Hatadatorer.se

GRRR! Jag är så fruktansvärt arg på min datajävel för tillfället. Lr har vart det hela dagen iofs. Alltså.... alltid ska det bli nå fel på skiten. Och man blir ju så jävla förbannad när typ ingenting funkar. Suck!

Vad har jag gjort annars idag då? Jo, jag sov till elva typ och sen bar det av till Sandra vid 14(?) eller nåt. Vi handlade inför morrondagen och sådära! Spelade klart ett spel och lite så lixom. Åkte hem vid halv 5 typ. Då hämtade jag ut min kamera som kom idag. Woho! Värsta snabbt det gick. Beställde den lixom i söndags kväll ;o Sen köpte jag en pucko till imorrn oxå och fixade pengar till lite andra saker. Och nu, typ nyss kom det sista till imorrn. Bland det viktigaste oxå ;D Tacka mej Linda och Nicole. Haha,Martina fixar!
Snart trillar nog Nickepicke in oxå. Vi ska ta tag i min data. Ska installera om allting och hoppas på det bästa. Så nu sitter jag och pillar med alla bilder på den samtidigt som jag sitter här vid den andra oxå. Herregud. Hatar datorer som inte fungerar som det ska. Kan dom lixom inte bara fungera som dom ska, så man slipper allt sånthär skit lixom. Dagens teknik säger jag bara....

Redigt pepp inför imorgondagen nu! Jag ska ha sååå kul :D

så jag säger Gott nytt år allihopa om jag inte skriver nå mer imorrn!

Skitkul...

verkilgen, jätteroligt. Att jag la handen mot huvet och så fastnade hårstråna på nageln. Skitsnyggt med hårstråmärken i nagellacket, verkligen! Fakk it. En till anledning till att jag INTE målar mina naglar. Blir ju förstört lika fort som man målat dit kladdet. Påhitt som jag brukar säga! Grr. Får väl ge mej på resten imorrn då -.-'

Natti!

Nyårspillerier

Sov sådär lagom länge idag, typ till efter 10 nån gång. Sen blev det en film med syster och efetr det käkade jag lunch direkt som lillsyrran ordna. Hah, likabrade. Lär ju nästan erkänna att hon är lite bättre på sånt än mej faktiskt. själv är jag mer lagd åt det där med att baka goda saker istället. Tex kladdkaka. Min specialitet, lett! Anyways så joinade jag till stallet sen för att gå hem. Men det slutade med att jag ringde mamma för att få skjuts efter typ en 1/3 promenerande. Anledning: Kallt så iiinåt helvete! Blev typ helt bortdomnade i fejjan. Plus att man blir så slapp i kinderna när man blir sådär kall så man bara sluddrar när man ska prata. Hah, ugly men sant. Promise.
Vid tre begav jag mej till Sandra. Vi slipade klart på nyårsplanerna och fixade. Så nu jävlar! Kommer bli askalasbra det där ska ni se. Sen åt vi och promenerade till stallet på det. Spelade lite Guitar Hero oxå. Vi äger på det (NOT). Ehm.. började spela lite spel oxå men det hann vi inte klart med innan jag skulle hem så att det fortsätter vi med imorrn och då ska vi även fixa och inhandla det sista till nyåret!
Nu håller jag på att måla naglarna mina till nyår oxå. Så slipper jag det sen eftersom att det är bland det värsta jag vet. Suck. Därför målar jag dom inte annars. Onödigt. Palla lixom. Lila och fina kan man ju hoppas på åtminstone. Eheh. Snart klar iaf lr om jag tar det andra 3 fingrarna imorrn kanske... Aja, det visar sej. Kollat lite på Sunes jul oxå. Fyfan vad den är bra, lika Sunes sommar. Älska Håkan och Rudolf! Jisses vilka stjärnor.

Puss











-

Saknar´t

En göraingentingdag

Yey, nu har jag beställt en digitalkamera till mej själv. Haha.. så atte! Hoppas den är bra. Enligt Nicole skaren va helt okej. Duger nog finemang åt mej iaf! Så nu längtar jag ju förstås tills den trillar in på Ica här i Tierp så jag kan hämta ut den.

För övrigt har jag bara ägnat den här dagen åt absolut ingenting. Gick i pyjamas till efter 14 då jag bytte om för en promenad upp till stallet med syrran. Lite sällskap sådär. Innan det gjorde vi en Beckfilm till oxå. När vi kom hem sen så bakade jag en hallonpaj. Shit, jag är tokig i det. Så himla gott äre. När den stog i ugnen pillade jag i mej lite mat och sen blev det alltså paj och vanlijsås till en till Beckfilm. Fick 6 st i julklapp sammanlagt syster och jag. ch dom är ju förjävla bra alltså.


Bilar

Jag kollade precis klart på filmen Bilar. Bra film ju, lite rolig åså lixom. Mest gillar jag den där lilla blåa trucken och bergningsbilen Mater. Sådär härligt sköna ärom lixom. Me like!

Walking in circles, watching, waiting for something.




ReaReaRea

Blev en sväng in till Gävle idag med mamma och syrran och Gallerian Nian för kolla in rean där oxå. Hittade faaktiskt lite ändå. Ett linne och två större t-shirtar som man kan ha till leggings och två nagellack till nyår. Både linnet och t-shirtarna hade någon form av leopardmönster på sej. Lite småkul. Men tur att det är snyggt lixom. Hittade inga svarta shorts och inte dom jeansen jag ville ha och inte leggings som ser ut som skinn typ. Så att jakten efetr det fortsätter ett tag till.
När vi kom hem blev det en Beckfilm och godis framför tvn med mamma och syrran. Lite familjemys sådär. Duger väl det emd ibland. Beck är bra och Gunvald är bäst, älskarn! Nu sitter jag här och kollar in Körslaget. Skojjigt program ju.

Och snart är det nyår. Längtar!



Heltslut.se

Kan man väl minst sagt säga. Otroligt trött är jag nu och ändå bara måste jag ta mej tid och kluddra ner lite onödigt vetande i denna satans blogg. Beroendeframkallande? Jo tack.
Kom i säng och somnade väl strax efter 3 igårnatt/tidigt imorse, kallare va ni vill. Vaknade idag av larmet som ringde 8.30 och pallrade mej likt en zombie upp ur min sköna säng och från det värmen under täcket. Bland det värsta som finns nästan. Ont i hela kroppen oxå för den delen. I need massage! Lär fan ta och beställa nån nånstans. Anyways så vare bara att fixa till sej lite och käka lite frulle eftersom att det var dags för en tripp till Uppsala för att kika in mellandagsrean med syster och Sandra. Det började lite fint med att syrran och jag fick stå och frysa arslet av oss typ. För som dom två smartskaft vi är hade vi inte en tanke på att det såklart är röd dag idag och bussarna går på helgtider med andra ord. Så vi walkade till station där vi väntade och tog 11 tåget istället och där mötte vi Sandra och Stefan oxå. Inne i stan vare galet mycket folk och alla var galna för den delen oxå. Inget sugen på att handla var jag heller. Så less på Uppsala. Men en nyårsklänning lyckades jag till slut hitta på den sista affären vi var in på. Yey, ett problem ur världen lixom. Blev iaf 15 bussen hem sen. Nanana....

