Sol

Sol lyser sol..lala nu äre sommar äntligen !

Rullsand:
Igår bar det av till Rullsand med Tom, Amanda och Linda vi tog en tältnatt där. Det var mycket trevligt fastän att det bara var vi där. Badade, grillade, spelade kort och bara hade kul :] Mysigt med brasa och sådär på kvällen, för att inte glömma solnedgången vid havet! Men det är ju trots allt något som saknas sånna kvällar oxå men men det kommer väl får vi hoppas. Blev en kort liten sammanfattning av tältnatten det.


image7
En liten badbild från första doppet Rullsand i år.




Sen kom jag hem vid typ 13? lr, nåt sånt iaf. Käka lite sedan åka och fixa med hästen lite snabbt. Komma hem duscha fixa sej lite, Gävle på kalas för att kusinen fyllde år. Var väl inte sådära jättekul direkt måste jag säga men maten och fikat var ju gott iaf så nu har jag lite ångest. Ut och springa lr gå imorrn tror jag nog lr jag ska rättare sagt! Nu sitter jag här och tråkar bara lite musik och så.

Hade!

Sommar!

image5
En liten bild på oss (H)


Kan börja med gårdagen lite kort. Först gick Linda och jag i skolan sedan möttes vi på donken, käka lite sen tog vi bussen ut till ÖB och resten av affärerna. Vi skulle inhandla lite saker till lilltrippen. Till sluta hamande vi på Rusta och shoppade loss vi fick med oss tält, muggar, sugrör, shorts, flippflopp, godis och lite andra nödvändigheter. Dagen avslutades med bad med Tom och Amanda i sjön bakom Tirk som dom gjort klar nu. Helt wunderbar dag!


image6
Bad i nya skön!


Nu till idagen! Linda sov här inatt. Vi hade osvmorgon båda två till sent så vi duschade käka frulle och tog sen 11 bussen till Uppsala.Men efter ett tag så började bussen vingla och fara frm och tillbaka på vägen så vi blev oroliga ju så gick det lite rakt och sen börja han vingla igen, scary tänk om han var full lr nåt ;o Så vi tog det säkra före det osäkra och hoppade av bussen mitt ute i ingenstans och med våran lilla tur så kom precis bussen mot tillbaka mot Tierp åkandes så vi sprang över till andra sidan, tog bussen tillbaka och åkte med 12 tåget istället där vi träffade på Tom och Amanda. Sen vare skola till tre typ sfter det gick jag och mötte filurerna igen vi stekte lite vid fontänen, jag köpte en mjukglass oxå, himla gott! Hoppade på 15.49 tåget tiull Tierp igen drog in en sväng på Lidl å lite så sen begav vi oss var och en hemåt. Trevlig dag iaf och helt underbart att sommaren är här nu ju nästan :D

Tältning i Rullsand imrron med, pepp på det (H) Det är bara 2 veckor kvar till vi sticker nu oxå ännu mera pepp!

Tjillevippen på er :D

USCH

Dagen började ju sådär kan man säga. Stiga upp kl 6.45 och ta 7.55 bussen till skolan inne till 9.05 alltså. Lämnade in böckerna som vi inte behöver längre sen knalalde jag upp på Frisör och hade tänkt vänta på att lektionen skulle börja kl 10.... men nejdå, då kommer Ida förbi och säger att vi börjar kl 12! Så jäkla less jag blir på mej själv ibland minne som en vet inte vad. Aja det fixade sig, ringde Linda och hon skulle ha lunch så fördrev jag tiden där. Kl 12 började vi igen 3:orna berätta lite om UF åså de var lite kul^^ Sen drog lärarna upp lite saker som man blev mindre glad av att få reda på. Nu har dom helt plötsligt kommit på att saxarna tillhör ju skolan såklart fast de visste vi ju redan men dom har fått för sej att nu ska vi lämna in dom efter varenda kundpass och på lov, så inget klippa på hela sommarlovet lr i veckorna. Irriterad? JA :@ Inte blev det bättre av att man kom hem. Kom in å såg att jag fått post av kommun och självklart inget sommarjobb där heller. Fyfan säger jag bara. Jävla håla! Hela jäkla Tierp är ju bara en enda stor släkt. Ska man få jobb här så lär föräldrarna eller släkten jobba på Atlas, Hemköp, ICA, kommun lr nåt i den stilen annars kan du ju inte få jobb inte. BAH!

Vädret är ju bra iaf så man blir lite glad :] Och nu ska jag till hästen.

Morsning!


