickepick.



















Even if the sky is fallin down

Känner mig lite sjuk idag faktiskt för ovanlighetens skull. Ont i halsen och snorig och allmänt seg. Hoppas det går över så det inte blir nå värre av de.
Nu ligger jag här uppe i soffan och tänker massa skit bara och oroar mig för saker i onödan. Att man orkar hålla på lixom.. Tänk om du ändå var hemma. Så mycket bättre allt skulle kunna kännas då!

Jay Sean ft Lil Wayne- Down


Sick and tierd

Tror att jag håller på att bli lite sjuuuk, kanske? Ont i halsen och snorigt. Don´t like it. Så nu tycker jag lite synd om migsjälv faktiskt, vill inte bli sjuk. Hatart.

Önskar att du va här hos mig nu ju! :( Fyfan vad jag hatar att längta efter något lr sakna något lr helt enkelt att vänta. Blä. Men snart äre över hoppas jag!


Let it snow, let it snow, let it snooow

Idag har jag skottat snö, sovit två gånger, läst lite och varit med Jossan nu på kvällskvisten. Vi var ute i snön lite och gottade oss med varm choklad och hennes mammas goda bullar efter det och nördade en dans, haha. Josefine är bäst!

Sen har det varit en såndär jobbig saknardag idag så tur jag fick prata med Mickepick lite oxå!

Nu ska jag nog borsta gaddarna och sen ska jag lägga mig med min mjölkmage i sängen och kolla OTH. En kopp vanlig mjölk och magen dödar mig typ, fuck you magen!

Vintern 09

.. har nu kommit på riktigt! :D Snöat hela natten och det håller fortfarande på. Sååå mysigt mes mkt snö, hih! Jossan och jag ska ha vintermys sen haha, som hon kallar det fast först blir det nog en promenad i den nya snön.
Hoppas det kan få ligga kvar nu så att vi får en vit jul på riktigt för en gångs skull, va ju ett tag sen sist och frost räknas ju inte!


Ja är in lööööve



Åhh jag dör!


Sebastian Karlsson..

vart fan tog han vägen lixom?!


Rösta på Calle ikväll!



Underbara Calle!


11/12- 09

Tänkte börja med att säga GRATTIS till daddy som fyller år idag! Grattiiiisss!!

Annars har det varit en lugn fredag hittills och den kommer nog förbli lugn med efetrsom att det blir idolfinalmys ikväll med några vänner! och att bero på idolfinal, så förra året var ju jag och Sandraaa i Globen och såg den live, de ni ;) Men imorrn kanske det blir en lite mer fartfylld kväll, får se!

Nu ska jag sega vidare, tjo


Träniiiiingsvärk vare jah!

Heregud vilken sjuklig träningsvärk jag har i mn kropp idag!! Mage, rygg, baksida lår, vader, nacke/axlar, ljumskar, jah ni fattar överallt typ. Kunde knappt ta mig ur sängen imorse alltså kna jag ju lova. Jag red alltså igår som sagt och där fick jag för det, haha! Man använder mer muskler än vad man kan tro när man rider. När man rider regelbundet och är van så märks ju självklart inte det men nu jävlar kan jag lova att rida är bra träning minsann! Och inte nog med de så vare ju bodypump sen på kvällen oxå, trodde jag skulle dö men det gjorde jag som tur var inte, heh.
Så idag har jag typ mest legat och varit ut på en kortispromenix för att röra på musklerna lite och nyss kollade jag klart på en film Forgetting Sara Marshall hette den. Helt okeeej!

Men nu blire nog till att sova, go natt!

~

Låten This is war med 30 seconds to mars är helt jättebra, lyssna på den om ni inte gjort det! Vet inte hur många gånger jag spelat den idag, hih.

Jag saknar diiig så himla mycket din mupp, kom hem vettja.


Vuxenpoäng

Nu har jag varit till banken och fixat lite med så slipper jag tänka på det. Fick sånhär dosa och grejjer, Ett vuxenpoäng till mig! Dock lär det ju ta ett tag innan jag kommer förstå mig på den där saken.. Nu äre bara körkort som jag förhoppningsvis har inom en månad lr så och ett jobb som fattas typ.. Jag har ju vikariejobb men de är ju inte så ofta direkt. Ett jobb där man får jobba lite mer skulle ju inte skada!