Sandra och syster: Vilka köer...
Jag: (Helt seriös) Shit va mycket folk, äre rea lr?
(Sandra syrran kollar på mej som om jag vore dum i huvet lr nåt)
S&S: Martina, vad tror du vi är här för?, jo mellandagsREA!
Jag: Ah just det jah...

Heh (A)

Var till linda nu på kvällningen och vi kolalde på film och hade allmänt trevligt bara. Men nu ska jag drömma sött och sova länge imorrn!

God natt.



Black Jack

Okej, nu är jag på bättre humör faktiskt, har ont i fossingarna, är 100 kronor rikare och är trött.
Aja, har ju stått och varit bartenders kna man väl säga på Möbeln från halv 8 till halv 2. Inga mindre än Black Jack vare som spelade. Dom spelar varje år varje juldag sen typ 12 år tillbaka på Möbeln här i Tierp. I*nte så dåligt kanske. Det var iaf massa att göra och massa fulla slash flirtiga pojkar som drack som bara den. Höh. Men kul vare iaf fast det blev ju liiite jobbigt eftersom att jag själv blev så otroligt fest och danssugen av att stå där. Pain. Men det blir fler gånger så att säga.

Imorrn blire 10 tåget till stan och slösa pengar så nu...

Go natt.

Fucking juldagshelvete.....

...ja det är precis vad det blev av det hela exakt just alldeles nyss. Åt helvete med alla jävla juldagspåhitt i framtiden. Det räcker med en dag, julafton. Resten är bara onödigt skit. "Familjedagar", jo tjena! Vare då man skulle sitta och lyssna på tjafs och höra massa skit för att sedan börja gråta och må dåligt igen, lr? Åhh, jag blir tokig. Orkar inte mer ju. BLÄ.

Nu måste jag skynda på lite trots allt. Sminka om mej lite och sen kommer moster och hämtar mej. För resten av kvällen/natten ska jag som sagt stå och servera fulla människor typ. Kan kanske lyckas liva upp humöret mitt lite förhoppningsvis.


And so it´s over again

Japp, nu är julafton över återigen.
Anyways, vi åkte som sagt till Gävle och kusinerna. Det var trevligt att träffa alla och det blev lyckat med tanke på allt som hänt de senaste månaderna. Vi åt massa god mat, choklad, godis, fikade drack julmust och för mej blev det även en snaps till maten. Haha, inte så illa kanske. Jag "är det hög botten på de här glaset lr äre sådär mycket?" Men nae så var inte fallet, det var snaps alltihop. Höh. Men de gick i. Efter maten blev självklart Kalle och co och julklappsutdelning efter det. Småkusinerna var nissar. Fick lite smått och gott sådär. Tofflor, pyajamasbyxor, vantar, skor, pengar o lite annat grejs. Resten av kvällen blev det Guitar hero lirande för fulla muggar. Kanonkul! Jag och easy ägde alla som spelade på medium (läs:Not), alla kusinerna utom jag så att säga. Men vi var ju bäst på den svårighetsgraden iaf.  Åkte väl hemåt sen vid halv åtta och så blev det en snabbvisit hos dom andra kusinerna (dom på mammas sida). Kollade bla på "Tomten är far till alla barnen", helt klart en värd film. Ruuulig!
Nu sitter jag hära och lyssnar på min Pinkskiva som jag fått och snart ska jag väl hoppa i säng tror jag. Lär sova lite för imorrn väntar Gustav och en sen kväll på Möbeln. Så atte...

Hoppas ni haft en god jul och go natt på er.

Julafton

Idag är den "stora" dagen kommen. Onsdagen den tjugofjärde december tvåtusenåtta med andra ord Julafton. Vaknade lagom sent idag efter 10 nån gång och hade även fått lite "God Jul" sms. Uppskattas alltid. Men den största surprisen var nog att det faktiskt snöade när jag kollade ut genom fönstret så det kändes lite juligt iaf. Dock snöade det bara pyttelite men ändå.
Nu har jag duschat och käkat lite frukost. Blev bara en skinkmacka och ett glas mjölk, inget hungrig lix och plus att jag tänker se till och vara jättehungrig sen istället så jag kan äta jättemycket julmat! Aja, ska väl fixa till mej lite nu och sen så blir det att åka till släkten i Gävle för att fira julen. Så jag ska se till att hålla humöret uppe idag och få en bra julafton!

God Jul allihop!


GOD JÄVLA JUL

Nu kom jag på varför jag inte ens har liiiite julkänsla. Jo, för folket här hemma (mamma,angelica, adam och pappa är oxå här) hade julfikat med skinkan och julgodiset och hela köret medan jag var i stan. Jag menar det brukar vi faktiskt göra när Bingolotto börjar, inte innan! Sen hade dom ätit upp all god choklad i chokladasken utom EN. Gud så snällt att dom sparat EN åt mej lixom. Plus att Angelica och Adam hade klätt granen utan mej. Det brukar jag och syrran alltid göra ju. Jag blev faktiskt lite lessen och arg oxå för den delen. Inte ens det kunde jag få göra. Allt har ju ändå varit åt helvete hela hösten. Julen behövde väl inte börja så den oxå. Dock drog jag fram allt fika oså igen sen till Bingolotto men det är fortfarande inte samma sak. Fakk it.

God jul.

Dan före dopparedan

Jaha så var det dagen innan julafton igen. Och julkänslan är likamed 0. Jag har inte fått nån julkänsla alls än, inte ens lite. Trots att granen är uppställd och julklapparna klara och uppesittarkväll ikäll (typ nu). Det suger lite. Kanase man ska köpa sej en tomtedräkt och ha imorrn och förhoppningsvis få en julkänsla av den? Nästan så att man borde pröva åtminstone.

Idag har jag för övrigt ridit ut med Nicolebruden och sen blev det stan en snabbis med Annika. Anledningen var att jag insett att jag inite hade nåt att på mej imorrn. Absolut ingenting verkligen. Men nu har jag det. Jag köpte en kjol?! De måste ha slagit slint i skallen på mej fan. Snudd på om inte annat. Till det blev det ett rött linne, enkelt o bra så kan jag ju använda linnet sen oxå iaf. Kjolen, ja den jah. Heh...  kommer väl hamna längst in garderoben efter juldagarna, typ om jag känner mej själv rätt.

Men nu lite julmys och försöka sej på att hitta lite christmasfeeling lixom. Kan ju hoppas att det komemr lite snö inatt oxå.

Trevlig kväll.

Julgodisbak

På eftermiddagen där när jag kom hem så joinade jag Jossan för hon skulle köpa godis och jag passade på att inhandla lite marsipan och choklad till mina julgodisar. Sen skildes vi åt. Så sen bakade jag mina chokladmarispanbollar kallar vi dom för och mamma gjorde knäck. Likabrade att jag inte hjälper till med knäcken. Sist så tappade jag assietten i kastrullen och då satt den väl ganska fast där sen kan amn säga. Passa precis och åkte hela vägen ner till botten i knäcksmeten. Eh, åså lix. Men iaf. chokladmarispanbollarna blev very goda och knäcken med. Lite kortspele efter det med syrran och Adam och sen kom Jossan och hennes kompis Linda över för att Linda ville klippa lugg. Bra med lite snabba cash ibland. Det blev iaf fint och hoppas hon är nöjder nu bara. Och stallet och kvällsfodra på det sen. Allmänt slapp dag. Me like.

