Valborg

Idag är det Valborg och jag sitter här nästan helt redo för att snart bege mej till Sandra och börja dagen med lite förfest, dock ska jag nog inte drick nu på dagen men ändå. Nicole kommer förbi och pickar upp mej vid 8... så atte!
Sen grilla och sen fest I guess.

Ha en så jävla bra Valborg va! :D

Full rulle

Yeho! Då var skolan över för denna vecka då, skönt. Slappisonsdag idag som vanligt typ och lite jobbiga hejdåscener. Uscha! Anna kommer bli saknad av mej och massa andra. Kunde vart värre dock!

Nu sittter jag mest och laddar inför morgondagen som kommer vara fullspäckad typ. Tåget in vid 9 te stan och sen lite lugnt på dagen och sen börjas det grilla här hemma med några vänner och så får vi hoppas att kvällen bjuder på någe kul sen!

Hallå lixom? :O


Wednesday morning

Här sitter jag och njuter av Kim Franssons underbara röst <3 Killen kan sin grej alltså, ingen tvekan! Men nu ska jag nog dra mej neråt och få i mej lite frulle för att sedan ta bussen in till stan. Yeye. 

Imorgon är det last april och sånt. Woho!

Enjoy!




Rent rum

Bara för jag städae mitt rum för en litens tund sen. Duktiga jag! Så nu äre fresh igen. Yey.

Ehhhhhhhhh?

Hej för jag har klädkris inför sista. Iiiinget att ha på mej typ. Fast precis just nu typ löste det sej. Syrran och jag dealade lite ;) Haha. Får la se hur det slutar lixom.
Annars har jag vart ledig idag och bara varit. Blev lunch (läs: frukost) med syrran och Annika på dagen. Gott. Sen så har jag spenderat den emsta delen av dagen med Ronja, vi gotta oss i solen och sådär och sen kollade jag en snabbis på hästträningar oxå.

Mhhmmm.

The Sounds- No one sleeps when im awake

Jag gillarn!


Run bitch run...

haha inte redigt så kanske men jag har iallefall sprungit nu på kvällen. Äntligen har förkylningen släppt typ. Blev typ 2 km. Lagom det annars skulle jag nog avlida. aja, känner mej rätt duktig iaf :D

Nu sitter jag och lyssnar sommamusik och tänker hämta mej en äggmacka. Muuuuums!

Bara för jag är ledig imorrn, det ni!

Wöööw

Skola idag en sväng bah. Hade långhår på fm och betygsprat. jag blev chockad över mej själv. Trodde jag låg på typ G i allt men inte då. Happy :D Så fick jag VG på min romantiska frisyr oxå (Y) Yey.
Kom hen nu vid 15 och fint väder äre med. Just nu sitter jag och käkar godis och slipar lite på valborgsplanerna. kommer nog bli bra de där. Blir en del brudar som kommer hit och grillar kan man säga. Trevligt! Chill att börja kvällen med  lite tjejpartaj sådär ju faktiskt med snela vänner. Får la se hur duktiga jag är på att sköta grillen dock men jag ska nog lämna över det jobbet åt herrn som kommer hit då. Så det blir finemang det ;D
Längtar, hoppas det blir kanonväder oxå ju. *Håller tummen*

Oh no

Jag vill ha godis och vill inte vill inte vill inte plugga och inte vill körteorifrågorna funka heller. Apsaker.

Stekdag

Idag gick jag först och mötte Nicole vid 12 snåret och sen gick vi hem hit och stekte. Har man tur kanske man har fått lite färg...ehehe. Vi spelade lite yatzy och så och sen blev det en dansfilm Stomp the yard. Yeye... hon åkte för en stund sen och nu borde jag plugga meeen har ingen motivation som vanligt. Så jävla less på allt vad skola heter nu. Men men nationella lär man väl vara lite seriös emd kanske >.< Palla.
Får trösta mej med att bara är 2 dagars skola den här veckan och på torsdag blire partaj ju. Puss på det :D

Chance

Blev en liten chansning nu sådär. Kollade läget hos Kanita emn det var noll drag och så plus att jag är opepp och helt slut från igår med. Så atte, jag ska slänga på mej lite mjukiskläder, lägga mej i sängen och dra igång en film! Känns mycket mer lockande faktiskt. chips ska jag äta nu!