Nu ska jag nog plugga lite körkortsteori bara för de!

9/12- 09

Idag har jag bara hunnit vaknat och sen drog jag i princip direkt upp till stallet och red och grejjade. Gick rätt bra att rida ändå ju även fast jag inte direkt var speciellt sugen men hon va inte helt fläng iaf. Nu sitter jag och väntar in träningsvärken som antagligen kommer komma imorrn om jag inte gissar fel.. Det blir kul!

Och idag är det inte vilken dag som helst heller.. ne. För Josefine fyller 18 idag nämligen! Så om ett tag ska jag bege mig dit och gratta henen lite med en present och så. Hoppas hon gillaren bara!


Grattis bruden!


8/12- 09

Nu ligger jag i sängen och latar mig, skönt skönt. Har ju lånat 4e boken nu i Twilightserien och den är typ jättebra! Man blir helt fasklistrad varje gång man börjar läsa typ. Love it!
Annars har jag bara varit in till systers skola idag och färgat håret och så. Äntliiigen ser man anständig ut i huvudet igen!
Nu ska ska jag fortsätta göra ingenting.

God natt

7/12- 09

God morgon alla glada!
Vaknade för en liten stund sen bara efter att ha kunnat sovit någorlunda bra. Gick lixom inte så bra att försöka sova igår. Hatar sånt, det är så drygt.
Men iaf... gick ner och vägde mig nu på morron och blev positivt överraskad minsann! 2 kg lättare är inte så tokigt på typ 2-3 veckor. Måste vara mitt minskade på godis och chips och sånt skit och mina promenader som gett lite resultat ju (: Nog om sånt tjafs nu!
Nu ska ajg nog käka frukost och sen ringa bilskolan och boka ny körtid och efter det måste jag fixa mig lite så blir det sjukan och sen kanske banken oxå fixa till en grej. Så liite har jag att göra iaf!
Sen ikväll blire nog en promenad. Ska få med mig Jossan på den tror jag!

Tjo!

Vad gör man inte ibland?

hoppas inte det här blir nån soppa nu bara.....

Kate Voegele- I won´t disagree


Sunday

Söndag idag då, igen. Varit ganska fullt upp hela dan faktiskt. Först väckte Josefine Lövgren (som alltid typ) mig strax innan 10 och ville ut och gå. Så då blev det en promenad innan frullen då och sen ringde pappa för att farmot ville bli klippt. Så kom hem, slängde i mig frukosten, duschade oså och sen bar det av till Söderfors då för klippning. Blev 500 kr rikare med såhär innan jul. Inte så illa kanske ;) Yeye.. hämtade upp syrran när vi var tillbaka i Tierp igen och då åkte vi till ridskolan för att kolla på den årliga julshowen! Kändes rätt knäppt att för första gången på alla år få vara publik och inte behöva vara med själv och ha sig. Det var iallafall trevligt att kolla och alla va så duktiga så (: Och ungarna på minivoltigen var så söta som små troll!
Hann även att slå Mickepicke en pling och prata en kortis. Läääängtar...

Nu vet jag inte vad jag ska göra dock... Blir väl film lr tv lr nåt kanske. Andra advent idag med för er som missatt de, heh.

Coola ljus va, ser ut som dom brinner ju. Wow


The botten is nådd för idag

Idag har varit en mindre bra dag. Lr den började bra och sen nånstans i mitten av den så vände det och gick bara utför, tydligen. Känner mig som den tråkigaste människan på jorden som vill sitta hemma själv, kolla på Idol, läsa lite bok och käka godis en fredagskväll medan ens kompisar vill ha med en på nåt roligt. Kul att umgås med mig lixom... lär ju inte vara nån som vill umgås med en sån tråkmåns.
Men imorrn hoppas jag blir en bättre dag iaf och att jag ska vara på roligare humör. Ska börja med att åka in o lämna tillbaka en tröja och sen visar det väl sig hur resten av dagen artar sig.

Miles away

Att sakna någon kan va bland det jobbigaste och drygaste som finns.

