Luftslottet som sprängdes

Igår var jag på bio med Jossan och två tjejer till. Vi såg som rubriken säger, Luftslottet som sprängdes. Och den var seg men den var bra och rätt lång, typ 2 h och 30 min. Men helt klart sevärd! Sen så fäljde jag med Emma på fest hos en gammal kompis till henne. Jag var noll partysugen och hade inte så kul så jag blev inte långvarig alls. Var där i en timme lr nåt och sen gick jag hem igen. Tur att det var nära lixom.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Syster och jag har iofs huset för oss själva eftersom mamma ska iväg på festligheter. Så kanske man ska bjuda över några vänner och umgås? Aja, får se hur kvällen kommer se ut helt enkelt!


All the right moves

Kollade nyss klart på Step up to the streets. Älskar dom där filmerna. Man blir lika facinerad varje gång man kollar på dom. Det är ju så sjukt coolt att kunna dansa sådär! Och varje gång ställer jag mig frågan varför inte jag kom på att jag ville lära mig dansa liiiite tidigare?! Typiskt lixom.

Men go natt!

You raise me up

Haft kör lektion idag, det var på tiden tyckte jag. Kändes som en evighet sen sist fast det bara var typ 2 veckor sen. Och ja? det går bara framåt, så det känns väldigt bra faktiskt (: Efteråt stannade jag kvar en stund på bilskolan och provade att göra ett såntdär test och jag fick 47 poäng, vilket var mkt över förväntan med tanke på att jag typ inte pluggat nåt alls. Nääästan godkänd ju. Så nu äre bara att köra på! Började plugga på riktigt idag iaf. Sammanfatta texter och skit så man fattar nåt och slipper mala igenom varenda rad i boken.
Annars har jag bara kollat på film, Alpha Dog. Sett den förr dock men den är bra, så har ni inte sett den kan jag tipsa er att göra det om ni har tråkigt nån dag (: Jaaa, gjort slingor på mamma har jag gjort oxå och nyss kollade jag klart på Förkväll. Aldrig sett det förr men det var bra så de kommer nog kollas på fler gånger!

Nu ska jag fortsätta  lyssna på Westlife(!) dom är faktiskt bra! Fick nåt ryck nu när dom var med i Förkväll lixom. Boyband kommer jag nog alltid att ha en liten love för tror jag. Speciellt dom här även fast dom gör mycket covers men skitsamma! Vad gör de om 100 år lixom? Har hört att dom ska ha nån spelning här i sverige nåt tag om jag inte är helt ute och cyklar? Anyway så skulle de va kul att gå ju om de stämmer.

Annars vill jag bara att december och nyår och januari och allt bara ska gå fort så att Micke kommer hem nån gång!



25/11- 09

Japp idag är det onsdag och inte tisdag som jag trodde, heh. Bra att man har nån koll lixom. Men vad gör det, jag har ju ändå inget att passa för tillfället.
Det gick bättre än jag trodde att sova inatt med tanke på att jag fick ont i armen av sprutan. Lite svårt att klä av sig och klä på sig vare dock, hah. Men idag gör det ondare. Jag som hoppades på att det hade gått över så jag kunde träna. Men icke!

Nu ska jag väl fixa till mig lite och sen göra lite lunch tills syster kommer hem och sen ska jag till AFM på nå skit kl 13.

Tjo!


Spruta, check

Var ner och tog sprutan för nån timme sen iaf. Skönt att ha det gjort men det var inte kul! Fytusan. Jag trodde nånstans att spruträdslan hade försvunnit liiite åtminstone men det var att tro för mkt kna jag säga. Direkt när jag kom dit och började fylla blanketten så kände jag hur jag började bli varm och svettig och hur pulsen steg. Trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen och va helt tårögd. Sen när jag gick in i rummet började jag storgråta och hyperventilera. Helt sjukt. Jag hatar verkligen sprutor. Är så fruktansvärt spruträdd så de är inte sant. Dock satt sköterskan och klämde med sina naglar samtidigt för att jag inte kulle känna sticket lika bra, dock hade jag fullt upp med att försöka andas så hann inte känna så mkt. Heh. Men nu äre iaf över och jag är så jävla stolt över mig själv nu!
Slipper man den där skiten iaf!