Nu sitter jag och käkar cheeseballs och kollar på "Christmas cup" på 1an, en danstävling. Fyfan va kul det ser ut då. Jag vill oxå lära mej dansa såndär dans med partner och såndär annan dans med när man dansar själv lr i grupp lr vare är. Såndär Stepupfilmdans äre jag tänker på iallefall. Fatta coolt.

Btw så har Adam varit snäll och hjälpt mej rensa datan på virus som jag tydligen hade. 5 st. Men nu ärom borta. Plus att dom där trojanska hästarna låter rätt kul när dom skriker sådär. Haha, ugly.











/Martina

filmkväll

Åkte till nicole igårkväll. Vi bara tog det lugnt och kollade på film och fika lite och sådär lixom. Typ det bästa som finns. Först kollade vi på Apocalypto men när vi skulle byta till andra delen så var det samma som den första. Suck! så atte vi såg halva den och sen blev det Inside man framför tvn med Fanta halvt liggandes på en som var allmänt på myshumör igår tror jag. Ehm.. det var en bra film även fast jag typ inte fattade nånting om vad som skedde under filmen. Tur att Nicole och hennes pappa kollade oxå så jag kunde fråga lite. Eheh. Ja, jag är hopplös när det gäller filmer som man lär tänka och koppla ihop saker med lixom. Don´t get it! Aja, jag vet att den handlade om ett stort bankrån som gjordes av jättesmarta rånare. Efter den gick vi och la oss. Det är bland de bästa som finns. Så himla skönt. Dock konstaterade Nicole och jag att det skulle vara ett stort plus med manligt sällskap. Men nåt sånt hade vi inte. Så vi fick nöja oss med varandra. Misstolka inte. Höhö.

Vaknade efter 11 nån gång idag och drog igång Sex and the city filmen. Den är bra. Dock hann vi inte se hela eftersom att Collys pappa kom och drog upp henne för dom skulle på julgransjakt. Lycka till! Fick skjuts hem och nu sitter jag här och gör inget alls.

2 dagar kvar till jul äre oxå och igårkväll föll det faktiskt lite snö till marken. Wei lixom. Hoppas skiten kan ligga kvar ett litet tag till nu bara. Idag ska jag nog baka lite knäck med mamma tror jag. Gotti. En sak till jag skulle behöva göra är att införskaffa nåt lite  "juligt" plagg oxå. Äger ju inte en enda röd tröja lr en röd grej överhuvudtaget. Så om man ska ta sej till Monique en snabbis kanske.

/Martina

Nytt inlägg

3 dagar kvar till julafton och ingen snö. Suger donkiedick! Usch va less man blir. Tänker det vara lika nästa år är det jag som åker på solsemester över jul och nyår. Uhhh!  Det skulle va nåt det. Drömma kan man väl få göra iaf.

Igår åkte jag till Nicole på kvällen och dit kom även Julia. Vi såg film, snackade skit och käka godis. Bara chilla lixom. Precis som det ska vara dagarna innan jul. Fast sen bjöd Nicoles överbeskyddande kusin oss till att komma på fest hos Rasmus. För att vara helt ärlig så sög det ganska mycket. Tråååk. Plus att 2 hade däckat när vi kom dit. Låg där i sina randiga tröjor och sov så sött så. Jisses. Så när dom andra drog till Bennys gick vi hem till Julia och åt nattfika och sen lite snack oså sova på det. Myyycket bättre! Tur att hon hade stor säng iaf.

Men nu har jag kommit hem från gymmet ganska nyss och snart ska jag till stallet och rida Gustav en sväng. Fast först äta. Sen duschen på det åså får vi se vad kvällen bjuder på. Btw så har jag glömt min telefon hos Julia oxå. Blir ju skogstokig på mej själv! Jag och mobiltelefoner alltså. Ett mysterium..... Grr.

/Martina


Snön efterlyses?

Haaallååå lixom? Var i hela helvetet har snön tagit vägen. Om 4 dagar är det julafton och snön är spårlöst försvunnen och verkar inte ha tänkt att komma tillbaka heller. Inte för att jag är så stort fan av snön men på julafton vill jag faktiskt ha den närvarande. Det gör ju i princip hela julstämningen. Suck. Inte en grå jul i år igen...?

Igår blev det en lugn kväll. Kilade runt på Tierp med Linda, Angelica, Adam och Annika och handlade julklappar åt mamma och pappa så nu är det problemet ur världen oxå. Jag fick mitt godis till slut igår oxå. Tur för mej att jag är envis och bestämde mej för att Konsum inte alls hade stängt fasän kl var 21.15 och det stänger kl 21. Så atte. Anyways. Linda och jag begav oss hem hit sen och kollade på "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". En helbra film faktiskt. Efter det gick vi och la oss ganska direkt.

Nu åkte Linda nyss hem. Och jag funderar på att kanske se "Twilight" igen. Har lixom laddat hem den nu och den är ju sååå bra! Shit. Får väl se vad som väntar resten av dagen/kvällen. Det visar sej alltid.












Musik



Fredrik Kempe- Vincero



Helt klart en bra låt.

JUUUULOOOOV!

Nu är det jullov! Det ni.

Heeelt underbart. Skolan en kortis idag. Åkte in med 11 bussen gick på stan en kortis med Linda, kolla klänningar och köpte mej en donut. Mums! Sen fika med klassen vid 13 och domkyrkan efter det. Så nu äre LOV som sagt. Puss på det.

Nu kom jag nyss hem och har nyss ätit lasange. ska åka till stallet och ta hand om Gustav snart med.

Ikväll äre lite nattöppet i hålan Tierp. Kolla lite julklappar till mamma och pappa typ. Plus att Linda kommer. Höjdpunkten typ. Vi har inte setts på värsta länge (läs: sen 12 idag). Så atte!

Kul jul era tomtar!

I did it again

Ooops... Jag som skulle plugga ikväll ige hade jag bestämt. Som jhag tänkt göra hela veckan nu. Men har det blivit av Svar: NEJ inte om man heter Martina Nylund. Fyfan vad jag är LAT (8) Men nån ska väl vara det med och jag klagar inte.

17 december

Apu idag och blabla.... Fick rycka in och bleka håret på en kund som hade beställt tid för klippning men kom på att jag vill ju färga oxå lixom. Så atte. Anyways, blev la inte så tokigt kanske. Fixa håret på en annan dam med på morron.
Efter praktiken blev det att åka hem och slänga i sej lite mat som bestod av o´boy, macka och ett ägg. Funkar det med. Sen blev det gymmet dirr med Jossan. Duktiga vi är och blev lite flummiga i slutet as usual men men! Bara konditionsträningen som fattas nurå. Men det tar jag och Nicole tag i efter nyår. Då jävlar!

Btw så är min juldagskväll spikad nu oxå. Den ska tillbringas på Möbeln med moster och annat folk. Dock inte för att bli full och ha kul. (Det första jag frågade "får jag oxå dricka öl då när jag står där?" Men nae, en lite nitlott där kan man säga. )Utan jag ska stå och servera öl och annan dricka med förstås till fulla Tierpare. Kan man nästan kalla för en människoart för sej. Ja, man kan ju börja fundera iaf..... Fast kan kankse bli kul det med. Who knows lixom? Känner på mej redan nu att jag väl säkert kommer spilla ut glas och grejjer om jag inte känner mej själv fel. Har ju en förmåga att alltid klanta till det lr göra bort mej. Fast vad gör det om 100 år? Nej, inte ett skit!