Later.

Party like a rockstar!

Igår var det fredag som sagt. Apu först och partaj på kvällen. Ronja och jag drog ut på kruuugen med 2 till som hon känenr från Skyttorp och Uppsala. Typ Emma och Mickis tror jag dom hette. Trevliga tjejer! Anyway... kl 19 satt vi oss på tåget mot uppsala med lite fördrickande hemma hos hon Mickis och lite gitarr och sång med, coolt. Halv 10 blev det bussen ner mot stan och krogen. Kan ju inte säga annat än att det var grymt kul! Kalaslyckad kväll. Dansa dansa dansa tills vi inte orkade mer och tog 1 tåget hem till Tierp igen. Haha, vilken syn. Lagom kul vi hade på hemvägen sen och folk hade kul åt oss. Barfotagång hem lixom. Skapligt skönt kan man säga. Yeye, var väl hemma vid halv 3 kanske och sen kl 3 kom någon och ville vara social. Hah.

Idag har jag abh chillat i stan med Jossan och Caroline och kvällen får vi se vad den bjuder på. Ska nog umgås med Josefiiineee tror jag.



  

Gunga

Blev en kortis till skolan och Uppsala som sagt och så. När jag väl kom hem sen vid 16 så blev det lite Ö-körning sen klippa Jossan och umgås med henne och nu på kvällningen hann jag med Ronjis oxå. Kanon. Ronja och jag pratade o gungade för övrigt och jag passade på att ramla av baklänges under gungan med. Heh. Typiskt mej. Lyckas med det mesta kan man säga. Vi fick oss ett skratt iallefall.

Nu sitter jag och nöter SETYOURMIND, tierpsbandet. Dom är förjävla bra alltså. skitcoolt.

God natt.



















Goddag

Jag tog mej friheten att skippa miljödagen i skolan idag faktiskt. Orka lixom. Men ska in nu till 2 och fixa lite och sen hem igen. Tur man åker gratis lixom.
Vaknade vid 9 och då drog jag igång Bedtime Stories. Bra film ju, lite rolig och sådär. Lala.... nu käkade jag nyss frunch som blev ett paket nudlar och två glas mjölk. Var nästan gott ju. Men nu måste jag borsta tänder och sen bege mej till tåget!

Och min svarta stickade  trekanthalsduk är heeeeelt veck?! Bara sådär. Fattar inte hur jag lyckas, blir tokig ;o

Marsvinet (Bugsy) är bäst!

You do

Jag säger då de, herregud.

Majblomma

Jag gjorde precis årets goda hjärning och köpte en majblomma av en unge som kom och plinga. Stolt ;D Vet ju själv hur svårt de va och sälja skiten ehehhehe. Faaast MAJblomma i APRIL lixom? ;O

Annars har jag mest bah glidit runt idag och så. Vart med Jossan och joinade syrran när hon hade lunch, mmmmm.

Guitarhero

Jag kom fram till en sak igår. Det finns inget mer underbart/attraherande än killar som kan klinka/spela på en gitarr och kan dom sjunga äre ju bara ett stort + i kanten. Love it, finns nästan inget bättre ;D

Enjoy!






Homecoming Queen

Måndag idag igen då och sådära. Seg dag i skolan som vanligt på måndagar men det går ändå rätt fort så det är väl bra antar jag lixom. Heh. Blev 3 bussen hem efter en snabbshopping på Gina (A) Miiih. Nu måste Martina spara lite igen.