Nu hoppas jag mamma komme rhem snart så det blir lite käk...

Svinsprutan

Nu har jag bestämt för att ta vaccinet iallafall! Så så blire. Nu ska jag samla lite mer mod bara och sen ska mamma och jag åka ner o kolla läget. 19 år och tar med sig mamma lixom, haha! Men har man varit med om så mycket på sjukhusfronten som jag har ända sen jag var liten bebis så äre inte så konstigt att man blir rädd lr ah vissa blir väl vana men jag har blivit skrämd istället som synd är. Så mamma får följa med!

För övrigt så ösregnar det ute och är allmänt fult och grått. Om det ändå kunde vara snö som föll från himlen istället.

Och idag är det bara 1 månad kvar till julafton! Och min utlandsresa med Josefine verkar inte vara så långt ifrån att gå i uppfyllelse nu heller, håller tummarna nu bara!

22/11- 09

Nån gång i mitt liv när jag fått ett hyffsat jobb och kan börja spara då jääävlar ska jag oxå sticka nånstans, till nått fint land och bara leva. Det SKA bara hända nån gång, så äre! Det finns så mkt att se av världen än den här fula jävla hålan kallad Tierp.

Annars har jag inte gjort ett skit idag lr jo, en promenad har jag tagit annars hare varit helt dött. Idag har varit en mysardag om man hade haft nån att mysa med så att säga!

Och den där länken är bara såååå värd att se! Så göre annars missar ni nåt kan jag lova!

http://www.tackfilm.se/?id=1258924319093RA64


The Twilightsaga

Idag har jag äntliiiigen fått sett den efterlängtade del 2 i The Twilightsaga! New Moon med andra ord. Och ja vad ska man säga? Den var helt jävla underbar den med som den förstatyckte jag faktiskt. Hade samma känsla som när jag sett Twilight. Blir som helt salig lixom. Gud vad jag älskar den där serien! Dags att läsa 4e boken snart känner jag. Var iaf på bion med Linda, Nicole och Julia. Kulkul! Annars har jag hunnit med en promenad på förmiddagen bara och sen vrämde jag upp med Twilight och sen blev det 4tåget in då till stan med tjejerna.
Och nyss fick jag prata lite med Micke oxå, hih. Min dag har varit väldigt bra idag till skillnad från igår, heeh.
Nu är jag helt ensam hemma dock för Linda stack för en stund sen. Så ska väl snart sova tror jag. Önskar att Micke var här nu..... Åh, suger att han är på andra sidan jorden!


Dream on

Man kan väl få drömma iallafall, lr hur?










Gaga-ooh-la-la

Tror jag har vaknat på fel sida idag. Mindre bra. Hoppas det ger sig snart. Och inför ikväll har jag feta beslutsångesten inför vad jag ska göra.... Så nu måste jag tänka lite.
Gah... hatar när man vaknar och allting bara känns så jävla meningslöst och värdelöst och allmänt skit. Jag vet exakt vad jag behöver, jag behöver komma härifrån. En utlandsresa är precis vad jag behöver! Bara komma bort och få leva lite.

Att bli fast på en öde ö sådär skulle inte bekomma mig! Lite sällskap bara sen äre chill!


Sömnproblem?

Jag tror jag blir tokig. Sov pissdåligt inatt igen. Va äre för fel? Jag som alltid haft lätt för att somna och sova. Nu ligger jag istället vaken och vrider och vänder mig och så kanske jag lyckas sova 4 hela timmar och resten av tiden vaknar jag och somnar och vaknar igen och drömmer massa grejjer. Jag blir så less. Att inte kunna sova ordentligt är verkligen ett svårt problem. Slutar ju med att man senare på dagen blir helt död istället. Hoppas det ger med sig inom en snar framtid. Nog om det nu iaf!
 Annars idag har jag varit med mamma och moster till Gävle och handlat lite julgrejjer åså. Så jag passade även på att öva lite stadskörning och gud vad bra det gick måste jag säga! Tänk om man ändå kunde slappna av sådär när man kör med bilskolan lixom. Så lätt de skulle vara men  de kankse kommer kommer! Kan ju iallafall hoppas att det sker ett mirakel den dagen då de är dags för uppkörning, heh.