/Martina


16 december

Idag fick jag ta två kunder på praktiken. En gubbe som kom upp och ville klippa sej och sen färga Annas svärmor. Kul med lite att göra lixom. Imorrn ska jag färga nån oxå sen klippa och färga syster på torsdag. För på fredag äre The End of school och jullov! Like it! Och nåt mer som jag gillar är mitt hår. Asnöjd! Blev galet bra, trivs som bara den och tur är väl det så att säga.

Ikväll nu har jag vart upp till Tirk och kikat när syster hopptränat och suttit på läktaren och varit allmänt social lix. Trevligt. Efter det övningskörde jag en sväng till Angelica var klar och då körde jag hem oxå. Gick ju kalajs det. Körkort till våren fan. Så atte, bara till och ligga i nurå eller efter nyår typ. Mitt nyårslöfte får det bli, att fixa köriskortet till våren.

Skrattade så tårarna börja rinna nyss oxå. Hahah. Orskane till det var en konversation med Nicole nyss på msn. Lite missuppfattning kan man säga. Himla kul iaf. Så fel det kan bli ibland. Men man fick sej ett gott skratt iaf. Det är positivt. Mer sånt skulle inte skada lixom.

Kort

Praktikt idag med och till på torsdag sen äre LOOOOV! Grymt ju. Så otroligt skönt. Anyways, Anna och jag började med att städa lite, damsuga och torka golv åså. Självklart var julmusiken io full gång i stereon. Härligt. Efter det var det dags för dagens stora händelse. Jag klippte mej. Kort. Så säga adjö till den långa kaluffsen och Haaallo det korta rufssfluffet! Och eftersom att anna är så duktig blev det självklart bra. Efter de 2 första klippen så saktade pulsen ner igen. Aja, jag trivs redan iaf och tur är väl det. Maha. Solat har jag oxå gjort. Supersnäll e hon. Så lär ge mej ut på jakt efetr en liten klapp till henne ju. Det är hon mer än värd. Färgat och stylat en kund fick jag med göra. Men en lugn dag för övrigt.

Nu på kvällen har jag och Jossan vart ut och gått en sväng och sen segat lite hemma hos henne. Bara varit lixom. Trevlians som vanligt. Men nu ska jag surfa vidare. Höhö lr glo film kanske.

Korthårig.

shiiit

Vågar jag?

Söööööööndag

Världens segaste dag idag tror jag. Inte gjort ett dugg. Bara glidit omkring hemma sen jag vaknade vid 11. Vid 15 tyckte jag det var dags att klä av sej pyjamasen och sätta på sej nåt och borsta tänderna. Det är mys att gå runt i pyjamas och tofflor en hel dag. Like it. Övningskört har jag gjort med. Var ett tag sen sist. Men det gick kanoners. Känner mej rätt säker faktiskt (Y) Till våren då jävlar blir det att ta körkort och sen blire åka av! Längtar tills jag får det där rosa kortet i min hand och kan placera det i ett tomt fack i plånboken. Yey. Såg på en film förr idag med "Raise your voice"  var namnet på den filmen. Den var bra faktiskt (slår sååå inte Twilight dock, love it) En fin film lr vad man ska kalla det. Jag grät under flera tillfällen. Typiskt mej.

Nu på kvällen blev jag dock nåt otroligt rastlös. Bara kryper i kroppen på mej då. Jag kan inte gå själv och inte göra ett dugg en hel dag. För kvällarna blir alltid lika dryga när man som jag blir så extremt rastlös. Fast hade man haft trevligt sällskap sådär på kvällningen hade denna rastlöshet inte behövt gått mej på nerverna. Men som sagt lär ju få stå ut ett tag till lix.... Åhh. Fakk it. Till den dagen kommer om den kommer. Så atte, jag fick nöja mej med godis istället.

För övrigt vill jag inget hellre än att komma ifrån den här hålan oxå. Så jävla less. Man kan ju börja fundera alltså. Framtiden för folk i Tierp verkar ju inte så lovande enligt mej iaf. Och jag tänker inte bli ett av dom retarden som kommer fastna här resten av livet.  Heh.

Go natt.

-

Big girls don´t cry.



3e advent

Bara 10 dagar kvar till jul nurå. Om man kanske skulle ta tag i det där med att handla lite julklappar snart... Det suger. Tänk om julen ändå kunde vara på sommarn istället så att vi slapp vintern, inte helt fel. Jävla Jesus och vara född den 24 december mitt i vintern lixom -.-' 
Anyways, så vaknade jag typ nyss. Så nu sitter jag hära. Ska nog dra en film, sen städa lite på rummet kanske och skriva den där grejjen till företaget som jag förstås inte gjorde igår. Frulle ska jag väl med äta lr kanske det blir lunch dirr istället. Det visar sej.

Lite ont i halsen och snorig börjar man bli med. Hoppas det inte blir nå mer utav det uyan att det försvinner istället. Nåt jag brukar ha tur med är att inte vara sjuk. Kommer inte ens ihåg sist jag hade feber oO Lr spydde lr nåt liknande. Sist jag var "sjuk" var i juli. Väldigt förkyld var jag då. Det är väl typ det värsta som brukar kunna bli. Så ska väl inte klaga lixom.

Puss

Twilight

Blev bio som sagt. Med Nicole och Linda. Det gillar vi! Vi såg (att döma av rubriken) Twilight och den var sjuukt bra. Bland den bästa filmen jag sett faktiskt. Att inte tala om Edward som han hette i filmen. En sån skulle man ha. Ohja. Snygg dessutom och charmig lixom. Plus att soundtracket till filmen var minst lika bra. Kan bara säga att ni som inte sett den, se den!
På hemvägen hände det dock en liten grej. Jag åkte in på en såndär ersättningsbiljett som man får när det vart strul oså. Aja, åkte in påren och sen när vi skulle hem och jag skulle stämpla så gick det inte. Vafan nurå tänkte jag och prova igen. Det var ju lixom 2 resor påren. Så kolla jag på baksidan och självklart så vare ju så att kortet gäller på 2 resor inom samma dygn. Då insåg jag att klockjäveln var ju över 00.00. alltså nytt dygn. Jag blev arg och rev kortet. Var ju bara till att punga ut 80 kr igen för att komma hem. Nej jag behövde ju inget busskort med mej, jag hade ju den där ersättningsbiljetten med 2 resor med mej lixom. Fakk it. Grattis Martina. Du lyckades igen.Skapligt irriterad fick det mej. Tror jag blir knäpp på mej själv. Jag är ju heeelt hopplös. Får väl helt enkelt vänja mej vid att mitt liv är ett helvete. Allt bara går emot mej. Kan ju hoppas på att det nya år åtminstone kan bli liiite bättre.




Luuuuciiiaaa

Idag är det lucia. Sankta lucia... lalala. Typ. Rätt tråkigt plus att Tierps lucia i år är inget mindre ett skämt. Herregud. snacka om att jag höll på och dö när jag fick reda på vem det blev. (öh)? Lixom. Haha.