Kom hem vid 4 på eftermiddan dårå och sen dess har jag bara inte gjort nånting vettigt alls förutom att köra massa bil. Wei. Körkortet kallar lixom ;D Yeye. Måååste plugga teori som ett as nu! Så så ligger det till.
Nu har jag en kladdkaka i ugnen och fördriver tid hära så länge uttråkad som jag är. Join me?! 

För övrigt hittade jag in hos ett Tierpsband  på Myspace och måste ju säga att dom är fan bra! Vilken röst alltså. Den ni.

http://www.myspace.com/setyourmind

Hinder- Homecoming Queen

  

Äntliiigen!

I´m DONE, woho! Äntligen är de där jäkla kulturarbetet ur min värld även fast det blev "Regence ?" på sista men vad ska man görarå lixom ;o Haha, blir kanon de där ju. Hehehehheheheh.

Helgen har för övrig varit helt lugn och vit dessutom. Städa, degat och pluggat typ bah åså Valbo en snbbis igår med. Kom hem med en studentklänning (Y) och en shortsbyxdress från BikBok. Ären snygg lr?! OM den är, asball ju! :D Mohaha.

Skola och så imorrn fast det ser ut att bli en slapp vecka emd skola mån o torsdag bara. Inte så tokigt kanske!

Najt!

FOB

En liten bra låt sådär i pluggandet!

Jag har blivit lite nörd i FOB (A)


Boooooored

Nu har jag städat, damsugit och dammat mitt rum och hallen och bara damsugit toan (!)  på en fredagkväll lixom. Då har man tråkigt kan man säga. Ble. Men nu slipper jag ju ha den ångesten hängandes över mej resten av helgen iaf lr nåt. Åhhh, jag avlider snart. Jag kan verkligen inte ha tråkigt men vem vill sitta hemma själv på en fredag lixom? Inte jag iallefall. It sucks lite.

Blablabla.

It is fredakk

Fredag, iiigen. Helvete vad veckorna går fort nu alltså. Snart äre skolan sluuuut. B-E-A- utiful!
Praktitk idag eheheh. Ronja och jag satt mest och var lite sega och snorade oss genom dagen. Förkylda, jaow. Hata näsor som bara rinner och rinner och att ebro på det så undrar jag vart allt snor kommer ifrån lixom? Man blir förkyld åså bah äre där utan nån direkt anledning (lr ja förkylningen är väl en anledning men ändå), konstigt ;o
Kom iaf hem vid tre typ tror jag och sen dess har jag bara ta´t det lilla lugna och kört biiiil i småkvarter och parkerat i rutor. Gick helt okej ju! Nu vill jag ta körkort. Sen så var vi (mamma och jag) in på Englunds med för jag skulle checka efter gladiatorsandaler men fanna inga som jag ville ha men blev ett par ballerina med spänne runt vristen iaf som jag fick av mamma. Snällt av henne! Får köpa sandalerna i stan sen så atte.
Nu åt jag nyss och var ut o cyklade en snabbsväng med Jossan, trevligt som vanligt.
Kvällen ser rätt händelselös ut, boooring! Kom och entertain me någon?! Annars får jag väl försöka överleva ändå, heh.

Later!

Känn peppeeeen!


Rubrik

Sovmorgon och så idag ju och jag klagar såklart inte. 11 bussen in för att ha kundpass sen då. Min kund kom inte idag så jag hjälpte Camilla med en färgkund som jag tog över sen när hon var tvungen att sticka. Klippte lite på luggen gjorde jag med. Blidde bra det. Tåget hem sen vid 20 över 4 hungrig som ett as plus att jag var tvungen att gå hem sen med skavsår på min lilltå. Pain >.< Tur för mej att det fanns mat hemma iaf som var klar! Pannkakor.
Annars har jag mest bara pluggat och lite såååååååååååå lix.