God natt

Blev en promenad med Jossan som sagt och sen lite senare bar det iväg till Aktivera för bodypump. Älskar känslan efter man har tränat, man känner sig så duktig och hur musklerna verkligen är helt genomkörda. Dagen efter är dock inte lika kul ;D Men de får man ta, vet man att det tar iallafall! De är väl ända fördelen med träningsvärk. När jag kom hem blev det lite påfyllning i förrådet och nu har jag precis kollat klart på The Ugly Truth! Som jag väntat på att få se den och det var inte en besvikelse utan den var lika bra som jag trodde. Redan när jag såg reklam om den på tvn så bara visste jag att det var en Martinafilm och de vare! Kommer lätt ses flera gånger iaf.

Nu ska nog jag och min döda kropp sova lite tror jag, så go natt!

Önskar du va här nu... som jag saknar dig.


18/11- 09

Boom boom pow!

Happ.. då äre eftermiddag och det börjar bli mörkt ute. Har varit slapp idag. Tog en promenad innan frullen idag iaf. Nu har jag gått 2 dar i rad, wei lixom. Funderar på att göra promenaderna till springturer istället eftersom det inte känns speciellt jobbigt att gå. Men då äre ju bara ett litet problem och det är att jag råkar tycka att springa kan vara bland det tråkiiigaste som finns att göra på denna jord fast det blir ju kul sen när man känner att det börjar gå lättare iofs men vägen dit är lixom.... blä. Ikväll blir det iallafall bodypump som vanligt! :D Det är kul däremot.

Och jag har inte ätit en godisbit sen i lördags, ojojoj!

Nu ska jag visst ut o gå med Josssan, tjo!


And here we go again

Hmm... ja. Rätt händelselösdag idag. Bakade en kladdkaka förr idag och fikade lite och så kom de lite främmande bara nån timme efter, tajming. Coolt bara att jag endast käkat en bit med tanke på att jag lätt är en sån som floskar i mig allt på en gång men inte idag! Sen körde jag lite bil upp till ridskolan och kiakde på syster som hade hoppträning. Snacka om att det var läääänge sen jag gjorde de sist. Typ i våras lr nåt? Och nu som lite avslut på dagen blev det kvällsfika och sen en rask promenad med Annika. Ska försöka göra en bra vana av det och ta en promenad varje dag men de är ju inte så lockande att gå ut när det ser ut som idag tex så det suger ju lite..

Nu ska jag chilla lite, kanske dra en rulle lr nåt!

Tjao


Black Eyed Peas- Meet Me Halfway


GRR

Har nog aldrig varit så jävla avundsjuk som jag är just nu alltså. Fyfan!

Deprimerande

Kan det blir mer deprimerande än såhär lr?
Ta mig härifrån någon....

Jag saknar dig.

Lugg?

Här sitter jag och funderar över mitt hår ovanligt va? Not. Är ju sååå less på det nu speciellt nu när jag håller på att spara ut och det har hamnat i den där mellanlängden när det är för kort för att kallas långt och för långt för att kallas kort, heh. Så varför inte klippa en liten lugg under tiden kanske så det händer nåt medans man hållar på att spara ut lixom. Så kanske det inte känns lika tråkigt. Dock är ju jag en sån som lessnar på saker fort men vafan orka bry sig. Vill man så kan man ju sätta upp den eller dra den åt sidan ju!

TROR NI ATT JAG SAKNAR MITT HÅR LR?! -.-' Från och med nu sk ajag aldrig klippa av mig håret igen iaf kna jag ju säga!





Something about christmastime

Blev en promenad med Jossan nyss, känns bra att ha gjort nåt vettigt idag iaf. Just nu sitter jag och längtar efter julen och julmys och julbak och allt vad det innebär. Jossan och jag ska ha julmys på första advent tänkte vi! Jag gillar verkligen julen det är ju så mysigt som sagt. Synd bara att det är en sak som fattas!