Lalala

Ge mig en öl så ska dus e jag vaknar till..lalala. Slapp kväll idag inte gjort nått vettigt alls faktiskt bara glidit omkring mest och suttit här och lyssnat på massa härlig sommarmusik, pepp! Cyklade ner till Hemköp en sväng gjorde jag med och handlade lite mjölk för att mamma sa till mej att den typ var slut..det betydde med andra ord att jag inte fick dricka nått ikväll för då skulle den ju va slut till imorgon bitti. Så Martina tog en liten cykeltur och köpte sig lite mjölk så att morgondagen blev räddad. De va skönt att trampa av sig lite eftersom att jag blir rätt rastlös av mej när jag inte har nåt vettigt att göra som sagt. Roade mej med att blåsa i en ballong oxå,lättroad? lite kanske. Egentligen hade jag tänkt att knoppa nu men tydligen så blev det ändrade planer eftersom att jag sitter och skriver massa onödigt här istället men så äre :] Hmmm...

Men nu ska jag nog hoppa i säng och få llite sömn tror jag kan behövas.

Natti :D

Måndag igen

Då har man kommit hem från skolan igen då efter en rätt skön helg. Måndagar lär ju vara dom värsta dagarna i livet alltid lika ovälkomna men det är väl bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Upp klockan 6 för att fixa till sig lite och sen ta 7 bussen till Uppsala som jag nästan missade. De enda som livar upp morgonen lite är när Linda kliver på i Degerbo (Postboda) vi har alltid lika kul trötta som vi är.

Framme i skolan en timme och en kvart senare typ. Hänga av sej sakerna på med klippgrejjorna och knalla upp de fem våningarna, så jäla jobbigt ;o Sen när alla samlats och läraren kommer in så visar det sig att det är lite halvt kaos.. både vi och 3 orna är helt överbokade! Dom är halvklass på 15 kunder och vi har fått hela 26 kunder inbokade på våran klass och alla är inte ens där, kaos som sagt. Till slut så ordnade kaoset upp sej nästan helt iaf och jobba fick vi göra sega och opeppade på kunder som vi var såhär på måndag morgon men det gick väl bra iaf. Jag fick en klippning, bara toppa igenom och fräscha till håret på en tjej, det gick bara bra (:
Sen gick vi bara igenom provet på Försäljning och service lektionen så vi slutade vid halv två, skönt!

Nu väntar jag på pappa för att få lite skjuts upp till hästen. Han ska få en spruta idag, vaccineras ska han göra. Kanske ska man försöka sig på att göra lite käk nu med så man får i sig något vettigt idag med tanke på att lunchen idag blev en drickyoughurt och en fralla från Hemköp. Usch på skolmaten.
Lalala...

Hejdå!


Längtan!

De är helt otroligt vad jag längtar till att denna himlans skola ska ta slut nu! Nu pallar man inte mera det räcker lixom. Sommarlov är vad jag är i ett stort behov nu kan man säga ;o Bara släppa allting och leva livet ett tag och bara vila upp sig.

12 Juni dit längtar jag oxå... blir galen snart det bara kryper i kroppen på mig och inte blir det bättre av att biljetterna sitter på kylskåpet och frestar! Den 12 juni då sticker Linda och jag bort från allting ett tag ska bli så otroligt härligt att komma ifrån hålan ett tag och enbart ha kul :D Sova ska jag väl göra så småningom med hade jag tänkt i mitt nystädade rum och nybäddade säng, skönt!

Nu hoppas jag att tiden bara kan gå fortare så man slipper all jobbig väntan och längtan efter allt.

Hejs!

Söndag

Då sitter man här igen då... Hemkommen från stallet för typ 2 och en halv timme sen. Mockade och fixade allt sånt där sen så tog Skai och jag en tur ut i skogen, det var riktigt härligt! Blå himmel, sol, gröna träd och massa fåglar som kvittrar... wunderbart var ordet :D Vi var nog ute i åtminstone en timme. Det är faktiskt väldigt avkopplande att bara sitta på hästryggen, rensa tankarna och bara vara lixom.

Varit duktig idag har jag också. Städat hela rummet har jag gjort det behövdes kan man säga ;o Och precis nu har jag renskrivit klart lillsyrrans uppsats om typ Gustav Vasa oxå^^ De va väl de ungefär!

Puss!



image4

Sommaren står utanför dörren nu!

18 dagar idag sen sticker vi :D


Tjintjong luftballong!

Linda kom som sagt hit igår! Vi gick ner å handla lite lr jag handlade godis och Linda en liten törstsläckare Bonaqua typ med en ny smak och ett kinderägg, och ja vi stog i kö faktiskt ;o Sen knalla vi hemåt igen..de tog sin lilla tid men det var kul och Sandra ringde så vi hade en liten pratstund oxå, trevligt :] På väg hem så gick Linda och jag förbi där alkisarna brukar hänga så satt de en gubbe där..

Gubbe: Hörrni flickor har ni hembränt i den där?
Vi: Haha (kollar på flaskan) Ehm nae.. :')

Eurovision songcontest stog näst på att-göra-listan! Det var helt kasst så jäkla pinsamt dåliga låtar och att inte tala om röstningen sen.... så jäla arga vi blev då :O Sådär kan dom ju inte hålla på. Inte för att jag är speciellt stort fan av Charlotte Pirelli men hon var nog den enda vettiga som var med och sjöng måste jag säga. Vi hade lika gärna
kunnat skickat in den dära Kebabpizza låten och vunnit istället så illa är det verkligen...