Nu sitter jag och försöker plugga lite till men det går inge vidare det som vanligt. Inte nog med det så rinner det i näsan oxå 24/7 och så hade jag ont i halsen imorse med. Waaah. Inte bli sick nu! Jag som aldrig blir sjuk ju. Blä. Hoppas det vänder typ nu?!

Lala... skitnära till student och sånt med ju, helt galet :O

Tjingeling!











Rokokokokokokoooo

Kultur och stilhistorian kan gå och dra sej nånstans! Blir tokig snart. BLÄÄ. skriver och skriver men det tar aldrig slut lixom.. grr.

Gooo natt!

Run

Vet ni vad då? Neh det vet ni självklart inte. Jag var ut och sprang ändå. Så nu kom jag typ nyss hem. Duktiga mej! Dock tror jag mina skor skulle behöva bytas ut. Eheheh.
Men nu dusch och så!

Mjau!



Give me?

Plugg

Wööööw jag pluggar! kors i taket lixom gånger 2 typ! Weeei. Men kände att jag behövde en paus, bara en pytteliten paus (A)

Skolan idag med ju. Började 12.50 så blev ju 11 bussen in till stan som vanligt. Köpte lite batteries på Claes Olssons innan jag stack till skolan så nu kan min mp3 återuppstå igen. Bra gjort! På svenska gick vi bara igenom lite inför det muntliga nationella :S Jag kommer typ dö när jag ska stå där i 5 minuter och snacka. Jag suger på sånt plus att det är skitjobbigt! Ble. Men men, bara å bita ihop lr nåt.
Nu sitter jag ju å pluggar som sagt, boooring.............. Inte har jag sprungit på en vecka nu heller, inte brao. Martina kommer bli tjock snart. Usch. Så atte får bli en tur imorrn. MÅSTE.

Later!

Sova?

Inte en så dum idé kanske. Men jag är hungrig, jobbigt läge där lixom. Får vänta till frullen imorrn dåva!
Linda kom en sväng nu på kvällen och vi bah chillade lixom. Blev en promenad, snack och tv tittandes med mamma. Skööönt.

?

God natt!

Ledig

Börja skolveckan med att vara ledig är ju inga fel lixom ;) Like it så att säga. ÄR ju iofs ledig varje tisdag nu fram till sommarn, underbart.
Yeye, sov typ till halv 10 lr nåt tror jag, skönt. Dock förs jag fast jag hade dragit fram ett extra täcke. Lixom 2 täcken och en filt och jag frös ;o Anyway, blidde lite frulle och sen en promenad emd syster i finvädret och köpa glass. En twister blev det för mej, godaste glassen utan tvekan!

Nu sitter jag mest här och gör ingenting fast jag vet att jag egentligen borde plugga...... orka.
Linda kommer nog en sväng sen oxå, trevligt.



Ska gå ut en sväng med Jossan visst! Lovely.

Pigg

Jag som var typ jättetrött för ett tag sen åså när man lägger sig bah vänder det. Typiskt.
Nu ligger jag här helt klarvaken istället och väntar på att armageddon ska ladda klart. Seeegt.

Körkortsångest

Åhhh vad jag hatar körkortsboken och alla skyltar och shit som man mååååste lära sej. Jag blir gaaaalen eftersom att det där aldrig kommer fastna i mitt huvud, de enda som fastnar där allt annat onödigt som tex ahh.... Nu kom jag inte på nåt för de men inte äre vägskyltar iaf, möjligtvis stoppskylten. Grr!

Nu ska jag läsa körteori tills jag drömmer mardrömmar om det.

God natt.