Kul


Good morning

Jaha, här sitter jag i min säng och är rastlös. Vill jobbaa!! Undra när det blir nästa gång om det blir nån mer gång, men det hoppas jag väl! Har precis käkat frulle och om en stund sådär blir det nog en promenad lr det SKA bli en promenad. Måste fan bli lite mer ordning här känner jag, heh. Blir lixom lat av att gå hemma så mkt.

Lyssnar på en ny låt av Sonic Syndicate oxå Burn this city heter den. Rätt bra om ni vill veta lixom!

OCH JUSTE, nu är biljetterna till New Moon bokade!!!!!!!! På lördag smäller det, haha! Som jag har längtat efetr att få se den alltså och nu äre snart dags :D

Gah.....

Att inte kunna sova kan va bland det drygaste som finns! Hatare.


15/11- 09

Har precis duschat av mig lite nu och käkat lite mat, tacos från igår. Gott alltså. Har hunnit med en promenad oxå vilket verkligen behövdes efter den här floskhelgen, heh. Annars så sov Nicole här inatt, vi låg och snackade ända fram till halv 4 om precis allt mellan himmel och jord och universum typ. Snacka om att det är mycket man vill veta men som det egentligen inte finns några säkra svar på som att såhär ÄR det lixom.... Vi somnade som sagt till slut och sov ända till halv 1, så länge har jag nog aldrig sovit nån gång tror jag. Brukar lixom alltid vakna vid 10- 11 även om jag inte somnar förrän vid 4 typ.
Yeees... så äre. Blev iaf bio och mat igår med Linda och Nicole dårå, trevligt! (: Vi såg Funny People med Adam Sandler. Helt okej film faktiskt lite rolig och lite så.

Nu saknar jag Miiiicke sådär mkt igen, hatare. Tur för han att det inte är så jättelänge kvar tills han kommer hem ändå!

When the wheels come down

Åh vad jag älskar Foo Fighters nya(?) låt Wheels. Kan lyssna på den om och om igen. Anyway, idag är det lördag och jag sov till typ halv 11 så de va ju bra. Nyss käka jag frulle emd och kollade lite på So you think you can dance och jag blir så less.... Varför började jag inte dansa för när jag var mindre?! Blir så avundjuk. Det ser lixom så himla coolt och kul ut med för den delen. Skulle ju vara skitcoolt och kunna dansa så själv. Men men...

Igår så var jag iallafall med Jossan sen på eftermiddagen vi gick ut o gick och pratade oså och sen på kvällen så drog vi till affärn och handla lite och mötte upp Therese. Sen blev det sangria och Idol och liite godis för mig. Dom andra var duktiga och lät bli, önskar jag med hade gjort de för sen fick jag bara ont i magen. Så idag blire inge sånt för mig. Så äre. Undra vad man ska hitta på idag då? Tänk om man var utomlands! Det finns inte ord för hur jävla mycket jag vill åka utomlands, fyfan.... Men det får bli i vår de! Annars är jag sugen på att åka till stan, vill ha ett par nya vanliga snygga jeans vill jag. Men de känns inte som att det kommer bli nå stan så får se va dsom händer sen helt enkelt. Man blir ju inte så sugen på att göra nåt när det ser helt dött ut ute, grått och dant. Usch, hoppas det kommer mycket mysig snö snart! Det blir kallt men de äre väl ändå värt kanske, ett tag iaf!

Fredag den trettonde

Hola!
Ledig idag och sov till halv 10 typ. Skönt att ha sovit en bra inatt iaf jämfört med de två nätterna innan. Fattar inte att jag sover så dåligt ibland sover, vaknar, sover vaknar osv... och när det blir så så drömmer jag alltid så jävla mkt. Igårnatt var det mardrömmar typ, sjuka var dom iaf. Tex så drömde jag att jag blev skjuten?! Hemskt!
Aja... har iaf varit till stallet och fixat lite med Jettan och så åt jag en goood frulle imorse med. Det var varm choklad som jag la i minimarshmallows i och såntdär gott bröd, chibata lr va man nu säger. Gööddie!