Nu har jag vart på gymmet iaf. Syster kom in och väckte mej vid kl 11. Jättekul, verkligen. Det var ju inte hon som kom i säng kl 03.00 inatt/imorse lixom. "Martina.... ska vi gymma idag?" Aja, hon lyckades iaf få upp mej och få med mej till gymmet. Så att nu känner jag mej duktig. Ikväll blire bio med Nicole bla. Fast först ska jag till stallet en snabbis och skriva klart lite skit till det där otroligt dryga företagstjosan. Hatare, grymt drygt äre. Jag är så jävla less på skolan. Mer än skönt och mycket roligare med praktik kan jag ju säga.

Btw, igår när vi satt på upptåget från Uppsala påväg hem till Tierp igen så skulle jag stämpla mitt kort tänkte jag. Hittade jag det? Svar: Nej. Utan självklart hade Martina busskorten låg hemma i en annan jacka. Fyfan vad sur jag blev då. Istället fick jag betala 80 jävla spänn för att komma hem. Jag blev sur när dom sa det så jag sa, men det är väl 50 kr? "Nej, ingen ungdom efter 12" Hallå lixom? Jag blir väl inte helt plötsligt vuxen efter kl slagit 00.00. Dessa påhitt till regler alltså. Blir ju tokig. Typiskt mej. När jag kommer ihåg att ta med mobilen för en gångs skull så glömmer jag busskorten hemma istället. Alltid skare vara nåt.

Åt nyss iaf. Det var gott.

idolfinalen 12/12 2008

Ni hörde mej lixom. Kvällen som skulle tillbringas framför tv tittandes på den efterlängtade idolfinalen hemma hos Sandra slutade live i Globen. Heeeelt galet! Så otroligt häftigt och kul och coolt och bara så jävla bra helt enkelt. Minne för livet lixom. Händer ju inte varje dag direkt.
Hur gick detta till? Jo jag var på Apun och klippte Nicole när telefonen ringde vid halv fyra. Det var Sandra som ringde och frågade om jag ville hänga med på Idolfinalem i Globen ikväll?! Eh.... JA! Var nämligen nån på hennes mammas jobb som hade blijetter men inte kunde åka ändå och hade frågat om hon ville köpa dom. Så atte.. ah. På den vägen äre alltså. Snacka om att bli överlycklig ju. Tack Sandra, Sandras mamma och hennes jobbkompis. Man kan inte säga annat än att idolfinalisterna var riktigt riktigt bra och dessutom de andra som oxå sjöng. Gåshud om och om igen lixom. Underbart! Kalasfredag verkligen! Så himla coolt.
Plus att jag har bästa handledaren på min praktikplats. Fick skjuts in av henne och hennes kille. Tack och tack.

Sällskapade hem med Ronja och hennes kompis sen från tåget. Trevligt. Sen såg jag en full kusin i Uppsala oxå att bero på ingenting. Men nu ska jag sova. SKÖNT. Lite bilder kommer senare idag när jag vaknat typ.

Puss.


Smörgåstårta

Yeah, nu sitter jag här i köket och käkar frulle och då är det inte en macka och o´boy vi talar om. Nej. Utan smörgåstårta! Inte varje dag kanske. Men massa gott äre iallefall och det finns en bit kvar som får bli lunch för mej idag. Nu spelar dom bla Vincent Pontare på P3, Don´t hate on me. Hade glömt bort att den låten var såhär bra. Jag gillaren!
Men nu ska jag äta klart och sen blire att cykla till salongen.

Out.

11 december

Får väl börja med att säga grattis till pappa som fyller år idag. Grattis.

Började inte förrän kl 13.30 idag. Alltså hade jag feta sovmorgonen idag. Vaknade innan 10 nån gång av att grannen drog igång snöslungan. Suck. Sånna gånger önskar man att man bodde lite mer öde lix. Anyways så bestämde jag mej för att vakna då och drog upp datan i sängen och kollade klart på filmen jag började kolla på igår kväll/natt men blve för trött för att se klart. Helt enkelt. Cool Runnings heter den iaf. Handlar om några jamaicaner som ska bilda ett bobslädsteam. Var väl lite smårolig men inte en av mina favoriter direkt. Höh. Om jag tycker en film är rolig så brukar jag skratta så jag får kramp i magen. Det gjorde jag inte när jag såg den här. Så atte! Som sagt den duger.
Bakade en kladdkaka med innan jag for iväg sådär på förmiddan. Duktigt.
Hade en kund idag iaf. Tjej kan väl tippa på runt 11 årsåldern kanske typ. Jag är dålig på det där med att gissa ålder på folk. Men klippte iaf lugg på henne och fräscha till resten bara. Blev kalajs det och hon blev så söt så. Kort dag iaf från 13.30 till 17.15. Imorrn börjar jag 10.30. Skönt.

Nu sitter jag hära. Pappa kom så vi har fikat lite och ätit lite gott. Smörgåstårta och kladdkaka med after egiht i. Inte så illa ju! Massa gott. Så nu är jag massa mätt oxå men funderar på att ta en bit till. Det är ju så gott..
För övrigt ska jag försöka komma ut och gå lite med Sandra idag istället. Blev inget igår ändå. Aja det visar sej, ska väl höra av mej snart typ. Lär rasta fläsket lite lix.

/Martina

En gång var det sommar och jag var brownie ju.

Go natt

Nu ska jag kolla på film och sen sova, faktiskt.
Fast först ska jag säga god natt.

Så....

God natt

Hard work work

Japp. Idag har gjort rätt mycket på "jobbet". Lite av varje sådär. Bla så klippte jag en liten flicka. hon ville ha en liten page med sluttning framåt och uppklippt i bak så att säga. Det gick faktiskt bara bra. Och hon, Alva som hon hete blev så otroligt söt! Och hon var dessutom jätteduktig som satt så stilla hela tiden. När jag sluta så fick jag 100 kr av Anna för att jag klippt tjejen. Inte så dåligt kankse, tjäna lite pengar när man praktiserar lix. Det tackar man för! Sola har jag gjort idag oxå. Slutade iaf vid kl 17 och imorrn börjar jag inte förrän kl 13.30. Softisch!

Men nu sitter jag här och ska umgås med Sandra ikväll. Trevligt.

Mohaha, I´ve made my desicion (stavning?)

Btw så har mamma varit och handlat julklappar idag. Nu är det nära och jag måste ta mej in till stan nån dag julklappshandla jag oxå. Ute i sista minuten som alltid lixom. typiskt mej.

/Martina

I like





Mycket bra band med en mycket bra låt och det ska tydligen vara en mycket bra film oxå. Ska ses snarst iaf!

Hairstyle

Ja det är väl en stor del av frisöryrket lixom. Annars vet jag inte vad.

Aja, apu idag igen, har ju det nu fram till jul dårå. Skönt. Det är faktiskt skoj. Roligare än att va i skolan iaf och man lär sig mycket mer. Det behöver jag med tanke på att jag är rätt osäker på en del saker och vad jag vill efter skolan oxå. Allt detta beror nog på att vi hade sämsta lärarna i ettan/ början på tvåan och har missat en massa som vi egentligen skulle ha hunnit med då. Inte bra. Dessutom var inte dom lärarna utbildade till frisörlärare om jag inte fattat helt fel. Så ni hör ju lixom själva hur det låter. Osäkra elever som känner att dom inte klarar av saker blir följden av det. Fakk it. Men men finns väl inte så mycket att göra åt lix.... Det är som det är och det blir som det blir sen helt enkelt. Det visar sej.