Ewerywhere

Öhh, vart på tävlingar i Södertälje hela dagen idag. Steg upp kl efter 6 typ. Fick ställa tre larm (som vanligt) när jag ska upp så tidigt lixom. Ble. Var jag trött lr?! Lala... syrran vann första La, det ni! och fick ett ner i andra klassen. Bra ju. Sen på hemvägen blev det ett stopp vid Donken oxå. Gott (A)

Nu kollade jag precis klart på King Arthur utan att gråta som jag trodde jag brukar göra till sånna filmer men icke. Likabrade, haha. Sista dagen på lovet idag med och jag har inte ens kollat åt skolarbetet som ska in den här veckan.... Inte så bra kanske, men det löser se de där. Tur för mej att jag är ledig på tisdagar lixom, imorgon exempelvis. Härligt!
Hungrig är jag oxå så nu måste jag stoppa i mej nåt, typ stekta ägg lr nåt i den stilen fåre bli. Göddie.

O´boy vilket vacker väder!

Kan inte säga annat än att jag är så jävla glad över vårat fina väder. Hela jag blir helt sprallig, lovely :D Vart ut med Jossan i solen, underbart. Vi gick lite ocg gunga lite å bah chilla lite lixom. Ska nog ut en sväng till när hon kommer hem igen ;D

Igår blev det chips o dipp kväll hos Sandra. Trevligt ju även fast jag blev så rastlös i slutet så jag blev lite bitter (x haha.
Yeye.


Sommar?

Åhhh vad jag ÄLSKAR vädret idag. Sunshine lixom!! Kan gå ut utan tröja tillomed så länge man befinner sig i solen iaf. Hur underbart är inte det då?!
Vart ut på chillpromenix 2 ggr redan, först med syrran och sen med Jossan och vi åt årets första mjukglass. Inte så dåligt. gottgott.
Mitt ansikte har börjat bli invarderat av fräknar oxå, sommrigt ju. Gillarom faaktiskt om jag ska vara helt ärlig ;D



Igårkväll blev det lite grillning av kött som slutade med att vi drog fram stekpannan och stekte istället. Gick liiite fortare lixom, haha. Det var massa trevligt. Senare hann jag även emd att kolla läget på Möbeln med Ronja oxå. Dock var jag sjuukt jäkla trött och lite för nykter kanske men de va väl trevligt förutom att nån äcklig 40+ gubbe kom och kramade mej och kallade mej för älskling. IOUGH. Don´t like it. Åkte iag hem och somnade väl vid 2 helt stendöd kan amn säga.




Trött

Jag är så otroligt jävla trött. Fy satan alltså. Men jag har inte ro att sova lixom. Jobbigt äre. En film kanske lr nåt lr så slocknar jag typ snart.

Go natt

Långfredagen

Ja idag äre långfredag så att säga och den blir chill. Mat och mys med mina brudar i Arvidsbo minsann. Underbart med såå otroligt undebart väder! :D

Öh igårkvällen då. Blev en kalaslyckad kväll för min del iaf tror jag, party party. Minnesluckor.nu ungefär. Haha. Och slutade heeelt galet.

för övrigt har jag sovit 3 timmar inatt. Waah.










TöntTierp

Åh, vad jag ogillar Tierp och tierpare överlag. Kom fram till det för en stund sen. Orka hålla på lixom.
Bläblä.
Nu har jag iaf handlat lite chokladmjölk till min goa dricka så får vi väl se hur det blir ikväll. Jag ställer in mej på att det kommer bli skittråkigt och så för att inte bli besviken den här gången. Det blir ju alltid bara shit när nån har bestämt sej för att ha "fest" eheh. Så atte...
Passar det inte får man göra väl göra nåt åt det istället för att bara gå omkring att tycka massa lr? Så gör jag iallefall, funkar finemang det :)

Men nu kaaaanske man ska börja ta tag i sitt liv lite. ha en braig påsk lix!

Fake it if you don´t belong

Uhlala! Ehh, idag då. Vaknade vid halv 9, käkade frulle och körde sen till stallet. Har Gustav idag och imorrn, kul ju. Blev iaf en tur utomhus med syrran och Sandra. Gustav var duktig hest. Så jag slapp sitta och vara dörädd xD Shit alltså vad töntig jag har blivit. Måste vara åldern ;D Yeye, fick skjuts hem av pappa. Kom hem bytte om lite och sen ut och övningsköra en sväng med honom i hans jobbarbil. Snacka om skillnad på bil och bil alltså ;O Herregud vad lättkörd den var och skön att köra avr den med om man jämför med våran jeep lixom. Eheh.
Nu sitter jag bara och chillar och samlar krafter till kvällen för då vankas det påskfest som jag väljer att kalla det. Fest på en skärtorsdag=påskfest lixom.