Ikväll blire lugnan iaf kanske hinner träffa Jossan en sväng o ett tag med som hon sa igår men den bruden verkar ju va ute på annat för tillfället! Smygarn. Ne... nu ska jag glida vidare.

Tjo!

-

Deppig.se

Kom hem nu.


Skridskoåkning

Idag har jag jobbat och det blev en dag på Vegavallen som sagt med barnen på fritidset. En rolig dag och tillomed jag lånade ett par skridskor och gav mig ut på isen med ungarna som dock var duktigare än mig på att åka men jag slog ju inte ihjäl mig iaf som jag trodde. Sen när jag slutat blev det bara att dra hem byta om lite och sen käkade syrran o jag middag på Brorsans. Pizza och cola är aldrig fel nästan! Gott vare iaf efter en dag med full fart. Efter det sen så hängde jag med upp till stallet så lite motion har jag fått med med en promenad. Yeye... nu blire nog lite tv!
Btw så hade det kommit lite ny snö idag med, hoppas det kommer mera så det blir sådär mycket för det är så mysigt och så blir det ju lite ljusare ute med!

Idag fick mössan åka på med för första gången i höst, skööönt!

Saknar Micke massa med gör jag oxå, gah...





11/11- 09

Idag är jag ledig men klev upp vid 7 för att hjälpa mamma med stallet så var hemma till kvart i 8 igen och då sov jag en stund till fram till typ 20 i 11. Skönt!
Nu har jag precis duschat efter att ha städat och dammat här uppe på övervåningen. Sen så kom jag på att jag kanske borde dammsuga mellan pinnarna på elementen och det var nog ett bra val, för helvete vad dammigt det var där. Blä! Så nu känns det genast ännu renare.

Senare ska jag ev klippa lite men tills dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på....

Sweet dreams

Blev jobb idag oxå minsann! och på torsdag ska det oxå jobbas lite. Då blir det Vegavallen och lite skridskoåkning som gäller haha. Dock har ju inte jag nå grillor dårå men dom snacka om att det fanns att låna där så vem vet? Kanske att Martina tar sig ut på isen en sväng, hahah. Kan ju tänka mig hur det kommer se ut. Jag har inte satt min fot på isen sen jag vet hur länge sen det var sist. Men att prova dör man nog inte av... kanske att mna bryter ett ben lr nåt men värre kan de ju knappast bli!

Nu sitter jag nere i soffan och halvkollar på tv och gör inget alls. Fikade nyss kvällsfika med varm choklad som jag gjorde. Rätt bra på de där med varm choklad måste jag säga! Men snart blir det sängen och imorrn är jag helt ledig för att min körlektion blev flyttad till 26 istället för att en lärare var sjuk och skit så min skulle vara i Gävle imorrn istället och det fanns inga tider tidigare... Lite segt men men sånt som händer!

Foo Fighters- Wheels


9/11- 09

Så då har jag alltså jobbat idag från 12 till 16 och det kändes bra. Skönt att det händer lite i vardagen och att man får tjäna lite pengar på köpet, finte! Ska jobba imorrn med och på torsdag, veri veri nice (Y) Fick med lite papper och sånt hem med som ska fyllas och sådär så nu känner jag mig värsta vuxen, haha.

Nu sitter jag i soffan efter att ha käkat lite och varit på en 45 minuters promenad med Jossan. Känns alltid skönt att få röra på fläsket lite lixom. Yeye... så så äre. Ska nog duscha lite nu och sen lägga mig och kolla en film lr nåt. Är helt slut. Det tar på krafterna att anstränga sig när man bara gått hemma och inte gjort ett dugg på flera veckor lixom. Men det känns himla bra iaf!

Miss you.

Jobb!