Äckelväder

Det är verkligen sant.. På hösten/vintern blir allting bara deppigt, fult och mörkt speciellt nu när de inte är nån snö heller. Man får absolut inte lust med nånting, iallafall inte jag. Usch.. man blir bara så less av att kolla ut lixom. Nu vill jag ha vår och sommar!! Lr så kan det åtminstone få komma snö så det blir ljusare ute. Då blir man iallafall piggare och kanske orkar göra lite mer än att sitta hemma om helgerna.


Regina Spektor- Eet


3/12- 09

Igår så gjorde jag ingenting lr ah, typ ingenting. Var ut och gick med mamma på fm och sen hängde jag på syster upp till stallet och efter det blev det bodypump! Längtat efter att få träna eftersom att det inte gick förra veckan då jag tog sprutan och hade asont i armen. Men igår så! Det är verkligen hur kul som helst de där och skönt. Träningsvärk idag iaf så som det ska vara.
Sen kan man ju säga att jag blev ganska mycket förvånad när jag kollade min telefon efter träningen lixom. Man slutar aldrig att förvånas minsann.

Nu sitter jag och väntar på ett samtal iallafall och funderar över vad jag ska göra resten av dagen... Ska nog tvinga Jossan att umgås med mig och ut o gå lr nåt.

Jag vill att det ska bli januari typ NU?!

Här kommer lite bra musik oxå!


30 seconds to mars- This is war


Pink- I´m not dead


.

Kom hem nu.


2/12- 09

Happ... då var det onsdag då och veckorna bara går utan att ha nåt att göra. Det är kind of värdelöst. Att gå hemma en månad kan va skönt men nu börjar det verkligen gå mig på nerverna att inte ha nåt att göra om dagarna! Uttråkad till 1000 för tillfället. Rensade och städade nyss lite i min garderob iaf.
Kanske ska vara duktig och plugga lite teori lr nåt, bara skjuter ju påre hela tiden fast jag inte har nåt vettigare att göra lixom. Men det är så typiskt mig att hålla på så iofs. Just därför kanske jag borde plugga lite nu!

Tjo!


När vinter och kyla ligger kring vårt hus

...då vill man vänta på julen kring ett levande ljus osv...
 
Det jag mest ville komma fram till att nu är det vinter och det är kallt och det är ju faktiskt inte långt till julen heller ju. Idag har varit en segis dag. Städade å lite så på förmiddan ju och sen på eftermiddan fick prata med Micke i telefon och fick lite braiga nyheter, hih. Vill inget annat än att han ska komma hem nu!
Efter det var det dags att laga mat tills syster kom hem och plocka med diskmaskinen och sen var jag upp till stallet med pappa och tog in o fodra hästarna. Och till sist nu så gick jag över till Jossan och vi var ut och gick som planerat, skönt. Lite kallt dock. Fixat present till henne har jag gjort idag oxå, äntligen!

Nu ska jag dega vidare och sen blire nog film lr nåt i sängen, mysigt.

Paramore rock

Wooho!
Igår var jag och Emma in till Estocolmo och såg Paramores spelning på Fryshuset! Och dom var awsome. Säger bara go Hayley! Den bruden kan rocka loss på scen minsann och så sjunger hon underbart bra oxå. Så kul att äntligen ha fått se dom! Men iaf, innan det var dags att gå på konserten så var trallade vi runt i på stan först i Stockholm. Handla lite, käka lite, fika lite och sådär bara. Det var en superbraig dag helt enkelt!
Kom hem kl 2 inatt och somnade vid halv 3. Då var det skönt att gå och lägga sig kan jag lova, herregud.

Nu har jag precis dammsugit och bäddat rent i sängen och så. Funderar på att kanske plugga lite körteori lr nåt nu lr börja läsa första boken i Stieg Larsson triologin. Har ju sett alla filmer lixom så då fick jag för mig att låna böckerna nu av moster. Dom är väldigt tjocka dock tycker jag.. Så hoppas dom inte är så tröglästa!

Btw så fick jag syn på en affisch igår när vi kom in i Fryshuset där det stod att 30 seconds to mars kommer till Sverigen den 10 mars och har spelning där :o Så gud vad jag skulle vilja se dom då ju...





RSS 2.0