Fixade lite mer med Jossans hår idag. Herrejösses säger jag bara. Där kan vi prata om slitet hår. Mindre bra. Men nu är det påväg åt rätt håll iaf. Börjar bli lite ordning påre. Dock skulle det bästa tipset vara att färga det mörkt och klippa av en dm minst. Haha. Men de är väl inte det mest omtyckta förslaget kanske :')
Att bero på hår så är jag skitsugen på att klippa av mej en del, japp ni hörde rätt. Martina vill och det lutar troligtvis åt att jag inom en snar framtid kommer att klippa av mej mitt långa hår till en kortare variant av frisyr. Antingen blir jag nöjd eller så kommer jag att få min livs hemskaste ångest efteråt. Jag som lider av beslutsångest och ångerångest(?) Heh, skitjobbigt äre iaf. Men den som lever får se hur historien om mitt hår slutar så att säga. Spännande va?

Nu sitter jag iaf här. Funderar på att dra igång en film som jag laddat hem. En komdei och den verkar ruulig. Tror jag sett den förr, fast för lääänge sen.

/Martina



God morgon

Jag fattar inte. Nu har jag tappat bort mobilen, igen! Fattar inte hur man lyckas tappa bort telfonen minst säkert 5 gånger varenda morgon. Lixom mitt minne är verkligen helt jätte superkort. Aja, åldern börjar väl ta ut sin rätt, men liiite tidigt tycker jag nog att det är isåfall. Fatta när jag blivit 20 om 2 år. Inte bra, då är man väl halvt senil lix.
Aja, börjar jobba om en timm nu. Så ska väl se om jag hittar nåt vettigt att slänga i mej till frulle.

I´m out.

I don´t have what it takes

I wanna be the shadow when you walk around,
I wanna be the soles of your shoes when your feet touch the ground.
I wanna be the rain that covers your skin,
I wanna be the reason that you laughin'

but I dont want miles between us,
I just cant stand the thought of,
you being there makes my whole body ache,
when it comes to missing you,
I dont have what it takes.


Måndag

Jag sitter här och börjar bli hungrig känner jag. Är väl av träningen kan jag tro. Men lat lr allmänt konstig som jag är sitter jag hellre hungrig än att gå hela vägen ner för att fia nåt att käka. Det går ju över lixom. Fast ett ägg tog jag ju nyss. Dock är väl inte de nåt att hurra för kanske, vad vet jag. Proteinrikt äre iaf. Suck.

Alarmet ringde vid 7.45 men jag valde att sova en kvart till tills nästa larm ringde vid kl 8 istället. För det anser jag att jag är värd. Sådetså. Det gjorde inte så mycket trots allt för att idag var jag klar i ganska god tid. Hann käka frulle i lugn och ro tillochmed. Sen var det Apu som gällde. Rätt lugnt var det på förmiddan iaf men sen på vid tre tiden kom Jossan. Jag slingade utväxten och la i mörkare slingor på henne och så klippte vi lite oxå. Det behövdes mer än mycket. Fats det vi tog bara lite eftersom att hon vill ju inte bli korthårig såklart. Anyways, nu är hon ännu snyggare iaf!
Jossan skjutsade hem mej på sin cykel sen. Hem och äta lite bara och sen blev det gymmet efter det. Wiho. Det är kul och vi är duktiga. Plus att vi tjänade 50 kr eftersom att ingen var där och ville ta betalt. Sånt säger man inte nej till. Speciellt inte om man har dåligt med money lix -.-' Tur att jag inte ska köpa mycket julklappar om jag ens köper nån julklapp. Den som lever får se helt enkelt.

Btw så vill jag se filmen Twilight så i helgen blir det troligtvis bio med Nicole så kan vi vara nöjda sen över att äntligen fått sett den satans filmen. Miih. Kanonkalasbra soundtrack äre i den iaf eftersom att Paramore gjort lite utav det.

Åhh, kan det inte bara ske ett stort jäkla mirakel NU?! Och allting blir helt perfa. Så som jag vill ha det. För det är ju bannemej helt hopplöst. Jag är ett hopplöst fall rättare sagt. Och du din lilla..... grr.

Out.

2:a advent

Hade jag nästan glömt ju, att det är andra advent idag alltså. Shit!

Idag vaknade jag väl vid halv 10 idag lr nåt. Fått sms hade jag oxå. Vissa personer är tydligen vakna kl 2 en lördagnatt. Men det är uppenbarligen inte jag. Steg upp iaf och käka frulle typ. Sen satte jag igång med att städa mitt rum och resten av övervåningen. Det kind of var på tiden. För isch vad det var dammigt och hårigt dessutom. Jag lossar så otroligt mycket hår och jag fattar inte varför. Men tur för mej att jag har så groteskt mycket hår i sånna lägen dårå enligt min handledare på Apu:n för då göre ju inte så mycket. Jo, jag har faktiskt galet mycket med hår på mitt huvud har jag insett under dessa år.
Efter jag städat klart så duscha jag iaf och sen träna jag lite på mina rörelser till US numret som var Kaparna från det där programmet HippHipp som gick förut. För sen var det nämligen Julshow som gällde på ridskolan. Showen blev lyckad tror jag faktiskt. Dock slår inte något det året som vi i US gjorde Galenskaparna- OS i Icahallen för det ägde så ni kan inte ana! Mohaha vi är lixom bäst ibland. För idag skrattade dom ju oxå åt vårat nummer.

Kom hem vid halv 6 från Tirk dårå. Då käkade jag lite knäppkorv me brö bla när syrran kom hem. Hon fick göra korven för jag visste inte hur man lagade knäppkorv men nu vet jag ju. Man lär sig alltid nåt nytt. Igår lärde jag mej till exempel att Eddie Meduza inte var något rockband. Haha, var väl en rätt stor skillnad på var det var för typ av musik mot vad jag hade trott. Jossan skrattade rätt mest åt mej då när jag sa det.
Nu sitter jag hära. Har skrivit om lite övningar och sånt till boken så nu är det klart! Äntligen. Duktiga jag. Bara en grej kvar att göra sen men det går fort. Väntar på ett mail nu bara, hoppas det komemr snart. För sen vill jag sooova ju. Miih. skönt. Och åhh vad jag saknar det där lilla extra sånna gånger. Men men...... jag lär väl få stå ut ett tag till, I guess.

Btw så har jag praktik nu i 2 veckor. Vilket betyder att jag inte har nån mer skola nu fram till jullovet! Woho lixom! Bara en julavslutning den 19. Men de är ju chill lixom. Gääälet vad tiden går fort, alldeles för fort. Jag vill spola tillbaka till sommarlovet och vill att det ska fortsätta om och om igen. För det var helt jävla underbart.

Men nu

Go natt.

Marängswisch

Det blev marängswisch för mej och Jossi istället för godis. Gott vart det och äckligt mätta blev vi. Shit. Låg och rapa ikapp sen typ. Haha. Så det kan bli. När vi käkat klart så glodde vi lite Sunse sommar. Blev inget Narnia ändå. ändrarde planer lixom. Trevlans kväll. Bästa helgen på länge fan. Bara tagit det lugnt och haft det mys. Tränat oxå ofc! På måndag blire gym igen. Längtar fan. Det är kul.
Nu tänker jag sova typ.

I dream a little dream. Kan dom bara inte visa sig vara verkliga. När man blir så glad. Och sen vaknar man och då blir man bara arg och lessen ju. Sucks!

Jag ska.