Vaknade idag runt 11 kanske? nåt sånt.. Soligt och fint väder är det med! Sånt blir man glad av :D Efter att vi legat och dragit oss lite, Linda på madrassen och jag i sängen så kom vi upp. Frulledags! Frukost är gottigotti när man är sugen på det..wei. Jag hittade ballonger i en låda haha! Skitlänge sen man blåste sånna ju. Vi roade oss med dom i säkert en timme om inte lite mera till och med, kulkul...

Nu ska jag ut i fina vädret en sväng :D

Hare!

Solbränd och badsugen!

image2Jahaja nu var det avklarat oxå, en heldag i Huddik på ponnytävlingar. Ställde klockan på 5.00 imorse sov på madrass gjorde jag med bredvid sängen eftersom att jag helt enkelt kände för lite variation. Snozade vidare i 10 minuter till innan alla började skrika på mig som vanligt *_* "Martina du måste gå upp NU!" Ja jag hinner väl för guds skull ;o Upp kom jag iallafall lagom trött och dann. Åkte från stallet vid klockan 5.45 helt sjukt att man tvingar sig själv upp så otroligt tidigt för att tävla egentligen lixom och dessutom skulle jag ju inte ens rida^^ men de är väl kul ändå på nåt vis själva grejjen att bara förbereda och packa in allt och bara dra iväg för att bara ha en hel hästdag, mysigt faktiskt (: Men visst blev de lite gnäll och tjafs i bilen vad hade jag förväntat mej lixom, nej precis..
Stämningen blev bra rätt fort igen tur det. Sov å lyssna på musik de där 2 och en halv timmarna som resan tog.

Men fram kom vi och fint väder va det! Ponnyn skötte sig helt okej oxå förutom dumheterna i La:n, envisa sak tur att de är systers problem iaf (x

Hemma nu.. lagom solbränd å lite mörbultad från igår men de är härligt :')... Linda kommer ikväll med kulkul så himla härlig människa måste jag säga! Vi ska bada och bara steka och skratta kanske lite melodifestival oxå. Men nu får det räcka! Haha jag verkar redan ha fått upp tycket för det här med blogg med kan man säga var inte en så dum idé ändå..

Hade! :D

God Natt

Lalala...tråk lördag kväll lr just jah de är ju fredag...Lagom virrig som alltid men så äre. Har suttit rätt mest här framför burken största delen av kvällen och tjockat mej, godis, glass och coca cola mindre bra så imorrn lär jag ut och röra på fläsket!  Ångest lixom *_*

Imorrn är en ny dag en trög jäkla dag. Upp klockan 5 för att följa med syster och pappa till Huddik på tävling, nej inte speciellt lockande måste jag säga men man får väl göra det bästa av situationen. Sova och bra musik i öronen så ska nog resan gå bra, då mitt morgonhumör inte brukar uppskattas särskilt mycket av familjen bara massa tjafs och bråk och gnäll får man höra för att man inte är glad och pigg som en mört. Hoppas man kan få nåt lite kul på kvällen sen.. de visar sig väl i vilket fall som helst.

Men nu äre Natti för mig!

Go natt på er <3



Tävling :]

image1Idag var det tävling som gällde på eftermiddagen kl 15 drog det igång. Så det blev att vara "sjuk" från skolan idag men va gör det mig lixom? nej precis ingenting :] Sova läänge och väl, skönt!

Till tävlingen:

90: Kalasbra jättefin på både framridningen och framhoppningen vilket resulterade i en kanonrunda och gav oss en fin liten rosett! Jag var så himla happy kan man säga svävade på moln nästan :')

1m: Han var fin på framridningen och framhoppningen även där så tänkte att det här går nog bra :] Men jag gjorde en miss på oxern sista gången kom för stort så vi craschade ganska redigt. Blev trampad i skallen och på ryggen typ men jag tror iaf att jag klarade mig från hjärnskakning och brytna revben ;o Men envis som man är vare bara upp och på´t igen. Skai snäll som han är bara hoppade. In på banan första hindret gick fint men jag hade total tappat ridningen och det blev som det blev lite plockepin och halvkonstiga språng var nog lite omskakad av de som hände innan. Men vi tog oss iaf igenom grunden (:

Så summan av kardemumman så är jag helt nöjd med dagen och fint väder vare med! Så nu äre bara att bita ihop och komma igen den 6e Juni i Lurbo.

Nämen ;o

Jahaja nu har man tagit steget in i bloggvärlden i brist på annat. Så lixom de är väl bara att vara glad och skriva på om livets upp och ner gångar. För det andra så är jag inte så bra på sånt här men de får väl gå ändå!

Hade! :D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0