Bara för att jag ska jobba idag och imorgon! Haha, äntligen händer det nåt i mitt liv. Hade precis vaknat runt 10 så ringer telefonen minuten efter och jag trodde det var mamma som ringde från jobbet men icke! Det var Lotta från Ugglan som ringde och frågade om jag kunde jobba idag och imorrn och sen skulle vi träffas och kolla upp lite mer lr vad hon sa, men nåt sånt iaf. Snacka om jag blev glad. Inte många som blir glada av att dom måste jobba men jag är helt överlycklig just nu. Ska bli sååååå skönt att inte behöva gå hemma två dagar av veckan iaf och på onsdag ska jag ju köra med. Så den här veckan kommer nog gå rätt fort jämfört med de andra kan man ju säga.
Awsome!

Mysigt

Nu är jag hemma igen och har slängt i mig lite food och så. Får se sen då hur de blir med ponnyn och de där. Fick även prata med Micke som inte hade dissat mig som jag trodde igår utan han hade bara inte haft batteri, heeh. Åhh... kan inte ebskriva hur mycket jag saknar honom, det är sjukt. Han borde bara komma hem och krama mig tycker jag. Men men, den som väntar på nåt bra väntar aldrig för länge, right? ;)

Lala... om en timme typ ska jag till Nicole och ha myslördag, så det blir awsome!


Gloria!

Igår var jag med Josefiiine hela dagen och det var awsome. Vi hade jävligt kul tills vi blev alldeles för trötta och bestämde oss för att nog ta natt och sova en sväng. Fick ett samtal med av Nicole typ halv 1 som var på partaj i Vendel, vet inte jag hur kul hon hade eftersom hon ringde mig haha. Sen var det en dryg jävel som envisades att prata med mig som verkade tycka jag va helt blåst som inte visste vem han va. Jag säger bara I don´t give a fuck. Haha wooh.

Nu saknar jag Micke och ska snart med syrran och daddy upp till ponnyn.

Hörs!

Cheesecake

Nu står min cheesecake i ugnen och väntar på att bli klar! Yummie. Kom dock på att det är en jäkla massa gerjor innehållandes laktos som är i den där kakan, heh. Så jag är förberdd på att jag kommer se ut som en svullen pingvin sen efter att ha stoppat i sig av den där kakan... Men de är nog värt!

Friday

Vaknade för en stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen. Har blivit less på att bara chilla hela dagarna speciellt när man bor i Tierp!! Hade jag bott i ett varmare land kan jag lova att det hade varit nemas problemas att chilla hela dagarna. För då hade man bara kunnat gått ner o lagt sig på stranden så fort man vaknat förutsatt att det är bra väder såklart då men ändå. Tänk om jag hade bott i typ Grekland lr nåt istället för i Sverige... undra hur livet hade sett ut då...

Men idag har jag planerat att inte göra ett dugg. Har tänkt baka en cheesecake, kanske köpa lite candy och bli tjock till Idol och en bra film sen ikväll lr nåt. Tänkte göra det jag är bäst på helt enkelt att slappa. Dock blir det tråkigt när man gör det varenda dag i veckan men fredagar är det nåt speciellt med, vet inte vad men nåt äre iaf!


-

Helvete vad jag saknar dig.

5/11- 09

Idag äre torsdag och jag gick upp vid halv 8 imorse för att duscha och så innan jag skulle till arbetsförmdelingen på infomöte vid kvart över 9. Som vanligt så gick det typ jättefort så var hemma vid 10 igen. Men det känns bra att ändå ha nåt att göra ibland haha eftersom att jag inte har nåt liv för tillfället.
Nu har jag precis käka lunch oxå, blev en tidig lunch idag för att jag var så jävla hungrig. Och jag gjorde alldeles egna våfflor alldeled själv för första gången i hela mitt liv och självklart så blev dom helt perfecto såklart! Redigt gott de där med lite glass åså till, mums. Så nu är jag mätt och gla o ska chilla lite till i min säng och sen ska jag nog till min bästa Jossan senare I think.

Btw igår efter jag gått och lagt mig så fick jag först ett sms och sen ett till efter ett tag av två vänner. Man blir verkligen helt varm i hela kroppen när man får sånnadär sms om hur mycket man betyder och hur glad dom är att just ha mig som vän lixom! Önskar man själv sa det oftare men jag hoppas mina vänner vet att jag tycker om dom och att dom betyder himla mycket för mig fast jag är dålig på att tala om det för dom.