God Natt.




Full fart framåt

Ja för fan!
Började med att vakna vid halv 10. Drog mej en liiiten stund sen vara bara att käka frulle och sticka till gymmet mes Jossan o syster vid vid halv 11- 11. Gick bara bra att träna idag. Plus att vi var typ själva, bara en till. Anyways, var klara vid 12 och då drog vi hem och käkade lite snabbt. En toast, ett ägg och lite mjölk. Sen vare Tirk direkt som gällde för syrran och mej. Det första jag gjorde när jag klev ur bilen var att halka när jag gått typ 2 steg. Bena lixom gled isär i det hala snöslasket och där satt jag på rumpan i slasket. Typiskt mej. Men folk tyckte det var kul så man gjorde väl nån glad iaf. Höh. Lite julshowsträning inför imorrn vare iaf som gällde. Imorrn smäller det. Hehe. Lr inte. Är iaf julshow imorrn på ridskolan. Jag ska agera kapare och fackelbärare och efter det åkte vi till vårat stall. Jag red Gustav idag. Det gick väl helt ooookej lixom. Lite seg är han men bara å banka på det.
Nån som kommer vara helt död ikväll och inte kunna röra sej imorrn alltså. Shit helt slut är jag.

Kom hem typ alldeles nyss. Har käkat lite mat och så hade mamma bakat saffransbullar. Kände hur de lukta när jag kom upp från källaren. Miiih! Me like alot, jaow! BullätarN nr 1 typ. Eheh. Men nu kommer snart Jossan. Vi ska kolla på Narnia och käka godis. Mysi.

Puss.

idol

Sandra called me på kvällen så hon och hennes mamma hämtade upp mej. observera att Sandra körde. Kände mej så säker så (Y) Vi chillade och kollade på Idol och sådär lixom. En lugn Tv-kväll lixom. Kom hem nyss typ. Gick gjorde jag och Sandra sällskapade halva vägen med mej. Liakbrade. Jätte obehagligt att gå själv även om det bara va en liten bit. Kom ofc en bil lr två och körde sådär jääättesakta förbi. Jag brusar upp mej själv för mycket. Hjärtat går 180 och så går jag bara fortare och fortare. Men trevlans kväll! Manamanama dudurududu....
Nu ska jag kolla på Bilarfilmen tror jag lr lite senare. Skjutit upp det för länge nu ju. Snudd på en hel vecka snart.

Angående Idol blev jag sur på juryn efter låtvalssnacket till Robin där när han sjungt sin första låt. Vilken flopp av dom alltså. Skäms! Och för det andra (inte för att jag nämnde nåt för det första) så ville jag ha the hole gang to Globen lixom! Miiih. Typ bäst hela högen ju, alltså dom tre. Och Robin är snygg,snyggare, snyggast.

Out.

En dag i arbetslivet

Japp, apu idag då som alla andra fredagar. Kind of arbetsdag kan man ju faktiskt kalla´t. Förutom jag var det en till tjej där idag. Ronja var namnet och hon går 2a året på frisör dårå på samma skola som mej. Lite skumt att hon tydligen bor alldeles vid mej oxå typ. På Kyrkogatan i dom lägenheterna och det är ju bara typ 5 min mellan svanby och Kyrkogatan. Kyrkan som skiljer lix. Plus att hon går på samma skola som mej och jag har aldrig sett henne förr lr så har jag sett henne och inte veta vem det varit bara. Men iaf, världen är bra liten kan man ju säga. Åker ju tillochmed samma buss. Anyways, trevlig prick iaf.
Vi färgade håret på varann idag. Äääntligen blivit av med utväxten. La i en lite effekt med, hah. Härligt (kommer kaanske en liten bild sen). Och hon gick från blondie till typ kopparfärgad. Assnyggt! Sen så blev det lite stressigt för Anna oxå och då fick jag rycka in och ta den kunden istället eftersom att hon höll på med en annan och var lite sen. En killklippning vare och det gick bra ju. Första kunden som jag tar som jag inte tagit med mej själv. Lite nervös blev man men så är det väl. Nästa vecka har jag en kund inbokad. Yey. Jossan ska jag med fixa håret på då. Så atte de är full rulle. Trivs kalas där iallefall!

Kom hem vid fem nån gång och så har jag käkat. Lax, klyftpotatis och sås. Mumma! Ikväll blir det lugnt. Lite Idol med nåra friends lix. Kalajs det. Lite fredasmys sådär kompisar emellan.

Btw tror ni inte Martina bytte jacka på lunchen och gick gjorde jag oxå. Så att när jag skulle låsa upp cykeln när jag slutat gick ju inte de nå vidare eftrsom att cykelnyckeln låg i den andra jackan. Kul. Fick halvt dra halvt bära cykeljäkeln hela vägen hem. Suck.

Pöss.

Stigauppångest

Oh my -.-'

Kom precis på att jag lär stiga upp senast 7 kaaanske att jag kan sträcka mej 7.15 imorgonbitti. Lär ju fan duscha kom jag på. To early! Men är man zombie och asseg på morgonkvisten som jag är, är man ju så illa tvungen. Allt går lix i slowmoootiooon. Helt sant. Det som jag skulle göra ikväll ju. Men icke sa Nicke.

Så..

Go natt igen.

Jossan och Uppsala

På eftermiddagen blev det iaf så att jag joinade Jossan och hennse kompis Sandra in till Uppsala en sväng. Jossan skulle bland annat lämna tillbaka ett par bralls. Sen kila vi runti affärer och var bara allmänt galet flummiga. Skrattade i non stop ungefär. Har alltid lika kul med bruden. Blöjkompisar så att säga. Och hon Sandra var oxå en trevlig prick ju (: dock hittade jag ingen mörklila grovstickad stor mössa som jag bara bestämt mej för att hitta och köpa helt enkelt lixom. Men det är väl så att, letar man efter nåt hittar man det inte men sen när man iinte ska ha nåt då dyker det alltid upp en massa istället. Weirdo.
Var in på Darkwell med en snabbis för Sandra skulle köpa och byta en grej till tungan och under den lilla tiden hann jag bli riktigt sugen på att ta hål i navlen ju. Hah, den tanken trodde jag definitivt aldrig skulle bli en sån seriös fundering. Men jodå. Det jobbiga är ju att jag är så otroligt rädd för allt såntdär med tatueringar, nålar och blabla. Jag är fegis. Så lär ju ha med mej någon som kan hålla mej i handen och stötta mej psykist typ så jag inte får panik eftersom att det har inträffat ett x antal gånger i liknande sammanhang dårå. Till exempel den gången jag skulle laga ett hål i tanden och tvärvägrade ta bedövning fast jag bestämt sagt att jag skulle ha all bedövning som gick att få. Helst oxå i nån slags salvform. Det var ju förstås inte som lilla Martina tänkt sej. Nej, utan dom skulle stoppa sprutor med nålar (en spruta brukar ha en nål iofs) i munnen på mej. Det slutade med att jag fick såndär panik som jag alltid får när det gäller såna saker och började gråta och tjafsa och skrika och vägrade att öppna munnen. Efter att ha föröskt ett ganska långt tag så skickade dom till slut hem mej med lugnande tabletter så fick jag komma tillbaka nåra dagar senare och då ha stoppat i mej några lugnande tabletter.

