Update!

Tjabba!

Nu äre på tiden att bloggen uppdateras lite igen. Det har lixom inte blivit av att jag skrivit av nån anledning men så äre ibland.

Fredag: Pga att jag inte har nån APUplats än så var jag typ ledig. Men istället så blev det att jag klippte pappa och Niklas, alltid nåt. Så det jämnade ut sig lite lix. Jag umgicks även med Sandra en sväng på dagen innan jag klippte. Vi gick en sväng och det blev en fika på Konsum, bulla och en liten MER, gott! På kvällen sen så blev det bussen till Mehede med Nicole och Sandra. Det kikades lite film, Barnhemmet. Usch vilken hemsk film. Mucho scary! Och jag skrek som vanligt när jag kollar på sånna typer av filmer. Sen så skrämde en kille på station mej i väntan på tåget. Fyfan :'D Den va han nu hette tog tag i min axel och då när jag skulle kolla bak så stack han fram sitt ansikte framför mitt och skrek och dessutom hade han en läskig mask på sej! Jag blev asrädd, hoppade till och skrek medan dom andra bara skrattade åt mej. Vi åkte oxå 8 pers i en liten golf. Bilen skarapade typ i marken. Haha. Sen så blev det en strips på Bennys och Nicole knoppade här.

Lördag: Som sagt Nicole sov här. Jag steg upp kl 9 och duschade efter en mardröm som jag fick tack vare filmen kvällen innan. Jag som aldrig drömmer mardrömmar lixom! Då äre illa fan. Anyway så vakande även Nicole till runt halv 10 snåret. Vi fixade oss lite för att sedan ta plats i bilen mot Sthlm och Stockholm halvmarathon. Pappa skulle springa. Vi kom rätt tidigt, vid 12- 13 nån gång kanske. Nicole och jag knallade runt lite i nån Galleria ett tag innan vi gav oss ut i regnet på jakt efter en pizzeria. Men fanns det nån pizzeria? svar NEJ. Inte en enda i självaste huvudstaden fan. Pinsamt. Till och med Tierp är ju fullt av pizzerior. Så det slutade med en korv ur ett korvstånd. Gott de med. Men pizza hade ju inte vart fel. Det fikades och käkades på donken oxå. Tjockisar lixom. Men man lever bara en gång så whatever! Under tiden som pappa sprang alltså. Han stack vid kavrt i 5 och kom i mål vid kvart över 7 typ. Efter det så brummade vi hemåt och hann även med att stanna på donken igen. Då blev det en glass. Nicole och jag hann inte mycket mer än hem och byta om lite sen innan Jonhatan och Sandra kom förbi och plockade upp oss för lite filmtittande. Lr jah jag sov under filmen men ändå. Kl 01.00 ungefär gick Nicole och jag hem till mej och sov. Det var skönt, slitna som vi var.

Söndag: Vi vaknade vid 11 och tröck i oss lite chips och cola som en start på dagen. Hah. Sen efter lite segandes gick vi ner och åt redig frulle. Det är ju trots allt viktigaste målet på dan även om vi var mätta på chips. Men lite gick det i. Och nåt tag därefter åkte Nicole home to Arvidsbo. Jag tog tag i mej själv sen och fixade till på rummet mitt. Finally lixom. Blev lite ommöblering och städande. Skönt med lite nytt typ. Käkade mat gjorde jag med och sen åkte syster och jag till hestarna. Red lite på Skai, han kändes fin tills han troligtvis började halta liite. Han kändes inte helt fresch iaf. Suck på det. Men det lilla jag hann rida gick det ju bra iaf lr nåt. Sen vare kväller typ. Duscha lite och lite annats småfix. Och vid typ halv 12 somnade jag.

Var väl en liten summering av min helg det så att säga^^

Idag var det dags för skola igen. Blev en slapp dag och sånt gillas! Började dagen med lite fönteknik och shamponering av hår på varandra. Är så galet skönt när folk håller på med ens hår. Jag älskart! Världens jäla volym kan man ju lugnt säga att jag fått. Ser ut som jag har fetaste skallen oxå. Haha. Ugly. Liten snabbkoll av UF företagsgrejset efter det. Och slutade vid 12. Härlig dag! Kilade en snabbis på stan och kiakde lite. Köpte mej en nybakt kanelbulle och en Pucko på Pressbyrån. Know, jag är gottegris och bulloman typ. Helt galen i bulla är jag. Men gott vare. Blev 13.19 tåget hem. Träffade på Mathilda, trevligt med lite sällskap sådär ju. Kom till station vid tvåtiden och en liten promenix hem sen. Och nu sitter jag hära och nördar. Fast jag har varit duktig oxå sådetså! Plockat ur o i diskmaskin och vart ut med soporna. Plus i kanten på mej typ ;D Ska väla käka sen och åka till stallet ungefär. Funderar på att ta en lite walk senare oxå. Bra att röra på fläsket lite lix. Sen så är jag ju ledig imorrn med. Puss på det (Y)

Sådär jah. Nu har det uppdaterats lite för er som tar sej tiden och läser min oerhört intressanta blogg, lr inte. Men ändå.

Hare :D

I´m out! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0