Snöar lr nästan stormar ute gör det med.


Bästa Josefine och jag!


Onsdag

Idag har jag inte gjort ett dugg som vanligt när man inte har något jobb antar jag. Så har umgåtts med Jossan hela dagen och bara chillat och kollat film, The haunting in Conecticut. Helt okej film faktiskt. Var hem och käka med förr och då ringde Micke med, så har pratat med honom oxå! :D

Nu är jag hos Jossan och leker lite mattelärare, haha. Min hjärna är inte helt ihoptorkad ändå som jag trodde. Fast jag inte räknat ett tal på typ 2 år. Lillsnillet här lixom!


Thinking of you

Här ligger jag och tänker på dig och det gör mig glad. Jag har varit på bra humör hela dagen idag sen körlektionen. Härligt ju. Sånna dagar är värda. Har hunnit med två klippningar och att träna oxå. Ibland så är jag himla aktiv av mig minsann! Nu ska jag fortsätta tänka på alla mysiga och bra tankar och försöka sova!

Gooodie nighty

Ett steg närmre

Var ju som sagt iväg och hade körlektion idag på morgonen. Och jag är så himla stolt över mig själv just nu, gick så mycket bättre än förra gången! Lyckades lixom hålla mig hyfsat lugn oså. Lite stressigt fortfarande med allt runt i kring och i min hjärna men en stor förbättring var det verkligen. Han körläraren tyckte jag va som en annan människa idag så det är ju bra antar jag, haha. Tyckte nästan att det av lite kul tillomed att köra, hih. Nu ska här nötas minsann.
Kom hem typ nyss så nu är jag hungrig som ett as. Matdags!

Körkortet....

känns jävligt långt bort. Har körlektion imorrn igen i Gävle och här sitter jag med fetaste "jag vill inte ha körlektion imorrn" tankarna. Usch... kan va för det gick så mycket åt helvete det kunde sist och för att jag känner på mig att jag kommer bli typ lika nervös imorrn. Om jag inte kan kontrollera min nervositet nu hur fan kommer det då gå den dagen jag ska köra upp?! Vill inte ens tänka på de... blä. Jag borde gå en kontrollerasinnervositet-kurs lr nåt. Plus att hjärnan blir helt kaos oxå så de inte går att tänka. Hoppas det inte blir så illa imörra iaf! Guuuud varför måste man ha körkort för? Det är ju typ inte ens kul att köra bil lixom...

Dröm

Åh vad jag hatar drömmar. Speciellt när det händer nåt helt jävla underbart och så vaknar man precis just då lr när man tror att det är sant och vaknar och inser att så vare visst inte. Det suger oxå. Jag ville ju fortsätta drömma min dröm ju. Satan. Hade gärna varit kvar i Australien med Micke ett tag till. Dessutom så var Nicole, Natta och Angelica i Australien med mig, hah. Synd att de inte var sant bara.


1/11- 09

Den här helgen har varit awsome! I fredags blev det krogen i Uppsala med Jenny och Emma på Kalas dock var det inte så mycket folk men vi hade kul ändå! Massa dans och lite för mycket dricka haha. Så som det ska vara alltså. Och igår var jag helt död hela dagen, så jävla trött. Men jag lyckades tagga om och sen blev det Halloweenparty på Hangloose i Gävle med Sofia, Linda, Emma och Jenny och nåra andra. Riktigt kul att se alla som var utklädda och vi fick gratis inträde och garderob lixom snacka. Det var värt. Kom dit vid halv 10 och vid 1 var Fia, jag och Linda helt slut efter all dans så då blev det donken och sen kom dom andra och så blev det 3 tåget hem. Gävle var himla mycket bättre än Uppsala btw. Synd bara att tågen går så udda! Dumma UL.

Nu ska jag nog kolla OTH och vila och sakna Micke ännu mer än vad jag redan gör. Kan du inte bara komma heeem till mig istället lr skaffa mig en biljett dit vore ännu bättre!

Jag var typ catwomen lr bara katt igår, heh.






RSS 2.0