London baby

Då var vi hemkommna från London då. Kom hem natten till söndagen lagom slitna efter en hel dag med shopping i smockfulla butiker och då menar jag verkligen SMOCKFULLA! Helt galet hur mycket folk det var överallt. aldrig set så mycket folk på någon gata som Oxford street. Jesus alltså men en upplevelse de vare kan man lugnt säga :) Lyckades få med mig 2 par jeans för ca 160 svenska kronor och ett par Ugg för ca 50 kr. Awsome! Pri Mark ska man handla på om man vill handla mycket snygga saker för otroligt billiga priser! Värt.
Det var lördagen de.

På fredagen gick vi upp vid halv 8 för att käka frukost och fixa oss inför första dagen i London. Vi gjorde Madame Tussauds som var väldigt häftigt, riktigt kul :) Sen blev det lunch och så knallade vi igenom resten av staden för att koll apå alla sevärdheter och sådant. Som Picadilly Circus, Trafalgar square mm. Mysigt! Tror vi gick ungefär 1 och en halv mil den dagen. Snacka om att man var trött i fötterna sen!

På torsdagen kom vi ju ner på kvällen så då gick vi bara ut och käkade och sen gicka och la oss i princip.

Var asskönt att få komma bort lite från Tierp kan man säga. London blir det nog nån mer resa till. Mysig stad fast den var så proppfull av människor.






Kommentarer
Postat av: Miss Jenny

åhh jag vill oxå åka dit!!!!!

2010-11-01 @ 17:27:39
URL: http://jenny.uppsalanoje.com
Postat av: bbs

söta:)

2010-11-17 @ 10:58:21
URL: http://babyshakur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0