Slänger in två bra låtar med!




Lov, dag 3

Idag har jag and Nicole glidit runt i Uppsala från typ 12 till 17. Det ni! Lite gå i affärer, lite tandläkare, lite Donken, lite mer shoppa och liiite til Donken (A) och sen bussen hem hit. När vi kom hem till ma place dunkade vi lite lasange och sen kollade vi på Lucky Number Slevin, se den! Massa bra fast jag fick anstränga mina hjärnceller mycket för att fatta och fråga Nicole liiide. Jag fattar seriöst inte varför jag har så svårt för att fatta lixom. Koppla allt som händer. I must be retarded lr nåt, iaf lite verkar det som ;D

För att Josh Hartnett är SNYGGast.







Wöwö

Lite pill med designen igen minsann. Haha, jag suger verkligen på de där men det får gå ändå!

Lov, dag 2

Kom nyss hem efter att ha satt i det hår jag beställde. Nice! blidde skitbra och billigt. Haha, gratis gillar vi ;) Yeye.
Nu ska jag kolla på film Interwiev with The Vampire och sen ska ajg typ äta nåt och ut på en springtur efter det.

Later!

Lov, dag 1

Måndag och lov, inga fel! Sitter fortfarande i sovoutfiten ehehe. Nicole och Julia slaggade ju här inatt. Massa flum och så igårkväll kan man väl säga. Trötta och skittaggade på nåt kul. Crazy kombination lixom. Men nu åkte dom till Julias hest för en stund sen. Själv pallade jag inte gå dit. Yeyeye, fint väder äre oxå så om man ska gå ut en sväng kanske. Hungrig är jag oxå ;o Lala.
Och jag bli rik typ NU? Och jag vill ha ett jobb typ NU!
Hata Tierp, det suger att bo här.

Söndag

Igårdagen var bara lugn, umgicks med Jossan massa. Vi var ute i finvädret mest. Nicole va med här ett tag och vi nördade lite Moonlight innan hon stack hem. Sen på kvällen blev det lite impulsiv bowling med Ludde, Annika och syster på Fyrishov in Uppsala. Och vet ni vad?! Jag kom INTE sist. Slog syrran och kom näst sist, de ni ;) Det tar sej lixom.

  






Idag har jag varit på hesttävling på Jälla och agerat lagledare för ponny Div 3 och det gick ju bra ju. Tirk kom inte sist iallefall!

Nu sitter jag här och har duschat typ. Linda, Julia och Nicole dyker upp sen I guess och så får vi la se vad som blir av det hela. Blir nog kanon!

Don´t know

Apa. Skitfredagkväll. Varför blir det såhär för? Som att vända på en hand lixom... så blir jag helt plötsligt helt off och typ jah, deppig och bara ledsen. Jävla skit. Kan det inte bara vara bra nu.
Åhhh. Blä. Ibland orkar jag inte med mej själv, som nu till exempel.

God jävla natt.