Ne, de där med hål i naveln tåls att fundera på.... Sällskap sökes typ. Eheh. Shit alltså, jag kommer ändå aldrig att våga ju....

Nu ska jag sova. Har varit duktig faktiskt och skrivit de där till boken också.

Och ni, kan ni bara sluta att ljuga för mej/ oss/ varandra? Snälla. Ni är förfan vuxna! Kan väl inte vara så jäkla svårt att stoppa fingrarna i arslet och bete er som det oxå! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag orkar inte mer.

God natt.


Bloggn3rd3n

Då har jag fixat och donat med designen på bloggen igen. Kul ju. Värtsa braiga tidsfördrivet faktiskt.


NäraDödenUpplevelse..Lr?

Helt sjukt. Satt på bussen och så helt plötsligt hände det nåt. Först kopplade jag ingenting. Busschauffören började ratta sen insåg jag att bussen fick sladd och slungades runt ett helt varv över andra sidan körfältet och ut på åkern på den sidan alltå. Såååå nära var det att den välte. Jag greppade armstödet som sitter på sätet längst ut i mitten för att typ inte slängas in i väggen. Men sen stannade den. Tur att det var snö i diket för annars hade vi säkerligen vält och tur att det inte kom nåra bilar, långtradare lr andra bussar på andra sidan körfältet just precis i dom sekunderna. För då hade det smällt. Jag satt o kolla ut och fatta ingenting först. Sen började jag gråta och typ skaka. Hemskt. Chockad I guess...

Inget mer bussåkande för mej idag kan jag ju säga. Blir hemma idag. Lär fan vila upp mej lite, mår ju inte sådär super och det där gjorde ju knappast saken bättre. Och det är sånnahär gånger man undrar vad folk tänker med egentligen, hur vi är funtade lixom. Var det en enda bil som stannade och kom och frågade hur det hade gått lr nåt liknande? Svar, nej. Kanske att dom saktade in lite och tänkte stanna med valde att fortsätta åka vidare istället lixom. Så typiskt svenskt alltså. Sjukt egentligen. Man blir lika förvånad varje gång nåt liknande händer.

Shit.... Undrar vad som händer mej härnäst lixom. Att jag blir överkörd när jag går ut genom dörren kanske? Det känns som att allt verkligen allt händer mej. Sjukt äre.

Btw

Btw så ringde Charlotte mej igår på dan och frågade om jag var sugen på att rida lite och så. Så i helgen ska jag rida Gustav och även när hon är borta 2 veckor senare i december. 2-3 dar ena veckan och 2-3 dar andra veckan. Skoj ju! Var ett tag sen nu lixom.

Puss på det iaf!

Rubrik

Okej. Jag kan kortfatta mej om gårdagen. Den var hemsk och då menar jag verkligen HEMSK. Helt sjukt. Går inte ens att beskriva med ord. Det finns inte ord.

Kvällen tillbringade jag med Jossan. Hon var min räddare i nöden igår. Du betyder<3 Jag somna så fint kl 01.30 ungefär efter att ha pratat lite i telefon oxå med Sebastianen. En bra pojke det. Glad att jag känner dej hur jäkla knäppt det än är att jag gör det egentligen.
 
Anyways... Idag har jag varit ledig. Sov till 11.15 nånting. Sen kom Jossan vid 12 och vi såg på Mamma Mia som vi lånade igår och inte hann se då. Bra film. Efter det kilade hon hemåt igen och jag fixa mej lite. Sen gick jag och mötte Sandra vid kvart över tre. Vi gick och käkade på Brorsans (igen). En pizza blev det och en cola och ett glas vatten. Dagens enda måltid dessutom för mej. Ingen matlust lix. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på hur jag mår... Men men.

Nu sitter jag hära. Ska väl sova snart kanske lr glo en film lr nåt. Gråter gör jag oxå. Kan fortfarande inte rikrigt förstå att det är såhär det kommer att bli nu.

De du gjort är fel och väldigt lågt. Det är de som du gjort jag inte tycker om. Dej kommer jag alltid att älska.

Out.

-

Jag kan inte ens uttrycka mej längre. Helt sjukt är det.

Gå och dö

För det tänker jag fan göra.

Åkte in med 10.10 bussen till Uppsala. Sprang på stan och köpte en kofta på Gina och en skjorta på Vero Moda och en mascara på H&M. Sen skrev jag prov kl 12.30. Pluggade på bussen in bara. Orkar inte bry mej. Men det gick nog hyffsat.

Nu har jag vart hemma sen typ lite efter 14. Pappa kom hem en snabbis. Fast jag pratade inte med han mer än att säga hej. Hörde bara vad han gjorde där nere. Vill inte inse.... Nu, nu är det dags. Jag kan inte fatta. Åså mamma då. Alltså jag vet inte vad jag ska ta mej till längre. Hur jag ska vara, hur jag ska reagera, hur jag ska göra, vad ska jag säga? För vad jag än gör blir det ändå bara fel. Hoho?! Det är helt kaos i mej.




Out.

Free falling

I´m free falling.

En apig dag idag. Ingen bra dag med andra ord alltså. Syrran fick mej på dåligt humör imorse. Vi ehm... tjafsade om en mp3 spelare lixom? -.-' Herregud. Men det räckte. Sov hela bussresan in till skolan. Inne i stan så stannade inte bussen och släppte av oss där vi plingade. Lixom, vafan då. Tänkte jag. Men de visade sej att det var mitt eget fel för att jag var för seg av bussen. Heh. Så gåre när man har massa stora påsar att släpa på. Sorry alla avstigande! Lr inte, för jag bryr mej inte så mycket faktiskt. SYND för er att ni fick gå lite längre.
Skola sen iaf. Tvätta lite hår och så. Fick tillbaka proven på kultur/stilhistorian oxå. Det provet som jag hade blandat ihop med svenskauppsatsen och inte pluggat till. Jag lyckas med det mesta. Men jag fick ju MVG så atte.. Nehrå, ett IG på 18 poäng lyckades jag allt skrapa ihop med tanke på att jag bara pluggat i 10 min påre innan jag skrev det. 23 var G. Så så farligt vare ju inte. Ne men jag är nöjd ändå. Kändes ju som att det gick hyffsat när jag gjorde det åtminstone. Luugnt lixom. Illa är det nästan. De kvittar om jag får MVG lr IG, har pluggat lr inte eftersom att jag ändå inte får dåligt samvete över det. MEn likabrade ju. Slipper man jude n där ångesten. Fick VG på en annan grej så de jämna ju ut sig lite ändå.

Nu på kvällen har jag gymmat med Jossan. Vi gick dit och var där till sex. Hade en liten privatlektion med en tant som hette Ulla. Oh my! Värsta bifftanten. Lovar. Gick igenom lite shit och sen körde vi på själva. Jag och Jossan var totalt oseriösa de 1½ timmarna. Bara garvade och flummade. Därför tog det lite lång tid udag. Heh. Men så kan det gå. Syrran var lite seriös iaf. Jag stog tex och imiterade lite Elvis moves. EH? lixom.  Hahah. Ne fyfan va kul vi hade. Alltså blev jag på lite bättre humör då. Innan vi gick satt jag och grina hemma lixom. USCH! Jag mår verkligen ite speciellt bra.

Nu ska jag föröska plugga lite. Har permanentteoriprov imorrn. Har inte ens öppnat häftet. BRA MARTINA!

Out.

RSS 2.0