PåskLov

Äntligen LOV! Heeelt underbart måste jag säga ju. Sista praktikdagen idag då lixoooom. Full rulle som jag sa igår. Färga massa hår och sådär plus att Ronjas och mina kära handledare hade ringt dit en spåtant idag. Haha, dom är ju för roliga alltså och igår bestämde dom sej för att starta ett spelbolag oxå och hoppas på att bli lite rika ;D Yeah.
kom hem för en 45 minuter sen typ. Käkat gjorde jag direkt när jag kom innanför dörra. MAAAT, gott! så nu är jag mätt i magen igen. Goodie.
för övrigt köpte jag ett par nya brallor idag (Y) Äntligen lyckades jag unna mej något! Är ju så snål med mina pengar även fast jag har så har lixom låtit bli att handla även om jag hittat saker jag vill ha ;o Men nu har jag fyndat liite iaf. Korallfärgade typ jeans har jag alltså införskaffat mej. Vårigt och somrigt sådär! Implushandlade en svrt blusaktig tröja igår med 5 minuter innan bussen hem gick inne på New Yorker. Bra där.
Kvällen blir nog att umgås med en goodie vän lr så.


I´m a mile away from where I belong and I´m a mile away from home


go natt

Vad ska jag skrivca här då tro....   Öh, dagen har vart jättechill och sådär lixom. Lugnt på praktiken, sluta vid halv 3 och sen chill i Uppsala med Linda idag igen. Gillart! Kom hem vid kvart i 7 och då blev det en springtur i finvädret. Känns bra.
Imorrn blire däremot full rulle hela dagen verkar det som, så atte. Fredagskvällen återstår att se vad den bjuder på.
Kort kort om min dag lixom. Eheheh.
Nu ska jag soooova!

Good night!

Promenix

Jag var nyss ute på promenad med Ronja och hunden, trevligt och så som vanligt.

Why do I want you

April April

Jag har blivit luuurad åhåhåhh. Hah, ne värs men man hade ju hoppats att uppsatshelvetet var ett skämt ;O Ble.
Idag äre ju 1a april som sagt. Helt jävla underbart äre och idag kom verkligen den riktiga våren. Som jag längtat! Anyway, hade ju nationella i sv B (uppsats) på morron. Började halv 9 och man fick sitta till 13.30 om man ville, fem jävla timmar. Dock satt jag bara i typ 2 o en halv. Skittråkigt och apdrygt och det gick nog inge vidare heller kändes det som men nu äre iaf gjort och de är det som räknas. Efter skrivandet mötte jag upp Linda och Amanda som satt och stekte lite vid bryggan mittemot min skola och vi tog bussen ut till nya IKEAs invigning! Yeah lixom. där virrade vi omkring ett tag, megastort typ sveriges näst största lr nåt. ni kan ju tänka er. Efter vi virrat runt på olika avdelningar pausade vi i resturangen för lite käk, kotlettrad med efterrätt och underhållning under maten av självaste Rongedal. Inte så dåligt kanske ;) Linda blev fotad med twinsen oxå, stekit! Hann in på skopunkten gjorde vi med och jag blev kär i ett par skor, gladiatorsandaler lr vare kallas. Måste ha snarast! Efter det åkte Among med bussen hem och jag och Lindis drog in te centrum igen där vi gick till donken och handla lite. Jag en glass och hon cheesburgare sen satte vi fart mot ån för årets första brygghäng i det underbara vädret! Finns nästan inget bättre än att sitta vid ån och bara njuta av solen och så. Me like very mucho. Efter en stund kom Elin och joinade oss oxå, trevligt. Blev en svängom på stan och möta upp Vickan för att göra ett litet hemligt ärende. Haha!
Blev 5 bussen hem för mig och Linda Näsbom och nu sitter jag här helt död efter en massa braig dag.
Kom hem vid sex och kasta i mej lite mat, chillade lite och för några minuter sen kom jag hem, Hämtade ut mitt löshår som kom idag. Yey!
Innan jag stack och gjorde det kom en gubbe och visade foton som tagit från luften på vårt hus och det var lite ruuligt.

Innan gubben gick.

Gubbe: Du har nycklarna kvar i låset, vet du det?
Jag: Neh, OJ! Tack ;D
Gubbe: Lr äre så ni gör här ute på landet?

Det var lite kul tyckte jag, höhö. Hans kommentar lixom. Bor jag på landet? :O

Bildbomb!

  
   
 


  



RSS 2.0